![]() |
Revista 4Tuning.ro nr.12
Aveti idee cand va aparea?Cumva de 4Tuning Days?
|
Re: Revista 4Tuning.ro nr.12
am cumparat-o de la 4tuningdays...dar sunt dezamagit...la virtual-tuning nu au zis NIMIC de ultimile 2 ligi de virtualtuning..X(
|
la chioscchiuri stia careva cand apare sau puneti macar si voi o coperta
|
1 Attachment(s)
Uite cum va arata noua revista 4Tuning , eu cred ca e mai faina decat celalalt stil. ramane la aprecierea voastra.
|
Revista o puteti lua si daca trimiteti un mail la [email protected] si o comandati
|
Stiti cumva daca revista a ajuns in reteaua de magazine Inmedio?
|
Din pacate asta nu stiu , dar o sa intreb si o sa iti zic daca a fost distribuita in magazine
|
stiti daca se distribuie cu noul autocolant 4T?
|
Quote:
|
stie cineva de unde as putea cumpara unele numere mai vechi ale revistei,mai precis nr:1,3,11 si ultimul (12) ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Se pare ca revista nu a aparut inca in magazinele Inmedio :sad:
|
verific si eu in seara asta la Inmedio Pitesti
|
prin jud sibiu se poate gasi revista?
|
la Inmedio in Pitesti (hypermarket AUCHAN ) inca nu a aparut din pacate :( am verificat de mai multe ori
|
Mai apare revista asta odata in piata??? ca m-am plictisit de cand o caut si nu mai am rabdare... :cry: am cautat-o peste tot... benzinarii.... inmedio... nimic
|
au fost cateva exemplare la TuningTime in Pitesti weekendul asta , ar am tot zis ca imi iau mai tarziu , si am uitat sa o mai cumpar
|
1 Attachment(s)
daca vreti revista nr 12 datim un mp si vio trimit
|
urmatorul aveti idee cand apare?
|
am gasit revista la real 1 din constanta azi.
|
p.s. - NU ARE STICKER.
|
pai obligat ca nu are doar cele cumparate de la noi au atat
|
Quote:
Omu' ala care cumpara de la chiosc nu da tot bani pe revista?...sau poate o da nasturi, mai stii. |
nu inteleg unde bati apropouri
|
nu bat absolut niciun apropo, dar nu mi se pare normal ca in revistele comercializate in hypermarket-uri, s.a.m.d. sa nu aiba sticker. Banuiesc ca iti dai seama ca majoritatea cumpara revista pentru cel putin un sticker...
|
pai singurele reviste cu stickere au fost cele vandute la saloane,atat
|
Nu stiu sincer care-i dealu' lu sparly...
dar revista nu avea sticker... ca s-a dat celor care au luat revista la 4tday (de exemplu) ca bonus si un sticker e cu totul altceva. Dar in revista nu era niciun sticker. Deci nu e nicio anomalie faptul ca revistele din hipermarketuri nu au sticker, pentru ca revista nu a iesit cu asa ceva pe piata. |
Frate te intereseaza pe tine cine imi datea mie revista ,nui treaba ta ,si la TIBCO am vandut revista inpreuna cu stikerul si au fost date de GRATZIAN ,
|
da fra u dai , si eu nu am primit nici macar o veste , am vb cu tine sa imi trimiti prin posta , dar vad k nu te implici , vroiam sa o cumpar , dar vad ca u nu vrei , o sa mi-o iau in cateva zile din real , daca o aduc
|
Iti recomand sa recitesti postul meu cu atentie, inainte de a te aprinde degeaba...
Si te rog sa renunti la apelativul "frate"... ca nu cred ca este cazul. ;) Quote:
|
Dar asta tot nu te face sa devii macar semianalfabetizat :) unii....femei, altii ....limba romana :))
|
revista nu a fost cu sticker
la TIBCO le-am dat la baieti reviste si stickere se dadea sticker cui lua reviosta sau cui cerea, chiar daca nu lua revista deci discutia nu are fond |
in Slatina va ajunge vreodata nr. 12 al reviste 4tuning ?
|
in sfarsit am gasito si eu , la Real Sibiu :D , cat am mai asteptato
|
am gasit si eu revista de cateva zile la inmedio parca, imi place pacat ca apare asa rar si de pe la evenimente dinastea de tuning nu am vazut prea multe scris, parerea mea se poate si mai bine. Oricum a iesit frumos si astept sa mai scoateti cate un numar. :)
|
Mersi 4TUNING Mersi Sparly.astazi dimineata au sosit revistele cu tot cu stikere,ce pot sa spun sunt minunate:D Calitatea hartiei e deosebita,in concluzie,foarte foarte frumoase.Mulumesc inca odata baiat serios,recomand8)
|
cat costa revista?
|
Ce pot sati spun cu tot cu transport nea dus 10 Lei revista:lol:
|
imi spui ce id ai ca sa-ti dau adresa(vine cu tot cu stiker)????
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:02. |
- Copyright 2026 4Tuning