![]() |
Battle - Dacia -|GolfTuning vs TNG vs Andrey2003|
4 Attachment(s)
Votati si argumentati (daca vreti) :D
Rog si participantii sa se voteze ... ca sa nu fie nici un fel de problema |
Votul meu merge catre andrey 2003..........calitate :roll:
|
TNG`u votu meu :D
pup bro :D |
Bravo baietzi super treaba! Tot asa deacum in colo!!! :eyebrow:
|
Re:
Quote:
|
votul meu se duce la capota de carbon :lol:
apropo, degeaba v-ati chinuit sa-i aratati cum ar trebui sa-si faca masina, el tot cu abtibildul ala pe aripa o sa ramana :lol: |
Re:
Quote:
multumum dadi pt ca ne-ai fost profesor ... acu` 1 an pe vremea asta eram muci in domeniu ... bine nici acu` nus departe :P :lol: Numa` bine ! |
am votat pe andrey numai pt angel eye :lol:
|
ai votul meu Andrey.....faruriile mi-au luat ochii :shock:
|
Votat TNG imi place cel mai mult :P
|
:D
TNG votu mheu frumos lucrata
|
l-am votat pe GolfTuning .. e cea mai reushita :wink:
|
Tng pt style imi place k este fioroasa .... si carbon reusit keep it up bro :wink:
|
TNG , imi place capota, si e urmat de andrei :D
|
votu` meu s`a dus la GolfTuning...e cea mai reushita ...bv bro`
|
la TNG nu imi place bara..insa capota e \"mondiala\"
la fel la andrey am mers pe golf tunning...desi mi-ar place o combinatie intre cele 3 adica masina sa fie Golf Tunning dar cu capota Tng sau andrey. In rest mersi de aprecieri...o sa dau alea de pe aripi jos ca am vazut ca nu prea va plac! Numai bine sanatate! |
l-am votat pe tng :lol: imi place cel mai mult din toate
|
mie bu prea miea placut nici una :cry: dar l-am votat pe tng :wink:
|
undeva intre andrey si golf ...
si totusi parca spre golf ... si-a dat drumul :P la imaginatie .. si a facut ce a facut, cu toate ca .. mai avea cateva chestii la care trebuia sa lucreze da asa e el , nonperfectionist :) in schimb , andrey n-are greseala ... dar .. a lucrat .. limitat .. se putea mai .. spectaculos .. si deci .. my vote goes to ... golftuning |
Re:
Quote:
nu vreau sa zic ce ... ca sa nu-i stric imaginea .. dar uite-te cu atentie sunt ... deci exista si eu am acele greseli PS: asa ca o gluma ...andrey , oglinzile sunt luate de pe bicicleta ? :D |
TNG pt ca imi place capota si mi se pare cea mai aproape de realitata
|
Re:
Quote:
P.S. le'am luat de pe un vw broscuta (1200) si leam mai subtiat, micsorat si innegrit :D ... daca le luam de pe bicicleta erau mai mari :P |
am votat golf tuning
stie el de ce :wink: p.s. stiti si voi ca le face super bine :wink: |
am votat Andrey2003 a lui mi-a placut cel mai mult
|
tng, andrei, si golftuning ...suntetzi de acord sa pun lucrarile astea pe site ?
|
Ideea mea @ Paint
1 Attachment(s)
Ideea mea @ Paint
Am modificat decat capota in dreptul farurilor si putin bara in dreptul farului din dr ! Nu ma pricep la Photoshop & altele asa ca nu va luatsi de mine :D:D |
Eu zic ca se poate inchide topicul . multumim celor care au votat si argumentat !
Felicitari GolfTuning si Andrey2003 .. good job baieti ! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:13. |
- Copyright 2026 4Tuning