![]() |
masini UK sau aduc la comanda
4 Attachment(s)
Audi A4, 1997, 1.8 automatic, 176.ooo km, 1500 euro
Vw passat, 1999, 1.9 tdi, 220.000km, 2100 euro Audi A4, 1999, 1.9 tdi, 190.000km, lovit lateral, 2100 euro Vw T 28, 2003, 1.9 tdi, 5500 euro, lovit usor spate-lateral. Pentru info despre alte autotorisme din Anglia, sunati la 0752101204. |
Re: masini UK sau aduc la comanda
Sus cu el...
|
Pentru cine are masina mai scumpa sau mai noua accidentata...decat sa platesti o gramada de bani pe piese...cumperi una echivalenta din anglia doar ca are volan pe dreapta si iei ce iti trebuie.De obicei e mult mai convenabil...
|
Quote:
|
Sigur...vezi ca ti-am scris pe messenger.
|
un calibra la ce pret ?
|
M-ar interesa un Mercedes S klasse w140 dupa 94 ,95 (preferabil diesel) cat ar costa ?
|
Quote:
|
Quote:
|
acel A4 primul la pretul afisat mi-l aduci acasa??
|
Quote:
|
exact
|
Masina este acum in Anglia.E cu volan pe dreapta, cred ca ai inteles asta...Pretul este cel afisat pe site, pentru masina adusa la Baia-Mare.Care din Audi te interesa?Cel gri sau cel albastru?
Lasa un id de messenger si un numar de telefon te rog. |
salut un peugeot 307 1.6 benzina dupa 2005 lovit in spate sau lateral( ma intereseaza ca botul masinii sa fie intact radiatoare compresor clima aripi capota faruri motorul NU ma intereseaza) cam la ce pret ar fi?
|
Tinand cont de anul pe care il vrei tu, sunt scumpe si in Anglia.De dupa 2005 iti pot aduce la Cluj cu 6000 euro.Daca mai renunti la pretentiile de varsta, cred ca putem ajunge si pe la un 2800 euro, eventual 2500...in functie si de ce gasesc.Trebuie sa mai vorbesc cu baiatul care se ocupa in Anglia si sa vad ce zice si el, dar in principiu cam la preturile astea te poti astepta.
|
din pacate e modelul mai nou de 307 cu clima nu cu a/c mai caut
|
7 Attachment(s)
Peugeot 307 2.0 hdi
* 3 doors * 2004 54 Registered * Black metallic * 1/2 leather upholstery * Alloy wheels * Air conditioning * Power steering * Climate control * On board computer * Radio stereo * Multi stack CD Player * Electric windows * Electric door mirrors * Remote central locking * Alarm * Service history * Plus many other extras Air Conditioning, Climate Control, Cruise Control, Power-assisted Steering (PAS), Power Locks, Power Windows, Tilt Steering Wheel Safety Features: Alarm, Anti-Lock Brakes (ABS), Driver Airbag, Electronic Stability Program (ESP), Immobiliser, Passenger Airbag, Rear seat belts 3500 euro adus la Cluj |
Pret la un S klass, model 2002-2003 ?diesel
|
ursuletz motor de 2.0 minim sau un mr2 1992 sau 1993 un pret daca se poate ms :-)
|
Quote:
|
Quote:
|
daca iti dau eu masina care o vreau sa o aduci cat imi iei pe drum si partea ta?:-) este la 21 de mile de Londra :-)
|
700 euro adusa la cluj.Asta inseamna ca merg la 21 mile de londra unde zici tu, iau masina si ti-o aduc...nu am nici o treaba cu platitul masinii si altele de genul.Astea-s treburile tale.
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Quote:
S class, 2002, 4 Doors, Automatic, Saloon, Diesel, Metallic Silver, Full Service History, 1 Former keeper, Power assisted steering, Driver airbag, Passenger airbag, Side airbags, Adjustable steering |
4 Attachment(s)
Volvo S80, 2001, 2.4 benzina, automatic, usor lovita spate stanga, cum se vede si in fotografii, 2800 euro, pret negociabil.
|
Laurentiu...pentru 700 euro nu pot sa pun bani de la mine pentru platit masina acolo si sa o si aduc...Te vei convinge cat costa si sa vii cu ea pe roti...Avionul pana acolo...sau benzina-motorina , asigurare dupa care trebuie sa astepti zile intregi, cazare, taxa pentru bac, benzina-motorina pentru venit inapoi, autostrazi, zilele pierdute...vei vedea cum stau treburile.Sa imi spui cat te-a costat te rog...
|
Volvo S80 e la pret negociabil...depinde cat sunteti de interesati de el.
|
Quote:
|
S-a vandut vr6-ul ala crystian.Au fost altii mai rapizi.Mai caut...numai sa fii pe faza ... ca tarziu l-ai vazut...din cate imi amintesc mail-ul ti l-am trimis acum vreo 5 zile
|
7 Attachment(s)
Mazda MX5 decapotabila, 1991, 220.000km, arata si merge superb, lovita in spate.Volan Momo, genti aluminiu perfecte(16", dar nu sunt sigur), aer conditionat, piele crem.Pret 2000 euro.
|
o vreau eu pe schimb cum vorbeam cu marius....ce zici?
|
Avem un client cu bani cash...sa vedem cat e de serios.Daca nu...ne mai gandim si la varianta ta.
|
ok, daca nu fa-mi o oferta, cu altceva, pe care nu ai oferta de cash!
|
Chestiile aste e mai bine sa le vorbesti cu Marius.Momentan am vrea sa scapam de vreo 2 masini luate asa ca avem nevoie de cash.
|
Salut,
Domnule, e o cerere mai ciudata dar incerc...ai putea sa imi aduci cumva scaune + bancheta de Ford Focus 2? Ma intereseaza cele de la versiunea de echipare Titanium - piele+textil. Multumesc anticipat pentru raspuns. |
Daca ai rabdare si nu ti-e urgent...cand se gaseste timp cautam si iti zicem si un pret la ele.O masina intreaga , lovita eventual , nu te intereseaza?Ma refer la modelul care il solicitai...
|
Nu e foarte mare graba. :) Daca ai masina lovita e si mai bine, as prefera lovita in spate sau lateral - ma rog ideea e sa mai pot recupera o piesa-doua si din motor(benzina).
Iti multumesc pentru timpul acordat! |
Da-mi te rog datele exacte ce anume te intereseaza...an, tip caroserie, motorizare.
|
Pai anul nu ma intereseaza, ideea sa fie FF2, caroseria nici atat (sedan sau hatch e tot aia din punctul meu de vedere), echiparea sa fie Titanium iar motorizarea benzina 1.6 cel putin.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:35. |
- Copyright 2026 4Tuning