Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Dacia Lowrider (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/112933-dacia-lowrider.html)

JAYHOVA 07-03-09 21:44

Dacia Lowrider

Salut sper sa nu plictisesc pe nimeni cu topicul acesta insa am o nelamurire , tocmai am cumparat o berlina din '90 si vreau sa o las mai aproape de asfalt , am citit o gramada topicuri referitor la acest subiect dar tot nu m-am lamurit cum e mai bine : arcuri de aro 10 , arcuri de nova spate pe fata la berlina , arcuri stoc taiate nu stiu cate spire .... intrebarea e daca pune pe fata arcuri spate nova las amortizoarele stoc asa cum sunt sau le tai din filet sau cum ? si pe spate daca tai din arcuri las amortizoarele stoc, stoc?

Multumesc.

adrian_YLI 07-03-09 22:08

Re: Dacia Lowrider

sal

ca sa o lasi mai jos iti trebui putin modificata la partea amortizoare
intradevar arcurile se taie si fata si pe spate
dar daca ai sa pui arcuri de nova pe fata cu motor de dacie o sa cam topaie
si nu este nevoie de alte arcuri sau amortizoare
ce ai pe masina se pot face
daca ai mai multe intrebari
nu ezita

JAYHOVA 08-03-09 08:28

Un raspuns mai clar , sa zicem ca tai 2,5 spire pe fata si 2 pe spate ce le fac la amortizoare ? te tai din filet le intaresc ?
si daca pun arcuri de nova ce fel de amortizoare folosesc? sau folosesc de stoc modificate si cum ?

cannavaro 08-03-09 13:37

JAYHOVA vad ca esti din Ploiesti. Vino sambata cu masina la orele 19:00 in parcarea de microbuze de langa Spitalul Judetean si iti explic live ce si cum ai de facut.

JAYHOVA 08-03-09 13:49

Quote:

Originally Posted by cannavaro (Post 2128894)
JAYHOVA vad ca esti din Ploiesti. Vino sambata cu masina la orele 19:00 in parcarea de microbuze de langa Spitalul Judetean si iti explic live ce si cum ai de facut.

O sa vin dar fara masina ca e la garaj pe bucati.....

cannavaro 08-03-09 14:58

Cum vrei tu.

Ja_Rule 09-03-09 01:16

daca vrei amortizoarele tale scurtate si intarite .. te pot ajuta .. costa 380 de lei de facut toate 4 ..

JAYHOVA 14-03-09 10:59

Quote:

Originally Posted by Ja_Rule (Post 2130646)
daca vrei amortizoarele tale scurtate si intarite .. te pot ajuta .. costa 380 de lei de facut toate 4 ..

adik 4 mil 4 amortizoare ????????

cornelloco 18-03-09 01:32

tuningul costa si banuiesc ca intarite mai normal nu facute os(necesita alt pistonas alte supape alt filet la tija unde intra in pistonas ca nu mai face fata stresului daca sunt tari tari..)banuiesc ca e mai scump nu ?

Ja_Rule 18-03-09 19:09

Quote:

Originally Posted by JAYHOVA (Post 2146806)
adik 4 mil 4 amortizoare ????????

Da! Ti se pare un pret mare pentru stabilitatea masinii tale?

CyberCSX 18-03-09 19:12

si eu care ma gîndeam ca într-adevar vrei sa-i pui hidraulice s-o faci lowrider sau cel putin air ride :rolleyes2 :???: :sad: :o

PH 33 RNR 18-03-09 19:14

daca facem socoteala costa cam cat niste amortizoare noi,dar ma convenabile sunt astea scurtate si intarite.dar oare cat timp va tine?

cannavaro 18-03-09 20:23

Toata viata.

Bolo_BCD 18-03-09 20:25

Quote:

Originally Posted by PH 33 RNR (Post 2161210)
daca facem socoteala costa cam cat niste amortizoare noi,dar ma convenabile sunt astea scurtate si intarite.dar oare cat timp va tine?

ce sa tina? asta era problema :lol:
daca vrei, suna-ma

PH 33 RNR 18-03-09 20:34

Quote:

Originally Posted by Bolo_BCD (Post 2161500)
ce sa tina? asta era problema :lol:
daca vrei, suna-ma

cat timp vor fi bune:D,la asta ma refeream.ale mele de pe masina sunt originale au 10 ani si sunt bune.ma refeream la durata lor de viata,nu la carat sau alceva...:lol:

cornelloco 18-03-09 21:00

RNR nus dc faci tu planuri ca nici macar nu e masina ta pers asa ca lasa visele:)))

JAYHOVA 19-03-09 11:25

am gasit solutia o sa pun arcuri de nova pe toate rotile .....ce o iesi o iesi .... am inteles ca o coboara destul de bn....si daca o fii o sa umblu si la amortizoare .....

PH 33 RNR 19-03-09 12:25

Quote:

Originally Posted by cornelloco (Post 2161680)
RNR nus dc faci tu planuri ca nici macar nu e masina ta pers asa ca lasa visele:)))

:lol: daca zici tu...:twisted:

JAYHOVA 19-03-09 13:47

adica ce as putea sa ii pun combinatie de arcuri si amortizoare.........
am vazut ca esti din ploiesti....poate ai putea sa ma inveti.....

cannavaro 19-03-09 15:48

Ai zis ca vii la 7 acolo.

JAYHOVA 19-03-09 16:14

Nu am venit ca am niste jeguri de sefi........e o problema mai lunga .... sa bad cand am liber saptamana viitoare si poate putem sa ne intalnim...

Bmw_ManiaK 19-03-09 19:57

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 2161198)
si eu care ma gîndeam ca într-adevar vrei sa-i pui hidraulice s-o faci lowrider sau cel putin air ride :rolleyes2 :???: :sad: :o

Tu crezi ca noi traim in Deutschland ca tine sa avem bani de suspensie de lowrider....sau de air ride...la noi salariul mediu Brut este de 1500 RON ( adik nush in jur de vreo 300 de euro ) ... ca am vazut ca u mai pe toate thread'urile... o iei cu dalea.... " domne ca in Germania face drege..." ! pai da..in germania...unde neamtu poate are 1500 Euro venitu pe luna .... nu 1500 RON.. ! asha ca .....! scz de offtopic dar nu puteam sa ma abtin.. !

Traim In Romania Si Asta Ne Ocupa Tot Timpul.... !:sadblinky:sadblinky:sadblinky:sadblinky:sadblink y:sadblinky

JAYHOVA 19-03-09 20:08

Quote:

Originally Posted by Bmw_ManiaK (Post 2165035)
Tu crezi ca noi traim in Deutschland ca tine sa avem bani de suspensie de lowrider....sau de air ride...la noi salariul mediu Brut este de 1500 RON ( adik nush in jur de vreo 300 de euro ) ... ca am vazut ca u mai pe toate thread'urile... o iei cu dalea.... " domne ca in Germania face drege..." ! pai da..in germania...unde neamtu poate are 1500 Euro venitu pe luna .... nu 1500 RON.. ! asha ca .....! scz de offtopic dar nu puteam sa ma abtin.. !

Traim In Romania Si Asta Ne Ocupa Tot Timpul.... !:sadblinky:sadblinky:sadblinky:sadblinky:sadblink y:sadblinky

Asta cam asha e maniak poate nici chiar 1500 ron....da noroc ca la dacia nu costa asa mult...:D

cannavaro 19-03-09 21:46

Putem sa ne intalnim si in alta zi, daca chiar esti pasionat.

giubau_v8 20-03-09 00:56

eu intotdeauna m-am intrebat...nu merge adaptata suspensia de pe citroenurile alea vechi?

JAYHOVA 20-03-09 06:29

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 2166103)
eu intotdeauna m-am intrebat...nu merge adaptata suspensia de pe citroenurile alea vechi?

adica aia hidraulica ?

Ja_Rule 23-03-09 22:58

E simplu, pe B 89 WRC erau puse de 4 ani si s`au scos in perfectă stare ... asta ca idee ... deci cine vrea amortizoare intărite si scurtate (asa cum trebuie) să`mi dea mesaj privat ... cine nu, să`si facă in târg sau la diversi intreprinzatori (cea ce eu personal nu recomand), care vi le umple cu ulei de cutie sau mai stiu eu ce lichide vâscoase, ce vă vor tine 5-6-7 luni

P.S.: odată intărite amortizoarele, vă trebuie si bare stabilizatoare ...

All times are GMT +2. The time now is 22:23.

- Copyright 2026 4Tuning