Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Abuzuri ale politistilor !!! (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/114192-abuzuri-politistilor.html)

zorro6299 15-03-09 12:57

Abuzuri ale politistilor !!!

:twisted: Va astept cu " sesizari" pe cei care va credeti nedreptatiti , cei care a-ti avut parte de "ora de legislatie rutiera" de la vriun "garcea" , care v-a dat drept exemplu negativ si pe care " s-a aplicat litera legii " dintr -un motiv sau altul , poate pe bune sau poate cine stie....voi stiti mai bine :)

-astept 2 poate 3 "posturi" apoi va spun si eu prin ce experiente am trecut pana acum cu mult stimabilii nostri " paznici "
-si poate impreuna reusim sa " contestam" procesele verbale castigand atat experienta cat si suprematia pe strazi :-P

P.S. Viteza ucide nu te lasa inselat !!!

zorro6299 17-03-09 13:52

Re: Abuzuri ale politistilor !!!

Salutare tuturor !!!

Desi am spus ca astept cateva " posturi" se pare ca eu astept degeaba, dar ma bucur oarecum ca EU sunt singurul "norocos" din toti membrii 4tun Iasi, care are "conflicte" cu politia,dar e ok, incerc sa ma obisnuiesc :-P experienta e bine venita pentru mine.
Am deschis acest topic, in ideea ca am putea " imparti' din experientele traite de unii dintre noi si chiar " castiga " de pe urma ei.Niciodata nu esti destul de invatat as putea spune,in lupta cu sistemul..am dreptate ??? In continuare o sa " relatez" cateva din intamplarile as putea spune " fericite" traite " alaturi" de organele de militie, dupa cum urmeaza in ordinea in care s-au intamplat :

1.Prima "fapta savarsita' si desigur imediat pedepsita a fost o " parcare pe trotuar" cum spuneau cei care au aplicat sanctiunea.Drept raspuns am facut contestatie la p.verbal...castigand in instanta.Asta era acum 8 ani.( un martor, o poza trucata, si gata cu amenda)

2.A 2 a " fapta" desigur imediat sanctionata....s-a petrecut chiar deziua mea , acum 5 ani, si atunci fiind depistat tot ca " infractor de temut"...mai exact nu aveam actele de la remorca la mine, imediat intocmindu-se P.V., amenda , asta platita de mine..ca de" ce eram sa mai fac....multumit fiind de " cadoul" pt ziua mea de nastere,dar nu mai conteaza..asa mi-au " cucerit" inima :twisted:

3.Desigur cu trecerea anilor, fiind in trafic am mai facut " cunostinta" cu cativa militieni, nici nu le mai retin numele, desigur cu fiecare avand " relatii" diferite, de la un simplu " actele la control " si "la revedere" pana la "intalniri mai detaliate" cu articole din lege si chitante la ghiseu pe Stefan cel Mare, fiecare dintre ele stailind intre mine si Politie o stransa legatura de " dragoste".
Si cum in curte la mine s-au "adunat" mai multe " cazane" decat as putea conduce,am recurs la scoaterea spre vanzare a unuia dintre ele, expunand-ul in parcarea din fata Fac. de Chimie, (cred ca stie lumea unde), desigur fiind ridicat chiar la cateva zile de catre D.S.P. Iasi....ca de' asa e legea.Mai aiurea a fost pt cei care au ridicat-o ca...acolo nu-i terenul Primariei, e particular,iar pe anuntul meu nu scria " de vanzare" , era scris doar pretul si telefonul.....fapt care a dus la o mica ancheta la Parchet, si restituirea intregii sume de 280 ron, incasata atunci pt restituirea auto. Super tare as spune, tinand cont cate masini ridica aia abuziv, dar care unii dintre noi nu avem timp sau destule cunostinde juridice sa ne contrazicem cu ei.....si ramanem pagubiti, ingrosand conturile Primariei.Desigur ca a fost un pic de umblat si rezolvat multe pe la Militie, Parchet, dar totul e bine cand se termina cu bine..pentru noi..nu..??detalii pentru cine e interesat, pe P.M. ca e mult de scris si poate nu intereseaza pe nimeni.

4. Dar cel mai interesant "eveniment" si din cauza caruia m-am hotarat " sa vorbesc" este o intamplare pe cat de bizara pe atat de adevarata, petrecuta sambata 14.03.09, in jurul orelor 22, in Cartierul Tomesti,chiar in intersectia cu drumul care vine din Dancu,si cel ce duce in Tutora.Pentru cei care poate trec prin Tomesti cunosc bine " obiceiurile" soferilor de autobuze, care incalca cel putin 2 reguli de circulatie, pentru care noi , ceilalti soferi cu masini particulare am ramane " pietoni" mai exact , opresc pe trecerea de pietoni si linga axul continuu( asta pt ca acolo le-a facut statia , cineva, noi treuind sa asteptam sa coboare toti oamenii din el,si sa treaca si strada), apoi ajung in intersectie spre tutora, intorc fix in intersectie, ca de" acolo au "rond-ul" , nu se mai pune la socoteala, ca m-am obisnuit cu traficul de acolo,si asta e, dar cel mai aiurea este ca desi stationeaza in capatul de linie, asteptand si cate 15 minute ora de plecare spre Iasi,pastreaza aprinse farurile, atat pe faza scurta dar de cele mai multe ori pe faza lunga, fapt inexplicabil, dar foarte deranjant pentru cine vine din directia Iasi , fiind orbit, si avand ocazia sa calce eventualii pietoni aflati in trecere,( fie pe trecerea de pietoni fie aiurea, iar la ora la care se intuneca afara, si pietonii sunt destul de intunecati de aburii de alcool) deci foarte periculos.In concluzie, desi am fost mereu oprit de catre cei cu care calatoream, si sfatuit sa mi vad de treburile mele, chiar si "slip" mi-a spus ca exista posibilitatea chiar eu sa am probleme.....n-am mai ascultat de nimeni, m am oprit vazand un echipaj de militie, aflat in misiune de supraveghere a zonei , exact in intersectia cu pricina, la doar 15 metri de autobuze, si i-am rugat pe cei 2 Agenti, sa faca " ceva" sfatuindu i sa mearga la soferul care era in barul de alaturi, probabil sa bea o cafea, sa i roage frumos sa nu ne mai orbeasca ca vom calca pe cineva sau face vriun accident din cauza lor......si stupoare, desi unul dintre ei, a spus ceva de genul " Ok,Ok, o sa vb eu cu ei"....al 2 lea Agent, probabil mai nesatisfacut de acea zi, sau de nevasta sa, m a rugat sa i prezint actele la control, desi eram oprit, chiar coborat din masina,acuzandu ma de o "mare infractiune" si mai exact ca am sub masina " lumini neomologate",intocmindu mi un P.V. si ridicandu mi certificatul de imnatr. Desigur ca discutia s-a " aprins" un pic, eu spunandu-i cateva lucruri cum ar fi ca sunt oprint deci nu mi poate da amenda, ca nu m-a oprit el in trafic,legea fiind clara ca " victima" adik eu...ar fi trebuit sa ma aflu in mers, el sa ma opreasca ,etc, etc....desigur el continandu-si activitatea...*****iindu mi p.v. cel putin 25 min, ca eram sa si adorm la volan,p.verbal pe care am refzat sa-l semnez, urmand sa l contest imediat ce-l voi primi prin posta.Oare sa fiu eu asa de " norocos"..??? sa i gasesc pe cei mai infocati politisti, oare sa fie asa mare crima sa ai neoane sub masina ??? dar desigur ca cei bauti , sau cei care conduc fara a avea permis, trec neobservati....asta e., fiecare cu norocul lui.O faza si mai tare a fost cand el a trebuit sa opreasca un martor, care sa i semneze p.verbal, cand era sa l calce un mercedes care a trecut pe linga noi cu o viteza asa de mare incat nu a mai putut opri, sincer mi-ar fi parut " tare rau" daca l calca pe agentu 007, :twisted: ..in fine, mi-a dat o dovada valabila 15 zile, care se poate prelungi pana la terminarea procesului. Promit ca va tin la curent cu desfasurarea evenimentelor.Multumesc celor care au avut curiozitatea, timpul necesar citirii acestui " post"....tin sa mentionez ca nu am scris doar din lipsa de ocupatie, dimpotriva, poate cineva invata din pateniile mele, si poate si altii ne vor impartasi din experietele lor. Numai bine va doresc, drum bun si fara " intalniri " cu garcea.
Si nu uitati, majoritatea proceselor verbale contestate sunt in proportiede 90 % anulate din multe motive cum ar fi : greseli de ortografie, date eronate sau lipsa, lipsa martorilor, etc,etc....nu va lasati inselati, ripostati, nu va lasati calcati in picioare de niste maimutoi cu caschete albe :twisted:

P.S." SIGURANTA SI INCREDERE " :-P In traducere libera : cu "siguranta" primiti amenda daca aveti "incredere" in militie. :-P

P.S2 Intr-o seara un om tocmai si-a cumparat 10 oua, dupa care pleaca spre casa si cade intr-un canal descoperit. Un gabor il vede si suna la salvare. Tipa de la telf. il intreaba cum se simte omul respectiv. Gaborul ii raspunde ca si-a spart oule. Cucoana de la telf. il intreaba: "Dar organu' ?", iar gaborul ii raspunde "ORGANUL ESTE LA TELFON" !!!

ocaruntu 17-03-09 22:03

pot sustine si eu aceeasi idee ... contestati tot ce puteti pentru ca 90% sunt tampenii sau exista portite pe care un jurist sau un patit le stie.

eu am patit o faza stupida ... zic eu ca e cea mai stupida de cand sunt sofer.

venind de la piatra neamt vad pe cativa care trec pe langa mine si fac flash-uri(in afara localitatii), evident franez putin(de la 100 la 80-70) si continui drumul, detectorul imi tipa iar eu continui drumul cu viteza constanta ... intr'un final vad radarul si mai tarziu echipajul de politie care ma si opreste - o domnisoara/doamna mai exact.
urmeaza o discutie intre mine si ea in care ea sustine ca pe zona respectiva se circula cu 50, iar eu ca e zona de DN; intr'un final ma intorc si vad ca are dreptate, semnele de 50 fiind puse recent si pe care nu le'am vazut.
ideea e ca imediat ce au pus semnele au si iesit cu radarul la vanat. Viteza mea a fost de 82 km/h - asa spune radarul -, evident eu am sustinut ca nu aveam viteza respectiva si ca am dreptul sa vad:
-certificatul metrologic al aparatului radar de pe masina(logan alb)
-autorizatia politistului de a folosi aparatul radar
-autorizatia de pozitionare a radarului in acea zona
si inca ceva dar nu mai tin minte... evident a refuzat sa'mi arate toate aceste acte(conform legii) cum ca astea apar doar la contestatie, asa ca am pus'o sa scrie la mentiuni faptul ca nu mi'a dat nici un act din ce am cerut si ca NU aveam viteza mentionata, apoi am refuzat sa semnez.
Opreste un alt conducator si il pune sa semneze, dar NU in prezenta mea si fara sa ma intrebe de fata cu el ceva, la care eu o chem si ii zic sa mai mentioneze in procesul verbal si faptul ca martorul nu a semnat in prezenta mea, iar politista nu a mai vrut sa scrie.

evident acu astept si eu posta romana :twisted:

inca sunt in judecata pentru permisul meu din toamna cand mi l'a suspendat pentru viteza(104 in localitate) - evident contestat...

zorro6299 18-03-09 11:58

"inca sunt in judecata pentru permisul meu din toamna cand mi l'a suspendat pentru viteza(104 in localitate) - evident contestat... " by " ocaruntu"
Si acum esti in proces cu ei...??? conduci cu dovada sau cum..?? pieton ??? naspa frate....ai naibii militieni :twisted:

"Sergentul catre soferul Bula:
- Caporal, scoate capul pe geam si vezi daca merge girofarul!
- Da, nu, da, nu..." :-P:-P:-P

GAby645 18-03-09 12:29

aia cu luminile neomologate sub masina e tare ! adica te stii cu mortu pe caciula si te duci singur in gura leului ? :))

zorro6299 18-03-09 15:41

Quote:

Originally Posted by GAby645 (Post 2159820)
aia cu luminile neomologate sub masina e tare ! adica te stii cu mortu pe caciula si te duci singur in gura leului ? :))

:-P:-P:-P:-P:-P Ma omori Gaby..de ras desigur. Daca tu-i consideri " lei" pe militienii de pe strada care se " prind" in " cete" cand e vorba de-o " interventie....scuze cred ca esti " off -topic' , mai normal ar fi " musca pe cacula" de regula...desi al meu " mort" era " sub caciula" ...neoanele fiin dedesupt :-P dar nu mai conteaza...gandeste te ca poate eu sunt " vanator" si s-a deschis " sezonul de vanatoare la Lei" :twisted: ....iar ca se informez....se aprind doar cand deschid portiera, sau eventual de la bricheta, eu eram oprit,legea se aplica cand "circuli pe drumul public",etc,etc, cum s-ar zice ....e "nul" procesul verbal.Acum de"..ma intreb oare, esti ??? sau ai de gand sa devii militian ??? :-P no offence

P.S. Viteza ucide, nu te lasa inselat !!! :evil:

" Intrebare : De ce un politai pune pe noptiera seara la culcare un pahar cu apa si unul gol ?
Raspuns : Poate i-e sete, poate nu ...

GAby645 18-03-09 15:50

nu am de gand sa devin militian , dar pe asta cu "legea se aplica cand circuli pe drumul public " nu o cred !

zorro6299 18-03-09 16:07

Quote:

Originally Posted by GAby645 (Post 2160472)
nu am de gand sa devin militian , dar pe asta cu "legea se aplica cand circuli pe drumul public " nu o cred !

:-P dar nu tre" s-o crezi tu,asa este....gandeste-te un pic si zi-mi in cazul in care tu esti oprit pe marginea drumului,stai de vb cu cineva in masina,si ai o bere in mana,vine garcea si-ti cere permisul....desigur cu gandul de al suspenda pt alcool....tu esti perfect deacord ???? nu ai nici o problema, nu..?? :-P:-P:-P Esti tare omule...sau ai " neamuri " la Pitesti ??? :-P no offence 8)
Majoritatea faptelor sunt sanctionabile, daca te afli in mers pe drumul public...pe bune i-ti zic.8) legea incepe cam asa "conducand autovehiculul pe drumul public"...si procesul vebal cam asa..." ..a fost depistat conducand autovehiculul pe strada..." ..iar eu eram stationat de 5 minute cand a venit el la mine sa-mi ceara actele la control....dar in fine...am promis ca tin la " curent' lumea cu desfasurarea procesului....poate ca va ajuta pe careva.:-P

P.S. Viteza ucide, nu te lasa inselat !!!

"- Stiti cite bancuri sunt cu politistii ?
- UNUL singur !!! Restul sunt cazuri reale ...."

crywolf 18-03-09 19:04

Buna asta, dar sa va zic una si mai buna. Un coleg a facut un accident minor cu scuteru' .... mai exact nu a acordat prioritate si a agatat o masina. Pt acest lucru (era pe vremea cand se merea doar buletin la scuter si inmatriculari ++++++) a ramas fara permisul lui categia B.
Ce lagatura are permisul B cu scuteru' ? Daca era un pilot de avion, ii luau licenta de zbor, asu cum dreaq se mai cheama?

zorro6299 18-03-09 20:43

".....a ramas fara permisul lui categia B.
Ce lagatura are permisul B cu scuteru' ? Daca era un pilot de avion, ii luau licenta de zbor, asu cum dreaq se mai cheama?[/QUOTE]"....asta chiar ca-i faza tare...dar cine l-a pus sa dea permisul, sau l-au verificat ??? oricum daca facea plangere la p.v. castiga cu siguranta.Asta e, ce sa le faci, le " combina" rau de tot...astia de prin militie. :-P

"Intrebare: De ce nu se imbolnavesc politistii de SIDA?
Raspuns: Fiindca nu-i iubeste nimeni si nu se iubesc nici intre ei." :-P:-P:-P

ocaruntu 18-03-09 21:59

Quote:

Originally Posted by zorro6299 (Post 2159725)
"inca sunt in judecata pentru permisul meu din toamna cand mi l'a suspendat pentru viteza(104 in localitate) - evident contestat... " by " ocaruntu"
Si acum esti in proces cu ei...??? conduci cu dovada sau cum..?? pieton ??? naspa frate....ai naibii militieni :twisted:

"Sergentul catre soferul Bula:
- Caporal, scoate capul pe geam si vezi daca merge girofarul!
- Da, nu, da, nu..." :-P:-P:-P

imediat ce contesti un proces verbal in care ti s'a luat permisul, ti se da un certificat de grefa cu care te duci la poliatia judeteana, unde a fost saltat, si iti ceri permisul, fapt care ii obliga sa iti dea "buletinul" inapoi; deci AM permis din toamna :)

eu 18-03-09 22:40

Quote:

Originally Posted by ocaruntu (Post 2158393)
pot sustine si eu aceeasi idee ... contestati tot ce puteti pentru ca 90% sunt tampenii sau exista portite pe care un jurist sau un patit le stie.

eu am patit o faza stupida ... zic eu ca e cea mai stupida de cand sunt sofer.

venind de la piatra neamt vad pe cativa care trec pe langa mine si fac flash-uri(in afara localitatii), evident franez putin(de la 100 la 80-70) si continui drumul, detectorul imi tipa iar eu continui drumul cu viteza constanta ... intr'un final vad radarul si mai tarziu echipajul de politie care ma si opreste - o domnisoara/doamna mai exact.
urmeaza o discutie intre mine si ea in care ea sustine ca pe zona respectiva se circula cu 50, iar eu ca e zona de DN; intr'un final ma intorc si vad ca are dreptate, semnele de 50 fiind puse recent si pe care nu le'am vazut.
ideea e ca imediat ce au pus semnele au si iesit cu radarul la vanat. Viteza mea a fost de 82 km/h - asa spune radarul -, evident eu am sustinut ca nu aveam viteza respectiva si ca am dreptul sa vad:
-certificatul metrologic al aparatului radar de pe masina(logan alb)
-autorizatia politistului de a folosi aparatul radar
-autorizatia de pozitionare a radarului in acea zona
si inca ceva dar nu mai tin minte... evident a refuzat sa'mi arate toate aceste acte(conform legii) cum ca astea apar doar la contestatie, asa ca am pus'o sa scrie la mentiuni faptul ca nu mi'a dat nici un act din ce am cerut si ca NU aveam viteza mentionata, apoi am refuzat sa semnez.
Opreste un alt conducator si il pune sa semneze, dar NU in prezenta mea si fara sa ma intrebe de fata cu el ceva, la care eu o chem si ii zic sa mai mentioneze in procesul verbal si faptul ca martorul nu a semnat in prezenta mea, iar politista nu a mai vrut sa scrie.

evident acu astept si eu posta romana :twisted:

inca sunt in judecata pentru permisul meu din toamna cand mi l'a suspendat pentru viteza(104 in localitate) - evident contestat...

Deci. In primul rand nu sunt politist, dar, m-am judecat si eu cu un politist , asa ca stiu cat de cat unele treburi.

Deci:
- politistul tie nu trebuie sa iti arate nici unul dintre actele pe care le-ai spus tu mai sus ( OTV-ul ne-a prostit pt toti; arata-mi tu in lege unde scrie ca trebuie sa iti arate tie organu actele si eu iti dau o bere ;) organu trebuie sa arate respectivele acte doar daca vine vre-un superior)
- martorul de care ai zis tu se cheama martor asistent si nu trebuie sa fii tu de fata cand semneaza respectivul procesul verbal, el trebuind sa fie martor in moemtul incheierii pv ;)

Repet, nu sunt politist, asa ca nu le tin partea nici intr-un caz, dar, ai grija sa nu ajungi ca mine in fata judecatorului cu niste argumente de 2 lei si el sa te intrebe ironic ce alte dovezi mai ai pentru a contesta pv

P.S. Garcea 99,99% nu va veni la proces

ocaruntu 18-03-09 22:55

crede'ma te rog pentru ca de asta este jurist ... ca sa'si faca treaba , intelegi ? eu stau cu permisu' in buzunar si ... multa sanatate.

e obligat sa'ti arate asa ceva ... intereseaza'te tu ca eu am facut'o :)

eu 19-03-09 07:16

Arata-mi in lege unde scrie, ca eu am cautat ;)

zorro6299 24-03-09 17:16

8) Pentru cine-i interesat, am cautat un pic dar am gasit articolul din lege care specifica clar k trebuie sa " circuli" cu masina , nu se poate aplica legea daca stationez nu..?? sau cel putin asa ar trebui :-P

Art.112. - (1) Certificatul de înmatriculare sau de înregistrare ori dovada înlocuitoare a acestuia se retine de catre politia rutiera în urmatoarele cazuri:
a)b)c).....
d) vehiculul circula cu defectiuni majore la sistemele de iluminare-semnalizare sau cu alte dispozitive decât cele omologate;

http://www.politiarutiera.ro/index.p...id=21&catid=10

"- Un politist opreste un autoturism .Verifica toate actele , totul in regula cand observa ca in masina se afla 5 persoane .
- Imi pare rau dar circulati neregulamentar spune politistul , sunteti 5 pers. in masina !
- Ei si ?
- Sunteti 5 persoane in masina.
- Si ce-i rau in asta?
- Dom'le sunteti 5 persoane in Audi Quattro , e clar masina are doar 4 locuri , ii spune clar numele "quattro" inseamna "patru".
- Este quattro dar este masina de 5 persoane.
- Nu !!!
- As putea sa vorbesc cu seful tau ?
- Nu!!! este ocupat cu doi tipi intr-un "Fiat Uno" :-P:-P:-P:-P

CoCaine 25-03-09 17:33

E nasol ca s-au luat de tine,dar hai sa fim seriosi.Daca tu incalci legea si circuli cu prostiile alea pe masina,neomologate,de ce iti iei asa foc ca oamenii aia isi fac treaba?Vrei sa zici ca nu aveai de gand sa pleci de acolo?Lasai masina acolo?Singura greseala pe care au facut-o e ca nu au asteptat sa pleci,sa te opreasca ei.
PS:Vezi ca este o sectiune "sa radem si sa glumim" unde se pun bancurile;)

zorro6299 26-03-09 09:29

Quote:

Originally Posted by CoCaine (Post 2182556)
E nasol ca s-au luat de tine,dar hai sa fim seriosi.Daca tu incalci legea si circuli cu prostiile alea pe masina,neomologate,de ce iti iei asa foc ca oamenii aia isi fac treaba?Vrei sa zici ca nu aveai de gand sa pleci de acolo?Lasai masina acolo?Singura greseala pe care au facut-o e ca nu au asteptat sa pleci,sa te opreasca ei.
PS:Vezi ca este o sectiune "sa radem si sa glumim" unde se pun bancurile;)

8) Yep, ai si tu dreptate," incalc legea" extraordinar, ce sa mai vorbim,a terminat nenea' garcea cu aia de conduc fara permis, fara ITP, sau imbibati in alcool, cum s-ar zice adevaratii infractori, sau ce sa zic, ca pe aia de au defectiuni la faruri, sau merg cu o faza lunga una scurta, si cand le faci semn, le inverseaza intre ele , de" ..asa e, am ramas doar eu de amendat, exact, ai si tu dreptate, " oamenii aia i-si fac treaba".....si eu cum nu aveam ce face la ora aia, m-am gasit sa opresc in " gura lupului" si sa-l rog sa ma manance..... ai reptate , n-am ce zice...sau poate ca am totusi :-P ca totusi treaba lor era sa urmareasca si sa intervina in buna desfasurarea a traficului, eu n-am facut decat sa-i prezint o problema care era destul de stresanta si care putea si poate in continuare sa duca la un accident , iar in legatura cu infractiunea comisa de mine, foarte frumos putea sa mi ceara sa le au jos, sa mi le confiste, sau sa mi dea un avertisment,asta cred eu ca s-ar numi comportament de politist de anul 2009, nu sa se irite asa tare incat sa-mi dea maximul de amenda si puncte , si sa-mi reproseze verbal ca " nu-i spun eu lui ce sa faca, pe strada ", desi eu l-am rugat foarte frumos, dar nu mai conteaza. Daca tu consideri ca omu si-a facut doar " treaba"....nu cred ca mai vreau sa te cunosc :-P desi nici nu cred ca-ti pasa, tocmai de asta ma abin de la alte comentarii :rolleyes2 , totusi, in cadrul Politiei exista sintagma " prevenire si combatere " apoi vine " executarea , aplicarea sau impunerea legii "... iar omu meu a inceput din capatul opus aplicarea legii :-P ca de"...doar nu -i spune omu de rand ce sa faca el,pe strada lui :-P . In final ,uite ca aproape au trecut cele 14 zile trecute pe dovada de circulatie, iar procesul verbal inca nu l-am primit prin posta, ieri am fost la taranoiai la Postul de militie Tutora, de unde apartine "individul", si mi-a spus ca l-a trimis,intrebarea este...oare face ocolul pamantului ??? La P.Rutiera mi-au spus ca Dovada se prelungeste doar in baza unei Grefe de la Judecatorie,dar i-mi trebuie P.V ca sa am ce conteste....si P.V care intrazie voit, pentru ca sunt 100 % sigur ca nu l-a pus la Posta, si ca face dinadins ca sa ma tina pe dreapta....iar un tip de la P.Rutiera i-mi spune zambind ca doar nu-i asta singurul lucru ciudat in tara asta,sa ma obisnuiesc cu ideea :-P.desigur ce nu stie el ca mai am 2 jafuri de masini,adik tot am cu ce comite infractiuni :-P asta e :-P

Ma opresc aici ,cu aberatiile mele....i-mi cer scuze daca am suparat pe careva si observ ca nu intereseaza pe nimeni ce zic eu....cred ca m-am inselat cand am crezut ca o sa fiu inteles , pe acest forum....dar asta e, se mai inseala omu. :???: Pace to all.

P.S. Viteza ucide !!! Nu te lasa inselat !!!
P.S. Politia Romana = Siguranta si Incredere !!! :boxing:

CRyS` 26-03-09 10:43

bla bla bla bla bla ...

(2) În situatiile prevazute la alin. (1) certificatul de înmatriculare nu se retine daca conducatorul autovehiculului sau tramvaiului remediaza pe loc deficientele constatate, caz în care se aplica numai sanctiunea contraventionala.
.......
c) autovehiculul are montate mijloace speciale de avertizare luminoasa si sonora, cu încalcarea prevederilor legale;
f) dispozitivele de iluminare si semnalizare luminoase, mijloacele fluorescent-reflectorizante, prevazute în normele tehnice în vigoare, sunt defecte sau lipsa, farurile nu sunt reglate sau sunt montate alte dispozitive decât cele omologate;

In concluzie ... mai bine trage-o tu, ca sa nu ti-o zic eu!

zorro6299 26-03-09 11:01

"In concluzie ... mai bine trage-o tu, ca sa nu ti-o zic eu!" by Crys . Sorry , dar n-am prea inteles ce vrei sa zici :???: poate pt ca-s racit rau, sau poate ca am capul tare....fii mai explicit te rog..ce anume sa-mi trag eu ??? :-P ..off., greu cu tine :lol:

P.S. Politia Romana = Siguranta si Incredere ..:blahblah::blahblah::blahblah:

CoCaine 26-03-09 13:58

Bine ti-a facut atunci..Cand mergi cu ceva neomologat pe masina iti asumi un anumit risc,nu?Ai gresit,ai platit.Punct.Nu esti nici primul nici singurul.Din punctul meu de vedere,intr-o situatie de genul asta totul tine de diplomatie.Daca stii sa vorbesti cu ei,scapi.Daca nu,o patesti.

ocaruntu 26-03-09 14:19

aprob :) dupa seara de luni ...
fara numar pe fata, fara evacuare(de la mijloc), cu parasolar pe parbriz, folie(omologata teoretic) ...
am vb frumos si am scapat doar cu o "mustrare" - "sa le faci !".

zorro6299 26-03-09 15:24

Quote:

Originally Posted by CoCaine (Post 2185235)
Bine ti-a facut atunci..Cand mergi cu ceva neomologat pe masina iti asumi un anumit risc,nu?Ai gresit,ai platit.Punct.Nu esti nici primul nici singurul.Din punctul meu de vedere,intr-o situatie de genul asta totul tine de diplomatie.Daca stii sa vorbesti cu ei,scapi.Daca nu,o patesti.

:)))))) Daca asta-i parerea ta....toata stima si respectul pentru tine, man....se vede treaba ca-ti place sa taci si sa inghiti, asta e...sincer nici nu ma intereseaza parerea ta,fiecare face ce vrea, linge pe cine vrea,daca se simte cu musca pe caciula...daca nu are numere sau tobe....asta e...fiecare cum se descurca, fiecare cu felul lui de" a fi... eu sunt sigur ca am sa-mi recuperez certificatul, si nici n-o sa platesc vreo amenda....asa cum mi-am recuperat banii de la militianul care mi-a ridicat masina..tot cam asa o sa fie si acum, pentru ca nu a stiut ce sa-mi faca, asta e, norocul meu, dar NICIODATA nu voi pupa vriu gabor in fund doar ca sa scap de amenda, prefer sa platesc dar nici nu ma cobor la nivelul lor :twisted: Nu fac aluzie la nimeni, ar....nici asa nu-i asa :-P
Apropo, sa nu crezi ca n-am platit vreodata vreo amenda, dimpotriva, am lut amenda pentru vorbit la telefon si radare....uar cand am gresit am platit la ghiseu, dar acum cel mai tare m-a deranjat ca eu am incercat sa fac ceva bun, cred eu , si n-au avut cu cine .Se pare ca ti-e foarte greu sa intelegi (CoCaine)EU ERAM OPRIT CAND MI-A CERUT ACTELE ,IAR DACA PLECAM SAU NU CU NEOANELE APRINSE, ASTA TE ASIGUR CA NU AS FI FACUT-O DE FATA CU MILITIENII.NEOANELE SUNT LEGATE LA BRICHETA SI LE APRIND DOAR CAND OPRESC,NU M-AM GANDIT CA SE VA GASI UN FRAIER CARE,DESI IN LEGE SCRIE CA TREBUIE "SA CIRCUL" EL TOTUSI MA AMENDEAZA.IAR CA SA STII INAINTE SA LE MONTEZ AM FOST LA R.A.T IASI, LA UN AMIC SI L-AM INTREBAT DACA TREBUIESC OMOLOGATE SI MI-A SPUS CA NU, IN REGULAMENT NU SPECIFICA NIMIK DESPRE MONTAREA DEDESUPTUL MASINII,....dar de fapt ce rost are toata discutia asta,cand am inteles opinia ta ???? " Punct " :))))))

P.S. "Ma omori " CoCaine, sincer ma omori de ras....:))
P.P.S Se pare ca "ocaruntu" ai dat peste cel mai intelegator si destept politist existent pe pamant, trebuia sa-i fi facut o poza ceva ,sa vedem si noi cum arata un exemplar atat de rar :))) bafta in continuare, eu sunt mai ghinionist, descopar doar " noi talente " cum e si taranu asta de la Tutora, ma jur ca 45 min a durat pana a terminat de scris P.V., ma gandeam ca scrie vreo carte ceva, politista :))) tare" s curios ce-a scris atat, cred ca facea bastonase :-P , sper sa vina anul asta P.V., daca a nimerit Posta, desi cred ca l-a lasat la Farmacie, de asta nu mai ajunge la mine. :))

CRyS` 26-03-09 15:50

Zororororororor...frate linisteste-te mai bine! Dute si ia un calmant si termina cu unele aberatii!
Cum ti-am mai zis, trage singur concluzia ca sa nu ti-o zic eu,ca nu as vrea sa iti spun in public ... ca...

Pana una alta, pana se mai linisteste calaretzul de Zoro topicul este inchis discutiilor de prost gust!!!
De aceea va rog pe aceasta cale sa nu ii mai dati apa la moara!!!

Va multumesc!

zorro6299 15-04-09 19:03

Cele 31 de zile au trecut, in care trebuia sa primesc P.V. prin posta. Stupoare nu a ajuns, desi nu sunt surprins, am sunat la Postul de Militie Tutora, si mi raspunde sefu de Post, cum se zice la tara" la ei acolo,i mi spune " sincer' ca e posibil sa trimita P.V. cand o sa aibe bani,ca ei platesc singuri posta din" banii de buzunar" :-P criminala faza, la care eu m am oferit sa i dau banii de expediere numai sa l trimita :-P Maine merg acolo la ei sa vedem cum facem sa intru in posesia P.V. ca sa pot merge cu el la Judecatorie sa l contest....ca doar nu-s nebun sa l platesc :-P .Desi a vorbit "de la etaj" la inceput...dupa ce i-am spus ca m-am inscris IN AUDIENTA la Sefu' Pol Rutiere Iasi, s-a schimbat omu la vorba 8)

P.S. Politia Romana=Siguranta si incredere :blahblah::blahblah::blahblah:

ocaruntu 15-04-09 21:14

nu iti ajunge in 31 zile ... depinde ... uneori il primesti si dupa juma' de an.

zorro6299 23-04-09 14:41

Yep, m am convins de asta...ca poate intrazia pana la ..infinit...bine ca pentru noi restul exista lege, care se aplica oricand si oricum, dar " ei" ..pot ' intarzia"...in fine, mi-am recuperat certificatul, desigur dupa ce am trecut pe la RAR, unde am " scuipat" 95 ron taxa pentru vizita mea pe acolo.Si cum era de asteptat din partea mea nici nu le am spus de neoane,sau care a fost adevarata " abatere' ca oricum nu ar fi inteles ideea...in final le am bagat faza cu triplele un pic " afumate' si ca era noapte si nu se vedeau bine si le am inlocuit cu setul original si a mers struna, mi au "validat" Dovada de circulatie imediat si am plecat. ( adik aveam pe masina un set de triple un pic fumurii , si eu le am inlocuit acolo in parcarea lor cu cele originale, asta ca sa nu mi mai dau jos neoanele). Si acum, astept sa treaca juma de an si poate o sa primesc P.V. ca sa am ce contesta :-P . Sper sa mai fiu in tara cand ajunge :-P "ultimul sa stinga lumina va rog" :-P

P.S. Militia Romana = Siguranta si Incredere = Impertinenta si Abuz !!!:twisted:

skimpy 20-06-09 10:24

ce mi s-a intamplat joi.
mergeam pe arcu sa fac stanga spre gara. muzica tare, grohaiala de`a mea, geamurile jos ca n-am AC.
in intersectie, fix pe colt, un politist era cu capu bagat intr-un audi negru nustiudecareeradarpareascump.
dau, normal, mai incet muzica, sa nu ma ocheasca cu geamurile foliate. ma vede si cum eram eu cu geamul jos imi zice "Domnule sofer vreau sa vad asigurarea"
ma dau jos din masina, ii arat asigurarea. pana sa se uite la ea ma intreaba daca e pe 6 sau pe 12 luni, ii zic ca pe 12.

cu asigurarea mea in mana, se uita asa la masina poate poate vede ceva.
ii zic ca ma grabesc, ca ma asteapta proprietarul, si imi zice "bine du-te"

in retrovizoare, cand am plecat, politistul s-a dus iar la acel audi negru nustiudecareeradarpareascump. si surpriza, era pocnit in fata stanga, cu farul cazut si o bucata de spoiler atarnand.

va ganditi la ce m-am gandit si eu?

MnezO 20-06-09 12:06

ca l-ai lovit tu sau avea nevoie de asigurare :)) ?

apropo de abuz stiti ce inseamna ? abuz = om fara buze

ocaruntu 20-06-09 12:19

sau ca l'ai lovit si nu stiai ? :D ... nu'i nimic primesti instiintare :D

skimpy 20-06-09 12:20

eu n`am facut nimic. conduceam ca omu si m-a tras ala poate se leaga sa-i dau asigurarea mea.
si facea si gaboru un ban gramada :D

slacker. 22-06-09 15:44

Am patit-o si eu anul trecut . Pe atunci stateam in Bucuresti ,oprisem la semafor si in fata mea erau 2 masini ,una din ele fiind o masina a politiei.

Se face verde.Pleaca masinile din fata mea, plec si eu si sunt oprit dupa 10 metrii pt. ca "am trecut pe rosu :shock:" .

Eram cu 2 persoane in masina,dar ei imi spuneau in continuare ca am trecut pe rosu .
Evident ca au inceput discutiile contradictorii , le-am spus sa cheme comandatul la fata locului,dupa o ora a venit si cum era normal sa fie de partea oamenilor lui mi-a spus ce era de asteptat " Noi avem dreptul sa constatam,daca nu sunteti de acord cu decizia noastra puteti face contestatie".

E foarte greu sa ai proces in Bucuresti pt. ca pierzi mult timp in traficul infernal si la institutiile publice ,nu cunosti pe nimeni etc. .(eu am domiciuliul in jud.Iasi) ,in Iasi e cu totul altfel.

Se spune ca legea e facuta sa fie ocolita si sunt multe portite de scapare chiar daca esti vinovat ,dar totusi ei au legea in mana si cum pt. ei dureaza 15 minute sa completeze un proces verbal , pt. noi dureaza luni procesul, timp ,nervi, bani, stres.

MnezO 22-06-09 18:12

Si Pana la urma ti-a dat amenda? !!!!

ocaruntu 22-06-09 20:52

am auzit ca s'a "abuzat" tare aseara pe copou ... filtru mare a fost, asa e ?

**iar am tras chiulu' :)

skimpy 23-06-09 11:40

ca de obicei NU am fost pe copou, am fost in fata la stadion. nu am vazut decat cum urca masinile de politie, la noi n`a fost niciuna.

CoCaine 23-06-09 11:45

Sambata seara au stat in fata la Universitate la controale.
Au fost si televiziunile locale (TVR,PROT TV,ANTENA1)
Au dat amenda unui amic 300ron pt ca erau arse 2 becuri la triplele pe spate :shock:

skimpy 23-06-09 20:29

2 becuri din cate? :))

andrey_20052002 23-06-09 21:03

am vazut niste imagini azi pe antena 1 erau din Iasi din Rond Agronomie cu niste moldoveni care s-au batut

demin2609 23-06-09 22:08

faza penibila

mergeam cu masina ca omu pe strada spre serviciu la ora 6, iarna, vreme nefavorabila, trec intr-o zona cu traficul deviat, si ma ciocnesc cu unu..

politistu a zis, ca circulatia nu mai e deviata de 2 zile, si ca imi ia carnetu', l-a luat!

dar in zona respectiva nu se stersese marcajul cu galben, si drumul "deviat", era inca in lucru! m-am lasat pagubas pana la urma ca sa nu se prelungeasca procesul, insa judecatoarea m-a intrebat "de ce renunt??" !! pentru ca ma saturasem de plimbari la gabori sa imi dea prelungirea hartiei. acum imi pare rau ca nu am continuat.

si inca ceva, cand eram cu masinile lovite trase pe stanga, si politistii acolo au trecut cel putin 5 masini pe unde am trecut si eu, politistii nemaioprind pe niciunu, i-am facut semn unuia din ei si a dat din umeri, ghinionul meu...

vlad87 24-06-09 23:02

Quote:

Originally Posted by andrey_20052002 (Post 2431969)
am vazut niste imagini azi pe antena 1 erau din Iasi din Rond Agronomie cu niste moldoveni care s-au batut

Da , s-au luat la bataie, dar nu a fost nici un abuz al politistilor

zorro6299 27-07-09 12:47

Am revenit cu vesti noi, adica nu va asteptati ca am rezolvat cumva , nici macar nu am primit mult asteptat-ul P.V., am mai sunat la Postul de Militie Tutora , dar nimic, tot mi se spune sa am rabdare si sa astept , ca o sa ajunga. La ultimul telefon, mi-a spus Agentul Constatator Tabaranu Cristian, cel care m-a sanctionat , ca mi-a trimis de mult , P.V. , "doar ca nu a avut bani sa-l puna recomandat, si l-a pus ca pe scrisoare" , astea-s cuvintele sale. In consecinta am facut astazi o reclamatie , in Copou , la " sediul central " M.A.I. , si astept rezultatul....desigur 30 de zile lucratoare :-P asa mi-a spus cel care mi-a primit rclamatia....de parca ce mai conteaza inca 30 de zile pe linga cele 4 luni trecute , corect ??? Asta-i militia romana = siguranta si incredere :blahblah::blahblah::blahblah:

P.S. Pentru curiosi sau pentru cei care-mi simt lipsa pe forum... :-P , yeh..de parca ar fi macar unu..da zic asa...lipsesc motivat...am nunta acusica...nunta mea fratilor :lol: have fun tuturor , si multuesc in special lu" skimpi " care este pretutindeni...pe forum...parca-i ...eu...acum ceva timp :-P

All times are GMT +2. The time now is 23:11.

- Copyright 2026 4Tuning