![]() |
ulei motor!
cine stie cat ulei trebuie bagat intr-un motor de 318 is?
presupun ca castrol 10w 40 e ok.... are cineva idee cat costa la bavaria litrul de 10w 40 ca vreau sa fac o comparatie?... am gasit undeva castrol cu 100 ron 4l |
Re: ulei motor!
5 litri.
|
nu stie nimeni cat e pretul la bavaria?
|
mi se pare mult prea ieftin 100 ron 4l, eu am dat undeva la 350 RON pe 4 litri
|
si eu am dat 55 de lei pe L.... ceva syntetic cik ft bun .adus din USA...
|
Quote:
|
125 de ron/4 litri de ulei castrol 10w40 atat am dat acum 2 zile
|
eu am dat 100 ron/4 l +29 ron 1 l castrol 10w 40
|
Quote:
|
DA INTRADEVAR DIFERA CA SI PRET 0W30 FATA DE 10W40 ..IAR CEL LA 100 RON 4 LITRII ESTE SUB PRETUL DE ACHIZITIE AL MULTORA..SA NU FIE DINACELA AMBALAT PRIN UNGARIA(NUMAI CASTROL NU PUN AIA IN BIDOANE)...CA SE PRACTICA METODA ASTA....
|
Eu cred ca e prea ieftin ,
Si vezi ca Germania nu e Romania (4 Eu. Litru) :)) |
la importator de castrol 10w40 e 30 de lei litrul cu tot cu tva, neambalat, ulei de service la bidoane de alea de sute de l deci nu prea are cum sa fie sub 30 de lei litrul ambalat, doar peste.
|
cine vrea ii spun pe PM de unde sa se duca sa ia sub 30 ron/l...
nu spun aici k sa nu fac reclama.... |
castrol 10w40 se gaseste IN MULTE LOCURI SUB 3O RON LITRUL!!!!
|
sall...vreau sa fac schimbul de ulei la un 320 din 91. stie cineva cat ulei intra? ms anticipat
|
va dau eu pontul,daca vreti sa faceti teste pe pielea voastra,se gaseste "castrol" in europa...complex comercial europa....la chinezi acolo...100 ron bidon 4 litrii..dar pe barba voastra puneti ulei dinacela!eu prefer sa castig putin dar sa nu imi pun clientii in cap..dar cine vrea ...sa ia de acolo ..castrol 5w40 la 4 l este 100 lei in europa...bafta si spor la ulei:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:29. |
- Copyright 2026 4Tuning