![]() |
Flaviutza - Totul despre ea/poze/comentarii
Pentu ca e Craciun, si pentru ca tin la prietena noastra, Flaviutza, vroiam sa ii fac un cadou special.
Si pentru ca nu pot sa ii dau un cadou personal am hotarat sa ii fac un topic dedicat ei, pentru ca stiu ca e fotogenica, ca ii place sa fie in centrul atentiei si pentru ca ii place sa ne delecteze cu pozele ei:) so...go go go girl...vrem poze! |
2 Attachment(s)
poze am eu cateva... de la o intalnire... comentarii despre ea postatzi voi :lol:
unghiurile din care sunt facute pozele sunt foarte bune... dar agent007 a facut pozele :lol: |
mo luat cu friguri pozele :lol: :lol: :lol:
|
no comment!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yes: :yes: :yes: :yes:
|
Flaviutza VEDETO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
hah :)
la domnu ala cu pleata i-am dat muci la Speedracing la Oradea...avea un Probe 2.2 turbo fara capota :roll: |
:bunch: :pistoles:
|
Hmmmmmmmm...magnificul ZOZO...:P :P :P :P :P...poza era despre el sau despre flaviutza...unde este flaviutza in poza aia???
|
I se pare ochiului meu sau in a doua poza apare in fundal signore Aicu :?:
|
Re:
Quote:
|
da insa probele eram cam varza si din pacate era masina clientului
|
dap, era cam foarte varza
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
genial 8)
in alta ordine de idei, emtreiu tau merge tare ? later edit: aaahh, tu esti individu cu ursuletzu albastru/alb care a furat startu cand s-a dat cu mine la speedracing arad... faina masina 8) |
:lol: :lol: :lol: Fata asta a devenit un fenomen pe acest forum.... :roll:
|
s-a impus in lumea asta dominata de barbati
|
Da, a ajuns o personalitate pe forumul asta. Sarbatori fericite, draga mea. Te pup :wink:
|
:)))
acum e fericita, ca are si ea topic!!! si , da ,ala era Aicu, era in vizita la noi ;) am vrut sa il convingem sa lase RR da nu vrea :wink: just jokin' (asta ca sa nu credeti ca am vb serios) |
Re:
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: ce bine arata gajik...mai ales din spate :lol: :shock:
|
obsedatiilor... numa la asta va uitati.. :x
Nu zic ca nu arata bine... :roll: dar mai are si alte calitatii... |
Re:
Quote:
care ar fi alea? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: |
Re:
Quote:
|
poate :wink:
sa nu se supere astia din RR pe noi...si eu aveam la un moment dat ganduri, dar,...daca am incaput sa ne miscam si noi... |
Mai eu zic ca se simte bine aici cu noi... din cate am obs. eu.. 8)
|
sa nu intram in polemici, ca doar e topicul despre Flaviutza
|
poza preluata de pe alt topic....dar consider ca locul ei este aici:)
https://img512.imageshack.us/img512/3914/t7mic2793cg.jpg |
Parca ar fi miss vampirita care acum vrea sa te captureze !
|
Re: Flaviutza - Totul despre ea/poze/comentarii
Quote:
Daca \"girl\" vrea sa posteze, sa-i dea lui daflyer_oradea PM s-o faca. Topic closed! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:22. |
- Copyright 2026 4Tuning