Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Bugatti Veyron Centenaire vine la Geneva (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/111318-bugatti-veyron-centenaire-vine-geneva.html)

boy_wonder 25-02-09 14:16

Bugatti Veyron Centenaire vine la Geneva

Cum Bugatti va implini anul acesta 100 de ani de existenta, au aparut zvonuri ca la Salonul Auto de la Geneva vom vedea o noua editie speciala a lui Veyron. Noua editie se va numi Veyron Centenaire si va beneficia si de o crestere de putere, nu doar de cateva modificari estetice. Desi multe detalii nu se cunosc, se pare ca Bugatti Veyron Centenaire va avea 1.350 cai putere si va atinge o viteza maxima de 425 km/h. Daca va fi asa sau nu, ramane de vazut!

T-Bone 25-02-09 15:48

Re: Bugatti Veyron Centenaire vine la Geneva

Mai multa putere?425km/h?
Inca putin si decoleaza........ooooooops sunt avioane care decoleaza la viteze mai mici!!!

Cr0c0 F 25-02-09 15:56

1350cp...speachless:)

SDan 25-02-09 16:46

5 Attachment(s)
poze..:D

marian_tgv 25-02-09 17:30

masina aceasta are tot ce-i trebuie...mai putin un pret rezonabil! :D mi se pare exagerat de mult sa dai atatia bani pe 1 masina...nu as da in viata mea!!!

Dutor 25-02-09 17:45

Quote:

Originally Posted by marian_tgv (Post 2099841)
masina aceasta are tot ce-i trebuie...mai putin un pret rezonabil! :D mi se pare exagerat de mult sa dai atatia bani pe 1 masina...nu as da in viata mea!!!

Nu ai da pt ca nu are nici cine stie ce design...

JohnnyX 25-02-09 17:49

Quote:

Originally Posted by marian_tgv (Post 2099841)

Daca varianta "banala" costa cat costa, ma intreb ce pret vor avea cei 349 de cai in plus...:???:

DiavoLLo 25-02-09 17:52

cam tras de par pana la urma...si cu veyron-ul.....sa mai schimbe si ei modelul...ceva nou.....peste 6 luni fac unul de 1500 cp apoi de 1800 si tot asa....

Alex_pitesti 25-02-09 18:07

cai ...cai...cai..si iar cai...multi cai...poate prea multi..:D

batista 25-02-09 18:12

wowwwwwwwwwwwwww

boy_wonder 25-02-09 18:18

Quote:

Originally Posted by SDan (Post 2099702)
poze..:D

cel din poze este Veyron-ul normal.

Prestige 25-02-09 18:45

Cum am mai spus.....vw veyron vrea sa fie cel mai bine vandut model din istoria marcii....e clar.....vw beetle embrace yourself....a n-spe mia editie de veyron...now with more power and new shyni design aaa ....stuff....batteries not included, contain small parts not intended for use by children from 3 to 6 years old

allexutzzu 25-02-09 18:53

asta e replica pentru zonde si alte chestii cu motor de avion :lol:

Marius_mym89 25-02-09 18:58

woow....deja mi se pare ca cei de la bugatti exagereaza cu atatia cai...mai bine ar scoate alt model:-D

Name X 25-02-09 19:29

are ceva caluti :D f frumoasa masina :)

993turbo 25-02-09 19:56

Sunt curios cati din cei care stramba din nas stiu cat de greu e sa impingi mai departe un motor de 1000+, e un pic diferit de a arunca un chip si a mari presiunea de alimentare a turbinelor, dar ma rog, unii nu mai sunt impresionati demult de masini de 300, 500, 1000 si poate in curand de 2000 CP... Vorbesc de masini de serie reale nu coji facute pt drag care merg 2 ore cu un motor. De ce sa scoata alt model, nu mai impresioneaza destul cu cel "vechi"? Sunt prea multe pe Magheru deja? E o masina unica inca, am vazut destule in viata dar asta e altceva.

kalligraniento 25-02-09 20:02

Impresionant, dar ce consum o sa aibe? Un plin intr-o zi? Ar fi mai bine sa lucreze la consum decat la cai putere daca vor sa faca o treaba!

adrian78bmw 25-02-09 20:03

totusi 425km/h mi se pare prea exagerat .pana la urma la ce iti foloseste atata putere?au demonstrat ce era de demonstrat ar trebui sa se opreasca aici..

R0b3r71n0 25-02-09 21:09

iau mai adugat 300 de cai ... oare cineva in lumea asta io fii dezlantuit pe toti ? ... sa ne dea si noua un pronostic cu viteza maxima

roska 25-02-09 21:35

interesant 1350 de caluti ideea e alta cine se incumeta sa-i calareasca.... mi-ar place sa am onoarea sa conduc un veyron dar numai pe pista nu as avea curaj sa il incerc p strada

casp3r 25-02-09 21:54

gata stiu ce o sa-i zic lu mosu anu viitor ce sa-mi aduca.tare jucaria.

destul de puternica,da nu vad pt ce atat.

Prestige 25-02-09 23:20

Quote:

Originally Posted by 993turbo (Post 2100303)
Sunt curios cati din cei care stramba din nas stiu cat de greu e sa impingi mai departe un motor de 1000+, e un pic diferit de a arunca un chip si a mari presiunea de alimentare a turbinelor, dar ma rog, unii nu mai sunt impresionati demult de masini de 300, 500, 1000 si poate in curand de 2000 CP... Vorbesc de masini de serie reale nu coji facute pt drag care merg 2 ore cu un motor. De ce sa scoata alt model, nu mai impresioneaza destul cu cel "vechi"? Sunt prea multe pe Magheru deja? E o masina unica inca, am vazut destule in viata dar asta e altceva.

N-am luat in deradere potentialul "progres" al cifrei cailor putere....De tot rasul e primul comunicat VW la aparitia acestui model.....faza cu 400 de bucati....ultra-exclusivism...blablabla...si acum numarul tinde sa se inzeceasca....
Daca la cei aproximativ 350 de cai in plus se mai opereaza si alte modificari atunci se schimba termenii problemei....de nu la fel de useless ramane (sincer nici nu stiu ce se vrea....ca valente real sportive nu are....ca masina de drag-strip sigur nu este( la ce price-tag si aere de upper-class are) ...asa ca acceleratia fenomenala , top-speed-ul si dovada de maiestrie tehnica a inginerilor VAG raman argumentele forte ale modelului....pacat ca pentru unii doar SENZATIA ca poti atinge cand "vrei" 400 avand sub talpa 1000 de cai nu reprezinta ceva chiar asa de impresionant....ce sa mai....masina de colectionari...in rest o masina pe level par cu un 997 turbo ce l-asi prefera orisicand in locul ei....)

bogg 25-02-09 23:26

Insfarsit. :D Ma bucur enorm ca Bugatti nu lasa loc concurentei. Adevarat, acum 4 ani, VW a demonstrat ca au cei mai buni oameni ... pentru a construi o asemenea masina ,,road legal"si practic nu mai aveau ce demonstra DAR... acele cifre, 1001 cai si 407km/h erau simbolice... Mai mult de marketing, fiind prima masina care depasea acele valori :D. Eu cred ca motorul poate mult mai mult. Acest upgrade pune pe fuga masinile americane super dopate cu design inspirat din machetele Hot Wheels. Astept cu nerabdare pozele oficiale! :D

danelu 26-02-09 14:22

si ce faci cu toti calutii astia? cei care isi vor lua masina asta o vor tine de fitze in fata casei sau in garaj, nu avem strazi si nu cred ca poti undeva sa o folosesti la adevarata putere....e intr-adevar o minune a ingineriei dar dupa cum mai spunea cineva ...de ce nu fac si alt model? se adauga cai, caluti si ponei...

adrian78bmw 26-02-09 14:48

Quote:

Originally Posted by bogg (Post 2101017)
Insfarsit. :D Ma bucur enorm ca Bugatti nu lasa loc concurentei. Adevarat, acum 4 ani, VW a demonstrat ca au cei mai buni oameni ... pentru a construi o asemenea masina ,,road legal"si practic nu mai aveau ce demonstra DAR... acele cifre, 1001 cai si 407km/h erau simbolice... Mai mult de marketing, fiind prima masina care depasea acele valori :D. Eu cred ca motorul poate mult mai mult. Acest upgrade pune pe fuga masinile americane super dopate cu design inspirat din machetele Hot Wheels. Astept cu nerabdare pozele oficiale! :D

problema e cat se cheltuie pentru producerea fiecarei masini...e masina tioatl inutila pentru romania unde si viteza de 100km/h e periculoasa..parerea mea trebuia construit un singur exemplar si atat..

Paulinho1st 26-02-09 15:05

probabil se vor face 5-10 exemplare,dar unde sa-i dai frate 425 sa fim serioshi.Nu vad nici o schimbare de design...ar fi fost mai interesant un design mai aparte pentru cei 100 de ani.In schimb au adaugat 349 cp in plus, parerea mea k nu ishi aveau rostul.

18_NYK 26-02-09 15:32

Doamneee ,oare unde o sa se opreasca VW cu calutii pentru Bugatti ??? Si acum sa fim seriosi,425km/h:shock:??? Oare unde poti merge cu viteza asta,in afara de Autobahn?probabil in desert:lol: Modificarea adusa motorului este exclusiva pentru "ochii lumii" ATAT.

bogg 26-02-09 18:29

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 2102324)
problema e cat se cheltuie pentru producerea fiecarei masini.....

In '05 VW parca a declarat costul producerii fiecarui Veyron(nu mai tin minte exact: 3 milioane de euro, 4, ceva de genul) dar tocmai asta-i exclusivismul. Cati constructori iasa in pierdere si le mai si convine? Volkswagen si.... siii... atat. Dar cred ca pierderile pe plan financiar sunt castigate cu varf si indesat pe plan publicitar si nu numai.

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 2102324)
e masina tioatl inutila pentru romania unde si viteza de 100km/h e periculoasa..parerea mea trebuia construit un singur exemplar si atat..

Si eu consider ca Ferrari e o masina inutila pentru Romania dar iaca ca avem showroom...
Si oricum... stiu ca-i veche explicatia dar nu a fost facuta pentru Romania nici pentru Rusia nici pentru Germania nici pentru Italia nici pentru Arabia Saudita ci pentru oamenii bogati care locuiesc in aceste tari...

eMH 26-02-09 20:40

Mda...masina e jmechera. Masina de barosani. Dar...pt ce e buna ?
Doar pentru ca te gandesti ca are atat de multa putere. La fel de bine ar fi sa iti dea un Porsche,de exemplu,de ~600 de cai,si sa te minta ca are ~750,ca sa te simti mai bine. Diferenta prea mare nu e intre ele. Drept dovada,la Veyron,pentru 20 km/h in plus e nevoie de 350 bhp.

bogg 26-02-09 22:46

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 2103214)
Drept dovada,la Veyron,pentru 20 km/h in plus e nevoie de 350 bhp.

Iti dai seama ca la +300km/h rezistenta aerului e fenomenal de mare, sa nu mai vorbim de +400km/h.
Gandeste-te ca masina foloseste 270 de cai pentru a ajunge la 250km/h pentru cei inca 157km/h necesari pentru a atinge cifra magica(407) masina are nevoie de 731 de cai in plus ;)

shu.lee 27-02-09 03:45

eu ma multumesc cu o masina care are caii peste o mie ai bugatti ului, probabil ca in curand o sa treaca la motoare cu reactie :D

Prestige 27-02-09 06:51

Quote:

Originally Posted by bogg (Post 2102847)
In '05 VW parca a declarat costul producerii fiecarui Veyron(nu mai tin minte exact: 3 milioane de euro, 4, ceva de genul) dar tocmai asta-i exclusivismul. Cati constructori iasa in pierdere si le mai si convine? Volkswagen si.... siii... atat. Dar cred ca pierderile pe plan financiar sunt castigate cu varf si indesat pe plan publicitar si nu numai.

Si eu consider ca Ferrari e o masina inutila pentru Romania dar iaca ca avem showroom...
Si oricum... stiu ca-i veche explicatia dar nu a fost facuta pentru Romania nici pentru Rusia nici pentru Germania nici pentru Italia nici pentru Arabia Saudita ci pentru oamenii bogati care locuiesc in aceste tari...

Imda....asta cu 4 milioane exemplaru' era cand "faceau" 400 nu o flota de marimea Armadei....dar de....cerere si oferta....Acum la ce rata de productie are cre' c-au trecut pe plus....cat despre publicitate...hai sa fim seriosi...o sa-ti tragi vw gt-i ca cei de la vw au o varianta supra-dopata de carabus?....Ugly and useless...

bogg 27-02-09 12:18

Quote:

Originally Posted by Prestige (Post 2104100)
Imda....asta cu 4 milioane exemplaru' era cand "faceau" 400 nu o flota de marimea Armadei....dar de....cerere si oferta....Acum la ce rata de productie are cre' c-au trecut pe plus....cat despre publicitate...hai sa fim seriosi...o sa-ti tragi vw gt-i ca cei de la vw au o varianta supra-dopata de carabus?....Ugly and useless...

,,Faceau" 400? Pai si acum cate fac? Cate sunt in total?
Cat despre publicitate...asta se poate interpreta. Publicitate insemnand atragerea atentiei asupra lor(ca firma, ca posibilitati, ca gandire, Etc..) nu cresterea vanzarilor la masinile VW :rolleyes2

Prestige 27-02-09 13:02

Quote:

Originally Posted by bogg (Post 2104759)
,,Faceau" 400? Pai si acum cate fac? Cate sunt in total?
Cat despre publicitate...asta se poate interpreta. Publicitate insemnand atragerea atentiei asupra lor(ca firma, ca posibilitati, ca gandire, Etc..) nu cresterea vanzarilor la masinile VW :rolleyes2

Vw nu are nevoie sa se faca "cunoscuta" prin expunere de genul asta....mai mult ca sigur nu-si creaza cine stie ce asociatie pozitiva cu reper la "talentul" si maiestria lor prin prisma aruncarii numelui Bugatti in ciorba....Dar de.....VW veyron nu suna prea charming

bogg 27-02-09 16:41

Quote:

Originally Posted by Prestige (Post 2104862)
Vw nu are nevoie sa se faca "cunoscuta" prin expunere de genul asta....mai mult ca sigur nu-si creaza cine stie ce asociatie pozitiva cu reper la "talentul" si maiestria lor prin prisma aruncarii numelui Bugatti in ciorba....Dar de.....VW veyron nu suna prea charming

Nu mi-ai raspuns la intrebare...
Daca nu doreau sa se faca cunoscuti prin astfel de expuneri, nu exita conceptul VW Nardo w12.
Asta a fost clar un produs sa arate lumii ce-i poate capul lui Piech si ce poate face Volkswagen. Aceasi poveste si cu Bentley Hunaudières.
Si foarte bine ca au reinviat brandul Bugatti. O tehnica exclusivista necesita un nume exclusivist ;)

Prestige 28-02-09 08:50

Quote:

Originally Posted by bogg (Post 2105418)
Nu mi-ai raspuns la intrebare...
Daca nu doreau sa se faca cunoscuti prin astfel de expuneri, nu exita conceptul VW Nardo w12.
Asta a fost clar un produs sa arate lumii ce-i poate capul lui Piech si ce poate face Volkswagen. Aceasi poveste si cu Bentley Hunaudières.
Si foarte bine ca au reinviat brandul Bugatti. O tehnica exclusivista necesita un nume exclusivist ;)

Nu mai...spui tu ce spui..si spui bine...dar eu ma refeream la "limitatele" de la ....limitate..Daca vor un reviriment pentru Bugatti .....atunci amici mei...mai mult de un model...

boy_wonder 04-03-09 10:14

15 Attachment(s)
Bugatti Veyron “Bleu Centenaire” dezvăluit în Geneva

Bugatti a dezăluit la Salonul Auto de la Geneva noul Veyron “Bleu Centenaire”, model care celebrează 100 de ani de existenţă ai constructorului din Molsheim, Franţa.

La exterior, noul Bugatti Veyron “Bleu Centenaire” vine vopsit într-o singură culoare (bleu), dar în două finisări diferite, mat şi gloss. Alte detalii exterioare includ carcasele oglinzilor din aluminiu, noile jante şi etrierele vopsite în roşu. La interior, pielea bej îmbracă scaunele şi consola centrală. În plus, viitorii clienţi vor beneficia de lumini LED, Park Distance Control şi cameră pentru mersul cu spatele. În ceea ce priveşte motorizarea, Veyron “Bleu Centenaire” vine cu acelaşi W16 de 1.001 cai putere şi 1.250 Nm.

Noul Bugatti Veyron “Bleu Centenaire” va avea un preţ de 1.35 milioane de euro, fără taxe (dacă mai contează).

adrian78bmw 04-03-09 10:18

aduce putin a EB110 prin culoare..in rest la banii aia imi iau un parc auto..

marian_tgv 04-03-09 10:52

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 2117687)
aduce putin a EB110 prin culoare..in rest la banii aia imi iau un parc auto..

mare dreptate ai cu parcul auto :) masina este frumoasa intr-adevar :)

Prestige 04-03-09 11:40

Quote:

Originally Posted by Prestige (Post 2100101)
Cum am mai spus.....vw veyron vrea sa fie cel mai bine vandut model din istoria marcii....e clar.....vw beetle embrace yourself....a n-spe mia editie de veyron...now with more power and new shyni design aaa ....stuff....batteries not included, contain small parts not intended for use by children from 3 to 6 years old

Imda.....

All times are GMT +2. The time now is 12:25.

- Copyright 2026 4Tuning