![]() |
Cielo Executiv Plus 2006 - B 50 FXF
4 Attachment(s)
Salutare tuturor!! Sunt posesorul unui Cielo Executiv din 2006 E3 si as dori sa vi-l prezint si voua!! Masina momentan are 10 000km si a primit ceva imbunatatiri fata de varianta stock!! Si anume: paravanturi usi, folie pe geamuri, autocolant capota, lucasuri tunning Astra G, jante aliaj KM, stopuri tunate, sistem audio woofer, statie si condesator, 400w reali!!
In viitorul apropiat se vor monta si farurile clare care momentan stau in dulap si un kit xenon!! |
Re: Cielo Executiv Plus
Zici ca e noua... :D Sa te bucuri de masina! Dar...ce autocolant pe capota? Transparent sa nu sara vopseaua de la pietricele?
|
Pozele postate pana acum sunt un pic mai veki, de cand
era masina noua. posteaza cateva cu starea actuala a masinii, in care se vad imbunatatirile aduse (jante, lampi, semnalizatoare, etc..) |
10 Attachment(s)
Cand ajung acasa voi posta pozele cu masina in stadiul actual!!
Poze: |
Arata bine masina, este f. bine intretinuta.Felicitari.
|
pacat ca ai stricat-o cu paravanturile si "chestiile alea de pe stergatoare"
|
Paravanturile mi se par destul de utile mai ales atunci cand ploua, iar aripioarele de pe stergatoare sunt date jos!!
|
E ca nou..foarte frumos.Sa-l stapanesti sanatos.O intrebare de curios , cat a costat nou ?
|
ai avut-o lovita nu? se vede la usa spate dreapta...diferenta de vopsea. Asta e chestia la vopseaua metalizata...greu ii dai de cap
|
A...nasosul de pe capota... :( Nu mai zic ca nu imi place...Ar fi aratat perfect fara el... Dar acum asta e, ai dat un ban, iti e asa sa il dai jos de pe capota. Hai sa fii santos sa ai grija de masina si cat mai mult bun gust :d
|
Masina a costat 9150euro fix 3 ani in urma, deoarece luna asta iese din garantie!!
Adi ai un ochi foarte bun, asa este usa spate dreapta am gasit-o zgariata in parcare si am fost nevoit s-o vopsesc:sad:!! La inceput nu s-a vazut nimic dar in timp am observat si eu diferenta daca ai ochiul bine format!!:sad: Cel de pe capota este Cain , si l-am facut pentru ca mi-a placut mai mult decat carbon simplu, si e ceva mai iesit din comun!! In viitorul apropiat urmeaza plasa grila fata,pleoape, montarea farurilor clare si a xenonului, o evacuare sport, si un upgrade la sistemul audio: boxe si twetere!! Va multumesc tuturor pentru pentru aprecieri!!:D |
Chiar arata bine masina, s\'o stapanesti sanatos in continuare.
Mie chiar imi place tatuaju de pe capota esti mai unic asa. |
B 50 FXF: ai mesaj in cadrul topicului pe celalalt forum!
|
So stapinesti sanatos si fara evenimente.
Cit ai dat pe semnalizarile fata cele clare. |
Multumesc pentru aprecieri tuturor!!
Semnalizarile m-au costat 20 lei/buc!! |
cred ca poti reface usa...dar ai grija unde o vopsesti si neaparat sa dai cu o solutie izolatoare inainte sa te apuci de culoare (stii si tu ca este cel mai al naibii sa revopsesti cu o culoare metalizata), astfel incat sa nu mai influnteze viitoarea vopsea, oricum, parerea mea este ca ai o masina beton, o ai de noua, stii ce ii poate capul si modificarile pe care le-ai facut sunt de bun simt si nimic ostentativ. Felicitarile si respectele mele.
P.S: imi place ca o tii sub prelata;)...asa procedez si eu cu ale mele:) |
salut numele meu este cosmin si sunt si eu posesor al unui break cu nr bz 22 fxf m-am luat si eu de modificat paote vrei sa ne vedem vreodata la o sedinta foto las-mi intr-un pm nr tau de tel si id-ul de messeger frumos rau fxf-ul tau
|
2 Attachment(s)
Ultimele achizitii!! Tin mai putin de tunning, insa foarte eficiente impotriva coroziunii!!
Carenaje pentru aripile spate!! |
Cat ai dat pe ele?
|
- - - Quote:
Quote:
|
Salut ! De unde le-ai luat ? Ai putea sa imi trimiti si mie prin posta ?
|
11 Attachment(s)
Ti-as trimite cu mare placere, insa nu mai sunt pe stoc!! Am avut norocul sa le iau pe ultimele!!
Cateva poze inainte de montarea carenajelor si dupa si apoi cateva seara!! |
vad ca prinde forma fxf-ul de bucuresti! bvo tineo tot asa! si mult succes cu proiectul tau
|
Frumoasa masina.......nu pot comenta nimic :-), sa ai parte de ea multi Km!....
|
Stalpii imbracati cu autocolant negru si Xenon i-ar mai trebui , in rest e foarte frumoasa masina.Multa bafta
|
Quote:
|
Ce ii faci nene la motorul ala ca zici ca e nou... Sau pui poze de cand era nou din cand in cand? :P Glumesc... Ar arata mult mai bine masina fara al' de pe capota. Eu zic ca e superba masina si culoarea si nu trebuia sa il pui. Inca o data, felicitari pt motorul ala curat curat! :)
|
foarte klumea cielo...am si eu tot un executive plus..:)
|
Re: Cielo Executiv Plus 2006 - B 50 FXF
Banzay cu tine am mai avut discutia asta pe un alt forum! Al de pe capota sta foarte bine acolo!!
|
sa o stapanesti sanatos,foarte bine arata masina.felicitari
dar sa faci capota asa cat te-a costat? |
In jur de 400 de lei!!
|
Foarte frumos proiectul,tineo tot asa:d
|
Salutari Alex si felicitari pentru munca depusa si la coreean. Frumos.
In privinta motorului, va spun ca FXF este un mare "maniac" al curateniei la motor. Mai are inca 2 masini pe langa asta si arata toate la fel de bine. Ca sa fiu sincer, nu stiu cum reuseste. Oricum bravo lui. Keep up the good work! |
cumva in bord scrie ca ai 400 de mii de km ? sau vad cas te tot..
|
aa scz, am dat cu zoom si mi-am dat seama:)
|
Spuneti-mi si mie va rog cum se desface grila fata deoarece vreau sa-i pun farurile clare si nu o pot da jos!! Am vazut ca are doua picioruse care intra in urechile de la faruri si nu stiu cum se scot de acolo!!
Poate in week-end revin si cu poze noi!! Astept raspunsurile voastre!! |
apesi cu o surubelnita sau cu joja de ulei pe piciorusele care intra in suportul farului (prin gaurile alea patrate de sus)
|
Multumesc de sfat Clauio asa am sa fac!!
Masina a primit intre timp xenon in faruri de 6000k, semnale clare negre si urmeaza si farurile, caucicuri de iarna fata, ornament inox finala!! Sper ca timpul sa tina cu mine in week-end si sa pot monta farurile! |
Stai cumva prin Colentina? Sau ai trecut pe acolo acum 2-3 zile (intr-o seara)? Ca am vazut in Cielo aranjat, dar nu am retinut numarul de inmatriculare :???:
|
Poate m-ai vazut seara pe Stefan cel Mare dupa 17 30 cand plec de la servici!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:23. |
- Copyright 2026 4Tuning