Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cum facem rost de mai multi cai putere ? (https://forum.4tuning.ro/19-facem-rost-cai-putere.html)
-   -   Primul Mitsubishi EVOLUTION X din Romania resoftat (https://forum.4tuning.ro/19-facem-rost-cai-putere/111268-primul-mitsubishi-evolution-romania-resoftat.html)

boy_wonder 25-02-09 09:45

Primul Mitsubishi EVOLUTION X din Romania resoftat

3 Attachment(s)
Mitsubishi Evo X a fost mereu un rival de temut atat pentru supermasini cat si pentru masini din propria categorie precum Subaru Impreza WRX STI. Mitsubishi EVO X a intrat in Top 10 Wolrd Performance Cars. Aceasta categorie este una speciala, nu poti fi in acest top decat daca ai multi cai putere, handling excelent si performante de invidiat.

SKN ridica standardele celui mai performant model aflat in gama Mitsubishi: Lancer Evolution X. Japoneza stock are un potential foarte mare de modificari ea venind din fabrica "sugrumata". Clientul a gasit o data cu noul soft o crestere de putere substantiala, un raspuns mai promt la acceleratie si o reducere de consum, ceea ce este un lucru bun pentru ca masina este o masina de "zi cu zi". Nu ne putem pronunta daca suntem in fata celui mai agresiv EVO X de pana acum dar cu siguranta nu va fi usor "sa ii faci fata".

Mai multe detalii despre SKN Romania la adresa http://www.skn-tuning.ro

SEJ 25-02-09 10:29

Re: Primul Mitsubishi EVOLUTION X din Romania resoftat

La cat este apreciata puterea dupa resoftare? Totusi, asta este interesant mai mult decat ca e primul Evo X resoftat in romania. A fost urcata pe un dyno? Sau e prea mult dyno 4x4 pentru romania?
O masina tare, dar nu mi se pare mai interesanta decat Evo IX,VIII,VII. E mai grea,are mai multa electronica,dar din punct de vedere a fi folosita ca masina de zi cu zi ar fi mai buna decat modelele anterioare,parerea mea.

highboy_97 25-02-09 10:39

ne spune cineva care a fost rezultatul ? :)

YGD-sef 25-02-09 11:35

INSANE!:twisted:

Doc 25-02-09 11:38

Au uitat sa scrie si ce valori s-au obtinut la asa ceva.

mad_aurel 25-02-09 13:38

da, chiar asa, ce valori s-au obtinut????

IonutzMFF 25-02-09 14:37

SKN ...asta spune tot

andreitentean 25-02-09 15:07

Quote:

Originally Posted by Doc (Post 2098835)
Au uitat sa scrie si ce valori s-au obtinut la asa ceva.

Nu a uitat nimeni dar politica SKN nu este copy/paste pentru fise dyno
Cu siguranta masina este mai rapida decat oricare alta facuta in laboratoarele proprii .

We have tools not personal computers !!!

andreitentean 25-02-09 15:09

1 Attachment(s)
Dovezi .

marian_tgv 25-02-09 16:37

masina stock imi place...ce sa mai zic daca este si evo x ....imi place capota, bafta cu proiectul!!!

Marius_mym89 25-02-09 19:05

:twisted::twisted: nebunie curata :-D mi-ar place sa stiu cati calutzi are :-D

DoDo NSL 25-02-09 19:20

Quote:

Originally Posted by andreitentean (Post 2099445)
... Nu a uitat nimeni dar politica SKN nu este copy/paste pentru fise dyno ....

asta e un lucru de laudat ...
dar ... curiozitatea ne "mananca" pe toti .. mai ales ca ai dat de inteles ca sunt foarte multi caluti sub capota ...
poate cu acordul proprietarului ... in viitorul apropiat ... o sa avem si cateva cifre ... nu?

R0b3r71n0 25-02-09 21:17

Evolution x ramane un vis... si-o spreranta .. care moare mereu ultima :x

bbim 25-02-09 22:29

Quote:

Originally Posted by R0b3r71n0 (Post 2100584)
Evolution x ramane un vis... si-o spreranta .. care moare mereu ultima :x

fenomenala masina asta. am avut ocazia sa o conduc in finlanda cu ajutorul celor de la mitsubishi romania. 2 zile de nebunie curata

serady 26-02-09 01:03

ciocan meserie de masina valori...

barbualex2005 26-02-09 11:07

in curand o sa apara in Buc dyno 4x4 .... mai dureaza 1-2luni, asa k cei ce vor avea nevoie de teste or sa fie bineveniti .
Din cate stiu o sa fie situat undeva prin pipera ....pe viit. voi reveni cu mai multe info.

dydy-andrey 26-02-09 15:59

monstru! ^_^

SKN Tuning 26-02-09 21:17

Masina este complet stock, asta insemnand evacuare stock cu catalizator, admisie stock, filtru de hartie stock, furtunele de cauciuc de la intercooler stock. Masina asteapta o serie de upgrade-uri. Pana atunci am resoftat masina doar pt a vedea ce se poate castiga pe o masina stock. Deoarece noi tinem foarte mult fiabilitatea motoarelor noastre, nu abuzam de nimic doar pt a face putere sau a demonstra cuiva ceva. Noi facem doar ce e bine pentru masina.

Astfel la masina in cauza s-a eficientizat modul de lucru al axelor cu came (despre care stim ca sunt reglabile in timp real, atat pe admisie cat si pe evacuare), s-a reglat cantitatea de benzina injectata pt a functiona corect cu benzina de la pompele romanesti impreuna cu conditiile climatice si s-au facut mici ajustari ale avansului in cateva puncte cheie. Masina de fabrica merge cu 1,5 bari (cred ca e printre cele mai mari presiuni cu care merge o masina stock), acum masina merge cu 1,3 bari.

Ati putea intreba de ce se merge la o presiune mai mica? Pentru ca evacuarea este destul de restrictiva si nu am vrut sa fortam motorul crescand foarte mult back-pressure-ul motorului si pt a creste temperatura de lucru a motorului. In momentul in care masina va primi evacuarea completa mult asteptata, admisia si tevile de la intercooler (evo X are un accelerator de gaze pe teava superioara a intercoolerului care este un castig atunci cand masina merge la grupa N, dar o pierdere pe o masina de strada) softul va fi refacut si atunci se vor folosi mult mai bine capacitatile motorului.

Astfel la final, cu toate aceste piese ne asteptam la un castig minim de 80 cai putere.

Vreau sa se inteleaga ca aceasta e masina unui om normal care o foloseste in fiecare zi, pe care nu il intereseaza sa castige nu-stiu-ce concurs de acceleratie, nu se bate la timpi pe circuit si nici nu vrea sa fie primul la liniutele din miez de noapte. Il intereseaza sa stie ca masina lui functioneaza corect si ca face puterea maxima care o poate da motorul fara a afecta fiabilitatea acestuia in orice fel.

PS: Stiu ca forum-urile sunt o zona in care multi oameni care sunt departe de un fenomen isi dau cu parerea pt a pierde timpul, dar aici un facem decat sa prezentam ceea ce SKN Romania a realizat.

cassadao 26-02-09 23:52

sa va spunem sa nu va spunem ? ce mare secret ?cat sa scos din asta ?
e normal ca toti sa fie curiosi de asta citim
noi astia care pierdem timpul pe 4tuning

SEJ 27-02-09 08:17

Quote:

Originally Posted by SKN Tuning (Post 2103309)
Vreau sa se inteleaga ca aceasta e masina unui om normal care o foloseste in fiecare zi, pe care nu il intereseaza sa castige nu-stiu-ce concurs de acceleratie, nu se bate la timpi pe circuit si nici nu vrea sa fie primul la liniutele din miez de noapte. Il intereseaza sa stie ca masina lui functioneaza corect si ca face puterea maxima care o poate da motorul fara a afecta fiabilitatea acestuia in orice fel.

PS: Stiu ca forum-urile sunt o zona in care multi oameni care sunt departe de un fenomen isi dau cu parerea pt a pierde timpul, dar aici un facem decat sa prezentam ceea ce SKN Romania a realizat.

Si atunci ce ne demostrati in afara de reclama pentru promovarea SKN? Un Evo modificat care nu ne arata nimic? Doar se spune si se arata ca a fost modificat,iar rezultate timpi nu este interesant deoarece masina asta trebuie sa functioneze corect din cauza cerintelor propietarului? Sunt prea multe exemple de masini modificate grav care sunt de zi cu zi si nu ii afecteaza!
De ce ne mai prezentati masina daca ea nu o sa faca nimic?
Este pentru prima data cand aud ca presiunea in loc sa creasca, scade! De ce nu si-a luat un seria 5, 3.0Xd,250 cp si avea o masina consum bun,putere si nu se mai obosea cu modificarile, sau sa stea in stres ca o sa cedeze ambreiaj,placa de presiune,diferential,transmisie etc.
Daca tot ai adus vorba de realizat, atunci realizeaza un Evo X sa vina la curse 402m sa rupa tot, majoritatea suntem inclinati spre asta si ne-ar fi placut sa vedem un Evo X modificat sa vedem ce poate!
Spui ca unii isi pierd timpul, cum ca forumurile sunt o pierdere de timp,bine, atunci de ce ne mai prezinti masina asta sau vrei ca toti sa spuna: "da e cea mai tare"/"foarte tare"/"incredibil acest evo" etc. Este o masina tare, dar de ce majoritatea cand faceti unele chestii,succese,etc, incepeti sa priviti lumea sus si nu puteti avea un comportament normal, cand de fapt pe plan mondial cu acest fenomen suntem inca pe langa.

e4e | DOOREX 27-02-09 12:04

Nu se vede numarul...nush cand ma pot intalni cu el prin trafic...il intrebam de ceva cifre pentru ca mor de curiozitate...e bestial totusi...mai ales ca Mitsubishi Lancer Evo este una dintre masinile mele preferate...

bbm 27-02-09 13:45

Quote:

Originally Posted by SKN Tuning (Post 2103309)
Astfel la final, cu toate aceste piese ne asteptam la un castig minim de 80 cai putere.

pt cei interesati de cifre

andreitentean 27-02-09 17:08

Quote:

Originally Posted by SEJ (Post 2104203)
Si atunci ce ne demostrati in afara de reclama pentru promovarea SKN? Un Evo modificat care nu ne arata nimic? Doar se spune si se arata ca a fost modificat,iar rezultate timpi nu este interesant deoarece masina asta trebuie sa functioneze corect din cauza cerintelor propietarului? Sunt prea multe exemple de masini modificate grav care sunt de zi cu zi si nu ii afecteaza!
De ce ne mai prezentati masina daca ea nu o sa faca nimic?
Este pentru prima data cand aud ca presiunea in loc sa creasca, scade! De ce nu si-a luat un seria 5, 3.0Xd,250 cp si avea o masina consum bun,putere si nu se mai obosea cu modificarile, sau sa stea in stres ca o sa cedeze ambreiaj,placa de presiune,diferential,transmisie etc.
Daca tot ai adus vorba de realizat, atunci realizeaza un Evo X sa vina la curse 402m sa rupa tot, majoritatea suntem inclinati spre asta si ne-ar fi placut sa vedem un Evo X modificat sa vedem ce poate!
Spui ca unii isi pierd timpul, cum ca forumurile sunt o pierdere de timp,bine, atunci de ce ne mai prezinti masina asta sau vrei ca toti sa spuna: "da e cea mai tare"/"foarte tare"/"incredibil acest evo" etc. Este o masina tare, dar de ce majoritatea cand faceti unele chestii,succese,etc, incepeti sa priviti lumea sus si nu puteti avea un comportament normal, cand de fapt pe plan mondial cu acest fenomen suntem inca pe langa.

Este evident ca acest topic este facut pentru reclama SKN.
Forumurile sunt o parghie media si sunt citite de oameni interesati sa gaseasca anumite informatii, iar noi postam aici pe forum ca sa poata citi cei interesati de acest subiect.

SKN Romania a trecut de faza cand se lauda prin comparatii de gen EVO X vs XXX, da au fost aceste comparatii in serile trecute dar la ce bun sa le postezi aici cand nu sunt date concrete, cand un alt reply ar putea spune "da, dar poate soferul masinii care a pierdut nu stie sa tina masina ca e mult mai tare decat un EVO X orice i-ati face voi !".

Daca ai fi fost putin atent la anul 2008 si la realizarile SKN in acel an, iti aminteai ca masini setate de noi au cei mai buni timpi pe 402 m la KOE, 11,7 si 11,8, un Subaru si un EVO. Sau observai ca un alt EVO setat de noi a castigat primul raliu din 2009, cu Daniel Onoriu la volan, sau ca la FIA GT(cupa Logan), 5 (cinci) din primele 6 masini au fost setate de SKN.
Astea sunt realizari concrete, dar daca in Bucurest nu exista inca un dyno 4x4 pe care sa putem vedea ce se intampla, ce vrei sa spunem ?!

Retine ca nici o alta firma de tuning nu a reusit sa patrunda in aria motorsportului , si sa vina si cu rezultate din mai multe competitii.

E reclama? E mega reclama, dar cum vrei sa o spun altfel ? Asta inseamna ca privim pe cineva de sus ?

Sunt realizarile noastre si suntem mandrii de ele, iar voi ca si cititori si eventuali viitori clienti puteti beneficia de aceleasi scule si cunostiinte pentru setarea masinlor de strada daca ne alegeti pe noi.

Cu respect,

one1983 03-03-09 01:30

Eu sunt proprietarul masinii si sunt foarte multumit de ceea ce au facut cei de la SKN. Masina s-a schimbat fenomenal de mult in bine. Inainte masina se simtea "gatuita", acum dupa soft parca a prins viatza, se aude cu totul altfel motorul, mult mai bine, mai plin de putere. Eu am cumpara aceasta masina pentru ca sunt un pasionat de motorsport, si am citit foarte mult despre ea si ce poate face aceasta masina, si de aceea eu i-am ales pe cei de la SKN. EU consider ca ei sunt cei mai potriviti pentru ceea ce vreau eu de la masina. Eu nu vreau ca masina mea sa fie cea mai rapida la semafor sau asa ceva. Eu vreau o masina echilibrata sa traga pe toata plaja de turatie sa nu aibe varf de putere. Masina are acum un soft intocmai cum il doresc. Saptamana aceasta sper sa imi vina si evacuarea si dupa va trebui sa o resoftez din nou. Din ce am citit masina dupa evacuare va avea cel putin acelasi castig de putere pe care l-am avut cand am resoftat masina. Eu le multumesc celor de la SKN pentru sprijinul acordat si voi apela la serviciile lor in continuare!

bbim 03-03-09 22:51

Quote:

Originally Posted by one1983 (Post 2114282)
Eu sunt proprietarul masinii si sunt foarte multumit de ceea ce au facut cei de la SKN. Masina s-a schimbat fenomenal de mult in bine. Inainte masina se simtea "gatuita", acum dupa soft parca a prins viatza, se aude cu totul altfel motorul, mult mai bine, mai plin de putere. Eu am cumpara aceasta masina pentru ca sunt un pasionat de motorsport, si am citit foarte mult despre ea si ce poate face aceasta masina, si de aceea eu i-am ales pe cei de la SKN. EU consider ca ei sunt cei mai potriviti pentru ceea ce vreau eu de la masina. Eu nu vreau ca masina mea sa fie cea mai rapida la semafor sau asa ceva. Eu vreau o masina echilibrata sa traga pe toata plaja de turatie sa nu aibe varf de putere. Masina are acum un soft intocmai cum il doresc. Saptamana aceasta sper sa imi vina si evacuarea si dupa va trebui sa o resoftez din nou. Din ce am citit masina dupa evacuare va avea cel putin acelasi castig de putere pe care l-am avut cand am resoftat masina. Eu le multumesc celor de la SKN pentru sprijinul acordat si voi apela la serviciile lor in continuare!

ce evacuare primesti adica ce frima?
felicitari pentru masina

one1983 04-03-09 18:39

Greddy Tic cu downpipe si test pipe Ultimate Racing

tase_astra 10-03-09 16:54

Quote:

Originally Posted by one1983 (Post 2114282)

Am avut ocazia in urma cu ceva timp sa conduc o astfel de masina. Impresionanta, pot spune fata de cea cu care ma dau eu zi de zi.
Stiu ca Evo X, are o limitare pentru Launch Control la 5500 rpm. In urma resoftarii ai pastrat acceasi valoare sau ai coborat turatia?

tre 19-03-09 18:35

@one1983 cat de zgomotoasa e masina noua evacuare?

bbm 20-03-09 07:29

inca nu stie, trebuie sa soseasca intr -o saptamina, doua

jozsi555 13-05-09 14:40

Sau observai ca un alt EVO setat de noi a castigat primul raliu din 2009, cu Daniel Onoriu la volan,

poate ne place sa pierdem vremea pe forum, bravo voua ca va permiteti. si la ce raliu a castigat onoriu cu evo la noi in tara in 2009? eu nu am observat decat la viteza pe traseu montan.

SKN Tuning 13-05-09 14:49

Quote:

Originally Posted by jozsi555 (Post 2314985)
Sau observai ca un alt EVO setat de noi a castigat primul raliu din 2009, cu Daniel Onoriu la volan,

poate ne place sa pierdem vremea pe forum, bravo voua ca va permiteti. si la ce raliu a castigat onoriu cu evo la noi in tara in 2009? eu nu am observat decat la viteza pe traseu montan.

Domnule observator,

Noi avem intr-adevar lucruri de facut si nu stam pe forumuri de plictiseala. Asa ca nu vad nici ce legatura are asta cu Evo X. Dar poate ca inainte sa faci astfel de afirmatii "ne place sa pierdem vremea", ar fi bine sa te interesezi inainte.

http://www.realitatearomaneasca.ro/c...de+antrenament

http://www.sportm.ro/forum/showthread.php?t=2105

http://www.sportlocal.ro/detaliu-sti...de-antrenament

Noi pierdem vremea facand masini competitive pt clientii nostrii, asta ca o paranteza!!!

Cred ca altii sunt cei carora le place sa piarda timpul pe forumuri, pt ca nu inteleg ce legatura are evo X, onoriu, raliurile si tu...

tase_astra 18-05-09 12:05

Quote:

Originally Posted by SKN Tuning (Post 2315009)
Noi pierdem vremea facand masini competitive pt clientii nostrii, asta ca o paranteza!!!

Iata ce apare pe Autorally.ro si care contrazice spusele voastre referitoare la competitivitatea masinilor.

Drept la replica Dan Necula

Dl. redactor va rog sa publicati acest drept la replica vis-a-vis de articolul "Primul loc I pentru echipa SKN" semnat de catre echipa SKN.

IN TON CU POLITICA ROMANEASCA

Am citit articolul despre succesul echipei SKN, la etapa de viteza in coasta Rasnov 2009. Constat cu stupoare stilul plin de tupeu al tinerilor de la aceasta echipa, care isi aroga pe nedrept rezultatele obtinute de Daniel Onoriu, atat in 2008 cat si in 2009. Masina lui Daniel Onoriu foloseste o electronica MOTEC M48, nu SKN, a fost setata in 2007 si pana la etapa de la Resita 2008 de subsemnatul, la etapa de la Resita 2008 a fost setata de un dealear Motec din Ungaria, iar inaintea acestui nou campionat a fost din nou setata de acelasi dealear Motec din Ungaria.

Nu as fi scris poate aceste randuri, dar la etapa aceasta de la Rasnov, pentru a intra online cu calculatorul masinii lui Daniel Onoriu, a fost nevoie de un cablu cu o interfata Motec, pe care cei de la SKN l-au cerut de la mine, profitand de prietenia comuna cu Paul Andronic. Cum au setat ei acesta masina, cand nici macar nu au un cablu de comunicatie!

Ar fi interesant de tradus acest articol in limba maghiara, si trimis si dealearului Motec din Ungaria.

Singurul adevar din acest articol este cel despre masina lui Victor Baldescu, care a fost setata de cei de la SKN, dar fara sa foloseasca un hardware si un soft SKN, ci au folosit calculatorul de serie Mitsubishi si un soft ECU Flash.

Ar mai fi interesant de subliniat tot la aceasta etapa din 2009 de la Rasnov, faptul ca Porcisteanu nu a putut evolua cu Un Mitsubishi EVO 7 din cauza problemelor generate de setarile echipei SKN, probleme care au avut ca rezultat spargerea a doua seturi de pistoane. Nu doresc sa descurajez eforturilor acestor tineri, dar cand isi aroga un rezultat, sa fie pe merit.

Dan Necula

Iata si linkul:
http://www.autorally.ro/index.cfm/pa...iri/news/6473/

andreitentean 18-05-09 15:09

este un puct de vedere al unui individ care considera ca SKN intra pe o piata in care el activa singur pana acum, setarea stand-alone-ului MOTEC.

bbm 19-05-09 19:53

andrei, de ce nu pui si linkul cu replica lui daniel onoriu? este mai elocvent decit sa stai de vorba cu persoane care organizeaza curse si cheama lumea la mare fara sa aibe autorizatii !!

bbm 19-05-09 19:58

pt tase: uite si punctul de vedere al lui daniel onoriu

http://www.autorally.ro/index.cfm/pa...el_onoriu.html

tase_astra 19-05-09 20:25

Quote:

Originally Posted by bbm (Post 2334078)
andrei, de ce nu pui si linkul cu replica lui daniel onoriu? este mai elocvent decit sa stai de vorba cu persoane care organizeaza curse si cheama lumea la mare fara sa aibe autorizatii !!

Daca postul meu anterior a fost considerat a fi aberatie, asta ce mai e?
Ce legatura ai tu cu cursa de pe 3 mai, ca nici nu ai venit si nu ai tu de unde sa stii daca aveam sau nu autorizatie. Oricum nu te-am prea vazut la legale in ultima perioada, daca nu ma insel.
Ma bucur totusi sa vad doi prieteni care se sustin cand dau de greu. E si asta o varianta de a masca lucrurile.
Nu ma intereseaza nici ce zice ONO, nici Dan Necula, am pus o simpla intrebare, argumentata, la care am primit un raspuns diplomat, insa fara o argumentare viabila.
Stiu ca acest tpic este destinat reclamei SKN, insa daca toti care ar posta ceva de rau de SKN ar primi avertisment, din partea unui membru SKN care este si moderator este deja trasa de par.
Oricum, va urez succes in continuare in activitatea voastra si promit ca nu va mai deranjez cu aberatii de acest gen.

bbm 20-05-09 05:41

nici nu o sa ma vezi la legale "organizate" de tine sau amicul tau bun si priceput in toate

dupa cum vezi, postul tau cu replica lui dan necula a ramas deci nimeni nu ascunde nimic, daca erai corect si doreai sa informezi puneai si punctul de vedere al lui daniel.

cum adica nu te intereseaza ce spune ono? pai el este cel care stie mai bine decit mine sau tine pt ca el este acolo, nu vezi ca tu si amicul tau doar cautati rica si circota?

tase_astra 20-05-09 08:36

Quote:

Originally Posted by bbm (Post 2335073)
nici nu o sa ma vezi la legale "organizate" de tine sau amicul tau bun si priceput in toate

dupa cum vezi, postul tau cu replica lui dan necula a ramas deci nimeni nu ascunde nimic, daca erai corect si doreai sa informezi puneai si punctul de vedere al lui daniel.

cum adica nu te intereseaza ce spune ono? pai el este cel care stie mai bine decit mine sau tine pt ca el este acolo, nu vezi ca tu si amicul tau doar cautati rica si circota?

Nici o problema ca nu vii la cursele noastre, dar aveai sanse sa vii la Tulcea si mai poti incerca o data acum la Constanta, unde noi nu avem nici o implicare.
De data asta chiar te inseli, pentru ca postul meu nu are nici o legatura cu Sebastian. A fost un articol pe care l-am citit pe autorally.ro si eram doar curios. Cat despre punctul de vedere al lui Ono eu l-am vazut de abia ieri dupa ce ai postat tu, deci nu mai avea rost sa il mai pun o data, nu?

bbm 20-05-09 14:57

Quote:

Originally Posted by tase_astra (Post 2329082)
Iata ce apare pe Autorally.ro si care contrazice spusele voastre referitoare la competitivitatea masinilor.

am inteles, tu erai doar curios sa stii daca este adevarat sau nu , eu am interpretat gresit ca ar fi ceva tendentios din partea ta , fara legatura cu topicul si cu atac direct la unii care fac bine sau rau, treaba lor si a clientilor lor (dupa cum spune un amic de al tau, nu au multi clienti deci nu trebuie sa ti bati capul cu skn astia prea mult).

mea culpa

PS: cit despre curse, multam de invitatie dar am invatat o vorba de la cei cu mai multa experienta, imi fac masina pentru sufletul meu, se lucreaza la ea cu atentie si migala, pisele sint speciale, trebuiesc comandate la partenerii skn, totul se face cu rabdare, in curind (peste min 2 ani) o sa o scot pe strada

tase_astra 20-05-09 15:57

Quote:

Originally Posted by bbm (Post 2336295)
am inteles, tu erai doar curios sa stii daca este adevarat sau nu , eu am interpretat gresit ca ar fi ceva tendentios din partea ta , fara legatura cu topicul si cu atac direct la unii care fac bine sau rau, treaba lor si a clientilor lor (dupa cum spune un amic de al tau, nu au multi clienti deci nu trebuie sa ti bati capul cu skn astia prea mult).

mea culpa

PS: cit despre curse, multam de invitatie dar am invatat o vorba de la cei cu mai multa experienta, imi fac masina pentru sufletul meu, se lucreaza la ea cu atentie si migala, pisele sint speciale, trebuiesc comandate la partenerii skn, totul se face cu rabdare, in curind (peste min 2 ani) o sa o scot pe strada

Stai linistit. Chiar era o curiozitate, care a fost interpretata gresit, datorita prieteniei mele cu Sebastian.
Chiar nu ma intereseaza ce face SKN, sau alte firme de profil si chiar consider ca asta e problema lor si a clientilor lor.
Succes cu masina!

All times are GMT +2. The time now is 10:57.

- Copyright 2026 4Tuning