![]() |
Revelion 2006
2 Attachment(s)
Comentarii :D
|
Ce sa mai comentam mah...?? :lol: :lol: :lol:
Se stie...atat zic.... SE STIEEEEEEEEEE !!!!!!!!!! :wink: Urmeaza pozele... |
mmm ..pozele le astept si eu cu drag ..sa vad ce dracii atzi mai facut si sa stiu pe cine trag de urechi :), hai va salut si astept si pozele de sarbatori.
|
20 Attachment(s)
pozeeeee :D :D :D
|
20 Attachment(s)
.....
|
20 Attachment(s)
..........
|
20 Attachment(s)
..............
|
20 Attachment(s)
.............
|
20 Attachment(s)
...........
|
17 Attachment(s)
.........
|
mama ... nu mai pot... doamneeee cate poze... cred ca numai add attachment o sa visez la noapte
|
mmm ..uite si talharii ..mama rupti erati...fetelor cum atzi stat cu matolii astia ..nici pe picioare nu se mai tzine-au ..ru-si-ni-ca ...ruuu-ssiiii-niiii-caaaa :), bv ma baietzi ma bucur ca v-atzi distrat ..poate o facem lata si luna asta cand vin intr-o vizita :P
|
te asteptam cu sticla intr-o mana si dopul in cealalta :drunk:
|
super tare a fost pacat ca din sute de poze eu am doar 4 :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
|
Singurul club unit care a facut revelionul impreuna :D prea adevarat pacat ca eu am doar 5 poze :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
|
Sincer nu cred ca suntem chiar singurul ....dar cu siguranta...sunt cel mai unit !!!!!
A FOST PARANGHELIE MAAAAREEEEEEEEE !!!! Darrrr...doamne ce fetze avem ...sa terminat... :drunk: |
...
Colins tot asa de repede te matolesti ? In poze tot beat erai si sa nu ma contrazici cum facei mereu ... te inteleg nu te ajuta fizicu :twisted:
Florin(fost 12-D) |
Ohoo....frumos frumos...la asta nu ma asteptam.
Ma beat nu eram...dar nici treaz. |
nu !!!! .... nu era beat deloc... chiar era foarte treaz
|
ha, imi pare rau ca nu am fost si yo like old times,uite ca nenorocul sa ivit si nu s-a putut,oricum se pare ca v-ati distrat,ca a fost caterinka ,cum de obicei se lasa pe acolo la marile evenimente si obiceiuri...Maybe next time...
|
Ce faceee baaeeetiiii vvaaa siimmteti binnee :lol: :lol: :lol: :lol:
Bravo frumos vati distrat din cate vad :wink: Ori cum eu si cu marmota,betmen,suparmen si baeti scufita rosie,alba ca zapada neam cuuparat nu neati invitat :weirdface Ori cum felicitari pentru PARTY si tot ce va doriti de la noul an :wink: |
Multumim inca odata PTC ...dak stiam ca vrei sa vii , sa fii sigur ca te invitam !!!
Oricum in aprilie FACEM UN ANISOR ...asa ca te asteptam la petrecerea de atunci ? |
Daca ma aceptati cu nevasta sunt acolo :wink:
|
In principiu da!
Dar acum sa vedem si noi cum EVOluam, pana atunci se pot schimba multe....... |
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2026 4Tuning