![]() |
Intalniri Mk3 - Bucuresti
Intalnirile se fac de comun acord acum sant in parcarea din fata parcului karol ora 12 duminica
peste 4-5 saptamani se anunta o mare intalnire intre bucuresti si ploiesti la un gretar asa ca sant rugati toti care vor sa vina sa faca lista bucuresti si ploiesti si cine mai vrea sa vina sant asteptati cu mare placere\ locatia nu e aleasa dar avem timp destul sa o facem 1 Nick__ 2 :;; |
Re: Intalniri Spontane mk3 bucuresti
7 Attachment(s)
Cateva poze de la intalnirea de astazi:D
|
1 Nick__
2 florin1309ro 3........ Asteptam colegii din Prahova la un mic si-o bere. Sa va luati tablele cu voi sa facem un campionat....Va asteptam! |
7 Attachment(s)
1 Nick__
2 florin1309ro 3 roberto27 Sper sa ne intalnim cat mai multi si putem incepe cu propunerile in perioada imediat urmatoare. |
1 Attachment(s)
1 Nick__
2 florin1309ro 3 roberto27 4 tzap79 daca e de mici bere si table ma bag si eu mk2 cativa ma stiti |
Nice .. din pacate eu nu am putu sa vin pt am avut examen si am fost la focsani :( dar incerc ca duminica aviatoare sa fiu si eu prezent.
|
Pot sa apar si eu cu al meu dupa ce iese din service?
|
Bineinteles ca poti sa vii:peace:.Poti sa te treci pe lista.
|
4 Attachment(s)
1 Nick__
2 florin1309ro 3 roberto27 4 tzap79 5 sorin cateva poze de ieri..... |
Hop si io! Pentru intalnirea de Duminica - Si am si o idee pentru locatia de gratarel.!!! la care ma alatur! Hai bafta!
|
Pentru intalnirea de gretare am gasit eu un loc la padure unde pot veni si cei din prahova e frumos locu fac eu poze si le postez saptamana viitoare ne vedem duminica
|
A luat legatura cineva cu cei din Prahova????
|
Cine vine Duminica!? Carol 12.00...! Subiectul in ordinea de zi - Data si locul intalniri MK3 Primavara - Bucuresti - Ploiesti si restul Romaniei. Colegi care au postat mai sus...ce se mai aude??
1 Nick__ 2 florin1309ro 3 roberto27 4 tzap79 5 sorin 6 Sorinake |
Eu unul o sa fiu prezent duminica asta daca ne lasa si vremea sa tina cu noi. Cat despre intalnirea MK3 stiu doar ca trebuia sa ia legatura cu cei din Ploiesti cineva care a fost duminica trecuta la intalnire.
|
vin si eu duminica si colegul meu cu mk 2
care mai vine duminica sa se anunte |
vine maine cineva la intalnire 0ra 12 parc karol ??
in parcarea din fata intrarii asteptam si fete si baieti :D |
Vin si eu ;)
|
Eu din pacate saptamana aceasta nu pot venii
|
Eu vin....
|
2 Attachment(s)
intalnirea de azi poze cine mai are sa le posteze
|
Mihai poate ne bucuri si noua ochii cu niste poze ca tu ai facut mai multe.
|
eu i-mi cer scuze ca am uitat sa fac dar data viitoare fac eu mai multe
|
5 Attachment(s)
n-am mai intrat pe forumu asta de ani de zile...bine ca n-au sters contu... :)))
si pozele... :D |
Saptamana viitoare, marti, miercuri si joi sunt in Bucuresti, poate reusim sa ne intalnim dupa amiaza intr-una din zile
|
Poate vad acest topic si ceilalti care participa la intalniri si reusim sa ne intalnim si sa facem o spontana mai mare asa.
|
E cam greu de gasit dar daca toti am da macar o invitatie ar fii ceva dar eu dau minim 20 invitatii si tot nu prea ne strangem
Paul stabileste tu cand vrei sa ne strangem si la ce ora e bine mai pe seara ca mai se si munceste in cursul saptamani |
Pai in cazul asta daca se va putea strange cativa eu zic ca Joi la ora 12.00 ar fi bine...Depinde si de Paul daca poate iar restu care vor sa vina sa vada posturile.
Sau eventual o alta ora ... insa nu pe intuneric! |
Serviciu.....
|
Pentru mine la 12 este exclus din cauza serviciului, dar dupa ora 5 este OK.
|
E mai bn mai pa seara
ca mai si lucreaza lumea nu sta acasa mai ales eu nu i-mi vad capu de treaba |
Bun! Aveti dreptate! Propuneti voi care cum puteti o ora (19.00 - 20.00 - 21.00) pentru o intalnire Joi seara cand ni se alatura si colegu Paul. Intalnire careia poate sa i se succeada si altele in fiecare Joi la ora stabilita de comun acord dat fiind faptul ca iesirile seara vor fi mult mai dese si mai placute termic ( in special celor fara AC :D) stabilind astfel si o intalnire nocturna. Ce parere aveti?
Eu ma declar pentru si ora 21.00 imi este OK in fiecare Joi! Astazi fiind Vineri! Cine se anunta pentru intalnirea de Duminica?? Mai ales ca trebuieste aleasa locatia pentru Gratarul de Primavara MKIII & Vento! 1.S0rinaKE |
intalnirea e prea prin sud :) altii sunt mai nordici
|
Sorin dupa cum este prognoza meteo pentru weekend si daca este sa ma iau dupa ei imi este greu sa cred ca ne mai putem intalni duminica. Pentru mine joi la ora 21:00 este o ora mai mult decat ok si pentru asta trebuie stabilita si locatia. Paul trebuie sa ne spui cam unde ai vrea sa se tina intalnirea? Cunosti o zona mai bine?
|
Duminica Posibil Ploaie - 20% Posibil Precipitatii 11 °C 0 °C
Eu nu cred ca este atat de grav! Oricum, am sa vin iar daca mai aparc 2 - 3 si vremea este urata ne retragem la ceai de coada shoricelului :D in vre-un bar ca nu`i obligatoriu sa stam langa masini!! |
sa vad in functie de programul pe care il am (nu depinde de mine), lasati-mi niste nr de tf si va sun.
|
Eu duminica sunt prezent. Cu noul look ;)) si in leg cu intalnirea de joi eu ma bag .. numai sa stiu cand este si la ce ora.
|
Eu cred ca cel mai bine sa postam aici ca primim toti mail si e mai bine sa fim toti informatii
Joi cel mai bn e sa ne intalnum la cp (casa poporului) in parcare e mai central si pot venii toti fara probleme eu si cu un prieten venim sigur dar dupa ora 19 Paul sa nu uiti sa postezi si tu ora cand poti joi seara sa venim toti la casa poporului |
1.S0rinaKE
2.Nick__ cu noile sale numere Cine mai vine duminica ?? |
Daca e vorba de casa poporului joi vin si eu :D
|
Daca vreti la CP este ok din partea mea! Insa acolo se mai intalnesc si Colegii VWForum la ora 21.00 in fiecare seara! Unii mk3&vento din cate stiu, nu vor o intalnire la gramada, iar separat ar naste divergente. Pentru mine nu sunt astfel de probleme insa este de stiut.
Va rog sa postati cat mai explicativ in legatura cu intalnirile, deoarece se creaza un mare semn de intrebare mereu! Unde? Cand? Cum? Cine? Duminica - Parcul Carol - ora 12.00 Joi - Casa Poporului - ora 21.00 Duminica aduce cineva Vag-ul? Sa stiu daca ma duc dupa mufa OBD2 2x2 daca nu are nimeni! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:12. |
- Copyright 2026 4Tuning