![]() |
Bentley Continental GT by Premier4509
2 Attachment(s)
Bentley Continental GT by Premier4509
Dacă anul trecut a prezentat un wide-body kit pentru Continental GT, tunerul Premier4509 a pregătit de această dată pentru coupe-ul britanic "doar" un nou body kit . Astfel, Bentley Continental GT a primit la exterior noi spoilere faţă şi spate, praguri laterale şi eleron. O serie de modificări au fost efectuate şi la nivelul grilelor şi al sistemului de evacuare, acolo unde au fost īnlocuite tips-urile. Noul kit va fi construit īn doar 300 de exemplare şi va fi disponibil īn īntreaga lume. |
Re: Bentley Continental GT by Premier4509
spatele arata foarte bine,agresiv cu linii bine conturate ce incadreaza foarte bine jantele imense...good job !
|
pentru un bentley este foarte tare. avand in vedere ca stock arata ca o cutie de conserve eleganta cu 2 cheite pe acelasi capac...
|
ar fi fost superb la bara spate daca venea spoilerul cu gurile pt evacuare mai jos, sa fie la acelasi nivel cu partile laterale , in rest...super kit-ul...dar nu prea ai unde sa mergi cu o masina dotata cu asa ceva...cel putin nu in Romania! pacat..
|
Nice, se pare ca prin Premier4509, baietii de la VeilSide se descurca si in domeniul super luxury tuning, ar fi tare o versiune "pe steroizi", cu capota si jante din fibra de carbon si un eleron tip GT.
|
in 2 zile pe drumurile astea e praf toata!:)
|
pentru un Bentley Arata de milioane ..spoilerul faţă e criminal ! ! !
|
masina pentru smecheri urata masina
|
arata bine!
|
nu arata rau pt o "cutie de conserve eleganta"..........parerea mea
|
bai nene ce masina :O
|
oare la motor nu au adus nimic nou??
|
arata super :shock: :dribble:
|
Nu-mi place, e impopotonat. O poti folosi la dezapazire cu bara fata zici ca are lama.
|
gasesti pe tot 4tuningu ca a mai tunat nu stiu ce firma Bentley Continental GT dar intrebarea mea ar fi cine il cumpara ????
|
N-o prinde deloc. (parerea mea... hac!)
|
E prea tare :D , nu cred ca o sa aiba cine stie ce perfomante la ce balena e :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:09. |
- Copyright 2026 4Tuning