Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   Masini din Galati (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/1116-masini-galati.html)

bogdanqj 10-05-04 14:07

Masini din Galati

1 Attachment(s)
Pai la noi sunt multe masini bengoase, incepand de la dacii modificate si terminand cu 3 porsuri.

Gabi 10-05-04 18:00

Mai era un topic cu acelasi subiect. Te rog, nu mai deschide subiecte noi; raspunde la cele deja existente prin butonul Raspunde.

PS: macar pune poze cu masini din zona; nu extinde Galati/Braila la www, ok ?

Bughy 26-12-04 14:31

Re: Masini din Galati

Quote:

Originally Posted by \"bogdanqj\"
Pai la noi sunt multe masini bengoase, incepand de la dacii modificate si terminand cu 3 porsuri.

Or fi ele 3 porcuri dalea ca nu le oi numarat !! da scuze Dacile majoritatea is niste aberatzii care din punctu meu de vedere ar trebui sa stea in garaj cu prelata pe ele sa nu le vaza nici proprietaru cand intra acolo !! Si is satul de ele cand merg pe strada !! dacii cu tuning asa cum sa pa exprim \"lasa ma cum fac altzi pot si io \" sau \"mama ce tare a fost filmu ala 2 fast 2 furiosi\" hai si noi !! ma intzelegi !! si Manele pe boxe dalea eurotec si domotec !! ma lasa cu amar !! Aci e parerea mea sa nu te superi pe mine acu' !! Da eu vb in general ! sunt si masinele reusite de alde golf 3 si 4 bmw si..... nu mai zic acu case supara si aiste zic ca aberez da tre sa imi vine camera digi si fac niste poze !! Pacat ca oameni nu is interesatzi sa se duca pe la legaluri !! ma intzelegi !! :wink:

Bughy 27-12-04 00:40

1 Attachment(s)
Off topic (stiu):twisted:
Da trebe neaparat facuta o rubrica cu molested cars cum e www ala
care sa sune de genu \"clown rides\" !! ca e Roamnai plina de rateuri de tuninguri daca se pot numi asa !! Da in rest mult respekt pentru cele reusite !!
P.S. pot sa imi fac si io tuning la masina sa arate de genu :roll: :

Ducu_P 29-12-04 14:03

4 Attachment(s)
de ce nu stati la topic oamenilor? :? scrie clar \"din galati\"

postez eu primu ontopic

e una din cele mai frumaose masini tunate din oras; e a unei fete :wink:

shadowro 11-01-05 11:07

mult prea ***** bmw ala

sil3ent 03-02-05 11:51

1 Attachment(s)
continui eu :arrow:

needBrain 15-03-05 19:11

frate,voi in loc sa punetzi masinile voastre,ca astea conteaza,voi bagatzi tot ce are 4 roti........vrei sa-mi spui tu mie ca nenea ala cu phaeton-ul se tage cu voi?nu prea cred

yknot 16-03-05 09:59

Quote:

... aaa si apropo de supermasinile din braila .. cam toate au nr de galati .. in curand braila va fi un cartier al galatiului sper
...... ce sa zic, o gramada de masini in Braila cu nr de Galati..... inseamna ca stai mai mult in Braila de le stii, eu unul nu am vazut asa multe. Daca vrei sa stii, sunt si cu nr de Buc., de CT, etc... iar asta nu inseamna nimic. Iar partea cu devenitul cartier al Galatiului, este la fel de probabila ca si ideea de a deveni cartier al Bucurestiului, sau de a face un circuit de F1 la Bucuresti..... :lol:

needBrain 19-03-05 23:33

deci sa stii ca politzia oricum sta cu bunghiu' pe forum si sa fii sigur ca ei stiu ce masini avetzi voi

shadowro 20-03-05 07:31

sunt topicuri mult mai picante care ii intereseaza pe ei pe forum .... si daca stiu ce masina conduc ... who cares :)

needBrain 22-03-05 19:41

frate asa e,dar serios vb,nu are nici o logica topicu asta

shadowro 25-03-05 04:52

aparent nu are .... pt sunt singurul din galati care stie sau care posteaza la sectiunea asta ...

Edd 04-04-05 07:54

ducu..unde ai vazut u bmw-u ala portocaliu?adick pe ce strada unde sta? ca io o vad in fiecare dim dupa 9:30 la teatrul dramatic....shi atat de mult ma chinui sa vad unde sta :D :shock: :shock: :shock: :lol: :lol:

shadowro 04-04-05 07:56

acolo unde e in fotografie e undeva in spatele hotelului galati dar in general e parcat vis a vis de .. teatru

ckr_gl 10-07-05 01:51

super masini de galati...mai ganditi-va

super masini in galati? vw bora? seat leon? (daca era cupra r mai ziceam) audi a 4? ce naiba bai oameni buni masini de astea vezi in toate orasele din tara! sunt masini bune nu super masini.daca vedeam poza cu mazda rx8,porsche 911 turbo,sau bmw-ul portocaliu la care omul a schimbat macar cate ceva mai ziceam si eu ca sunt super masini.ce naiba oameni buni? daca mercedes clasa e e super masina atunci e 55 amg ce mai e?sau audi rs4? sau bmw X5 4,6 is? pai daca va duceti prin bucuresti si vedeti bmw-uri e 30 m3,e36 m3,e 46 m3,e 60 m5,ferrari 575 maranello,lamborghini gallardo,aston martin db9,ferrari 360 spider alea ce sunt?tot super masini nu? invatati sa le apreciati si nu mai intoarceti capul dupa orice passat al vreunui asa zis bastan ca nu merita,mai ales daca e vreun diesel de 1,9.si eu sunt galatean si nu pot sa zic ca nu sunt masini cu adevarat tari in oras insa de la porsche 911 turbo la vw bora e distanta fratilor,asa ca nu mai bagati poze cu masini de duzina ca rede tara de noi!

IV3RSON 10-07-05 15:18

Mercedes Tunat

Sal...am vazut intro zi pe strada..in Galati... un Mercedes clasa C (ultimul model) ... tunat....CU GUST!! din cate imi aduc eu aminte avea un wide body kit...era verde inchis metalizat..si avea un nr ceva cu gl nushcat aur!
daca e vreo cineva care are poze sau detalii despre masina il rog sa le scrie aici!!!

Pitu 20-07-05 15:09

sal

shadowro:

<asta ca sa nu mai spunetzi ca nu sunt masini in galati .. si am fost numai in juma de oras asa in trecere ... aaa si apropo de supermasinile din braila .. cam toate au nr de galati .. in curand braila va fi un cartier al
galatiului>

frate nu a zis nimeni ca nu aveti masini in galati,dar
sa iesi pe strada si sa fotografiezi masiniile altora,mi se pare prea absurd.
de ce nu ati creeat topicul cu masinile voastre???
poate nu mai exista topicu ,nu???
mie nu mi se pare corect sa mi vad masina pe un site fara a mi cere voie
apropo prea multe masini de bucuresti

Pitu 20-07-05 15:12

revin

sper sa nu va suparati pe mine dar nu mi se pare corect .
daca o luam asa masini gasim si la cuca macaii sau la ciupelnita

shadowro 20-07-05 15:33

ai auzit de leaseing ? .. in leg cu \"pera multe masini cu nr de buc\"
iar cu faza cu fotografiatul masinii fara voia proprietarului si postarea ei pe site .... eu nu vad nici o problema.doar e o tara libera nu ?

Pitu 20-07-05 16:19

atunci pentru ce ati creat forumu asta sa va dati mari ca aveti masinii sau sa va cunoasteti voi .crei sa mi zici mie ca aia sunt pasionati de stat pe 4tuning si sa discute cu altii care nu au nici macar carnet?
eu am inteles ca site ul asta e dedicat oamenilor pasionati de masinii.
la cate masini aveti ,aveti activitate???

shadowro 20-07-05 18:08

nu toti au auuzit de internet .. asta e.

alexutzu 20-07-05 22:00

Re: sal

Quote:

Originally Posted by \"twwety\"
mie nu mi se pare corect sa mi vad masina pe un site fara a mi cere voie

atata timp cat masina ta este pe un spatiu` public are voie oricine sa ii faca poza si sa o dea si la ziar daca vrea!!! :twisted:

Pitu 21-07-05 15:37

<alexutu>u ce masina ai ?am inteles ca o sa vii la intrunirea nsl, cand o sa fie cu toti membrii din tara

alexutzu 21-07-05 15:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"twwety\"
<alexutu>u ce masina ai ?am inteles ca o sa vii la intrunirea nsl, cand o sa fie cu toti membrii din tara

daca vrei sa vbim despre asta o putem face pe MSN, aici nu isi are rostul

ps: uita-te in semnatura mea

U_TUNING 22-07-05 13:49

mie unu mi se pare o chestie ciudata ca aici pe forum (MAI ALES PE ASTA DIN GALATI/BRAILA) nu se discuta de masini ci doar se arata niste poze facute intr-o parcare.
NUMAI SUNTEM PE VREME LU NEA NICU SA NE MINUNAM CAND VEDEM O MASINA STRAINA.

asa ca eu nu vad rostul pozelor postate aici.

DAR IN FINE.....................

E ROMANIA PANA LA URMA:(

esti total offtopic.e specificat clar numele topicului \"Masini din Galati\". Pentru discutii despre tuning se poate deschide un nou topic.Sper ca m-ai inteles.

shadowro 22-07-05 20:32

pai unde erai tu cand noi vroiam sa discutam ? acum te-ai trezit si faci caterinca de pozele care le-am pus eu.
Uite le-am scos .. baga tu poze frate.

tng 22-07-05 22:33

shadowro
man, nu trb sa editezi posturile, puteai sa lasi.
de inceput s-a inceput bine am obs.
intradevar acum nu mai sunt vremurile in care sa te minunezi la fiecare masina straina care trece pe strada.

daca chiar GL nu are pre` mult ce arata, incerca sa afli cat mai multe detalii despre acele cateva masini care marcheaza GL (poze amanuntite, datalii motor, unde e facuta spoilareala.. evident cu acordul proprietarului :D )
bafta !

Cauciuc43 23-07-05 12:44

pe drumu bun ??.... neah

Pentru primul meu topic aici pe 4tuning ma abtin sa spun oale si ulcele pentru ca am vazut numa bazaconii pana acum pe majoraitatea topicurilor pe care le-am citit. Dar nu e o idee rea sa iti postezi pozele masinii tale sau a altora fara acordul lor . Unii din plictiseala asta fac. Pune banii de net deoparte si iesi la incins motoru ca e mai fain. :wink:

shadowro 25-07-05 13:35

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ia vezi ce scrie la numele topicului ... masinile di ngalati ...
asta daca nu cumva stii tu de un skyline in galati :)

shadowro 26-07-05 15:58

bai modificate sau nemodificate sunt din galati.
nu ne arata \"rachete\" din astea ca nu vom vedea cu siguranta in romania asa ceva f curand; cu atat mai putin in galati.
incearca sa postezi masini din galati fie ele modificare fie nemodificate.

Edd 26-07-05 20:58

singurul care ataka pe aici eshti tu.. farta suparare vb normal shadow a pus mashini care (ce este drept) sunt stock dar HOT si din gl ce ai pus tu e HOT dar nu e din gl in nici un caz.. o sa apara dar mai am 2 ani nu va grabiti :D

U_TUNING 11-08-05 01:30

`bai \"EDD\" deabaia astept sa te vad si pe tine cu maisna pe strazi ca ai o diaree verbala de nu se mai poate!!!!!!!!!!!!!!!!!

mai usor cu vorbele ca ele iti pot aduce multe necazuri!!!!!!!!!!

Cauciuc43 14-08-05 19:55

:)) a vazut cineva bmw-ul rosu frumos lucios si ... aiurea ??? am impresia ca e nou...la electro center in fata l-am zarit ... o sa pricepeti de ce aiurea daca il vedeti

TazzY 20-08-05 18:47

bmw

bmw ala e GL ?? GNX shi il conduce o tipa super... arata mishto dar suma de 45.000 de euro mi se pare exagerat de mult pentru mashinutza aia...
cu acei bani imi puteam tuna 10 mashini fara probleme... ori cum eu raman la motoare.... imi plac mashinile, muncesc la ele, merg cu ele dar tot la motoare raman... de exemplu o mashina care mergea tunata este Honda Civic CRX, este una in galati care este a lui liviu, baiatul care a facut shi broasca aia portocalie... apropo... acea broasca are eleron de porsche... shi in afara de asta bmw in comparatzie cu donda este un gunoi la tuning shi te costa chi un car de bani.... mai este un bmw albastru decapotabinl prin gl condus de un tzaran... ala nu a avut curaj sa se duca la liniutza cu CRX cu liviu... deci...

perikolos 21-08-05 12:04

mdea ata ete
fiecare cu gusturile lui shi cat poate (ma refeream la acel bmw albastru de care ziceai) daca omu nu se crede in stare ata ete.
nu vreau sa supar pe nimeni (ma refer la toata katerinka care a ieshit data trecuta). da crx a suferit prima infrangere de la un golf 4 gti sau 1.8 T nush sigur ce motor avea. asteptam sa-l vedem v-tec. :D

shadowro 21-08-05 15:18

care ma ala argintiu sau ala cu dunga neagra

Cipin-KUS 23-08-05 23:07

...

nu shadow...ala in 5 usi....mmuuhhahhahaha....1.8 T

alex_night77 26-08-05 15:20

cum sa av explic eu voua..dar crec ca BMW-ul portocaliu este al unui cuplu..sau sunt sora si frate.eu am vazut si o fata la volan..singura sau cu un mosh :)..probabil tasu',dar am vazut si un baiat..singur mai tot timpul.si...baiatu' invatza la mine la liceu la \"Traian\",lam vazut de multe ori acolo..presupun ca la seral.
si..va intrebati unde locuieste..pai pe langa MODERN.in partea dreapta a Modernului..sunt nijte blocuri..acolo gaseshti mashina parcata mai tot timpul.

shadowro 26-08-05 15:49

nu mai e a tipului de acolo
ori a fost vandut-o ori a imprumutat-o ... treaba lor cum a invartit-o dar acum e parcata tot timpul pe langa bingo pe la un bloc pe acolo

All times are GMT +2. The time now is 07:38.

- Copyright 2026 4Tuning