![]() |
Bord imbracat in piele , unde ?
care ma poate indruma undeva prin cluj sa-mi imbrac bordul si alte chestii de interior in piele ?
(scaunele si panourile de usi le-am rezolvat deja, sunt in productie. ) Multumesc pentru viitoarele raspunsuri. |
Re: bord imbracat in piele , unde ?
te pot rezolva eu cu bordul ...dar eu sunt din baia mare .....pentru mai multe detalii am link la semnatura .
|
0743452766 doamna Rodica ... sunt din cluj si lucreaza bine si ieftin ;)
|
Ti'ai facut tu volanul la ea? Ceva poze cu volanul ai? Pret?
|
si pe mine m-ar interesa un tapitat interior complet : usi, scaune, bord, plafon. Am eu material ( piele ). Imi recomanda careva un tapiter bun in cluj? Si niste preturi n-ar strica
|
Quote:
atata timp cat nu-ti poate scrie nimeni mesaje personale, nush daca o sa ai vre-un raspuns :) succes |
da-mi si mie un pm cu un pret pentru bord , volan si panouri la un tigra. eventual huse pe fata
|
aceasta doamna rodica unde are atelierul?are cineva poze cu vreo lucrare a dansei?oare se pricepe la o plansa bord?multumesc, iar daca stiti pe cineva care ar imbraca in piele o plansa bord de un seat ibitza 2006 va rog sa ma ajutati.vreu calitate.
|
Quote:
|
cand vrei calitate, nu intrebi de pret ,se intelege de la sine ,cine intreaba de pret vrea si calitate,si la pret mic nu ai sa gasesesti calitate maxima niciodata!deviza mea si a multora,;) cred eu!bafta
|
Quote:
|
nelu din oradea 0721992492 ii departe dar merita nu stiu daca este cineva sa lucre mai bine ca el pt pret suna si vezi si inca ceva cand ai vreo iesire la felix lasi la el ce ai de facut si cand vi acasa il iei eu asa am procedat de obicei:-)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
reparatii airbag la ploiesti
nr tel :0724084061 |
Alex , scuza-ma te rog, insa in ziua de azi TOT TIMPUL intreb pretul , pentru ca majoritatea "meseriasilor" au prostul obicei de a face pret dupa persoana care plaseaza comanda, sau dupa valoarea masinii cu care aduce piesa la verificat/reparat/reconditionat, nu stiu de ce cam toti incearca sa-si scoata parleala dintr-o lucrare , si da , este adevarat, orice lucrare de calitate costa pe masura ......sau meseriasul da faliment . comenzi cat mai multe si clienti cat mai multumiti !
|
Ok, pana la urma nu am inteles exact. Unde as putea imbraca un volan + nuca schimbator + manson in piele in Cluj ?
Sa sun la d-na Rodica ? Altundeva ? |
Quote:
Acest Nelu doar de imbracat in piele se ocupa?nu are ceva atelier service in care ar putea sa ofere si montaj si demontaj, sau trebuie sa merg exact cu piesele pentru lucrare?ms |
Quote:
Salut, sunt 3 baieti ce lucreaza foarte bine undeva in someseni pe prima straduta la dreapta dupa semaforul cum cobori podul de la Ira. lucreaza foarte bine eu am imbracat un volan de Peugeot 206CC in piele si a iesit super bine si lucreaza la preturi foarte bune. II recomand cu caldura. Bafta!! |
La ce pret ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
- Copyright 2026 4Tuning