![]() |
Drifturi cu modelele Sports Illustrated
Trei dintre modelele ce pozeaza in costume de baie pentru Sports Illustrated au iesit la o plimbare prin Las Vegas cu noile Nissan 370Z. Insa plimbare urma sa fie una mai "speciala", lucru de care cele trei manechine nu aveau de unde sa stie.
<script type="text/javascript" src="https://www.4tuning.ro/flv_player4/swfobject2.js"></script><div id="292">film</div><script type="text/javascript">swfobject.embedSWF("https://www.4tuning.ro/flv_player4/flvplayer.swf","292","470","370","9.0.115", "https://www.4tuning.ro/flv_player4/expressInstall.swf" , {fullscreen:"true",file:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/2009-Sports-Illustrated-Swimsuit-Models.flv",image:"https://www.4tuning.ro/flv_movies/2009-Sports-Illustrated-Swimsuit-Models.jpg"} , {allowfullscreen:"true"}, { });</script> |
Re: Drifturi cu modele Sports Illustrated
parcarea modelului rosu e dementiala :X
|
Foarte fain filmuletul.....
|
soferi adevarati...parcarea de la sfarsit e super tare:)
|
super tare parcarea de la sfarsit...oare a iesit din prima?
|
ce linistiti is aia prea tare :D
|
prea frumos asa ceva...cine nu si-ar dori sa "pateasca" un astfel de test :) intr-adevar...parcarea de la sfarsit este super!!! soferi profesionisti nu "petarde" ;)
|
vreau sa fiu fata...:D...super filmuletu
|
parfum
|
Oare nu vreau si eu, nu? Nuuuu...
|
Hai sa fim seriosi,eu nu cred ca ultima parcare ii adv ptr ca,niki o urama de cauciuc nu se vede si niki fum sa scoata la cat a mers cu ea,plus gumele erau incalzite.
|
meseriasi baietii...si masinile...:D
|
suuuper tre sa o car si eu pe pretena mea asa :)) =))
|
super !!! parcerea de la sfarsit hmmm, am vazut-o fr mai multe ori ! posibil sa fie reala ?!
|
mamaaaa , cum parcheaza "roshul" :shock:
dragut filmulet :) |
super soferi.....si parcarea de la sfarsit e extraordinara :)
|
tot ce se poate sa fie reala....e lucios pe jos la intrarea in hotel si e mult mai usor sa patineze sa faca asta,din unghiu ala nu stiu cat ne dam seama daca sunt si urme de cauciuc pe jos dar in mare e ff misto miscarea
|
asa viata sa tot ai:)
|
pe mine m-a distrat cum a salutat portarul fetele :)) =))
|
marfa parcarea :-D
|
profisioniste nu gluma;).....sper ca fete aveai pemparsi:D....vreu si o masina cu o fata :))
|
chiar nush ce vi se pare asa imposibil , sincer cred ca daca as avea o masina ca aia p mana si cam o saptamana la dispozitie nu vreau sa ma laud da sunt sigur ca as putea sa fac si eu ca ala .... ce ati ramas toti asa uimiti nu intleg
voi nu ati condus nikiodata o masina cu tractiune pe spate sa vedeti cat de usor aluneca , nu vreau acum sa ma dau mare cocos , va dati seama ca nu e usor dar nici mare lucru nu este |
Re: Drifturi cu modelele Sports Illustrated
Quote:
|
Marfa filmuletul !
|
e clar k are destula putere motorul asta...nik mai mult :lol: :rockon:
|
e de vis :D
|
Marfa filmuletu' si masinile(fetele nu prea). Soferii sunt f buni bineinteles dar nu fac ceva sa zici woow8)!
|
Super Tare! :shock:
|
are potential masinuta...dar si soferul are meritul lui..
|
cunoscatori soferii, m-as da si eu un pic cu fetele :D
|
Quote:
dar de tinut sub control e mai greu;) on topic : parcarea nissan`ului rosu a fost perfecta |
parcarea celui rosu e superba, rupta din filme:P.......super........felicitari realizatorului
|
vreau si eu...nu stiu ce vreau mai mult sa fiu in locul uneia dintre ele sau sa o plimb eu pe una,oricum fain filmul
|
mama ce parcare sa nam parte foarte reusita ba nu reusita zici ca a fost pusa acolo cu mana super tare
|
super frumos clipul..meserie
|
Quote:
|
cred ca mirosea urat de tot in masini dupa ce domnisoarele au facut preinfarct in chilotzei...:D
|
cui nu iar place o asa demonstratie?
|
Quote:
Revenind la subiect, parcarea facuta de cel rosu e un lucru destul de posibil. Cu timpul incepi sa apreciezi distantele si viteza, ca cu orice alt vehicul :-) |
nu zic ca nu ii adevarat,dar mi sa parut ceva ce nu ar fi in regula ptr ca eu din cate stiu , desi nu ma dau mare automobilist ar fi trebuit sa se vada ceva acolo real un fum iest unpik din slicurile alea sau o mika urma de cauciuc.(ori cum cel mai tare drift facuta ii a-lor cei de la subaru-impreza)...:X
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:01. |
- Copyright 2026 4Tuning