Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Service recomandat !!! (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/111341-service-recomandat.html)

zorro6299 25-02-09 16:45

Service recomandat !!!

8) sa nu se inteleaga ca fac reclama mascata, dar recomand un service unde se face treaba buna, unde angazatii sunt Ok, preturi normale , servire rapida, au 7 elevatoare, reglaje unghiuri roti, un electrician care stie ce face.Servisu este undeva in Metalurgie, in curte la fostul Lactis, trebuie sa intrati inauntru si e fix in fata cum intri, P.G.F. se numeste.

P.S. - ( sper sa nu aveti nevoi dar totusi nu se stie niciodata, manopera e moca, platiti doar piesele schimbate , schimburi de ulei, placute de frana..de toate )

P.S. 2 .. programul e aiurea tare..ca e de la 09..la...nu stiu exact dar cred ca sta pana e nevoie :))

P.S 3 ... viteza ucide, conduceti prudent... sa fiti iubiti :rolleyes2

danielddd 13-06-09 21:29

Re: Service recomandat !!!

manopera moca??? in Iasi?? ma surprinzi...eu am fost pe la service-uri sa dau un punct de sudura la o toba si mia cerut 80 de lei...dupa aia,bineinteles neconvenindu-mi pretul m-am interesat de pretul tobe:82 de lei.Is jale preturile din orasul asta.Sunt din Botosani dar cand vine vorba de preturi pot spune ca sunt mandru tare de orasul meu.Aici te rup aia de la dezmembrari,si pe la service-uri...In iasi nu sunt multumit de cat de magazinele de piese auto care sunt multe si vin piese rapid in rest..(sunt student in Iasi si sunt mai tot timpul aici)

RideTheRiddle 13-06-09 21:36

manopera moca? :shock::shock: data viitoare cand mi se strica ceva vin la iasi cred ca as iesi mai ieftin cu drum dus intors decat cu mecanicii din bucuresti :D

CRyS` 14-06-09 14:41

Eu aici imi fac masina mereu si pot zice ca e MOCCA!

Mi-au facturat in total piese de 1400 Euro iar manopera a fost de 100 Euro: a se intelege-amortizoare,bucse,arcuri,alternator,radiatoar racire,intercooler,schimburi de uleiuri si multe multe altele!

Si preturile sunt SUPER OK!

E vorba de service-ul MECANIKUS !

CRyS` 14-06-09 14:41

Eu aici imi fac masina mereu si pot zice ca e MOCCA!

Mi-au facturat in total piese de 1400 Euro iar manopera a fost de 100 Euro: a se intelege-amortizoare,bucse,arcuri,alternator,radiatoar racire,intercooler,schimburi de uleiuri si multe multe altele!

Si preturile sunt SUPER OK!

E vorba de service-ul MECANIKUS !

skimpy 14-06-09 16:22

fac si diagnoza? Ca m-as duce sa se uite la bomba mea

danielddd 14-06-09 21:52

1400 de euro???te tii bine:)

CRyS` 15-06-09 01:01

Da! Fac si diagnoza! Jon il cheama pe tip, asa il strigam noi... ! E foarte priceput si are unul din cele mai bune softuri!

Danielddd, 1400 Euro + TVA + ca am lasat si un bacsis frumos ... ! Asta este, e masina mea si merita!

METEORSHOP 16-06-09 14:37

TESTATI OCEANUL CU DEGETUL:D

danielddd 16-06-09 16:18

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 2407872)
Da! Fac si diagnoza! Jon il cheama pe tip, asa il strigam noi... ! E foarte priceput si are unul din cele mai bune softuri!

Danielddd, 1400 Euro + TVA + ca am lasat si un bacsis frumos ... ! Asta este, e masina mea si merita!

Scuze...acu am vazut ce masini ai...si ..normal ca se merita :D .

skimpy 17-06-09 13:47

cine are drum incolo afla cat costa o verificare la un matiz ? ca ies seara la 7 si e in capatul celalalt de oras. nu`mi ajunge o pauza de masa dus-intors + intrebarea

verificarea constand in "tras de roti" , vazut bucse, capete de bara, bielete, jocuri. o verificare completa ...

CRyS` 18-06-09 01:38

Skympy 50 RON te costa!

Meteor .... :) vrei sa venim la tine?

METEORSHOP 18-06-09 07:07

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 2416637)
Skympy 50 RON te costa!

Meteor .... :) vrei sa venim la tine?

E alegerea voastra...dar da-mi voie sa-ti spun preturile practicate vis'a'vis de ce spuneai c-ai facut tu:
-amortizoare(implicit arcuri+flanse)=montaj gratuit
-filtre+ulei=schimb gratuit
-restul sunt fleacuri
-toate piesele(care oricum sunt cele mai ieftine)au discount 7-10%
Cat despre ce vrea Skympy=30lei;diagnoza computerizata=70lei:rolleyes2
BAFTA MULTA!!

CRyS` 18-06-09 15:09

50 ron si diagnoza computerizata.. :) tot acolo !

skimpy 18-06-09 16:34

da` de unde computerizata. :)))

n`am elicopter, am matiz...

METEORSHOP 19-06-09 07:18

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 2418012)
50 ron si diagnoza computerizata.. :) tot acolo !

Just don't give up!!!Keep running my friend!!!:confused2

MnezO 19-06-09 10:16

Quote:

Originally Posted by skimpy (Post 2418243)
da` de unde computerizata. :)))

n`am elicopter, am matiz...

Dute la meteor 30 Ron pt matiz ;)

tintome 26-06-09 01:47

recomandarea mea:
pe mitropolit varlaam, dupa iasisting, langa liceul nicolina [zona casa sindicatelor, in curte cu autoglass]

All times are GMT +2. The time now is 01:12.

- Copyright 2026 4Tuning