![]() |
MM-06-XUS SuperNova
8 Attachment(s)
Dacia mea supernova confort 2002,modificari aduse :evacuare usurata nu mai are numai toba finala de speed kawasaki,audio pioneer 4x50 plus statie JBL 300 W rms si subwoofer boschman,mici modificari la exterior.
|
Re: MM-06-XUS SuperNova
sa o stapanesti sanatos
|
si ce mai ai de gand cu ea? ai luat-o de curand...nu stiu de ce, dar parca am vazut-o acum ceva vreme pe un site la masini de vanzare.
|
Quote:
|
cunosc masina foarteeee bine :D suna si merge demential :D
|
un clip cu sound-ul masinii...
https://www.youtube.com/watch?v=XoHvCAwZHfA |
ai putea sa incerci acum niste jante serioase din aliaj...bineinteles daca permite si bugetul:D...ai grija cu militienii...la cat de negre sunt triplele alea:D
|
deocamdata nu am avut probleme cu garda sper sa nu am nici pe viitor,jante putin mai incolo deocamdata am alte prioritati.
|
frumoasa masina!!!
nu ai probleme cu stopurile?? |
Quote:
Quote:
|
va anunt ca urmeaza schimbarea culorii...o sa o fac neagra daca reusesc o sa ii fac si capota bad boy ,portbagaj clean fara nr de inmatriculare,nush ma mai gandesc daca sa ii pun prelungiri bari si praguri voi ce zice-ti??nu as vrea nici sa o incarc tare
|
ai putea sa ii lipesti cu fibra...prelungitoarele alea obisnuite la bare si cam atat...si bineinteles niste praguri..dar cauta unele cu model drept...nu alea "rasucite" sau tip "arcada". In rest ai idei bune...Cred ca va arata de milioane in negru...Cum te-ai gandit?
Negru lucios sau mat?...parere personala?!...Lucios...:D prea multa lume a adoptat stilul "Stealth" |
initial am vrut mat dar merg pe lucios,prelungitoare de alea normale ziceam doar ca nush daca sa-i pun vreau sa fie simpla dar in acelasi timp unica ,de asta si culoarea neagra nu prea stiu supernove negre,nu sti cumva ceva site cu prelungitoare de alea ca in baia mare am cautat dar inca nu au o zis ca o sa aduca?
|
prelungiri dalea pe la magazinele de Piese Auto vei gasi cu siguranta...sau poti urmari aici pe forum la sectiunea Bazar.
Uite ce am gasit in primele 2 minute:) http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...va-273109.html |
ms is faine,dar parca mai bine ar da bad boy daca nu reusesc poate ii scumpar pleoape
|
ieri i-am facut farurile negru mat in interior,revin cu poze cand reusesc sa le descarc :D
|
Sa pui poze, ca si eu vreau sa-mi vopsesc farurile in interior
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
Frumoasa masina si spor la modificat!
|
ms :D
|
interesanta ideea ta, dar nu a scazut vizibilitatea pe timp de noapte?
|
Quote:
|
Quote:
|
Inainte sa pui sticla la loc ai dat cu silicon pe margine ?
|
da trebuie neparat dat cu silicon de preferat transparet,daca nu o sa aburesca
|
Masina e SH?Daca da poti sa-mi zici de unde ai luato? [ORASUL]
Frumoasa masina , succes in continuare cu ea. |
imi place cum au iesit farurile..bv...nu iti pui si proiectoare?
|
botdrive ce i schimbat la ea de suna asa frumos ?:D toba finala + capat sau ai pus pe mijloc tzeava + toba finala + capat? si daca ai schimbat toba de unde si cat a fost.eu capatu vreau sa il las la fel dar sa schimb sunetu.ms si apropo frumoasa nova asta. :D
|
Quote:
conty one nu-mi pun proiectoare,sunt alte lucruri de facut pe ea,ma refer la marirea performantelor,un cip,o admisie mai buna,frane mai bune,suspensii etc... Paco am teava din fata pana in spate,nu mai am catalizator ,nici toba intermediara,finala ii de Kawasaki ninja,daca vrei numai sunet schimba finala,daca vrei sunet mai puternic scoate si toba intermediara,daca vrei sa-ti ramana finala aceeasi scoate toba intermediara si o sa ai alt sunet,mai frumos :D |
cine tio facut treaba ?:) :D nare treaba la RaR? daca pun tzeava pe mijloc ?dami un pm cu id tau ms
|
Quote:
1. Masina nu e foarte mare, iar daca o faci neagra o sa o arate si mai mica. 2. Negrul e o culoare foarte sensibila. Cea mai mica zgarietura se vede imediat si o sa ai mari probleme cu spalatul. Se observa praful imediat pe negru. |
9 Attachment(s)
nu mai sunt sigur daca o vopsesc...deocamdata e de vanzare!
Poze noi... |
se poate inchide azi am vandut masina
|
spune si tu... ca a ramas "in familie" si asa mai departe :) la cine si cum, si poate nu inchizi topicul, poate noul proprietar, fiind si el pasionat va continua topicul. :D
|
da am vandut-o la un prieten si coleg,pasionat si el de masini, e a2a supernova pe care o are,prima din pacate a sfarsit tragic intr-un accident...sper sa o faca mai frumoasa si sa mi-o dea la o tura din cand in cand :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:51. |
- Copyright 2026 4Tuning