![]() |
Battle | LKS vs Liviu_ro93
3 Attachment(s)
Astea sunt mashinile .... votatzi
|
lks ..... e mai frumos lucrat desi are niste imperfectiuni vizibile .. cum ar fii cacuciucurile ... la spoiler
liviu urat lucrat...decupat prost... nu are cine stie ce elemente frumoase deci VOT LKS |
Votat LKS :nu imi place spoilerul nu e centrat
si capota nu imi place La liviu iedeea imi place dar nu mi a placut cu a vopsit si cum au fost selectate materialele :roll: |
am votat liviu pt ca LKS a ajuns sa lipeasca stickere pe roata din spate :lol:
se observa de la 1km |
bai livache...ce draq suferi mah?
andrey nu te supara :oops: ..nu e vina lui....cui i-ai aratat...stii tu...el nu a vrut sa arat asta mai departe... :oops: eu vreau sa vada si lumea cum e treaba pe aicea.... :evil: lks-ule tati uite cum e treaba :wink: : Quote:
|
Re:
Quote:
|
foarte grav ...ma abtzin de la alte comentarii
|
Liviule
ai grija k si mie miai fkt la fel...
|
L-am votat pe LKS...dar vezi cauciucurile alea si umbra , janta spate trebuie putin marita,eleronul retusat putin ca e decupat aiurea...
Liviu vopseaua nu ti-a iesit mai ales partea de sus cu negru...decupajele facute la repezeala....nu inteleg de ce vrei neaparat sa castigi si recurgi la metodele astea...lasa omul sa aleaga ce-i place |
am votat cu lks .....nu imi plak masinile de culoare inchisa ....nici atat in combinatia negru albastru!
|
e mai buna combinatia de culori a lui LKS deci... LKS ! (si componentele sunt mai misto) :P
|
Votat LKS pt calitate ... si mai ales pt faza lui Liviu cine te crezi mah ?? copile?? Iliescu ?? :evil: liniste mergi pe burta .....
|
lks pt ca mi-a placut cel mai mult :lol: :lol:
|
Consider ca battle`ul s`a terminat ...rog moderatorii sa inchida topicul...la multzi ani 2006 !!!
|
...
saracu liviu cate a indurat...
|
intr-adevar, lks rulz :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:05. |
- Copyright 2026 4Tuning