![]() |
Ne ajutam reciproc sa mergem la DYNO??
Ia ziceti copii: care vreti sa punem in fiecare luna, sa zicem, 1o euroi si sa ne masuram toti \"puterile\"?? Sa ne mandrim si noi cu o hartie...ce ziceti? Ce caii mei?
Asta in cazul \"fericit\" in care pretul pentru o testare este 5o euro :wink: |
Pai daca ar fi 50, ar fi foarte buna ideea. Dar am auzit ca este 100. :x
|
da ce consuma ma de ia 100 de euro.. uff.. in loc sa fie un pretz oferta pentru inceput.. sa atraga lumea.. in fine.. asa jtie romanu .. sa traga la greu tot dupa romani..
|
Tocmai, era oferta de pasti, si ma gandesc - daca avem comanda ferma de mai multe masini, zic eu k pretul o sa ramana \"oferta\"... Hai, care va bagati???
|
de aveam masina ma bagam :) cum nu am :( sry .. dar mi-ar placea sa fiu spectator pe acolo :P , are dreptate bossuletz.. asa e romanu. :) NU-L DUCE CAPU` , in loc sa bage un pretz atractiv... sa atraga clienti :) nu mai zic nimik :) peace
|
Sha zice bine el ce zice... Si oferta este, inca. Eu il cunosc pe tipul care ne poate ajuta cu Dyno... Si asa este: a fost oferta de Pasti... Si inca este. Adica nu s-au terminat cele 50 de teste Dyno cu reducere. Cred ca mai sunt in jur de vreo... 40. Asa ca vedeti... Adunati banii k sa vadem si noi si voi si toata lumea... adevarul despre ce avem sub capota, nu? :wink:
|
ar trebui sa anuntzatzi si KWX-ul :D :lol: :))) :twisted: oare cat are?..
|
eu sunt super de acord SHA, hai sa vedem concret cum facem
|
Si eu ma bag. Dar cand va veni vremea la toamna sa masor noua motorizare, sa n-o dati la intors... :wink:
|
E bine..DEJA suntem 2 :shock: din 5...Hai mai, chiar nu vrea nimeni??
|
eu as veni la dyno cu furia mea dar cred ca nu masoara asa de mult sa poata citi caii mei (poneii)loooooooooooooooooooooooool :lol: :lol:
|
Pai ma bag si eu, tot vroiam sa fac treaba asta. Da vreau sa imi masor puterea cam intr-o luna, cand schimb axa cu came :D
|
Hai baieti, inca 2 si mergem la examen. O sa avem o diploma in plus...ganditi-va :idea: :P
|
Eu ma bag sa va ajut cu toate ca nu am ce masura la a mea masina da cine stie pina vine rindul meu poate se schimba ceva :D
|
Offtopic : Alexufo cum ai reusit sa ai atit de multe posturi ( -11 ) ????
|
au fost sterse ceva topicuri pe la CLUJ pe acolo :) :) asa a reusit :)
|
as merge si eu la dyno , dar pe 4x4 nu pot sa faca :x :x :x
|
Desi nu prea am o masina tare acum, o a am spre sfarsitul anului, asa ca contati pe mine, va ajut cu placere...faceti si voi o lista cu cine se duce...
|
Pai s-ar parea ca s-au strins 5 oameni .
SHA spune cind trebe sa cotizez |
Pai nu suntem 5... mms, GSi, ZUZG7 si-atat. Ah, uitasem-eu :D .
Hondarul si BogdanCMS abia prin toamna... Si Ceres...si-a luat masina naspa - nici nu poti sa-i masori puterea... So, ANYBODY ELSE??? |
vin si io tot prin toamna, sa-mi schimb motorizarea :peace:
shi oricum, la 4x4 mai mult ca sigur exista o siguranta care deconecteaza sistemu 4x4... sa ai numa fatza, or smth like that |
Nu toate masinile isi pot decupla 4x4 si Subaru este una dintre acelea.
|
Pai mah, in toamna o sa mi-o masor eu, dar de cotizat, ma bag acum.
Dar grabiti-va ca pe 5 iulie je este pe taramul unde un dyno test este cam 10 $... Adica SUA !!! Ma rog, fara masina... Si nu voi avea ce sa masor... :lol: :lol: :lol: |
Ooooo..Avem un castigator...Noi toti.
Ne-am adunat 5 care suntem: mms, GSi, ZUZG7, Hondarul si eu. Ideea e sa stabilim o zi a fiecarei luni in care sa \"cotizam\" fiecare cu cate 1o euro. Sau nu neaparat o luna - chiar mai repede daca reusim cu totii sa strangem banii. Ideea e sa avem in fiecare luna un termen limita. Faza e ca totul se bazeaza pe seriozitate. Ne-am strans 5 dar asta nu inseamna k daca mai vrea cineva nu se mai poate...Dimpotriva! Maine ma duc si ma interesez la firma daca s-a schimbat ceva intre timp, iar daca nu, ramane sa ne intalnim candva sa discutam. Eu propun ca maine seara sa ne vedem undeva sa vorbim. Ora 21.oo maine (miercuri) in H e bine pentru toata lumea?? Lasati mesaj ori aici, ori pe yahoo. |
Re:
Quote:
|
Mane, nu e nici o problema, v-ajut si acum, ca spre sfarsitul anului o sa cotizati si voi, stati linistiti...prietenii stiu de ce :P :D
|
So, vii maine seara in H? Daca da, o sa fim 6 - 6 oameni, 6 rate.
|
Eu pot veni vineri sa va ajut...cel mai devreme...daca nu duminica...deci o sa fie cam un dyno pe luna sau cum?
|
Din pacate nush daca pot ajunge s-ar putea sa plec azi ( miercuri ) in delegatie .
Contati pe mine , daca trebuie acum am sa vb cu hondaru si ii las lui euroiii . |
Bogdane, cica la Dyno acolo este oferta speciala acum cu 50 de Euroi... Ca a fost 100 parca. Dar ce ne facem noi cand or face astia iar 100 de Euro testarea ??? Ca ti-am zis, la toamna m-am urcat si eu pe banc !!!
Intreb si eu, ca sa stim ce facem... :wink: |
Probabil e vrajeala ca e promotie, din cate am inteles nu prea se inghesuie lumea la dyno asa ca probabil tot la 50 o sa ramana. Daca se face 100, dam mai mult si gata.
|
Ziceti-mi si mie pe messenger ce ati stabilit pana la urma ca nu pot sa vin in H. Maine am ultimul examen... :( :(
Care e primul calare pe banc ??? Banuiesc ca SHA, nu ??? :wink: |
Nu neaparat. Ideea e sa ne intalnim si sa vb care cand vrea...
CAND ne intalnim cu totii???????? |
Pai cred ca duminica vorbim, e cel mai bine .... in principiu se stie care e treaba, ramane sa vedem cand dam prima transa de bani.
|
duminica seara in H e k
|
Pe www.insomniaracing.org aveti toate info despre Dyno. Poze, comentarii etc E si filmuletz cu test.
Va invit, daca inca nu ati vazut :D Este in sectiuna \"Diverse\" sau http://www.insomniaracing.org/advice/dyno/rdyno.htm Si trebuie sa fac un test, dar pentru 2 luni sunt plecat din Romania. Eu cred ca merita, especially daca aveti modificari ... http://www.insomniaracing.org/advice...img/dyno17.JPG |
Chestia cu pretul de la Dyno ... este asha de mare deoarece sunt anumite costuri care trebuie acoperite de catre Ceky si va zic ca nu sunt foarte mici costurile respective.
Ceres ... daca ai si tu siguranta pentru 4X4 iti poti masura caii doar pentru tractiunea fata (nu stiu daca la tine se poate dar la Seat Leon se poate sigur) Pentru mai multe informatii www.dimsport.ro, luati legatura cu Ceky si poate ajungetZi la un acord, intelegere, cu el !!! ... Multa bafta! :) |
La Subaru nu merge, e 4WD all time...
|
am vb cu Ceky acum vreo 2 sapt la tel si nu se poate :x :x :x
dar se poate cu jucaria lui Ducu :lol: :lol: :lol: mi-a zis ca o sa mi-o dea odata sa o pun pe masina hehehe |
Jucaria Ducu'lui nu e foarte exacta, dar incerci :D
Cel mai bun e Dyno Test. Dar nu exista 4x4. Sper ca o sa fie. Am auzit ceva ca cineva constructazea, dar cred ca sunt rumors :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:59. |
- Copyright 2026 4Tuning