![]() |
supra vs oricine....
1 Attachment(s)
...detin 1 bucata toyota supra ce arata in felul urm ....cu un motor care e sa zicem un monstru shi o pun in cursa.....cine accepta provocarea.....
|
Si te cheama Mikey Mouse, nu?
Lasa-ne! Te rog! |
baaaaaaaaa e 1 aprilie si nu stiam ? :roll:
frate vorba cuiva nu mai stiu cine \" de unde tot apar astia ma\" mickey mouse nu te`ai trezit bine azi de dim ? |
2 Attachment(s)
Razor accept eu provocarea,pun mai jos o poza cu mine sa ma recunosti si cu masina mea.
|
Re: supra vs oricine....
Quote:
drept dovada, va zic faptul ca la aceasta toyota ,culoarea este portocalie.. punct . |
omfg!~!!!!
eu va fac pe amandoi....am un mecedeso-bmw trai-trubo-compresor cu nitro care merge pe alcool,tractiune pe roata de rezerva,7 cip=uri,evacuare si 12 filtre...+ multe stickere...+multe alte modificari... |
Sunt convins ca are o Supra ca aia, dar mai mult ca sigur e de jucarie :wink:
|
1 Attachment(s)
Alta poza
|
lowrider: minţi!!! Cu siguranţă poza e făcută la īntālnirea 4tuning, dar nu la Slănic Prahova, ci la Snagov :P
|
1 Attachment(s)
LA SLANIC E!!!SE VAD SI CAMINELE DE NEFAMILISTI IN SPATE!
|
cred k bause prea mult suc de portocale distilat si a uitat :D
si tu Gabi...tiam zis sa pui aparatul sa faca poza singur dar tu nuuuuu....Batman Batman ziceai k vine si il strica... |
lol...ce fioros e SEBASTIAN... :lol: :lol: :lol:
Bag si io o poza cu sclavul meu negru.... :wink: |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
:arrow: :wink:
|
mama ce onoare :D sunt \" nigga\" :P
|
nope...eu cred k erai beat :D
|
ce face bautura din oameni :))
|
si akum mai crede k e negru :lol: :lol: :lol:
|
cioara sau nu ... cred ca s-a jucat cam mult most wanted
|
1 Attachment(s)
vin si eu cu a mea
dar trebuie sa ne dam pe sestache pt. ca nu e inmatriculata |
1 Attachment(s)
vin si yo cu a mea machina dar nu stiu ce sa ii fac sa mearga si ea pe 4 roti :cry:
|
2 Attachment(s)
vin si eu :D va fac pe toti...
ma rog....nu e a mea, ci a lui minirally,dar vad cum fac :D |
Ba....eu cred ca ala cu Supra s-a speriat de masinile noastre si a fujit.... :wink:
In orice caz daca ai tupeul sa te intreci cu mine sa vii la pod maine la ora 9....daca nu vii am castigat! :wink: |
Eu savurand un red bull dupa o zi grea de munca.
http://www.formula.hu/galeria/98schu...ik_redbull.jpg |
3 chestii is de vina pentru treaba asta:
filmele alea 2 (fast and furious si 2fast 2 furious) Need For Speed Underground Emisiunea Pimp My Ride O data ce se uita la film si vad acolo un Skyline modificat sau o supra modificata, ei cred ca ii cea mai tare de pe planeta si ca le au cu masinile tunate si ca orice masina tre sa aiba niste butelii de oxigen de ala comprimat bine de tot, Televizoare peste tot in ea si interiorul sa fie in culori pe 32biti. Oricum ii hazliu cateodata sa citesti posturi de genu. |
Mai nou orice copil se viseaza intr-o supra ca aia .
\"Cand ma fac mare sper sa imi cumpere si mie tata una la fel !\" |
Re:
Quote:
hahahahah eshti cu capu` .. am citit si am ras la poze :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :hahano: :hahano: :hahano: :hahano: :hahano: :hahano: :hahano: :hahano: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: suntetzi bolnavi :) |
Re:
Quote:
cat aberez :D sa curga vinu :D |
lolz :lol: , haideti ca sunteti tari ... mintiti la greu ce naiba :
1. Dragsteru E al MEU 2. Chargeru era inchiriat .. bineinteles de la firma mea 3. EU sunt cel din mitsubishiul eclipse spyder ( e masina cainelui meu ) o poza face cat 1000 de cuvinte : ( noua mea achizitie ) : http://www.gocarlo.com/lagalerie/ima...mobile-512.jpg the batmobile , my batmobile |
1 Attachment(s)
......wlady am mai gasit o achizitie de`a ta .....ai uitat ce naiba?......offf doamne barbatzii :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
ce rea esti mei :D :twisted:
|
ala era cadoul meu pt tine , ce naiba .. cum poti sa uiti ? .. cand ti l-am dat ai zis ca-ti place ca doar faci colectie :lol:
|
OMFG!!! MY KAR PWNS ALL OF URS!!!
http://www.femalefirst.co.uk/images/...ong-rodius.jpg |
Re:
6 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
de unde draq apar astia ma? ca melcii dupa ploaie :D :D :D
ala eu sunt ... ne dam? am masina ca a ta identica ... si scamele sunt aceleasi! :D :D :D :D |
Hai ca v-ati distrat destul...ati facut si posturi...ar fi cazul sa inchideti topicul :wink:
|
topicu putea fi inchis de mult ...dar nu degeaba e pus la divertisment... :D :D :D oricum tare pustiul cu supra! la 18 ani o sa aibe supersonic baiatu :) cadou de la tasu sau mostenire de la vreo matusa :D :D :D :D :D :wink:
|
O fi si el nepotu` lu matusha Tamara :lol:
Eu unul mi-am comandat un Venom Viper , cand vine , accept cu placere sa ne dam :oops: :P |
haidetzi mah k ati speriat copchiluu turbo cu bolizii vostri si nu mai vrea sa se dea.... :lol:
|
2 Attachment(s)
eu ma bag cu jafu' asta al meu... ce are el standard plus modificarile pe care le-am facut ... poate poate te fac :d
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:37. |
- Copyright 2026 4Tuning