![]() |
---> IASI <--- 21 Ianuarie Intalnire!
Heyyy!!! Populatia din Iasi,userii din Iasi ce facetzi?Mai traitzi?Ce facem?Lasam aceasta sectiune sa moara?Hai totusi sa facem ceva,sa o animam ca alta data,dar mult mai bine si cu mult mai mult calm!Fara certuri si fara scandaluri!!
La multzi ani!Poate ne intalnim la Palat.... |
pup u ma cristi :D :)) welocme back ! :D
|
Chiar ca moare sectiunea asta.... :evil:
Nu sunt oameni cu masini in Iasi?!?! Sa iasa lumea la interval ca nu se mai poate asa~! |
Hai noroace,LA multi ani cu intarziere,dar mai bine acu ca niciodata...Chiar asa....lasam Iasul sa moara...pacat. :( Dar acu veniti cu popuneri de intalnire....SA VA AUZIM GURITZA....dar am o impresie :( :( :( :( ca o sa va raciti tastaura degeaba...din profunda nefericire :evil: :evil: :evil: :evil: Dar oricum.....marita incercat :roll: :roll: :roll: si poate :P :P :P :P :P :P :P
|
Bag de seama ... ca lumea inca isi revine din sarbatori... :lol: Deci, asadar si prin urmare...facem ceva? Crys...ia mobilizeaza-te tu oleaca..si strange lumea :twisted:
|
Sunati mobilizarea generala...eu nu astept decat un sunet ca sa va cunosc...la Palat sau in alta parte. :D :D :D
|
Duminica viitoare?La Palat?
|
Da` sambata ce are? :roll: Apropo, cine ma ia si pe mine cu masina? :))
|
Sambata lucrez pan` la 16.00...!
Ma gasitzi mereu la Magazinu de Muzica de pe Independentei dupa ora 14.00 zilnic!(langa Flamingo....)Putem sta de vorba! |
Uai \"gata vorbesc frumos\" ..da dupa munca ce-ai de facut?
|
Vorbeste frumos ca`ti sterg postu! :twisted:
|
salutare!
hai ca scriu si eu pe aici ca doar sunt iesean :D. daca faceti intalnirea duminca cred ca o sa imi fac si eu aparitia. mai tii minte trotineta mea Cris? @HotWheels: vrei sa te ia cineva cu masina sau sa iti conduca cineva masina sa o vada lumea la intalnire? |
Da!Cum sa nu tzin minte!Ultima oara ai venit la campania Alergam sa`i ajutam!....Sa`i conduci masina cred sa o vada lumea!
Duminika viitoare? Am facut un POLL!!Sa vedem!!! |
Nu..chiar sa ma ia cineva cu masina..nu s-o conduca pe a mea. Are \"buba\" a mea..am postat la \"Masina mea\" ce are.. in fine..se ofera cineva? :lol:
|
Mei baieti,da hai in puii mei odata sa o punem de o intalnire cum trebe...stabilim data si locu' si ramane batutta in cuie....sa isi mai faca lumea timp.Sa demonstram ca Iasul nu moare sau macar moare cu capul sus.Nu conteaza ce masini sunt prezente,cine vine si cine nu....lume pasionata sa fie 8) 8) 8) Hai sa facem din asta un Test de Loialitate.....stim care si cum.Ma dispera astia care zic de Iasi ca,,,,,, si ca,,,,,,,.Le demonstram contrariul? :?: :?: :?:
FORZA IASI |
..pai vad k deja 80% este pe 21 Ianuarie!!
|
Indiscutabil!O cumunitate nu inseamna 5 oameni!
|
cum naiba ma. iasi e orash adevarat. noi aseara ne0am adunat 17-18 masini si vreo 25 de oameni. cum naiba ma.
|
Unde ma?In Fundatie sau unde?
0741 084 572 !Da`mi un telefon sau un sms sa vin si eu si sa vad cum sta treaba! |
pai de knd a dat frigu asta ma cum sa te mai aduni????
|
nla bacau mai. nu la iasi. oricum o foast cam 18-19 masini si 35 de oameni. iashi orash asha misto si cu atatia oameni, are potential.
|
iasiul e mort frate. intr-o zi nu so scris nika peaci.
|
maine o sa va pun o statistica pe orase...
o sa fiti surprinsi rau cat de multi ieseni aceseaza 4tuning nu pot acum, caci nu e statistica noastra, e o statistica oficiala auditata de terti, si nu e nimeni online este prea putin important cati scriu, ci cati citesc... ca sa va dau un exemplu: intra peste 6ooo de persoane unice pe 4tuning daca fiecare ar scrie cate UN SINGUR POST, ar fi o nebunie din fericire scriu MULT mai putini decat viziteaza |
Eu pe 20 si 21 voi fi in Iasi. Daca vreti sa va intalniti anuntati-ma si pe mine. As veni cu cea mai mare placere.
|
Re:
Quote:
....cine mai vine??!! |
Daca nu deranjeaza pe nimeni, vin si eu cu ZYZ-ul sa va cunosc. Daca reusesc sa schimb motorul pana atunci, vin cu masina. Daca nu, cu peugeos-ul. Bafta !
|
Romania: decembrie
****Bucharest ****Cluj ****Constanta ****Dolj ****Timisoara ****Iasi ****Arad ****Brasov ****Vilcea ****Galati ****Bacau ****Suceava ****Sibiu ****Salaj ****Buzau ****Vaslui ****Braila ****Hunedoara ****Botosani ****Caras Severin ****Mures ****Gorj ****Giurgiu ****Calarasi ****Bistrita ****Tulcea ****Piatra Neamt ****Harghita ****Bihor ****Alba ****Prahova ****Ialomita ****Teleorman ****Maramures ****Vrancea ****Satu Mare ****Mehedinti ****Olt ****Covasna asta e ierarhia accesarii 4tuning pe tara dupa cum se vede, iasi ocupa un loc destul de bun pe decembrie: ****Bucharest 2332523 ****Cluj 199886 ****Constanta 185297 ****Dolj 144488 ****Timisoara 126334 ****Iasi 119000 ****Arad 96168 ****Brasov 70593 ****Vilcea 62844 pe ianuarie, jumatate de luna: ****Bucharest 1457294 ****Constanta 135680 ****Cluj 117594 ****Dolj 96362 ****Arad 78427 ****Iasi 74478 ****Timisoara 67638 ****Bacau 53526 ****Brasov 51890 ****Galati 47902 ****Vilcea 47652 cred ca datele sunt suficient de elocvente, si in ianuarie se mentine pe loc bun iasiul |
Ok!Ca moderator pe aceasta sectiune anunt ca
Sambata 21 Ianuarie 2006 orele 17.00 - 17.15 sa facem o intalnire in Iasi la Palatul Culturii!Oricine e bine venit!Cu sau fara masina!!!Chiar si cei care nu au user aici si vad acest mesaj sunt bine venitzi!Ma putetzi contacta telefonic la 0741 084 572 sau pe Y.M la ACELASI_CRYS sau mail [email protected] Va rog sa va anuntzati prezentza AICI!!!Pan` cel tarziu VINERI 20 Ianuarie orele 22.00! Multumesc aniticipat! |
Re:
Quote:
|
Eu vine. Ca mi-e dor sa vad ce se mai intampla prin Iasi. Si de Iasi in general.
|
Am vazut ca inca nu se stie sigur cand este, sambata sau duminica. Eu va anunt ca voi fi in Iasi de sambata dimineata pana duminica inspre ora 15. Daca va intalniti in aceasta perioada, dati un bip pe 0740-083939.
Salve de la Suceava. |
intalniri la ora 5.... sucuri la cofetarie... copii debusolati... eu zic asa... a nins azi.. cu putin noroc mai avem zapada si diseara... ne vedem la fortus ! ciao tuti !
|
Re:
Stefan(din Suceva) te astept sambata la ora 17.00!!!Am vb si cu Andrei...si poate vetzi fi mai multzi din C.Z.!+ alte persoane mi`au confirmat pe Y.M. prezentza deoarece nu au user aici!......
Sambata orele 17.00 - 17.15 va fi intalnirea! |
Daca nu ma busesc pe drum voi fi prezent.
Bafta si abi astept sa ne vedem. |
Doamne fereste! :hug:
|
cerculetzele se fac dupa intalnire :) :?
|
Care are masina...sa faca!Dar unde? Locu?Va tzine la Fortus?
|
eu vin doar daca-mi pune cineva o pila sa trec anul la mate :P
|
eu vreau sa vin cu mai multi din bacau, sa fie ca ul fel de parteneriat intre bacau si iasi. si dupaia veniti si voi in vizita la noi.
|
Se face!
Forumul a cazut ieri!Au disparut cateva comentarii...Sper ca se va reface si sa se poata recupera!Nu va agitatzi!Nu v`a sters nimeni posturile! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:47. |
- Copyright 2026 4Tuning