![]() |
Revelion 2006 online pe 4tuning
deoarece anul trecut a fost creat ad-hoc un topic super-reusit in timpul revelionului, in care cei care aveau calculator deschis la indemana mai schimbau impresii, deja l-am pregatit pe cel de anul asta...
petreceti impreuna cu noi, on-line... felicitari, bancuri, descrieri a ceea ce face fiecare, poze fierbinti puse pe loc... ne dorim sa iasa mai frumos decat anul trecut momentan, puteti sa va anuntati anticipat prezenta la multi ani tuturor |
Se stieeeeeeeeee !!! :peace:
Deja mi-am facut playlistu' pentru noaptea dintre ani :twisted: Cine ni se mai alatura ? :D |
si eu voi fi pe aici :lol:
anu trecut am chiulit .... :evil: tot anu trecut am avut probleme cu netu chiar in revelion :lol: |
eu am plan sa fak revelionu cu niste preteni..intr-un apratament inchiriat...
dar dak tata se prinde.ca o sa ne facem varza.. :( :roll: ..o sa stau pe 4tuning...ce-o sa fak.. :lol: :lol: :lol: ...voi astia din Bucuresti nu va duceti la revelionu din Romexpo ?sa da-ti mana cu Basescu ? :lol: :lol: |
si eu cred ca voi fii prezent 8)
|
Din nefericire, pe de o parte, dar din fericire, pe de alta parte, cred ca de revelionul acesta nu va voi onora cu prezenta. Desi mi-ar fi facut o deosebita placere... cred ca nu voi sta acasa, am sa petrec revelionul alaturi de niste prieteni si nu stiu daca voi avea acces la net.
|
count me in :)
|
cred ca plec.... da au si acolo net :D deci ne auzim !!!!!
PUP FRTIORII ! :D |
momentan sunt cu semnu intrebarii...
daca e sa fiu ... eu aduc sarmalele si fac poze la ele ;) |
in sfarsit putem fii impreuna in noaptea dintre ani! super idee!
exista insa o problema! eu stau in Moeciu si nu am semnal la Zapp-ul meu si deci va trebuii sa merg in Brasov, singurul loc unde am semnal, si sa intru sa 'controlez' posturile :lol: :lol: deci eu va spun un sincer LA MUTI ANI, sanatate si tot ce va doriti, noul an sa vi le implineasca! sa fim sanatosi... pana mai intru... :D |
Re:
Quote:
|
CLAR sunt alaturi de voi :D
|
ma alutur si yo...ce sa fak...acuam.. :D :lol:
|
..
Clar ma bag shi io ... aduk porcu :))
|
Re: ..
Maby me 2... :lol:
|
ce sa fac ma bag si eu :wink: nu pot sa va las singuri 8)
|
asa fratiorii si surioarele mele :D :)))))))))
2oo6 :D |
eu nu o sa fiu asa ca va urez traditionalul la multi ani !
|
de pe mobil pot posta?(Samsung SGH D - 600)
|
o sa fiu si eu alaturi de voi.ma primiti?
:lol: |
o sa fiu shi eu alaturi de voi in seara asta... ma primiti??
|
1 Attachment(s)
oricine este invitat
sa canta muzica ? !?!?!?!? ii dam drumul ? :P :D :evil: eu ascult acuma pana in 100 db :lol: :wink: |
primim recrutzi :D
|
hey people..peste 20 de minute o tulesc la bairam...
so... va urez la toti un 2006 cat mai fericit, cu 2006 impliniri, sanatate din belsug si numai bine...sa ne auzim de bine si in 2006 ! LA MULTI ANI !!!!!!!! |
salutare lume...si La multi ani !!!
la ora asta..aia din China au intrat deja in 2006 !!.. :lol: ....ce mai ziceti ? va-ti laut petarde si artificii ?? :)) |
N`o sa fiu aici ...
O sa fiu undeva .. cu .. o mana de oameni la care tzin fff mult ... se numesc .. prieteni , adevarati .. La Multi Ani .. multa fericire, sanatate, si bani ;) ah .. SI MULTA MULTA MULTA MULTA MULTA BAUTURAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!! |
cine stie ce program are IDM`ul in seara(noaptea) asta ? :D
|
Cum nici eu nu voi fi aici... tin sa va urez tuturor LA MULTI ANI !!! UN AN NOU FERICIT, CU MULTE IMPLINIRI SI TOT CE VA DORITI !
|
ce imi iubesc fratori astia ma
:D pup la ei :D |
LA MULTI ANI !!!
o parte din clubul Racing Syndicate chefuim cu net-u langa noi,daca suntem apti mai dam si noi semne pe aici :lol: :drunk: :drunk: :drunk: |
:lol:
i'll be around here... :) sms la 0723747674 daca e ceva...:) sa intru sa dau mesaj:) |
party people !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jump jump jump
|
Stai ma, Silviule! Linisteste-te! Eu abia am iesit de la dush :)
|
la mine deja maneaua e la maxim....:D :D...si arunc cu petarde pe geam..:)) :lol: :lol: :lol: ......
hah mah nu mai ziceti nik ?? ori e online..ori e la 1 ora un rasp... ? |
Imediat vin 23,4 useri si posteaza 3 mesaje pe minut. Stai putin! Imediat vin! :lol:
Chill out peter! O sa mai posteze lumea! |
okz....Gabi stai cu noi de rev ? :D :wink:
|
mai este vreme :lol:
amu mancai peste...am mancat 2pesti de marime medie... :lol: si un pepsi de inceput... :lol: |
Da, peter! Prezent la datorie, sa chem salvarea, in caz ca vi se face rau (si-n caz ca mai puteti posta :lol:).
|
sa sara lumea , sa faca trafic sa arda cablurile :lol: :lol: :lol:
Bucuresti sa sara-n aer |
Hop si yo !!!! count on me ! ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:52. |
- Copyright 2026 4Tuning