![]() |
Smart For Four
7 Attachment(s)
1.L4uR
2. evolutione 3.giubau_v8 4.costinbv 5 si 6.blu macca 7.emy4bmw |
Re: Smart For Four
Am votat Evoluzione, pentru ca imi place ideea, desi pe lateralul masinii puteai face ceva mai frumos, mi se pare prea sec, eventual ceva reflexii mai accentuate :)
costinbv, vezi ca e giubau_v8, nu giubaNu :) si pe viitor ar fi mai ok sa bifezi acolo Public Vote sau cum e, sa vedem cine pe cine a votat, ca asa ne putem face fiecare cate 10 username-uri sa ne votam favoritul, nu ? Bafta tuturor ;) |
vote giubau_v8
apreciez ca ai facut ambele perspective, sa stim cum arata masina si imi place modelul de roti :D a... da, si merci, costin_bv ca ai pus ambele mele lucrari... |
vot evo..ar fi dragut un smart ca acela!
|
vot evo!! pur si simplu a incercat ceva mai "futurist"
PS: blu macca am bagat ambele poze;) scuze daca am creat neplaceri da e primu poll care il fac...din greseli se invata :D |
vot blu, imi place cum a iesit schita
|
Quote:
|
Pai s-a facut deja poll-ul. Hai fratilor chiar asa greu e??? cum d-zeu vrei sa te mai bagi daca poll-ul e facut si se voteaza?
|
Quote:
|
vot pt blue macca..lucrezi frumos ...bv
|
Vot Giubau v8....super tare!!!
|
Am votat blu', ca de obicei, stilul masini imi place si realizarea merita nota 10. Dar atentionez ca Giubau a facut ceva foarte elaborat care imi place :D
|
vot evoluzione
|
ba da ne-ati stalcit numele ca draq in pol-ul asta..cel putin mie :|
in fine, eu am votat blue macca pentru complexitatea ideii, si pentru punere in practica |
vot evoluzione :) nice :>
|
Votat Evoluzione. Sincer,imi place mai mult al lui blue_macca,dar are un minus foarte mare pt ca a lasat liniile alea aiurea acolo. Putea sa le stearga,si ar fi aratat mult mai bine...
|
asta e stilul lui, si gusturile nu se discuta :P
P.S: mie incepe sa-mi placa tot mai mult stilul asta al lui :oops: |
Quote:
|
crede-ma ca majoritatea lucreaza cu "linii d-alea" doar ca eu cel putin le sterg :P
|
Quote:
|
voy blu.......intereseanta ideea cu deschiderea usilor
|
pe mine cine ma votat?:)))...oricum le multumesc!
|
bai frate stiu ca suna ca dracu da pe forumu asta nu stiu cum se inchide un topic:)))))
|
Moderatorul il inchide :)
|
aa...ok.... atunci rog un moderator sa inchida pollu :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:26. |
- Copyright 2026 4Tuning