![]() |
O intalnire de "Ce mai faci" in Galati
sa ne strangem cu totiiiiiiiii , pasionati de masini ,cu femei, cu catei, cu tot ce vreti ..... Sambata seara 28-29 martie 2009 @ gradina publica parcarea din fata ! PS: iatzi si masina cu tine :)
|
Re: O intalnire de "Ce mai faci" in Galati
eu vin, alti amatori?
|
Deci, hai sa facem o intalnire sa ne mai vedem si noi, ca nu ne-am mai vazut de mult.
Sambata seara. Sa ne vedem, sa vorbim... Astept propuneri pentru ora si loc. Incercam pe faleza? La ora 20? Astept propuneri si comentarii. |
nu cred ca e bine pe faleza mai ales acum ca se lucreaza la faleza si strada e in reparatie...
mai bine intr-o parcare la selgros ... ca e mai tot timpul gol acolo :) |
hai sa stabilim un loc si sa fim mai multi. sambata asta?
|
rugam un moderator sa mute acest thread pe sectiunea ''Galati/Braila''///////
|
dati add pe mess yo_andrei_2006 pt detalii..... am facut primu' pas care e si cel mai important.......
|
Hai sa ne vedem sambata asta, adica pe 7 martie. La Selgros. La ora 20.
? Ce ziceti? |
prezent :)
|
frate U_Tuning, esti sambata prin oras? Hai ca nu te-am mai vazut de o gramada de timp....
|
pe 7 martie n-am permis:)) dar sunt prezent cu pitu...... hai sa ne adunam sa facem o figura frumoasa.....
|
voi fi acolo :D
|
o idee super buna. dar nu o sa fie probleme in parcare la selgros ca doar e proprietate privata?
|
Deci parcarea de la Selgros se inchide odata cu inchiderea magazinului .,.....in concluzie nu mi se pare deloc o idee buna!!!!
Propun un loc mai ''blat''.......dar in nici un caz parcarea Selgros |
Ziceti voi 1 loc bun sa fie liber :) eu propun la Ambasador langa gradina publica...
|
de cand asteptam sa va aud doamne....creca iesim si noi din hibernare in sfarsit....prezent si eu......ideea cu statuia merge dar faza e ca e ocupata in week-end de doru si prietenii lui si deja e plin pe acolo cand se aduna numai ei.....ar trebui undeva pe loc neutru gen platoul MC` sau undeva sa fie un loc ferit.....pe acolo pe unde sunt depozitele alea de are andrei mantarosie firma,inainte de metro....sau eu stiam k iarna e deschisa parcarea de la valuri si e liniste acolo si pace....
|
La parcul Rizer? Langa Spitalul Militar, unde a fost si un cinema in aer liber odata. Ce ziceti?
|
intrarea la stadionul dunarea? jos,in vale,unde se mai da lumea cu frana de mana pe zapada.ce spuneti?
|
Quote:
|
eu inca mai hibernez pana pe 23 :> da...........si cand m-oi dezlantui numai fum negru ramane in urma ( prietenii stiu de ce=)) )
|
in parcare la danubius am vazut ca este putin loc acuma depinde cati ne intalnim. pana la urma sa ne hotaram ca acum vine sambata
|
e cam departe la danubius bai pitule, poate mai vrea unu sa-si ia un suc, un pachet de tigari, ce faci te intorci in oras sa-ti iei. eu zic ca in parcare la MC e cel mai bn, e si mult loc acolo, asta in caz ca vine mai multa lume, nu 2 3 masini.
|
ramane de mc? si pt mn e mai aproape sa vedem si ceilalti ce zic
|
ok la Ambasador......sau chiar la un fost teatru de varain parcul Rizer de pe Traian.......strada care merge de la Gradina Publica in sus ....acolo e o parcare destul de mare si destuld e ascunsa de ochii lumii!!!!
|
a fost azi chiper pe acolo si zice k nu mai e santier....eu acolo zic sa facem....cum se ajunge:strada de la statuie care urca si exact in capat este locul....
|
e foarte ok locul.sambata la ora 8 acolo,da?
|
ne vedem maine seara la 8 la parcul rizer
|
Primiti si "necunoscuti"? :rolleyes2
|
Ramane maine seara la 8:00 la parcul Rizer ( exact in capatul strazii care pleaca de la statuie , in deal pe unde se da de permis )
|
Toata lumea e bine venita cu , conditia sa fii pasionat de masini...:)
|
ok
deci a ramas stabilit!!!!! Maine la orele 8 trecut de fix!!!!!! |
parol
|
ne auzim :)
|
abia ast sa ne intalnim :P
|
numai bn acolo, mai anuntati si voi baieti sa vina, sa fim cat mai multi si cunoscuti si necunoscuti...
pitule sper ca vii cu astra ca vreau sa-ti vad si eu masina;) |
de venit eu vin da ne cunoastem?
|
se pare ca da si cam de demult:D
da nu e un moderator pe aici sa-si faca mila de noi sa mute thread-u in sectiunea galati-braila? ca asa nu o sa afle multa lume... |
Lasa ca e suficient cati ne gasim........cu cat suntem mai multi cu atat mai bine!!!!
Dar eu spun ca va veni lume destula!!!! |
remember..TINUTA OBLIGATORIE!!!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:24. |
- Copyright 2026 4Tuning