Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Boobies vs asses (https://forum.4tuning.ro/28-femei/112145-boobies-vs-asses.html)

Sindrom 03-03-09 08:11

Boobies vs asses

2 Attachment(s)
Sa spunem de la inceput, ce preferati, ori una ori alta, varianta de mijloc nu exista

IMPORTANT: NATURAL NU VORBIM DE SILICOANE, SAU ALTE SMECHERII

Argumentati-va raspunsul.

bmwm5 03-03-09 09:18

Re: Boobies vs asses

am votat asses.pentru ca ceilalti se pot modifica

Sasha 03-03-09 09:19

si asses se pot modifica ;)

Mustang 03-03-09 09:20

Si fundul se poate modifica - uita-te la sora-sa Monicai Strambeanu...
Imi plac ambele. Can't vote. :)
Desi, au inceput sa imi placa mai mult inaintarile. :)
La un contact vizual, ii vezi si fata, si sanii, fara a fi nevoie sa mai intorci capul dupa ea. :lol: :lol: :lol:

bmwm5 03-03-09 09:22

Uita-te la Simona Sensual,care si l-a modificat degeaba,ca si-a revenit la starea initiala

Mustang 03-03-09 09:28

Alte exemple mai oribile nu dadeam si noi... :lol:

Sasha 03-03-09 09:29

idee era alta... ca se pot modifica ambele...
ca exemple oribile referitor la boobies : Daniela Gyorfi =)))) orgle.. :roll:

Mustang 03-03-09 09:31

Sasha... tu ce preferi?
Fundurile sau sanii fetelor? :lol:

Sasha 03-03-09 09:33

hmmm ambele :)

bodyspeed 03-03-09 12:33

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2114686)
Sasha... tu ce preferi?
Fundurile sau sanii fetelor? :lol:

:lol:
my vote goes to Boobies ..but not to big (să se reverse :lol:) fermi pe poziţie 8)
Asses idem..fară celulită dacă nu cer mult :lol: ,

Snapy_xxl 03-03-09 13:21

Hmmm...Vot Asses 60% ;)

xxdadixx 03-03-09 18:16

Votat asses :D tine de sexapeal

dagosh88 03-03-09 19:15

Asses, e mai interesant pe la spate:-P

Snapy_xxl 03-03-09 21:39

Quote:

Originally Posted by dagosh88 (Post 2116195)
Asses, e mai interesant pe la spate:-P

Si eu care credeam ca votezi Boo-Bees :lol:

22VIN 04-03-09 09:30

asses, pe-acolo "iti faci treaba" mai mult:))

Sindrom 04-03-09 10:37

Care treaba???

zGb 04-03-09 10:39

Asses all the fucking way around....am o manie :lol:

sNap7 04-03-09 15:49

Votat Asses
Boobies se pot modifica si ras-modifica, asses mai rar.

dagosh88 04-03-09 18:05

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 2116689)
Si eu care credeam ca votezi Boo-Bees :lol:

Mai mult pentru lapte imi plac alea :lol:

apache 04-03-09 18:36

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 2117569)

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 2117737)
Care treaba???

:lol::lol::lol::lol::lol: ce mi-a placut asta....ce interpretabila este limba noastra draga

chiper 05-03-09 14:29

tot mai frumos e un fund aplecat :lol:

Eugen_TL 07-03-09 10:20

boobies 70% vs asses 30% Cam asa sta treaba la mine :)) , dar asta nu inseamna ca daca o fata e misto draguta din toate punctele dar e ca scandura la piept nu ma pot risca! singur compenseaza prin altele

dolb 07-03-09 10:22

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 2115992)
Votat asses :D tine de sexapeal

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 2117569)

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 2117745)

au argumentat baietii si pentru mine :D

zGb 07-03-09 15:04

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 2117745)

de fapt, mai corect spus, asses all the fucking way fucking around fucking :twisted:

22VIN 08-03-09 12:06

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 2117737)
Care treaba???

sa nu cumva sa te gandesti la alte treburi murdare:))

VaLeX 08-03-09 18:26

grea decizie ...insa , prefer boobies :) mai adorm pe ei cateodata , iti dai seama daca alegeam asses ? :lol:

RA_2fast4u 08-03-09 21:59

Booobies !!! Momentan i have an obsession :))

11KPO 10-03-09 07:06

votat: Boobies http://www.slatinaforum.ro/images/smilies/clapping.gif

BOGY26 15-03-09 18:50

asses

L4uR 15-03-09 19:58

asses:)))....boobies in caz de plictiseala:))

22VIN 16-03-09 21:33

da ba da e naspa cand vezi o dama cu ditai' t*tele si c*r plat, aschilambic. cand vezi una cu c*r foarte misto, dar cu t*te mici parca mai merge. asa e in conceptia mea:)) nu stiu despre voi

Mustang 16-03-09 21:42

Amandoua sunt utile si frumoase... :D (bineinteles... pe femeia potrivita) :D
Cred ca am zis-o destul de bine. :D

Hori 16-03-09 21:57

Boobies am votat si eu, ma atrag mai mult, dar oricum 60% boobies 40% asses... nu strica sa fie din amandoua cate un pic decat prea mult sus si jos plat sau invers :P

bodyspeed 16-03-09 22:11

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2154429)
Amandoua sunt utile si frumoase... :D (bineinteles... pe femeia potrivita) :D
Cred ca am zis-o destul de bine. :D

da .da te-ai făcut înţeles :-)
Şi Hori ...cam aşa e

amphetamine ..nu o da în extreme ;) aşa poate are ditamai cwrul plin de celulită sau sâni ceva de genul câmpiei Româneşti :lol:

22VIN 17-03-09 19:21

pai cand zic cwr foarte misto, nu bag celulita in calcul. prefer un cwr mai slab decat sa-l vad cum se revarsa plin de celulita. dar si cand ai senzatia ca "intri" intre 2 scanduri. suna a sado-maso, ti-e frica sa nu te zgarie ceva. in schimb, la cealalta extrema, cu celulitam cand vezi cum tremura ca piftia iti da chef sa te duci sa bei o bere, numa' sa uiti. hai ca am dat-o in altele:))

danuuu 27-03-09 14:44

fizicul unei femei....ceva neinteresant

Per total, fizicul unei femei calitativ superioare este plăcut estetic si te face să te bucuri în pantaloni. Cu toate acestea, la o analiză la rece, se observă largi defecte arhitecturale. Corpul nu este robust, ci mai degrabă fragil, cu o parte mai subţire la mijloc şi părţi mai bombate jos, în zona posterioară şi ceva mai sus în zona ţâţiferă. Aceasta le dă un aspect uşor de rupt. La prima vedere le poţi pune pe genunchi şi pocni ca pe o surcea în două de la mijloc. Vă spun din experienţă, e mai greu decât pare. Fizic sunt ceva mai puţin înzestrate decât bărbaţii. Nu pot să ridice la fel de mult, nu pot să sară la fel de departe, nu pot alerga la fel de repede şi nici să tragă b_şini la fel de răsunătoare. Aceste dezavantaje o fac ideală ca pion de sacrificiu într-o invazie zombie, dându-ţi timp ţie să alergi, să sari, să ridici chestii şi să te c_ci pe tine cât ea, fiind mai inceată este devorată de morţii vii. Nu vă lăsaţi păcăliţi de ochii lor mari şi inocenţi. Cu ei vă vor hipnotiza să faceţi idioţenii, cum ar fi să încercaţi să opriţi masa de cadavre umblătoare cât să poată şi ea să se salveze şi să muriţi ca fraierii în încercare. De aceea când o femeie se uită insistent spre voi, trebuie pocnită repede peste ochi, să nu apuce să-şi facă magiile.

Ca tipologii fizice neplăcute, amintim tipul scândură şi piramida de carne, două creaturi care trebuiesc evitate. Ideal trebuie să aibă curbe, dar nu falduri. Să se vadă câteva oase, dar nu toate. Ţine puţin şi de gust. Unora le plac şi ălea slăbănoage de tip “Fashion TV”, cărora le şuieră vântul printre picioare când stau cu ele lipite unu’ de altu.

Primele două chestii pe care le observăm la o femeie sunt ţ_ţele şi b_cile. Patru chestii. Ordinea este pur preferenţială. Eu, spre exemplu încep cu b_cile în viaţă, şi aşa şi aici.

B_cile sunt nişte depozite adipoase dorsale de care este foarte plăcut să-ţi baţi p_la. Spre diferenţă de alte chestii pe care le au femeile, sunt utile. Mai exact in vremuri grele, corpul se menţine cu energia stocată acolo. De accea când eşuezi cu o femeie pe o insulă pustie, trebuie să o omori cât mai ai puteri. Va rămâne fără vlagă după tine, şi ultimul lucru pe care o să-l vezi e pe ea cu o piatră în mână cum îţi sparge capul ca să te canibalizeze şi să supravieţuiască sugându-ţi măduva. De aceea trebuie să o faci tu primul. Nu rămâne impresionat de privirea ei mare şi drăgăstoasă. Tu vei rămâne fără puteri şi ea te va mânca, pentru că ea are b_ci adipoase.

Ideal trebuie să fie rotunde ca piersica şi tari. Să fugiţi de variante fake, cum ar fi c_ru’ pleoştit, c_ru’ ciolănos de secretară şi curzilla. Cum caii se caută la dinţi, femeile se caută la c_r. Un c_r sănătos denotă o femeie sănătoasă, cu o personalitate agreabilă. C_rul face şi desface destinul unei femei. Este o trăsătură de caracter. Pe cea mai cunoscută matroană din zona Galaţi-Brăila o chema Mariana c_r-de-fier. Ca să vedeţi caracteristica principală din care se naşte succesul.

Ţ_ţele. Ei bine ţ_ţele nu au nici un sens. Nici o utilitate. Dar aduc ore întregi de bucurii. Poţi să te joci cu ele oricât, să dai mii de bobârnace la sfârcuri şi să nu te plictiseşti. Nimeni nu ştie de ce! E un fel de fericire împachetata estetic în două pungi zglobii şi agăţată pe piept. Nu dă dependenţă, nu îngraşă, nu are efecte negative. Ţ_ţele sunt hobby-ul perfect! La formă, contează la fel rotunzimea şi fermitatea. Mărimea mai puţin. Ăia care zic că vor ţ_ţe imense au coaiele foarte mici. Ideale sunt medii, tari şi rotunde. Decât mari şi lăsate, mai bine mici.

Feriţi-vă de ţ_ţele ca ciorapii, de ălea venoase, de alea morbid asimetrice, ălea de plastic şi de ălea ca un pepene dezumflat. Menţionam 3 sub-categorii naşpa: sfârcurile ovale, ălea păroase, şi ălea cât farfuriuţele de cafea.

După cele două elemente esenţiale care-s patru, se observă faţa, care oricum nu contează aşa de mult, fiind ascunsă sub un strat de machiaj, şi care merge corectată cu o pungă în cap.
Menţionăm părul, care în general e lung şi de care poţi să le apuci când dau să fugă. Ăla din cap. Daca are păr prin alta parte, cum ar fi pe picioare, între buci, pe spate sau pe mărul lui Adam, femeia ori e cam ţărancă, ori nu prea e femeie. Amintim şi varianta feminină a picioarelor care se numeşte craci şi mâinile, care e bine să existe.

Mai au si ovare in care nu le place sa fie lovite cu pumnul.

Cam asta e tot. Mai sunt şi găurile de joacă, dar ălea sunt intuitive. Vă prindeţi singuri.

CrazyMan 06-04-09 14:14

votat boobs. de ce ? sunt tzatzofil .

razvansecu 09-04-09 15:25

Quote:

Originally Posted by danuuu (Post 2188685)
fizicul unei femei....ceva neinteresant

Per total, fizicul unei femei calitativ superioare este plăcut estetic si te face să te bucuri în pantaloni. Cu toate acestea, la o analiză la rece, se observă largi defecte arhitecturale. Corpul nu este robust, ci mai degrabă fragil, cu o parte mai subţire la mijloc şi părţi mai bombate jos, în zona posterioară şi ceva mai sus în zona ţâţiferă. Aceasta le dă un aspect uşor de rupt. La prima vedere le poţi pune pe genunchi şi pocni ca pe o surcea în două de la mijloc. Vă spun din experienţă, e mai greu decât pare. Fizic sunt ceva mai puţin înzestrate decât bărbaţii. Nu pot să ridice la fel de mult, nu pot să sară la fel de departe, nu pot alerga la fel de repede şi nici să tragă b_şini la fel de răsunătoare. Aceste dezavantaje o fac ideală ca pion de sacrificiu într-o invazie zombie, dându-ţi timp ţie să alergi, să sari, să ridici chestii şi să te c_ci pe tine cât ea, fiind mai inceată este devorată de morţii vii. Nu vă lăsaţi păcăliţi de ochii lor mari şi inocenţi. Cu ei vă vor hipnotiza să faceţi idioţenii, cum ar fi să încercaţi să opriţi masa de cadavre umblătoare cât să poată şi ea să se salveze şi să muriţi ca fraierii în încercare. De aceea când o femeie se uită insistent spre voi, trebuie pocnită repede peste ochi, să nu apuce să-şi facă magiile.

Ca tipologii fizice neplăcute, amintim tipul scândură şi piramida de carne, două creaturi care trebuiesc evitate. Ideal trebuie să aibă curbe, dar nu falduri. Să se vadă câteva oase, dar nu toate. Ţine puţin şi de gust. Unora le plac şi ălea slăbănoage de tip “Fashion TV”, cărora le şuieră vântul printre picioare când stau cu ele lipite unu’ de altu.

Primele două chestii pe care le observăm la o femeie sunt ţ_ţele şi b_cile. Patru chestii. Ordinea este pur preferenţială. Eu, spre exemplu încep cu b_cile în viaţă, şi aşa şi aici.

B_cile sunt nişte depozite adipoase dorsale de care este foarte plăcut să-ţi baţi p_la. Spre diferenţă de alte chestii pe care le au femeile, sunt utile. Mai exact in vremuri grele, corpul se menţine cu energia stocată acolo. De accea când eşuezi cu o femeie pe o insulă pustie, trebuie să o omori cât mai ai puteri. Va rămâne fără vlagă după tine, şi ultimul lucru pe care o să-l vezi e pe ea cu o piatră în mână cum îţi sparge capul ca să te canibalizeze şi să supravieţuiască sugându-ţi măduva. De aceea trebuie să o faci tu primul. Nu rămâne impresionat de privirea ei mare şi drăgăstoasă. Tu vei rămâne fără puteri şi ea te va mânca, pentru că ea are b_ci adipoase.

Ideal trebuie să fie rotunde ca piersica şi tari. Să fugiţi de variante fake, cum ar fi c_ru’ pleoştit, c_ru’ ciolănos de secretară şi curzilla. Cum caii se caută la dinţi, femeile se caută la c_r. Un c_r sănătos denotă o femeie sănătoasă, cu o personalitate agreabilă. C_rul face şi desface destinul unei femei. Este o trăsătură de caracter. Pe cea mai cunoscută matroană din zona Galaţi-Brăila o chema Mariana c_r-de-fier. Ca să vedeţi caracteristica principală din care se naşte succesul.

Ţ_ţele. Ei bine ţ_ţele nu au nici un sens. Nici o utilitate. Dar aduc ore întregi de bucurii. Poţi să te joci cu ele oricât, să dai mii de bobârnace la sfârcuri şi să nu te plictiseşti. Nimeni nu ştie de ce! E un fel de fericire împachetata estetic în două pungi zglobii şi agăţată pe piept. Nu dă dependenţă, nu îngraşă, nu are efecte negative. Ţ_ţele sunt hobby-ul perfect! La formă, contează la fel rotunzimea şi fermitatea. Mărimea mai puţin. Ăia care zic că vor ţ_ţe imense au coaiele foarte mici. Ideale sunt medii, tari şi rotunde. Decât mari şi lăsate, mai bine mici.

Feriţi-vă de ţ_ţele ca ciorapii, de ălea venoase, de alea morbid asimetrice, ălea de plastic şi de ălea ca un pepene dezumflat. Menţionam 3 sub-categorii naşpa: sfârcurile ovale, ălea păroase, şi ălea cât farfuriuţele de cafea.

După cele două elemente esenţiale care-s patru, se observă faţa, care oricum nu contează aşa de mult, fiind ascunsă sub un strat de machiaj, şi care merge corectată cu o pungă în cap.
Menţionăm părul, care în general e lung şi de care poţi să le apuci când dau să fugă. Ăla din cap. Daca are păr prin alta parte, cum ar fi pe picioare, între buci, pe spate sau pe mărul lui Adam, femeia ori e cam ţărancă, ori nu prea e femeie. Amintim şi varianta feminină a picioarelor care se numeşte craci şi mâinile, care e bine să existe.

Mai au si ovare in care nu le place sa fie lovite cu pumnul.

Cam asta e tot. Mai sunt şi găurile de joacă, dar ălea sunt intuitive. Vă prindeţi singuri.

genial :D :))

Leutzu_ 13-04-09 15:12

Votat asses. De ce? Simplu...prefer sa vad un fund frumos conturat decat niste sani mari dar care, cand sunt scosi din push up atarna. Un un fund provocator apaturi de un san mic dar cu forma frumoasa este de 10 ori mai placut la atingere si la privire decat niste sani mari acompaniati de celulita si sunci...

viorel_MNK 20-04-09 17:04

Quote:

Originally Posted by Leutzu_ (Post 2234085)
Votat asses. De ce? Simplu...prefer sa vad un fund frumos conturat decat niste sani mari dar care, cand sunt scosi din push up atarna. Un un fund provocator apaturi de un san mic dar cu forma frumoasa este de 10 ori mai placut la atingere si la privire decat niste sani mari acompaniati de celulita si sunci...

subscriu :D .

All times are GMT +2. The time now is 18:11.

- Copyright 2026 4Tuning