![]() |
VW Scirocco by JMS
4 Attachment(s)
VW Scirocco by JMS
Noul Volkswagen Scirocco arată demenţial însă chiar şi aşa există loc de îmbunătăţiri. Doar de aceea există tuningul. Cel mai nou kit pentru modelul german vine din partea companiei JMS şi se concentrează mai mult pe aspectul estetic. Ca o primă modificare, notăm kit-ul de suspensie ce coboară garda la sol cu 55 mm în faţă şi 45 mm în spate. Astfel, Scirocco nu doar că arată mai bine, ci vine şi cu o manevrabilitate îmbunătăţită. Aspectul agresiv al modelului este asigurat şi de noile jante pe 19 inci ce au fost încălţate cu pneuri 235/35 R19, în timp ce sunetul motorului este acum asigurat de o evacuare cu patru tobe de eşapament. Aşa cum era de aşteptat, din lista de modificări nu putea să lipsească şi un nou body kit, care în cazul de faţă inlcude o prelungire pentru spoilerul faţă şi un difuzor spate. Importator Oficial România: LOGtuning SRL Timisoara www.logtuning.ro/ 0723204080 |
Re: VW Scirocco by JMS
sincer jantele alea par niste ieftinituri..cu toate k nu sunt..mie jantele nu imi plac deloc o strica total:)
|
super tare
|
frumos pana la partea posterioara..umeri aia nu imi plac deloc...
|
mie unu imi place la nebunie jantele logic ca par niste ieftinituri atata timp cat pe piata se gasesc atatea firme fantoma care scot nu-ma porcatii ca doar iau ochii lumii dar si de o calitate josnica oricum masina arata impecabil
|
Nu-mi vine sa cred cat de bine arata VW Scirocco cu kit`ul de la JMS. Felicitari pentru cei de la JMS!
|
ZUPERRRRRRRRRRRRRR
|
beautiful...ce agresiv pare...eu as fi dat jos semnul vw de pe capota...arata mai clean :)
|
un scirocco e frumos si stock ...astea modificate (cu gust) sunt bestiale :-D:twisted:
|
foarte frumos model...dar nu inteleg de ce nu au vopsit si logo VW de pe spate... :d :peace:
|
A venit timpul ca shi cei de la JMS sa-shi puna amprenta pe Scirocco. Foarte frumos!
|
Nice car, e foarte frumoasa masina, dar modificata arata si mai bine
|
Mie unul chiar mi se pare superb
|
Frumusel frumusel mie imi place
|
E absolut superba ! Visul oricarui pusti...
|
cred ca are mai mult succes scirocco decat golf 6...din cate am vazut aici cam toti tunerii au facut o treaba buna:D
|
Quote:
|
Nu ai ce sa ai zici super tare masina
|
nu inteleg de sunt unii atat de entuziasmati, e extrem de foarte banal kit ul
|
e bestiala jucaria asta! ador scirocco!
|
10 extraordinar
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
VW Scirocco by JMS
Noul VW Scirocco este o masina unica si superba din orice perspectiva, insa este destul de greu sa ii aduci imbunatatiri estetice. Dar tunerul JMS s-a incumetat sa modifice modelul german si a obtinut rezultatul din fotografiile de mai jos. Pentru inceput, Scirocco a primit o suspensie H&R (1.069 euro) ce coboara garda la sol cu 55 mm in fata si 45 mm in spate. In plus, noua suspensie nu doar ca aduce un aspect mai sportiv, ci si imbunatateste manevrabilitatea masinii. De asemenea, jantele stock au fost inlocuite cu unele 8.5×19 – 225/35 R19 (pe fata) si 9.5×19 – 255/30 R19 (pe spate). Pretul? "Doar" 2.199 euro. Pentru un sunet perfect, JMS a instalat o noua evacuare de la Eisenmann Exhaust Systems (821 euro), care creste cu putin puterea si cuplul. La final, modelul german a primit si un nou body kit format din prelungire pentru spoilerul fata (239 euro), praguri laterale (249 euro) si un difuzor spate (259 euro) ce se armonizeaza perfect cu cele 4 tobe de esapament ale noii evacuari. |
piesa...
|
fenomenala masina,cum se vede din spate... te zapaceste cu totu
|
Prea jale!!Place
|
imi place foarte mult cum au facut spatele masinii....felicitari
|
criminala masina......jur imi place si stock la nebunie....
|
Frumos frumos.....
|
MASINA MORTALA :D:D:D perfecta :D
|
super tare:X:X sexxy back:X
|
10++++++ nice cars!!!!!!
|
demential. te fura pur si simplu.
perosnal, sunt foarte "atras" :D de acest model. sa vina banu numai :???: |
e superbaaa...foarte agresiva
|
E SUPER FRUMOASA!!!!:D
|
arata bine rau cu rotile astea :shock:
|
she's driving me crazy:yikes::yikes::yikes::pistoles::peace:
|
rupe masinuta asta si stock si modificata :D
|
Da un kit exterior foarte frumos.Arata extraordinar (poate si din cauza culorii).
|
demential arata.. "jantele" isi au rolu...
cel mai frumos spate de hatchback pe care l-am vazut vreodata.. si un bot pe masura agresivitatii generale a masinii.. evacuarea 4 tevi ( tip Mpower :> ) da foarte bine pe ea.. superb.. superb.. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:23. |
- Copyright 2026 4Tuning