![]() |
Intalnirea ramane pe 14.01.2006
Intalnirea ramane pe 14.01.2006 ,pe parcurs vom stabili ora si locatia
Va rog cei care nu vor lipsi sa treaca prezent ,in functie de cati suntem vom stabili si unde sa ne intalnim . :wink: pana atunci :sarbatori fericite ! |
Cum am mai spus intalnire la care sa nu fiu prezent nu se poate ! Daca are cineva impotriva nu mai vin :lol:
|
prezent :wink:
|
vin si eu
ca sa nu mai am probleme am zis ca vin :cry: |
o sa incercam sa ajungem.. akolo pana atunci La Multi Ani si sa fiti sanatosi in anul ce urmeaza
|
ca printsip vin. :D
|
inca nu am gasit sofer sa vin cu amndoua bestiile...dar de venit vin sigur!! :wink:
|
voi face tot posibilul sa ajung si eu :twisted:
|
La mine nu se pune problema :twisted:
|
CIne mai vine cine se mai anunta?? :roll: :twisted:
|
Poate onorez prezenta cu motorul:d Sa vad daca nu este zapada
|
O sa vin si eu! Cel putin incerc!
|
ce te face sa crezi ca ne onoreaza prezentza ta cu motorul cobra? :wink: la multzi ani ptr noul an si cat mai multe forje!!!
|
Re:
Quote:
e 31 dec, ora 17:50: in curand incepe..... :wink: LA MULTZI ANI TUTUROR |
o sa avetzi o surpriza....nu vin cu niciuna din bestii,vin cu o adevarata BESTIE!!si aia n o sa fie matiz,ci ditamai........ :wink: LA MULTZI ANI...UN AN NOU FERICIT SI LIPSIT DE GRIJI.....HAI SA TRAIM!!
|
nu fiti rai ,puteti veni si pe biciclete
|
Re:
Sau role, saniute, carucioare de la supermarket-uri :D ... ce gasim si noi... conteaza sa fim acolo toti.
|
Asa cyd-ule fa atragere de lume :twisted: :wink:
|
bai... unde se va tzine intilnirea si la ce ora, ar fi misto sa fie undeva la lumina pt ca asa ar iesi fotografiile misto
|
Pitu ca el a organizat
:wink: |
@taz rautacioasa mica ce esti tu!! :lol:
|
twwety
gandeste-te unde si la cat se va tine intalnirea ... ca sa aibe timp toata lumea doritoare sa afle.unii nu au acces permanent la net |
eu zic sa ne intalnim totusi la sala ,fara galagie sa nu atragem atentia ;in jurul orei 20.00 . la 7 etaje o sa fie intuneric si parcarea va fi plina sambata .
veniti si voi cu propuneri dar cred ca este cel mai bine tinand cont ca e si patinuarul si o sa fie ceva aglomeratie |
Eu zic sa ne intalnim pe lumina :twisted:
De data asta poate aveti si voi benzina :lol: |
Re:
Si eu tot pe lumina zic...sau macar pe `` semi `` asa.. adica pe la 17-18... parerea mea.
|
cum decide organizatorul.>!
|
oricum la ora 17-18 e intuneric ......
|
mai conteaza daca ies pozele bine sau nu?important e sa ne simtzim bine si sa iasa frumos :wink:
|
Pe lumina amintiriile se vedeau mai bine :lol:
Ps: de simtit bine o facem.... dar eu in preajma lu Momo ma simt in pericol :lol: :lol: |
o sa vin si eu!!!
de data asta nu o sa mai uit!!!! si inca ceva locatia e buna!!!! te0ai gandit bine cu patinoarul tweety |
vin si eu , numai sa va hotarati cand si unde !
|
twwety
ramane sigur la sala la ora 20.00 ? confirma te rog chh .. terminat :lol: |
TNG-ule ! chh...
Cand mai vb si noi despre Black Project chhh... :twisted: |
Sunt prezent la meeting!
|
intalnirea ramane pe 14 ian . ,ora 20.00 la sala .
|
CIne nu vine ia ban 3 zile pe 4tuning :lol:
|
o sa vin si io....da o sa ma oftic k nu am masina si nici permisu ...... ink... :twisted: sper sa se mai vb pe topicu asta....la multi ani ...cam tarziu dar.... :oops:
|
Re:
Quote:
de mine nu cred ca aveti sanse sa scapati la intalnire |
sa aduca cineva un aparat photo si sa faca niste poze mai clare.. ! no ofence pytule..!
|
droopy am io unu digital si le scoala la 1024 e bun?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:08. |
- Copyright 2026 4Tuning