![]() |
Poze/filme facute cu telefoanele noastre!
7 Attachment(s)
Scopul thread-ului:
-Sa postam poze sau filme facute de telefoanele noastre, in ideea comparatiilor de calitate dintre camerele diferitelor telefone (Spre ex: Camera 2MP Nokia vs 2MP SonyEricsson) -Ai o poza foarte reusita facuta cu telefonul tau? Posteaz-o aici! -Vrei sa-ti achizitinezi un anume telefon si esti interesat cum face pozele? Aici vei gasi poze facute chiar de catre posesorii acelui model de telefon! Pentru cei ce vor posta poze/filme: Acestea trebuie sa fie originale, needitate! Pentru inceput o sa pun eu cateva poze facute cu telefoanele ce mi-au trecut prin mana de-a lungul timpului. O sa exclud pozele facute de telefoane foarte vechi gen Nokia 7650, 3650 sau Siemens MC60 :-P Attachment 820169 NOKIA N95 - camera 5MP; Poza a fost facuta noaptea, cu blitz! Attachment 820170 NOKIA N95 - camera 5MP; Poza facuta pe zi, fara zoom! Attachment 820171 Sony Ericsson C902 - camera 5MP, mai slab calitativa decat N95 in opinia mea! Attachment 820172 Apple Iphone 2G - camera 2MP, destul de modesta! Attachment 820173 NOKIA N70 - camera 2MP Attachment 820174 NOKIA 6630 - camera 1.3MP Attachment 820175 NOKIA 6300 - camera 2MP, foarte slaba camera! Astea au fost cateva exemple din partea mea. Eu as fi curios sa vad cum pozeaza HTC Diamond si Nokia E51 :) Mult succes! |
Re: Poze/filme facute cu telefoanele noastre!
4 Attachment(s)
Nokia N95 (1)
Nokia N73 (2) Nokia 6500 slide (3) Sony Ericsson K800i (4) Sper sa ajute la ceva cumva :rolleyes2 |
filmul de la statusul meu..filmat cu nokia 6234
|
2 Attachment(s)
Nokia 6234i...2MP......si a 2 poza K750i 3.2MP. Cybershot...noapte cu blitz.
|
nokia 6234 i ?? ce mai e si ala ?:|
|
2 Attachment(s)
Prima este facuta cu sony ericsson k800i setat la 2mpx
A2a este facuta cu Nokia 6230i la rezolutie maxima |
k750i are 2 mp
poate k 800/810 i ;) |
o poza si film facute cu 3110classic va rog:(
|
1 Attachment(s)
@trafy-vr6 - Am eu cateva dar tre` sa le caut
Ce parere aveti de poza asta? Este facuta cu Nokia N96 :shock: |
2 Attachment(s)
film facut cu nokia n70 music edition ( daca conteaza ):)...e arhivat ca forumul nu sporta mp4 si poza facuta tot cu n70 m.e
|
Quote:
calitate ridicata la lumina naturala,dar fa poza cu acel n96 in casa mai pe intuneric..sa vezi ca nu se compara nici cu o camera stand-alone de 2 mpx |
poza cu 6630 a fost pusa (primul post).asa ca o sa pun un filmulet:
https://www.youtube.com/watch?v=p3wTwWqGm-Y |
Ce putoare e BMW-ul ala!? :shock:
Cred ca era aburita sau murdara partea dreapta a obiectivului.Se vede in ceata filmarea pe acea parte! :-P |
1 Attachment(s)
Toshiba G810 3,15 sau 3,20mpx
|
Quote:
era murdar obiectivul si am dat cu mana pe el,insa si mana mea era transpirata.mai am postate 2 filme, cel cu atego cred ca se vede cel mai clar |
1 Attachment(s)
nokia e65.............................
|
vreo poza facuta cu replica de n95 8gb ?
|
1 Attachment(s)
n73 3.2 mb
|
o poza facuta cu samsung d840 si un filmulet va rog ? am nevoie urgent de asa ceva. multumesc
|
1 Attachment(s)
nokia 5220
|
4 Attachment(s)
Nu stiu daca au mai fost puse:
1. Lg Chocolate ( ala cel mai ieftin fara card :)) ) 2. Replica Nokia N95 8G 3. LG KP170 4. Nokia 6288 Toate telefoanele au avut setata rezolutia la maximum si claritatea super fina. |
Telefoanele "replica" sunt bataie de joc!
|
Am vazut replica de 95 8gb cu camera de 1.3 si scotea binisor pozele....
|
1 Attachment(s)
lg,3.0 mega pixel
|
1 Attachment(s)
Samsung U600 3.2 MP....bun telefon a fost
|
6 Attachment(s)
Samsung D900- 1,2,3
Nokia N73 - 3,4,5 |
Deci din ce am descoperit pana acum, Nokia fac pozele mult mai bune decat telefoanele concurente,cu camera cu rezolutie aproximativ egala. Eu mi-am cumparat un N95 simplu,si cand o sa mai trag cate ceva in poza o sa anunt.
|
permite-mi sa te contrazic...domeniul foto nu este punctul forte al nokia,mananca bataie de la sony ericsson la camere de aceeasi rezolutie.
detin nokia n95 si sony ericsson g900 + c902...si iti spun ca n95 poate bate g-ul ca si calitate ..dar mananca jar pe paine de la c902. |
7 Attachment(s)
Ca fost posesor de Sony Ericsson C902, imi permit sa te contrazic putin. Intr-adevar, C902 are o super camera, dar la calitate nu este departe de N95. Ce nu mi-a placut la C902: culorile ieseau sterse... La capitolul "MACRO" este insa foarte ok!
Pun cateva poze facute cu SONY ERICSSON C902 Attachment 858256Attachment 858257Attachment 858258 ------------------------------------------------ Attachment 858259 Nokia 6300, 2MP Attachment 858260 Nokia 6300. 2MP Attachment 858261 O2 XDA, camera de 2MP, nu stiu mai multe detalii despre tel. Attachment 858262 Nokia E50 |
4 Attachment(s)
1 si 2: Poze recente cu Sony Ericsson W580i 2,0Mpix
3 si 4: Poze cu Sony Ericsson K608iR 1,3Mpix |
1 Attachment(s)
Poza facuta cu Nokia 3500C ....slab:( la 2.0MP....
|
5 Attachment(s)
Pai de la 2 mp...ce te asteptai ?
Pun si eu cateva poze facute cu N95 simplu (nu de 8gb) Am pus ce mi-a placut,la majoritatea am uitat sa mai umplu la iso,la distanta,si la alte alea,pozele is facute pe automat. Imi place mult modul ala sports cand face poza instant...foarte misto :) O sa pun si o poza facuta pe modul ala,dar momentan nu am. Evident,calitatea nu e la fel de buna,dar e...multumitoare. |
emh.nu e nici o diferenta de camera intre n95 simplu si cel de 8gb :)
|
Quote:
|
De N70 am fost extrem de multumit... Facea poze chiar frumoase, si de filmat, nu mai vorbesc...
|
3 Attachment(s)
poze cu n70,pt. 2mp face chiar bine,si una facuta cu un k750i
|
Am avut si eu N70 si era foarte bun la poze. Si sa nu mai zic ca, noaptea, sau cand este lumina mai slaba filmeaza mai bine ca n73`u.. si pozele noaptea la fel, le face mai bine.
|
Deci...camera foto la N95 e foarte buna. Mi-a demonstrat asta in nenumarate randuri. Noaptea filmez fara blitz,dau pe mod nocturn,iso in blana,si se vede foarte bine.
In schimb filmuletele sunt la o rezolutie mult prea proasta. Cat stai si filmezi normal se vede bine. Dar daca te mananca sa dai zoom,mai bine filmezi cu ceva VGA,ca e tot aia. Se vede foarte prost cand dai zoom. Am descoperit asta azi,la 4td,cand incercam sa ii filmez si eu pe baietii cu scuterele... |
deci tu afirmi ca n95 filmeaza prost ? :)))))))))))))))) hahahaahahahahahah deci cred ca lesin de ras. In afara de lg viewty ,nu exista NICI UN TELEFON in lume care sa filmeze mai bine decat n95..repet...NICI UN TELEFON ..nici macar n96,n82...sau orice samsung de 8 megapixeli vreti voi
|
1 Attachment(s)
Cum fac sa pun filmele,ca sunt mp4 ?
Le arhivez si ti le trimit,ca sa vezi cat de incredibil de prost se vede cand dai zoom. Ti-am zis,cand filmezi normal,se vede bine. Daca dai zoom se vede ca un cur ! Uite,am pus un filmulet filmat ieri,la 4tuning days. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:42. |
- Copyright 2026 4Tuning