![]() |
Viteza Maxima!
2 Attachment(s)
Aici spunet-i si dovediti care a fost viteza maxima atinsa de voi intr-un joc!
Incep eu: 2Poze in care am prins 306km/h si 312km/h cu un Peugeot 206 in Need for Speed Underground2! |
Re: Viteza Maxima!
2 Attachment(s)
Ia tata de aici viteze maxime ,in ug2 si undercover ;)
|
Mamaaaa cred ca in Underground2 aveai tot de level 3 nu?:D!In undercovor nu am ajuns inca ,vreau sa le termin pe cele clasice ,sa iau Seria Nfs cu tuning de la inceput pana la sfarsit deci mai astept 2 luni sa ajung pe la 500 in undercover:D!:lol:
|
1 Attachment(s)
lol DaViD TL cum ai prins cu bugatii 428?cand la mn cu toate la makim mai mult de 403 nu sa dus:lol::lol:
|
1 Attachment(s)
Viteza maxima cu skiline-ul
|
se pot face modificari si la cutia de viteze...de asta ati uitat...si asa puteti sa atingeti viteze si mai mari...
|
396 cu Mazda RX8 in Most Wanted...inca mai aveam nos si nu se mai ducea...level max la tot! din pacate nu mi-a trecut prin minte sa fac si un print..
|
Quote:
|
560?:| LOL:lol:
Prea mult!In primul rand nu are cum decat daca are tuning motor si la veyron nu cred ca mai ai ce sa pui!:D |
Eu m-am chinuit sa-i dau 396...am avut traineru si aveam nos full....am mers cu nos constant de am reusit sa iau 396...tu nu stiu unde ai putut sa iei 560:| doar daca nu ai avut traineru si tu, ai apasat pe un buton si hop imediat 1000 km/h...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Underground 2 ~ Audi A3
|
2 Attachment(s)
ne avand ce face azi!
|
WAW diferenta de 0.1:lol::lol::lol:!
Felicitari :lol::D! |
Da' pe mine cine ma ia la viteza ?!?
|
Nimeni:lol!
Sau poate iau dar sa imi iau Prostit'u:lol:! |
Quote:
PS: veyronu , cea mai urata masina din lume ...:( |
Partea cu cea mai urata masina nu sunt de acord spatele si motoru sunt frumoase:D:lol:!
Si chiar nu cred ca 560 cu Veyron'u! |
Quote:
Nissan Skyline fac cu el 400 m in 7 sec :D http://www.fisierul.eu/filestore/3d/...1111111111.jpg |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ciudat .... io cand am avut underground 2 nu m-am apropiat neam de 400.... cum faci de bagi 400 in 7 sec?:D |
1 Attachment(s)
Nu e chiar viteza maxima...doar un timp bun :D :arrow: 7 sec silvia
|
420 km/h in Grid cu un Audi R10 TDI... poze in curand.
|
Quote:
|
Pai m-am dus cu el pe LeMans 1968 cre nu are acele sicane stanga-dreapta ca traseul nou si oricum nu cred ca a incercat nimeni sa prinda atat de mult pentru ca scopul pilotilor este sa tina motorul intr-o stare optima toate cele 24h nu sa-l vorjeze la limita abandonarii de fiecare data cand intra pe Mulsanne Straight.
|
Quote:
Ce cursa e asta de ai avut timp sa prinzi viteza asta ? |
Quote:
|
Ce ciudat.... cum de nu bubuie motorul....?
|
2 Attachment(s)
Performantele mele
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Cea mai mare viteza obtinuta de mine : 364 km/h
Daca a obtinut cineva performante mai mare sa posteze. |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=rV2njI92uvI&hd=1 iar daca tu o sa faci 430 eu o sa fac 431:lol: |
Stai calm tati ca si eu am prins 429 insa la print mi-a scos 428 asa ca chill suntem la egalitate :lol:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
cu Enzo si cu F1 |
Quote:
|
1 Attachment(s)
eu am luat de la capat NFS Most Wanted.. si am reusit sa ating viteza de 299.2 km/h (186 mph).. nu e o viteza deosebita... dar este atinsa de un Dacia Sandero stock (are doar cateva stickere si vopsea noua);)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:03. |
- Copyright 2026 4Tuning