![]() |
Ford Granada 2.0 V6 - 78'
4 Attachment(s)
Ca sa continui proiectul cu old school'u, mi-am luat una bucata de granada. Motoru e 2.0 v6, masina merge foarte bine si la tabla sta extrem de bine(bine mai am de aranjat aripa stanga, usile si sa ii trag o vopsea). Ma gandeam sa las tot culoarea asta, dar sa ii trag o perla neagra, geamuri negre si ce o sa mai fie :D poate si un 2.8 v6 sub capota :lol: O sa postez cu modificarile, ca eu vreau multe...acuma sa vedem cate pot realiza.
|
Re: My Ford Granada 78'
bun bun spor la proiect ( este cea cu care a venit Supapa la McDonalds in parcare ? ca .. arata bine cazanu )
sa ne ti la curent |
liar te apuci de modificari si la asta?:D
|
Quote:
Quote:
|
bv.frumoasa masina dar ma asteptam sa iei fordul ala de care mi-ai zis...oricum,felicitari si spor la treaba.
|
Quote:
|
frate in acte si in serii scrie clar 2.0 v6 :) daca si la itp a mers oky, deci atat are. :)
@daman sa vedem poate vine si ala :D |
usile arata f bine la baza, e un exemplar cam rar la faza asta, nu inteleg ce probleme au?
|
nu se inchid bine, trebuie sa dai tare...trebuie putin reglate, sa pice bine si sa nu se mai loveasca de incuietoare. E o treaba de 10-15min, poate primeste si niste jante sapt asta.
|
Ai devenit om serios :D . Spor!
|
cat se poate de serios :D mersi!
|
Spor la mesterit , apropo darguta masina!!
|
mersi! o sa apuc cat mai repede posibil de ea, sa vina vremea calda. Poate ziele astea o sa ii pun si noile jante :D 225 spate si 215 fata pe 15 :D just nice!
|
1 Attachment(s)
am pus si jantele doar pe spate :lol: acolo e baza, 225 :twisted: fuge de cur frumos! deocamdata o poza...vineri o scot la poze, poate apuc sa pun si pe fatza jantele ;)
|
Ce bine se vede cu jante+gume late....
|
mersi! parca o schimba total :D deabia astept sa le pun si pe cele pe fatza...astept caucioacele pentru ele. :)
|
sunt de mertan sau de pe ce masina provin?
deja e altceva, vreau s-o vad si de fata saltata :twisted: |
da sunt de mertan :D astept sa mai fac ceva bani, sa le pun anvelope si la alea pe fata...sunt prea mari anvelopele de pe ele si imi ating cand virez :D imi trebuie 205 maxim pe fata
|
re: Ford Granada 2.0 V6 - 78'
Asteptam daca vor fii si jante pe fata.
|
cu jantele alea s-a transformat dovleacul in caleasca =))))
|
bine spus :lol: azi intra la cosmetizare, o sa pun poze diseara :D
|
1 Attachment(s)
in lucru :D grila noua, bara noua, aranjat faruri, capota, aripa...am pus si niste proiectoare. Maine jantele pe fata, plus mici reglari la motor si frane :twisted: aaa si toba, ca am pierdut vechea toba in marile cratere din bucuresti :lol:
|
8 Attachment(s)
dupa un mic accident, lizu a primit mai multa atentie :D am apucat sa ii schimb anvelopele pe fatza cu unele pe 195/60, ca cele pe 215/60 imi atingeau in aripi si in interior. Am indreptat bara fatza si am vopsit-o...asta e provizoriu, ca bara trebuie schimbata :D astept barile de granada rs. In rest a mai primit o toba de motor, o sa ii fac poze+filmulet la sunet. Cam atat deocamdata, o sa urmeze suspensie sport, discuri ventilate de 2.8, bad boy look, folii :lol: gata ca incep sa visez.
|
ai luat-o pe ulei (LE: nu ulei Mobil 1) cu postarea asta....niste poze mai pe lumina nu puteai face...cu masina de drift din parcare de la GrandArena :))
|
o sa mergem in parcare sa facem poze+movie :D pana ne dau paznicii afara. Am luat-o pe castrol un pic, dar sper sa realizez tot ce mi-am propus...si tu o sa ma ajuti :)
|
7 Attachment(s)
update de poze, lizu a primit o baie si o mica lustruiala :lol: doar se face curatenia de paste.
|
PESHTE FERICIT! ... ne ajutam ... vedem noi cum facem ...
|
si tie la fel :D sa vina franele si 2.8, si dupa o sa ne ajutam :)
|
:D
Granada n-a tradat cauza si a mers pe CASTROL ! Felicitari... |
1 Attachment(s)
azi ii schimb si uleiul, da CASTROL :lol: fara mobil 1 : )) o mica poza cu urmatoarele modifcari. Mersi supapa de vt. Masina pleaca la garaj, pentru modificari, o sa stea acolo cateva saptamani. :-P
|
10 Attachment(s)
update de look! am vopsit jantele negre, stopurile, farurile(interioru), semnale, mi-am pus folie doar pe laterale...o sa imi pun si pe luneta, dar n-am avut folie mai lata(trebuia sa vina), un alt tips la toba. Am schimbat uleiul, i-am facut franele beton, mai trebuie schimbate si caucioacele de pe spate si gata :lol: s-au cam tocit.
Urmeaza bad boy look, sa scot siglele de pe portbagaj, suspensie sport(un pic mai joasa), evacuare si mai sport(inox), si dupa vopsitoria :twisted: |
Tu stai cumva in balta alba ?
|
stau in berceni, la piata covasna :D
|
Aveti blocurile de 4 etaje identice cu astea de la noi ...... pana si parcarea cu gardul seamana perfect ..... :D
|
e, parcarea si gardurile+gazon au fost proaspat facute de nenea Piedone, in sfarsit cineva care se implica si in sectoru nostru(adika4) :D Ca sa nu fiu off topic, ma gandeam capoate lizuca o sa primeasca si un kit xenon :D sa fie un old school mai dotat
|
Ai grija ...... ai far cu striatii, si nu o sa fie atat de placut pe cat te astepti xenonul. Am sa organizez in curand o adunare de fordisti .... unde sper sa vina ceva lume si sa abordam o discutie foarte variata :D.
|
ai dreptate, atunci sa vad ce becuri albe/albastre gasesc...ca am auzit ca daca pun unele mai mari, ard releul de incarcare. Ar fi o treaba o intalnire, mai discutam una alta, mai am si eu cateva intrebari :D astept intalnirea atunci ;)
|
buna faza cu farurile vopsite, o sa retin :-P
ai schimbat uleiu aproape nou, ppfff :shock: la frane ce i-ai facut? stiu ca placutele fata le-a schimbat fostul.. |
=)) pai uleiul ala nou cand il frigi groaznic se arde ca dracu
de aia l-a schimbat. |
Quote:
Acuma am de reglat tachetii ca bat ca dracu, si sa ii fac evacuarea ca face cam urat, s-a spart pe ici pe colo de la strazi :-) desigur, evacuare sport, iesita in laterale :twisted: sper ca sapt viitoare sa fie gata si problemele astea 2 |
| All times are GMT +2. The time now is 16:04. |
- Copyright 2026 4Tuning