![]() |
Porsche Cayenne Turbo S
4 Attachment(s)
Porsche Cayenne Turbo S
Motorizare: 4,5 litri, V8, 521 cai putere, cuplu de 720 nm Jante: 20\" cu anvelope 275/40 Frane cu discuri de 380 mm pe fata si 358 mm spate Performante: - 0-100 km/h: 5,2 secunde - viteza de top: 270 km/h Consum mediu anuntat de producator: 15,7 l/100 km Pret: 117.573 euro |
Re: Porsche Cayenne Turbo S
e coooooooooool mashina 8)
|
...
frateee ... Porsche Cayenne Turbo S
Motorizare: 4,5 litri, V8, 521 cai putere, cuplu de 720 nm Jante: 20\" cu anvelope 275/40 Frane cu discuri de 380 mm pe fata si 358 mm spate Performante: - 0-100 km/h: 5,2 secunde - viteza de top: 270 km/h Consum mediu anuntat de producator: 15,7 l/100 km Pret: 117.573 euro MARFAAA ... vreau si jho ... care`mi datzi si mie 100 000 euros` ? :D |
eu zic... No Comment!! e super tare!! sa nu mai vb de motor.. si ce interior are!! vrei sa fac infarct!?? :shock: :lol:
|
a fost unul din asta la baneasa, atunci cand s-a dat cu un seria 6 nou, cabrio :roll: nu intelegeam eu de ce scrie si turbo si S...
|
Re:
Quote:
|
andrei eu am vazut si nu cred ca ma insel pe strada la noi unde scria pe el si TURBO S :wink: caut poza si iti arat
ce zici tu este modelul nou cu facelift si cu motor schimbat pt turbo S |
Unii zic ca Porsche si-a calcat in picioare traditia cand a facut Cayenne, dar din aceasta \"blasfemie\" a iesit, in opinia mea, cel mai tare SUV de pe planeta!
Cred ca Turbo S-ul a aparut ca raspuns la Mercedesul ML 63 AMG si Jeep Cherokee STR8. Chiar daca cele din urma par mai rapide pana la 100 km/h, nu se pot compara cu manevrabilitatea, franele, finetea si imaginea de marca a Porsche-ului. Singurul avantaj in are Jeepul prin pret. |
Re:
Quote:
|
Quote:
|
Cine a mai vazut un turbo de peste 500 CP sa consume numai 15,7 l/100 km!!?? :shock: :D
~Nautilus |
Re:
Quote:
Dar repet, astept un link cu specificatii/descriere a unui model \"Turbo S\" anterior celui prezentat, pentru ca eu nu am reusit sa gasesc nimic. |
Re:
Quote:
pt andrei ...se pare ca totusi sunt decat 2 modele mari si late: unul turbo si celalalt decat S dar uite ce am gasit pe un site despre machete auto ...in orice caz este greseala ...turbo S nu a existat pana acuma ... ''Beautifully crafted 2003 Porsche Cayenne Turbo S diecast model car 1:18 scale die cast by Maisto. This is a very highly detailed 2003 Porsche Cayenne Turbo S diecast model car 1:18 scale die cast by Maisto. Every details are well put together. Great collectible or gift piece. 2003 Porsche Cayenne Turbo S diecast model car 1:18 scale die cast by Maisto is one of the best showcase model for any auto enthusiasts.'' |
Re:
Quote:
|
Am gasit poza aia... si e chiar caterinca, nici macar nu aliniase bine S-ul :lol:
|
Deci instinctul meu de fata mare, nu ma-nsealaaaaa... :lol:
|
nu inteleg un lucru:oricum erau in top cu cayenne turbo. de ce scot o versiune si mai puternica?probabil k sa poti mace mist de niste supercar-uri
|
De acord. E ca si cum ai face un zeu atotputernic si mai atotputernic :D . Pur si simplu nu se poate... Oricum, nu prea are sens. Exista deja Cayenne S si Cayenne Turbo. Cat de prosti ar fi cei de la Porsche sa scoata un model nou cu un atit de confundabil?
|
Probabil ca nu il lanseaza de nebuni cei de la Porsche.Masina cred ca va fi un real succes dar cea turbo simplu....cine dracu o va mai cumpara....
|
Arata super si are un interior si mai super! :)
Poate o sa apara si un RS-Q-7 de la Audi,mai tare ca asta... :wink: |
Valele mai e cale lunga , sa nu anticipam ce vor mai scoate si audi :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning