![]() |
Bravo GT Home Tuning
5 Attachment(s)
Salut , dupa cum bine stiu posesorii de Fiat Bravo ; nu se gasesc unele accesorii , asta e .
Cine are Fiat Bravo si modifica ceva , poate vrea sa imparta si cu altii asa cum o sa fac si eu acuma ... Primul lucru care am vrut sa il fac singur a fost masca ... |
Re: Fiat Bravo GT Home Tuning
3 Attachment(s)
Si pentru ca jantele sunt cam maricele pt. bravo trebuie sa modific si aripile
Cele de fata inca nu sunt modificate ... |
Accesorii gasesti...si noi si sh!
O intrebare am: de unde ai facut rost de jante? sunt 4x98? |
pentru piese second hand.. lasa un PM.. si te ajut eu cu ce pot.. am in dezmembrare 1 buc.. :)
|
Stiu ca se gasesc , singurele chestii care le-as cumpara din magazin sunt pragurile de la abarth , in rest nu imi place nimic si vreau sa le fac eu ...
Jantele sunt 4x100 , masina a venit din fabrica cu jante de aliaj si prezoanele sunt mai lungi si au conul mai ascutit si mai lung ... A si jantele le-am primit din germania ... |
5 Attachment(s)
Sa continuam , nu cred ca sunt singurul om pe care il deranjeaza verdele din interior , problema se poate rezolva :D
consola e gata bordul este in lucru .... |
3 Attachment(s)
am reusit intr-un final sa imi fac un spoiler pt fata , dupa ochiul meu zic ca se leaga cu liniile masinii ... am pus si plasa in "biscuiti" revin cu ceva poze mai artistice ... si xenonul face diferenta ...
|
tare fiatul... multa bafta in continuare
|
Foarte tare spoileru! se potriveste perfect:)
aa...ti-am mai spus cat de mult imi place semnatura ta?:D:-P |
super tare fiatu shaule si salutari de la ctza :D:D .... lasand asta la o parte am si eu nevoie de un suport de motor ala de sus de pe oala dar imi trebe cu tot cu placa aia mare care vine prinsa pe bloc (ma gandesc k tu dak ai 1,8 sti despre ce vb ) ....ai vr`o idee ceva vr`un dezmembrai pe la brasov ??
|
multumesc ...
Poza de la semnatura e de la o indemanare .... @GRG poate iti rezolv ceva pe aici , poti folosii orice suport cred de 1.8 sau 2000 la restul nu stiu exact cum e ... e un singur om care dezmembreaza pe aici fiat bravo , si are cu motoare pana la 1.6 .... o sa il sun sa vb cu el daca are iti trimit la CT piesa ... o sa pun niste poze cu plafonul si stalpii in piele rosie zilele astea .... |
okz ms mult de tot raman dator :P si app de indemanare ia zi ne vedem la braila cumva ? :>:> k e sapt viitoare indemanare acolo ;))
|
nu cred :( probleme financiare , si acuma trebuie sa imi iau alta punte spate , mi-am gasit una cu diskuri , vreau sa o schimb neaparat , vreau sa ajung la drobeta si trebuie sa pregatesc masina ....
|
opa punte spate de hgt ah ? ;))) la ce bani ? dak nu sunt indiscret
|
am intrebat si eu lafel , e de fiat coupe' puntea , "pt. tine mok" dar trebuie sa ii cumpar rulmenti diskuri si placute noi ... sa o pregatesc ...
|
oho dar ai ceva bani de dat k nu sunt chiar asa ieftine iar rulmetzii discurile si placutze nu prea merg la second hand alea noi trebe
|
e musai ... tin mult la performantele masinii si la siguranta , chit ca nu e ea tocmai dreapta si "chipesa" ...
|
da asa e sigurantza pe primu loc :)
|
salut poti sa imi faci rost si mie de o punte spate???
|
in primu rand nu e punte si al 2`lea rand sunt bascule ptr k suspensia spate la fiat bravo brava si mareea este full indenpendenta :) si in al 3`lea rand si eu mi`as dori bascule spate de HGT sau de mareea dar astea nu sunt sigur dak se potrivesc :)
|
Pai aia de marea ce are mai special? cea de HGT presupun ca e mai solida...
|
si aia de mareea si aia de HGT au discuri pe spate ..... ideea e k mareea se gaseste mai des pe strazi decat HGT , d`aia intrebam dak se potriveste :D
|
Coincidenta face ca am Marea si ghici ce: am tamburi pe spate:|
|
va zic eu , HGT-u are discuri , poate unele marea , poti pune punte spate cu discuri de la fiat coupe , e aceeasi masina pe dedesubt , o punte cu tamburi la dezmembrari e 400 de lei am vb eu pt. mine , intre timp am gasit una cu discuri ...
@ george , ti-am vb de suport motor la sfarsitul saptamanii merg la om ca a adus marfa :D zi-mi si mie cum dau de mosul cu suspensiile , am nevoie urgent ... cosmetizari nu am mai facut deocamdata la masina ca mi-a dat afara masina uleiul din cutie si acum strang bani pt. alta ca am sincroanele duse , poate iese o cutie mai speciala :) |
S-ar parea ca, cutia de Barchetta se potriveste pe fiat-urile noastre...si e destul de lunga;) (asta daca vrei viteza:-P)
|
salut fi atent moshu cu suspensiile e de la voi de acolo adik brashov , nu stiu adresa exact dar am sa o aflu k am de la cine ....de la colegu de club marian ala cu 5`aru negru MYG de la mangalia ... el stie exact k el le`a trimis , in legatura cu suportu respectiv , u sti care este k ti`am zis si ti`am si aratat , dak il gasesti anuntza`ma
|
foarte frumos!
|
Arata super :D felicitari man :)
|
ms la fel
|
2 Attachment(s)
la capitolul sonorizare , vreau sa schimb difuzoarele din usi , woofere de 16,5 pt usi , se face asa :
2 bucati inele MDF , pozitionati cu atentie , fixati bine , materialul este 100% poliester ... va urma ... |
salut omule ia zi poate u si ..... merge sa pun discu de ambreiaj si placa de presiune de la 1,8 la 1,4 ? oare intra n ude alta dar mi`a cazut amreiaju la fiat si nu am bani sa iau unu de 1,4 nu il am decat pe ala de 1,8
|
disc ambreiaj 1.4 : Parametru:190TPB / Diametru [mm]:190 mm / Profil butuc roata:15,1x17,3-20N / Numar dinti:20 / Tip cutie viteza:C514 /
placa presiune : Diametru [mm]:200 mm disc ambreiaj 1.8 : Parametru:215TP / Diametru [mm]:215 mm / Profil butuc roata:20,1x23,1-20N / Numar dinti:20 / placa presiune : Diametru [mm]:215 mm / nu sunt compatibile ... |
Quote:
Motivele pentru care am renuntat la aplicarea difurilor pe fetele usilor: -un material ce face prizä greu cu diferite substante de lipit foarte flexibil -imposibil sä lucrezi cu fibrä de sticlä si sä feresti tapiteria usilor. -estetic greu de obtinut inbinarea perfectä a celor 3 materiale fibrä,plastic si tapiterie . Sfaturi : -optati pe difuri de 16 dar cät mai plate -antifonarea usilor recomandatä ,suprafete mari nesustinute si tabla subtire . Baftä si spor la muncä ,astept finalizarea usilor toate bune:!:;) |
de iesit iese nu e problema sunt "turnate" sunt chituite si oricum o sa le retapitez cap coada , partea "noua" va fii vopsita fara piele pe ea sau cine stie ...
|
salut bajetzi... si eu sunt un posesor de bravo... HGT. si sunt multumit de el... am umblat putin la el la exterior, un filtru bun, o evacure.... chestii destea... vreau sa ii pun motorul de pe coupe 2.9 20V Turbo + aspirat 220 CP... as fi vrust sa va arat si nijte poze dar nu prea ma pricep cum sa le pun acilea... poate imi da careva o mana de ajutor... Cred k va pot ajuta cu nijte piese ceva daca e interesat cineva pt bravo... poate si nijte sfaturi... Bafta la toti!!!
|
7 Attachment(s)
orice ajutor e bine venit ....
bafta la proiect .... daca tot am revenit in tara am reluat proiectul usile sunt aproape gata o sa mai revin cu poze de la piele , o sa fie un infern toata treaba , stiu ca sunt greu de facut din cauza formelor si a plasticului DAR NU IMPOSIBIL !! :D , difuzoarele sunt de umplutura si probabil ca vor sta acolo pana o sa am bani pentru DLS :D trebuie sa pun o poza si cu bara ca am refacut-o , daca mai lovesc multi caini o sa imi pun un bullbar !!! :chainsaw::chainsaw::chainsaw: |
m-am mutat ...
https://forum.4tuning.ro/118-masina-m...ml#post3094093 rog un moderator sa inchida aici , multumesc ... |
| All times are GMT +2. The time now is 06:00. |
- Copyright 2026 4Tuning