![]() |
Distributie BMW 316
cum pot sa aflu si eu(fara sa desfac motorul) daca motorul de BMW 316 din 1984,1767 cc, carburatie,descris aici:( http://www.carfolio.com/specificatio...6942&BMW-quote) are distributia pe lant sau pe curea?Mai e cineva printre noi cu un astfel de motor?
|
BMW
E pe lant..
BMW foreva.... |
daca motor este M10 este pe lant
M40 este pe curea |
Salut.Am si eu o nelamurire in acest sens.Am o pisicuta din 1992 318i.Acest motor are distribuite pe lant sau curea?
|
BMW
Ce model de motor M-10, M-40.?
|
nu stiu.cum aflu?scrie pe undeva?
|
Pe pisica a fost M4X deci ar trebui sa fie pe curea distributia.
|
esti sigur alecsutu1?nu de alta dar daca e pe curea cred ca trebe sa desfac motorul ca nu stiu cand a fost schimbata ca e cu nr de germania si nu am avut posibilitatea sa il intreb pe proprietar cand a schimbat-o si nu vre-au sa sparg motorul.
exista alta metoda sa aflu cum sta treaba cu distributia? |
99% sigur :D
|
Re:
Quote:
-Cureaua trebuie vazuta , se demonteaza un capac din fata si poti vedea starea ei. De multe ori starea ei fizica te poate pacali.....asa ca nu merita sa strici motorul pt o investitie de maxim 2 mil lei. |
Re: Distributie BMW 316
Quote:
|
la bmw e30 325i din 1987 pe ce e distributia?motorul original.
|
pilif tu ai m20b25 si ai distributie pe lant
|
ms mult...
|
haristeas51 ai boala pe om??? vrei sa isi sparga motorul??? =))
|
la tipul ala de motor distributia nu e pe cureaua de la servo?:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
am si eu un 325 ix din 1990 a mea pe ce e..??? k abia am luat`o de 2sapt si sa stiu si eu ce fac!!!
|
din moment ce e vorba de acelasi motor oare pe ce e?
|
intre timp am aflat ca nu e pe lant.ms oricum
|
singurele motoare care au distributia pe lant la urs sunt cele de 1.8 m10 care s-au pus pana in 88 si cele M restul curele si 1.6 tot lant
|
Da un E 46 model 2000 - 2002 pe ce e pe curea sau pe lant ???
|
pe curea stiu eu ca e.modele noi stiu ca sunt pe curea toate.nu stiu M-urile pe ce or fiNude Lindsay Lohan saver
http://myscreensavers.info/lindsay***** |
sal...am un E39 din 2001 distributie pe lant,are cineva idee la cati Km se schimba?..si mai caut si niste genti pt 5 pe 17''la un pret bun...ms ant
|
sigur e pe lant?din cate stiu eu e pe curea.daca e pe lant nu ai treaba cu ea se schimba la multi km
|
E 39 2,5 d comonreil, SIGUR e pe lant, ...dar nu stie nimeni la cati km se schimbaa,lantul???????????
|
Lantul se schimba 2-300mii km. La intervale regulate (~50mii) se schimba intinzatorul de la lant.
|
salutari,
La bmw 316i din 1993 , cred ca e pe lant !??....unde gasesc lant de distributie pentru acesta ????... chiat kit intreg : lant , pinion, intinzator ???.....eventual si un pret informativ merci mircea |
Vind senzor ABS
senzor ABS pt BMW 316i , nou , an 1993 - 1996 , punte spate
pret = 50 euro tel 0744366346 |
M41D17 tot pe curea este?
|
salutare ...am si eu o nelamurire...am o pisicuta din '97 316 ...cum se poate face aia din bord cu inspection sa o fac plina cum ar veni inafara de tester ?:D a si ...pe de e distributia la mine ..??multumesc anticipat..!:)
|
Quote:
distributia o ai pe lant.. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Va rog frumos , la 318tds m41d17 pe ce este distributia , ca ma roade curiozitatea. Va multumesc frumos. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
salutare ma poate indruma si pe mine cineva ?? am un bmw e21 316 motor de 1.6 si de curand am fost la un mecanic cu el sa imi faca la chiuloasa o reductie la bujie ca sa dus pa apa filetu , si asa zisu mecanic mila desfacut si nu mil mai stie monta inapoi ca zica ca nu stie sa regleze lantul de distributie si rugamintea mea este sa ma ajutati si pe mine ca am sa il fac yo de aici incolo (am putina pregatire de mecanica cam 3 ani de profesionala :P) si daca mait ajuta cu o documentare ceva privind reglarea lantului si asa mai departe , vas fi recunoscator :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:48. |
- Copyright 2026 4Tuning