Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Vopsea metalizata pe Dacie (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/112747-vopsea-metalizata-dacie.html)

stefan_toteuu 06-03-09 15:25

Vopsea metalizata pe Dacie

Am si eu o intrebare dak ma ajuta cineva....
as vrea sa vopsesc si eu dacia in rosu metalizata (ca la masinile straine) sa luceasca nu vopsea normala de dacie... cum fac ca am intrebat pe la prieteni si cik nu merge :cry:

adi.schumi_tm 06-03-09 15:35

Re: Vopsea metalizata pe dacie

Quote:

Originally Posted by stefan_toteuu (Post 2124429)
Am si eu o intrebare dak ma ajuta cineva....
as vrea sa vopsesc si eu dacia in rosu metalizata (ca la masinile straine) sa luceasca nu vopsea normala de dacie... cum fac ca am intrebat pe la prieteni si cik nu merge :cry:

Si-au batut joc de tine ''prietenii'' ,normal ca merge vopsita cu orice vopsea vrei tu doar sa ai un tinichijiu si un vopsitor bun daca vrei sa iasa lucru de calitate.Bafta

stefan_toteuu 06-03-09 15:39

o sa o dezmembrez si o sa ii dau un roshu mtalizat cv aprins si ms frumos

deniel 06-03-09 18:12

Cam scumpa investitia . Daca vrei sa o faci cum vrei tu trebuie vopsea acrilica care este cam scumpa deoarece trebuie sa cumperi lac si intaritor si trebuie vopsita la cuptor .

stefan_toteuu 06-03-09 18:13

si cam cat ma duce ???/

deniel 06-03-09 18:15

Pai cam 6-7 milioane vopseaua cu totul(lac intaritor diluant) daca iti mai trebuie chit mai e si ala 2-3 sute demii si banii vopsitorului depinde cum te intelegi cu el

stefan_toteuu 06-03-09 18:17

poi e perfect io ma asteptam la 20-25 mil...

deniel 06-03-09 18:20

depinde acum cat o sa iti ceara vopsitoru k la cuptor e cam mult nu stiu ce preturi sunt dar in afara de mana de lucru se mai taxeasa si cuptoru: Bafta la treaba si sper sa iasa ceva frumos

stefan_toteuu 06-03-09 18:30

ms frumos...si inca cv u sti de unde pot lua chestii dalea care se pun la aripi care face masina mai lata nuj qm le zice le dai cu kit si dupaia le vopsesti

deniel 06-03-09 19:33

Cauta la dezmembrari evazari de golf 2 parca . DA sa nu aratae ca draq dupa ce le pui k ramane roata bagata inauntru si se vede cam nasol

Bughilas 09-03-09 09:27

mda....normal ca se poate vopsi ce culoare iti dorest..
bani sa ai.....
spor la treaba

kamikaze_ph 14-03-09 14:00

Quote:

Originally Posted by deniel (Post 2124804)
Cam scumpa investitia . Daca vrei sa o faci cum vrei tu trebuie vopsea acrilica care este cam scumpa deoarece trebuie sa cumperi lac si intaritor si trebuie vopsita la cuptor .

Nu mai vorbiti frate daca nu stiti. La vospea acrilica nu trebuie bagat nimic la cuptor, poti sa o vopsesti si in fata blocului;). Vopseaua acrilica e pe baza de solventi.;) La vospeaua pe baza de apa iti trebuie lac si sa o mai bagi si la cuptor.

Bengy_BLS 15-03-09 23:45

Re: Vopsea metalizata pe Dacie

Cu vopseaua pe baza de apa nu neaparat trebuie cuptor , prin simplul fapt ca nu te obliga nimeni :)) depinde de tine cum vrei sa iasa. daca-ti pasa de cum o sa ajunga masina ta vorbeste cu un vopsitor .
Impreuna cu niste prieteni de ai mei am vopsit un opel ascona cu vopsea pe baza de apa , in 2 pavilioane (corturi) lipite intre ele cu banda izoliera lata (sticky tape) si cu un tun de caldura setat la 40 de grade si un ventilator dublu de radiator de mercedes V12 pt evacuarea gazelor , dupa vopsire am dat drumu la tunul de caldura , a iesit masina exceptional , nimeni nu credea ca am facut-o "la cort". Bine ca fie vorba , ne-a dus mai mult achizitionarea tunului si a pavilioanelor (ventilatorul de V12 il aveam) , decat sa o vopsim la cuptor , dar cel putin a meritat si putem folosi tunul de caldura cu mai multe scopuri , iar pavilioanele le luam dupa noi la iarba verde. DECI SE POATE

kamikaze_ph 17-03-09 19:18

=)) Ma rog cel putin voi ati improvizat. Ideea e ca dak nu o bagi la cuptor nu ti se usuca vopseaua, iar sansele ca la prima ploaie sa ti se scruga vopseaua de pe masina sunt cam 90%

NeaSuciu 22-03-09 12:34

dacia mea ii bej metal, am vazut altele albatru metal, rosu de ce sa nu mearga
la policolor vopseaua metalizata ii cam 70-80 lei litru si lacu 60 lei litru +40 lei intaritor

Ja_Rule 24-03-09 12:41

Quote:

Originally Posted by kamikaze_ph (Post 2157581)
=)) Ma rog cel putin voi ati improvizat. Ideea e ca dak nu o bagi la cuptor nu ti se usuca vopseaua, iar sansele ca la prima ploaie sa ti se scruga vopseaua de pe masina sunt cam 90%

Serios? Ce te face să crezi asta? De intăritor ai auzit? Si cine a zis că dacă nu vopsesti masina in cuptor, asta inseamnă că o faci in câmp? In garaj nu merge vopsită?

srn_86 24-03-09 14:19

important e sa fie si cald afara, astepta temperturile de peste 30 de grade si nu va fii nici o problema,

kamikaze_ph 06-04-09 21:34

Quote:

Originally Posted by Ja_Rule (Post 2178407)
Serios? Ce te face să crezi asta? De intăritor ai auzit? Si cine a zis că dacă nu vopsesti masina in cuptor, asta inseamnă că o faci in câmp? In garaj nu merge vopsită?

Vopseste-o pe a ta in garaj cu vopsea ca aia ;)

Ja_Rule 06-04-09 23:10

1 Attachment(s)
Eu cred că nu vezi ce`ai scris ... uite masină vopsită in fata garajului ... cam asta o să`ti iasă la 10 milioane .. bun si ieftin, niciodată... calitatea costă!!

kamikaze_ph 07-04-09 09:44

Aia nu e vopsea pe baza de apa, e acrilica. Cu vopsea acrilica poti sa vopsesti masina si in fata porti;)

deniel 07-04-09 17:17

Sa o vopsesti tu pe a ta in fata portii cu vopsea acrilica fara sa bagi masina macar intr-un garaj ferit de praf si cu o temperatura cat de cat constanta peste 20 de grade, si sa ne anunti si pe noi sa vedem ce iese.

stefan_toteuu 04-05-09 04:31

ROG UN MODERATO SA INCHIDA ASCEST TOPIC DAK SE POATE
MULTUMESC ANTICIPAT PT SFATURI SI PARERII:shock:

All times are GMT +2. The time now is 15:56.

- Copyright 2026 4Tuning