![]() |
Oltcit 12 TRS - DJ 05 PMD
5 Attachment(s)
de mult astept sa imi fac si eu un topic , am reusit sa cunosc cativa dintre voi si am zis sa incep sa postez si eu aici
am cumparat masina de la Dani PMD , masina lui Mitza ( multumesc lui Ciprian HKE ) , de mult cautam o masina buna. o sa pun cate ceva despre ea din ce stiu si eu : motorul este de 1300 comprimat, cv franta 4, are aprindere electronica suspensia este modificata cu 4 amortizoare,bara stabilizatoare pe cv, bara stabilizatoare suspensie fata,pe spate are bari de cs,amortizoare intarite,bara stabilizatoare spate. masina are jante OZ 15'' omologate, cauciucuri 195/50/15 si geamurile ionizate cu omologare. toba finala are 2 ornamente Yed Racing la interior este tapitat cu piele ecologica de culoare albastra si neagra, scaune sport prinse mai jos multumesc lui Dani care a avut rabdare cu mine , si datorita lui masina arata momentan ca in pozele urmatoare |
re: Oltcit 12 TRS - DJ 05 PMD
Chiar ma miram cand o sa iti faci si tu topic,ce pot sa spun despre masina,vopseste-i spoilerul spate in rest no coment
|
Masina e super!
Cat te-a adus? As vrea sa-ti dau niste sfaturi. Pune-i numarul pe fata. Fa farurile clare(scoate plasticu portocaliu arata mai bine). Mici retusuri la caroserie si totul e okei! Vopseste-i spoilerul spate. Si pune-i interiorul , partea din spate nu o ai . In rest succes sa te tina nervii si Respect Alex. |
am stopuri clare noi, o sa fie si ele puse , farurile clare etc
bancheta nu o sa fie, am alte idei .. cat despre spoilere.. bani sa fie |
Ma refeream sa-l vopsesti pe cel de pe spate !
Cel de pe fata nu mai este?Sau asa ai luat masina?avea spolier fata de fibra |
are si pentru fata , dar trebuie dus la doctor
|
Quote:
|
asa ar fi frumos, sa vedem ce sponsorizari am in vara :oops:
|
Felicitari pentru achizitie si sper sa o pastrezi asa cum a pastrat-o si Mitza;) poate chiar sa-i mai adaugi ceva...(daca mai ai ce:D)
|
merci Danutz , am sa incerc sa nu o stric cu nimic, doar lucruri bune
|
Ce carburator ai in prezent pe masina?
|
carburator de 1300
|
Inca ceva...
Poti da mai multe detalii despre barile stabilizatoare de pe suspensia fata si spate? si despre cea de pe cutie? cum arata...cum se monteaza...poate si o poza ceva? ms! |
sincer iti spun ca habar nu am :oops:
|
super masina...o stiu de mult !!! bun venit printre noi cu noua achizitie :D!
|
in primul rand bine ai venit printre noi, chiar ma bucur ca inca una din creatile lui Danny este supusa dezbaterilor si sper ca vom afla multe.
masina o cunosc de ceva vreme, doar din poze, si mi s-a parut una din cele mai reusite din Craiova. Quote:
bafta in continuare |
O sa incerc sa-l trag de limba pe Dany cand il mai gasesc liber:D poate imi explica el ce si cum...daca nu pe pretenu' nostru bodyspeed....tre' sa stie:)
|
daca reusesti sper sa ne lamuresti si pe noi :lol: , hai ca facem cinste:drunk:
|
E bestial Oltcitul tau. Oltcitul asta a fost de curse din fabrica? Ca asa am o informatie.Un sfat: pune-i emblema pe masca.
|
Superb pot spune. Lasa fata exact asa cum e, arata mortal asa cum e printre primele poze!
|
Īn ultima poză e mortală! Păstrează-i aspectul clasic al oltcitului! ;)
|
multumesc , si mie imi place cum ii sta.
|
:X:X:X:X superb!!! fara pic de ''tuining'' si ete cum arata:X
|
eu nu as zice asa...pragurile, spoilerul spate, toba finala, jantele...si vopseaua as spune chiar...toate la un loc formeaza ''tuning'';)
|
Quote:
|
Bun venit in gasca!Felicitari pentru masina,un exemplar mai mult decat reusit;si pentru ca ai o baza de plecare asa de solida sa nu uiti ca asteptarile de la tine sunt foarte mari!:nervious:Sunt sigur insa ca n-ai sa dezamagesti asa ca spor la treaba si sa auzim de bine!
|
stie ca daca face ceva gresit ia una dupa cap imediat
|
1 Attachment(s)
multumesc COJONES2GOOD , sa speram numai la bine
Laure :blahblah: o poza de azi |
gata il treci pe numele tau??ii schimbi numaru sau il lasi pe asta??
|
e pe numele meu acum, nu stiu mai vedem
|
1 Attachment(s)
O spun si eu,lasa fata asa cum este ea...Numerele nu are rost sa le schimbi pentru ca astea sunt legendare :lol:
PS:Tot masina asta e si in poza de mai jos? |
pune-i spoiler pe fata...ca asta originala arata disproportionat fata de restul masinii
|
Şi eu sunt pro schimbării numerelor. Poate e momentul ca maşina să primească o nouă identitate, īn acelaşi timp rămānānd vie şi istoria scrisă de această maşină.
Quote:
|
2 Attachment(s)
Pun si eu 2 poze mai vechi..pe timpu cand participa la curse
|
Quote:
|
da intradevar Gabi are dreptate , masina e alta doar numerele aceleasi.
valib spoilerul e pentru itp , dupa o sa vedem , mie unu imi place si asta |
Pānă la urmă, nu e atāt de īngrozitor, doar că din faţă are aspect "clasic" (datorită spoilerului), iar din spate şi din lateral arată mult mai modern şi, părerea mea, este un conflict de interese. Sunt sigur că dacă "te chinui" un pic, poţi să faci un spoiler frumos şi pentru faţă.
Am uitat să-ţi zic să-l stăpāneşti sănătos ! |
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Oltcitul roşu/galben a fost tot al lui Miţă (ex proprietarul maşinii prezentată pe acest topic), dar pozele sunt vechi - mai mult de 10 ani. Maşina din pozele ălea este cu totul alta faţă de cea pe care Robi o are acum. Dacă nu mă īnşel, au existat vreo 3 Oltcituri DJ-05-PMD.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:39. |
- Copyright 2026 4Tuning