Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea KIA (https://forum.4tuning.ro/591-masina-mea-kia.html)
-   -   KIA pr0XYD (https://forum.4tuning.ro/591-masina-mea-kia/114045-kia-pr0xyd.html)

Shorty 14-03-09 10:14

KIA pr0XYD

8 Attachment(s)
Salutare tuturor detinatorilor si viitorilor detinatori de KIA.
In acest topic o sa prezint evolutia masinii mele,un pro_cee'd,pe care il am din 25 iulie 2008.
Date tehnice, ce pot zice,motor 1.6 varianta base la care mi-am mai pus cate ceva ESP,scaune incalzite,proiectoare.
Masina e mult mai mult decat multumitoare si de placuta doar ca usor usor o sa incerc sa o personalizez.
Mai intai am inceput cu upgradarea liniei audio(e partea care ma fascineaza cel mai mult).Masina avea o linie audio destul de bunicica dar mi-am spus ca ce are ea acum + 2 x Alpine Type R 12" alimentate de 2 x Alpine MRP 650 ar fi si mai bine pentru moment.
Momentan sunt la stadiul de finisare a incintei wooferelor,o sa urmeza schimbarea difurilor fata-spate si in cele din urma HU-ul(doresc ca toata linia audio sa o implementaz de la Alpine).

Bafta si numai bine!

B_Boy 14-03-09 13:48

Re: KIA pr0XYD

felicitari pentru masina...si succes in ceea ce vrei sa faci...ca o recomandare...pune un strat de burete p interiorul la fetele de usi,si in spate unde ar fi trebuit sa fie usile :)...absoarbe din vibratii

JohnnyX 14-03-09 14:06

Sa o stapanesti sanatos ! Pleoapele sunt made in Baia Mare? :>

RD-Woo 14-03-09 15:39

Se anunta un proiect foarte ambitios,
cel putin la partea de ICE!! :twisted:
Mult succes in continuare! si masina sa o stapanesti cat mai sanatos!

Lecca 14-03-09 17:27

faina! dar dc nu ti-ai pus jante inca? :P

Shorty 15-03-09 01:34

multumesc pentru urari.
asa ca sa va raspunt la fiecare:
1.masina va primi si o insonorizare pe masura(cu folie de aluminiu,burete si tot ce trebuie).
2.da pleoapele sunt de la baietii din Baia-Mare
3.nu m-am grabit cu jantele pt ca de la bun inceput am zis ca muzica e pe locul I. cred ca abia pe la vara o sa imi iau un set de jante(vreau sa termin ce am inceput si apoi ma apuc de alte investitii).

Shorty 20-03-09 21:39

6 Attachment(s)
Un mic update cu poze si un filmuletz facut in perioada de teste(am verificat daca crapa chitul).-chitul a tecut testul;urmeaza finisarea si vopsitul.
In timpul filmarilor mi-a "picat" microfonul de la aparat asa ca sunetul nu este relevant.
Felul in care raspunde masina la presiunea acustica e datorata unui singur amplificator,inca nu au fost legate ambele.

Bmw_Rulllzzz 20-03-09 21:55

zic eu ca in vreo 2 luni iti sare luneta si parbrizul :lol: misto misto :)

clawmvp 21-03-09 12:45

esti nebun :))
foarte tare !

Lecca 21-03-09 13:09

marfa! dar cam mult dupa parerea mea :P

markizu 22-03-09 08:26

vazut '' pe viu '' aseara ...sa-mi cada si parul din cap nu alta la felul cum se auzea
bravo ...
asteptam finalizarea proiectului

norbi_bidi 22-03-09 10:42

ocupa cam mult loc in spate... dar arata super... :-)

markizu 23-03-09 10:32

de aratat arata
dar cum se aude .... doar cu unu ... doamne ! :-)

Shorty 15-05-09 12:51

3 Attachment(s)
Salutare.
Mai revin cu cateva poze.
S-a mai lucrat la partea de cabluri,s-au facut fetele pentru crossover si ampliful de medii, urmeaza inlocuirea difuzoarelor originale cu unele de la alpine si insonorizarea.

Numai bine si bafta tuturor

meDyce 30-05-09 03:57

salut .
am si eu o intrebare : la grila fata iai dat cele 4 linii cromate jos sau le-ai vopsit pt imi place cum da grila fara ele pe masina

Shorty 03-06-09 09:06

Salut.
Le-am dat jos ca sa pot sa fac o matrita dupa grila originala,si mi-a placut tare cum arata fara asa ca pana la finalizarea celeilalte grile o sa ramana asa.

Numai bine

don_crzy 17-06-09 19:01

doamne esti maniac :D
o sa participi la dbDrag??

3Xtreme 04-08-09 13:54

Felicitari pt premiul de la SV. L-ai batut pana si pe fritz la sunet. E o masina extraordinara. Cum am vazut-o acolo expusa, direct la ea m-am dus. Inca o data felicitari. Cred ca inca e a ta masina, nu? Vad la avatar un opel.

Shorty 11-08-09 22:19

Multumesc pentru urari.Pacat ca la Suceava nu am avut ocazia sa vad cat scoate cu adevarat,cu siguranta o sa incerc sa ma prezint si la alte evenimente.
Masina este tot a mea, acel OPEL este prima dragoste, e batranica care a cedat locul din garaj unei domnisoare:-).

Am sa incerc sa urc un filmuletz si cateva poze si pentru colegii forumisti sa-si expuna parerea si eventuale idei si sfaturi.

Numai bine!

3Xtreme 12-08-09 09:22

Foarte probabil va mai fi un eveniment in Suceava, la Carrefour pe 29 - 30 august. Te asteptam sa ne zgudui timpanele;)
L.E.: Am uitat sa precizez in post-ul anterior ca m-am dus direct la masina ta pt ca o stiam de aici, de pe forum si vroiam sa o vad mai bine si in realitate. Bafta!!!;)

Shorty 12-08-09 20:08

5 Attachment(s)
Cum am promis,revin cu un film si ceva poze.
Daca nu apare nimic neprevazut o sa fac tot posibilul sa ajung la intalnirea de la Suceava.

Bercea-B 08-09-09 09:04

Bravo!!
Foarte Frumos...Felicitari!!
nu te ai gandit sa faci si un ban..adika sa montezi si la altii??

Shorty 11-09-09 15:37

1 Attachment(s)
Am mai facut o lucrare cu fibra la un golf 3 dar in general lumea prefera sa cumpere pachete de-a gata sau porcarii de alea de SAL, ca sunt mai ieftine.

Andrey_FL 23-09-09 11:53

te vedemduminica la suceava?

Shorty 23-09-09 21:49

Teoretic ar trebui sa pot ajunge duminica.Sa vad cum decurg lucrurile la servici.Nu promit nimic.

CT-82-PWR 29-09-09 21:54

Arata bine masina,sa o stapanesti sanatos.

PH86MIN 03-10-09 11:50

Frumoasa masina,sa o stapanesti sanatos.Am si eu o intrebare,eu am comandat deja un Proceed,varianta de echipare Best+optionale,si dealerul mi-a oferit gratuit alarma sau senzori de parcare.Alarma e una Piranha,am inteles ca nu e cine stie ce scula pentru 8oo ron,dar daca e gratis,nu mai conteaza.Niste colegi de forum mi-au zis ca masina vinde deja echipata cu un fel de alarma,ca daca inchizi masina din telecomanda si lasi geamul deschis si bagi mana pe geam tiuie.La tine cum e?Si cum ti se pare incalzirea in scaune,isi face treaba,ca mi-am comandat si eu asa ceva,dar nu prea stiu daca isi face treaba,am inteles ca are 3 trepte de reglare.

Shorty 09-10-09 15:37

Salut
Legat de alarma,sincer nu stiu sa iti dau vreun sfat,a mea nu avea nici un fel de alarma(am uitat sa imi fac comanda de cheie cu telecomanda si nu pot inchide decat cu cheia,urmeaza sa imi montez o alarma cat mai repede).
Incalzirea in scaune isi faca toti banii mai ales daca nu ai garaj,la iarna o sa ii vezi utilitatea cand o sa te urci in masina si intr-un min simti caldura.Sfatul meu este sa nu folosesti incalzirea in scaune decat pana incepe sa se incalzeasca in masina,ca sa nu ai probleme cu spatele.

PH86MIN 09-10-09 15:47

Ms pt info,duminica te-am vazut la Baneasa la Drift-uri,am vrut sa vorbesc cu tine,dar te-am pierdut din vedere ca ai disparut si nu te-am mai vazut,ca vroiam sa te intreb cate una,alta de masina :)

Andrey_FL 09-10-09 21:27

Andy , ne vedem la Piatra?

Shorty 09-10-09 23:01

Pai da si tu mai multe info despre ce si cum si cand.
Saptamana viitoare merg la Pitesti.

Andrey_FL 10-10-09 07:38

Quote:

Originally Posted by Shorty (Post 2706809)
Pai da si tu mai multe info despre ce si cum si cand.
Saptamana viitoare merg la Pitesti.

http://neamt.nospeedlimit.ro/showthread.php?t=765 uite aici...

Andrey_FL 24-10-09 07:52

11 Attachment(s)
KIA pr0XYD - Suceava 25.09.2009

Si apropo , Shorty si a lui 0XYD au luatla Pitestipe data de 18.10.2009 locul 4 pe tara la Sound Quality.....
Felicitarile mele Andy....tine-o tot asa....
Ne vedem maine la Piatra

Shorty 24-10-09 22:55

Merci tare multe de poze si de urari.
Legat de maine nu cred ca ajung pentru ca lucrez pana la ora 3,pana plec de acolo si pana ajung se face aproape 5 si nu cred ca mai gasesc ceva:sad:

AlexCrb 11-01-10 22:23

acu portbagaju e plin, da macar e plin cu cv bun:>
a iesit frumos interiorul portbagajului

ice_demon 12-01-10 01:27

Salut, parbrizul de la muzica a crapat in halul ala?? :shock:
Super incinta... super tot sistemul, nu ne arati ce ai facut si cu usile, parca ziceai ca schimbi dufuzoarele stock cu unele alpine si ca antifonezi usile...nu?

Shorty 12-01-10 22:00

Salut
Parbrizul s-a spart de la o pisica care mi-a intrat in garaj si mergand foarte tacticos pe rafturi,mi-a trantit un amplif fix in geam(pot spune ca de la mizica s-a spart NU? :lol: ).Doar a facut o floare iar apoi de la mizica a plecat in toate directiile.

La capitolul mizica nu am reusit sa fac mai nimic.Am lucrat un alt proiect pentru alta masina.

Intre timp mi-am luat jante,tobe finale JOM POWERFLOW(voi face o evacuare cu 2 finale).Astept sa primesc o lista de preturi de la Apex pentru un set de arcuri,si acum 2 zile m-am apucat sa imi fac niste prelungiri la bara fata respectiv bara spate.
Mai sunt si alte maruntisuri....acum vreau ca in maxim 2 saptamani sa reusesc sa-mi fac evacuarea(nu gasesc teava de inox :sad: ) sa termin prelungirile si poate sa imi dau comanda de arcuri.

Numai bine

Frizz 15-01-10 23:31

Shorty imi place ce ai facut pana acum la masina. Astept cu nerabdare poze cu jantele si restul modificarilor :D

Succes in continuare!

Shorty 21-01-10 22:17

7 Attachment(s)
Asa!
Si dupa cum spuneam intr-un post anterior,mi-am luat tobe,acum 2 zile am reusit sa pun mana si o bucata de teava de inox si dupa cateva ore de stat pe sub masina,taiat,sudat si i-ar bagat sub masina treaba sta cam in felul acesta.

In pauze am dat jos manerul la portbagaj,i-am facut un capac din fibra si am tras si cablul pentru deschiderea din interior.

Urmeaza sa imi fac revizia saptamana viitoare si apoi sa imi dau jos traseul original,sa croiesc flansa de prindere si traseul pentru tobe.

Numai bine la toata lumea.

clawmvp 21-01-10 23:18

foarte tare :) , bafta cu proiectu` , chiar sunt curios cat de tare o sa fie cu dubla evacuare :D

All times are GMT +2. The time now is 18:26.

- Copyright 2026 4Tuning