![]() |
KIA PRO_CEED...by BUBU
7 Attachment(s)
Deci...in alta ordine de idei...masina o am din mai 2008 si are aproximativ 24000 km.Mi-am dorit sa fac multe modificari dar lipsa banilor ma face sa astept pana in vara.Pana acuma nu am avut mari probleme,doar niste greierasi pe ici,pe colo,dar s-au rezolvat cu mult timp si multa rabdare.Singura problema care o am este cu acel zgomot pe spate...de la suspensie presupun.
Cateva poze cu masina |
Re: KIA PRO_CEED...by BUBU
Primul la urari! 8)
super bine a iesit grila radiatorului.. imi plac finisajele! :lol: sa o stapanesti cat mai sanatos si cat mai multi km fara probl!! |
foarte fain! imi plac pleopele si farurile negre :P unde ti le-ai pus si how much? :-)
|
pai farurile le-am facut eu,si pleoapele 70 lei la cineva din cta.
|
Cum ai facut tu farurile?:shock: Explica-ne si noua ca poate ar mai fi doritori. Oricum super tare arata masinutza. Ai facut ceva si cu stopurile spate?
|
in primul rand itzi trebuie un feon bun...sau special pt asa ceva...care incalzeste mai tare,k sa poti scoate sticla de la far,ma rog,fol si o sububenlita k sa scoti mai usor...plasticul,partea vopsita negru se scoate cu totul din far,si o vopsesti cu spray rezistent la temperaturi mai mari,lasi sa se usuce dupa care pui totul la loc,si stopurile sunt lacuite,atata tot
|
Multzam. Mare domn.
|
Absolut superba masinuta. Dar nu ai spus ce motor ai si dotarile.
|
pai...motor 1.4,varianta best.desi am luat 4 masini deodata...nu au facut nici un discount...ne-au oferit covorase si o alarma gratis...dar nu prea ma incalzesc cu ceva astea
|
4 (patru)?:weirdface Da ce ai facut cu atatea? Ai facut cinste si la prieteni?:D
|
i-am convins pe inca 3 colegi de la mine de la munca sa isi ia kia ceed,si asa s-a ajuns sa cumparam 4 deodata...in leasing cei drept :)
|
sa o stapanesti sanatos. grila de unde o ai? ca si eu am un proceed tot negru si as vrea sa imi pun si eu. numai ca prin bucuresti ce am gasit sunt foarte scumpe.
|
grila am facut-o la cineva care lucreaza in fibra
|
That`s the coolest pro`cee`d in Romania !!! :peace::peace::peace: Keep up the good work ! :lol:
|
Multumesc :)
|
am scos emblema de pe spate cu ceed...si arata mai bine parerea mea...si spre sfarsitul lunii o sa revin cu o surpriza...sper :D
|
Asteptam poze !!! :lol:
|
Quote:
|
Inca o surpriza? Mie personal mi-ai facut foarte multe surprize prin tuning-ul foarte reusit de pe pro_cee'd.
|
fiind o surpriza...nu zic...o sa pun poze cand o sa fie gata ceea ce vreau sa fac
|
Si eu voi da jos emblema Ceed dar daca vrei ca efectul sa fie maxim...acopera si sigla Kia de pe portbagaj la o tinichigerie si vopseste-o in culoarea masinii...va avea un efect shaved foarte misto...
Eu asta voi face cum va fii mai cald afara sa nu am suprize la vopsitorie. Numai bine;) |
Nu cumva asta era surpriza? Sa scoti sigla Kia.
|
nu...emblema kia imi place cum sta acolo...momentan...
|
ok... o sa asteptam pozele :D
(nu uitati ca puteti fi usergroup Kia... intra la topic si urmati instructiunile) |
ti-am vazut masina prin oras acum 10-11 zile (ceva de genul), nu credeam ca te gasesc si aici pe forum :)) arata foarte bine, felicitari :D.
|
salut, vroiam sa te intreb de far, daca ai aplicat vopseaua direct pe suprafata aceea "cromata" sau ai folosit vreun smirghel inainte? dupa ce ai pus totul la loc, geamul cu ce l-ai lipit? silicon ceva? nu face condens nu? ms si scuze ca te bombardez cu atatea intrebari, dar vreau si eu neaparat sa-mi fac :P
|
dai cu shirghel,da foarte fin,dupa care dai un strat de spritchit,apoi aplici vopseaua
|
cum ai scos sigla ceed de pe spate??
|
cu apa calda,multa apa calda si cu mesina mai subtire...de 0.20...torni apa pe sigla,si porma bagi mesina in spate la sigla si faci miscarea ca la fierastrau...sus-jos...si o iei din aproape in aproape...mai torni p parcurs apa calda...ca sa se inmoaie lipiciul ce tine sigla
si revin cu detalii despre acea surpriza...care din pacate nu o sa mai fie luna asta...era vorba de un body kit,adica bara fata,spate si praguri,facute la comanda...vroiam sa fac ceva brutal,sa arate cat mai nervoasa masina...dar in urma sfaturilor primite de la baietii care lucreaza in fibra...am decis sa iau mai intai niste jante...apoi sa ma ocup de body kit...pentru ca jantele afecteaza si modul in care v-a arata body kitul...zic ei...si au dreptate pana la urma...asa ca stau si caut jante...scuze daca am amagit p cineva cu acea surpriza |
Si pana la urma mai vine acea surpriza? Daca da, cand?
P.S.: Jante care sa se potriveasca pe cee'd sunt o gramada. Erau unele care mi-au placut, Dotz Hanzo. Am vazut undeva pe cee'd, dar nu mai stiu unde. |
surpriza nu mai e surpriza acum...dupa ce iau jantele...o sa strang bani si pt body kit...in jur de 3000 ron imi trebuie ca sa fac ceva frumos :)
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
eu ma gandesc la una din astea 2 modele
|
Mie personal imi place primul model...dar nu pentru culoarea masinii tale...mai degraba ptr a mea...
Alege unele negre cu buza polisata sau negre simple... Aici tine si de gusturi:D |
1 Attachment(s)
Mie imi place al doilea model si cred ca ar da bine pe pro_cee'dul tau. O sa incerc putin in photoshop sa vad cum arata si o sa pun si aici.;)
Edit: Am pus jantele, dar nu am gasit un pro_cee'd negru in unghiul ala asa ca l-am pus pe asta. Nici la asta nu arata prea bine ca nah, am facut in graba si nici nu are interiorul de sub janta. |
mersi de poza...eu zic ca dau bine pe masina jantele astea
|
am decis sa ma apuc de afaceri,asa ca pentru cei care sunt interesati sa aibe farurile cu interior negru,cum le am eu,sunt dispus sa le fac contra sumei de 200 lei + transportul pentru cei ce nu sunt din constanta.Pm cei interesati
|
Interesanta afacere.:D Platesti si impozit pe profit?:lol: Sper sa iti iasa cat mai bine si sa ai cat mai multi clienti pe care sa ii multumesti.;)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:41. |
- Copyright 2026 4Tuning