![]() |
Astra G Tuning
hallo, as vrea sä vä prezint masinea mea. pozele le puteti vedea aici
http://www.pixum.de/viewalbum/?id=1697353 |
nice wheels....
frumos totu...felicitari pentru munca depusa ;) |
super bine lucrata...cel putin asa pare :) atat int. cat si ext. :wink:
|
Frumos lucrata masina......arata super. Felicitari!!
|
1 Attachment(s)
As vrea sä scriu ce am modificat pinä acuma la masina mea:
- bara din fatä de la firma CARZONE - bara din spate de la firma LUMMA - pragurile sint de la firma RB Tuning - spoilerul de pe capota din spate este de la LUMMA - arcuri mai scurte de la firma H&R - genzile de aluminiu sint de la firma TSW in marime de 7J x 17 cu anvelope TOYO 215x40x17 - oglinzi chrom de la firma FK - stopurile din spate model Lexus de la firma FK - pleoapele de pe faruri sint de la firma KAMEI - toate bucätile de la bord sint in culoarea masini vopsite - porbagajul lam fäcut eu singur cu componente de la MAGNAT sint Woofer si statile Iarna aceasta vine din nou modificatä: - TFT 7 zoll in bord si DVD player - faruri din fatä Angel Eyes - portbagajul vine fäcut din nou cu fibrä de sticlä - altä barä nouä in spate |
super masinutza, sa ai grija de ea!
|
Foarte dragutza!!! :lol:
Chiar imi place ! lucrata cu gust :wink: |
impresionant !!!
trage de ea cat se poate... faci romanii mandri ;) |
chiar faina.....ce nu`mi place mie la ea..is pragurile alea..dar nah..in rest e ok :lol: :D
|
BETON!!!!!!!!!!!! s'o stapaneshti sanatos
|
yo nu am gasit nicaieri de modificari aduse motorului...ne poti da niste date tehnice? :D
|
la motor nu am modificat pinä acuma nimic. este original 1,6 16V cu 101 cp. toba de asapament este din otel de la firma FRIEDRICH MOTOSPORT si se aude foarte bine si este gälägios.
|
sa inteleg ca nici nu o sa umbli..il lasi asa??
|
este frumoasa nu am ce zice...cum scoate powerboxu ala din portbagaj ca nu am auzit ca sunt prea stralucite...in orice caz exterioru e de invidiat...si ar trebui si tu sa arunci ceva pe la motor ceva un chip ceva... :wink:
|
trimitemi shi mie privat te rog cu pretul pt bara spate + bara fata(integral sau adaos) shi eleron merci anticipat (pragurile nepraktice in rest ok)
|
la motor nu vreau sä fac incä nimic. rämine asa. si basul din portbagaj se aude bine dar acuma vin 2 noi inäuntru :wink:
|
|
super mistoaca masina! :) o culoare ar prinde bine: un negru perlat cu albastru spre movuliu ! oricum e superba imi place! :) so stapanesti sanatos si fara buleli :P :)
|
a
felicitari pt masina...foarte frumos lucrata. pragurile mi se par cam incarcate, dar in rest e super.
Ai cd-player ca al meu :) |
:roll: ude gasesc si eu niste pleoape un eleron mic adica asa sa nu sara in ochi si o toba sport ,cat despre magazinele noaste de tuning imi pare rau nu ca afara
|
ARE PREZENTZA SCENICA...!
ARE UN INTERIOR...DE INVIDIAT! AR TREBUII SA UMBLII PUTIN LA PONEI... :!: :D :wink: 8) |
Re: Astra G Tuning
11 Attachment(s)
dupä ce am lucrat toatä iarna la masinä am reusit sä fie gata pentru anul acesta. modificäri fäcute in iarnä: faruri angel eyes, stopuri LED, TFT monitor cu DVD player, portbagajul modificat.
|
Foarte misto masina , felicitari , ps : stopurile pe care le vroiam si eu numai ca nu merg pe bertone :((((((((((( id-ul meu de mess (phantomasxxx ) poate intrii si tu sa vb , ca am nevoie mare de stopuri si nu gasesc....multumesc anticipat.
|
frumoasa foc masina..tot respectu'...mie nu imi plac pragurile dar in rest masina e tare
|
Zi-mi si mie de unde ti-ai luat luminile de la clante?Si cum sunt prinse.Multumesc
|
felicitari! lucrat cu bun gust! n-am ce zice ft frumoasa ..pragurile cam naspa dar merge!
|
DVD-u integrat in consola centrala e ce-a mai tare chestie. Mie asta imi place cel mai mult. E frumos si exteriorul!!!
|
felicitari pt masina..arata excelent...ai putea pune 2 iesiri la evacuare...dar si asa arata f.b.imi plac stopurile si dvd`u
|
arata super tare, facuta cu bun gust...
|
4 Attachment(s)
mai am niste poze noi fäcute cum aratä acuma masina mea.
|
Te-am intrebat si eu de unde ti-ai luat luminile de la clante.Da-mi un PM sau scrie aici de unde le-ai luat ( cine le produce ) un site ceva.Multumesc
|
MC Mate, luminile de la minere sint leduri care le gäsesti peste tot de cumpärat. de montat leam fäcut eu singur. sint legate la lumina de interior, cind deschi masina se aprinde becul interior si toate 4 minere.
|
cred cai cam exagerat In unele parti an interior ai vopsit bordu cu argintiu si masca de grila ai sa omori motoru la viteze mici, si al 2 cd cei DVD si atipildele de pe usi te lauzi cai nos si borla. am vazut si peaci pe la noi pe unele dacii. fiecare face cum crede
|
2 Attachment(s)
bano: interiorul este vopsit in culoarea masinii. grill de la capotä este fäcutä de mine si motorul nu se incälzeste dacä vrei sä stii. al 2lea cd este DVD; si aptibildele de pe usi sint märci ,ce piese am la masinä montate. dacä vrei sä stii nu am nos. nici ei nu au probleme cu temperatura motorului. ar trebui sä te informezi si atunci sä-ti dai pärerea . am o intrebare citi ani ai tu?
|
Quote:
felicitari, imi lace cum ai lucrat incintele si suportul pt condensator si statie! f frumos lucrat! bravo |
Astrastar super tare masina! Felicitari! Este facuta cu gust! Lasa-l pe bano cred ca este un pusti invidios care si-ar dori si el o masina ca a ta!
|
1 Attachment(s)
poza asta am fäcuto dupä ce a cistigat GERMANIA cu 2-0 impotriva la SUEDIA:
|
talent da nu cred k e a ta.....prea tare masina....felicitari dak e a ta...bafta
|
te-am rugat si eu ceva...eu am un bertone vreau stopuri ca ale tale pe led...te rog mult daca te poti interesa ...(eu m-am interesat si cica nu se produc ptr bertone) te rog foarte mult , iti raman pe veci indatorat....sau intra pe messenger la adrsea phantomasxxx....si vb acolo mai repede...multumesc anticipat
|
Wm fieber ??? :D geile kare man, hast du das ganze umbau selber gemacht?meine gluckwuensche! http://www.verkehrsportal.de/board/h...ns/thumbup.gif
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:21. |
- Copyright 2026 4Tuning