![]() |
BV 02 RHD
9 Attachment(s)
Masina in curs de renovare...
|
Re: BV 02 RHD
Ultimele 2 poze sunt de actualitate?
|
Cred ca da :)
Cat despre masina... ridicat curu si lasat putin fata si trebuie facut ceva ca e prea gol in spate si prea plin in fata... |
fa ceva cu fata aia ca ceva nu se da bine pe acolo!asculta de Lucy ca stie el ce zice.;)
|
vedem ce va iesi,sonny poza cu X-uri pe proiectoare si chit-u pe aripa e actual
|
parerea mea e ca nu ar fi urata astept sa se incalzeasca masina va avea si folie cu acte pentru ca am avut probleme cu curcani care de obicei sunt crescuti la tara prin grajd sau pe camp dupa cum se vede mi-au aripa spate dreapta e lovita de un mare sofer.luna asta ii schimb telescapele pe fata nou noute bilstein
si ii pun punte cu tamburi mariti,planetare noi iar la interior lucrez deja la consola iar pe viitor cine ma poate ajuta vreau scaune si in final rolbaruri bafta la toti membri 4-tunning toata stima si inca odata multumesc de sfaturi si incet incet totul va fi bine poate ne intalnim cu toti prin tara DRUMURI BUNE LA TOTI DE PE FORUM |
noi ne-am intalnit asta vara cand inca o aveai in lucru!bafta in continuare.
daca vrei 4 proiectoare renunta la spoilerul de plastic si la ochelarii astia mari.pune dinaia mici si dai spoilerul de tot jos si atunci poti pune 4 proiectoare ca sa de frumos!:D |
Ar renunta el dar si asa deja a avut probleme cu militia... eu zic ori scapa de proiectoare si pune bara si in spate ori vb lu bolidu`
|
la masina am lucrat de unul SINGUR si s-a lucrat in conditi nu chiar confortabile la care in cele mai grele situatii de nervi si stres tatal meu ma mai inlocuia din cand in cand pentru ca la masina se lucra de dimineata de la ora 8 pana seara la 22.00 coninuu in fata blocului pentru ca nu am avut garaj in fiecare zi pentru ca mergeam si ma rugam de unul si de altul ca sa ma lase sa lucrez in garaj si poate sa-i imprumut o galeata de curent ca a doua zi sa mi se scoata ochi in conditile care le-am zis mai sus consider inca o data ca nu ar fi urata vreau sa stiu daca pot trece negru in talon bafta inca odata la toti membri si sa aveti grija de masinutele voastre bafta
|
Poti trece negrul in talon si chiar nu costa cine stie cat de multa,iti faci programare la RAR pt schimb de culoare si iti zic ei atunci cat costa afacerea,in jur de 150 RON e la Timisoara schimbul de culoare.Ca parere despre masina e ca ar trebui pus un spoiler in spate ca e prea ''goala'' si dat jos un rand de halogene din fata iar apoi sa ai mare grija la finisaje.Bafta
|
Arata mai bine fata aici https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1235508474 si cu bara pe spate si ceva atentie la finisaje cum a zis adi ar fi ok
edit: ah si era sa uit... trebuie ridicat neaparat spatele e prea jos zici ca vii de la tara |
multumesc de sfaturi o sa strang bani si prin vara ne vedem in TM ma bucur ca pot rezolva cu culoarea bafta
|
multumesc de pareri mai ales mii de muuuuuuuultumiri celor doi prieteni ai mei din bv bafta
|
cine imi da si mie un sfat vreau sa o cobor si de fata undeva sa fie la egalitate cu spatele la modul cel mai sincer vreau sa stiu daca imi afecteaza tinuta de drum am mai vazut si altele lasate si nu aveau nimic inca ceva vreau sa stiu daca imi pun rolbaruri imi ingreuneaza masina si daca am avantaje gen sa o tina tapana si sa fie rigida pana in vara o sa am si scaunele recaro rolbarurile.momentan are filtru de aer sport si toba bye
|
Quote:
|
vreau sa le montez ca la carte si vreau sa ma indrume cineva cu ce trebuie sa incep si cam cat m-ar costa si unde?
poate exista un atelier sau poate cineva a mai pus va rog ajutatima bye |
Gica eu te-am pus in tema si cu lasatu jos si cu tinuta de drum si cu rollbarul,masina este mult prea lasata pt amortizoarele ce le ai....
si folositi m.p sau mess pt intalniri si alte discutii! |
Da boss,am folosit PM-ul!Scuze;)!
|
salut baieti am revenit si eu cu o mica precizare un anumit prieten specifica cu f multa nerusinare ca masina mea e barcuta si ca roata spate freaca si nu se stie daca mai am cauciuc pe spate in primul rand maina mea a fost lovita in aripa spate dreapta de catre un bou si nu am avut timp sa o indrept.ieri am indreptat frumos aripa si am inceput sa trag chit pe ea masina merge f bine nu face ca barca deloc dar vad ca nu mai am prieteni care unul dintre ei nici macar nu stie pe unde se suie in masina bafta inca odata la toti cu dacii si memebri 4-tunning cu stima GEORGE_RHD
|
nu va mai tot suparati atat ma ca toate sunt cu mici defecte
masina intr-adevar a fost lovita acolo si cum e prea joasa acum freaca dar se rezolva,cred ca deja a tras aripa in rest mici finisaje si masina e ok !!! |
cine ma poate ajuta cu un sfat vreau sa stiu dk fac stalpii negrii de la usi si pun folie pe toata masina arata bine?cu stima ptr toti membri 4-tunning
|
Arata bine ma :) da mai intai repara restu masinii si lasa rollbaru pentru mai tarziu in pana mea
|
da teava aia de zici ca e tun nu se poate scurta ? sa dea mai mult a finala
|
ieri sa lucrat la masina o sa revin cu poze cu asa zisu-l tun i-am facut prindere frumos ca sa nu vibreze toba e din aluminiu ca astea din comert connexuri am schimbat 10 suna frumos sunt multumit bafat la toti membri 4-tunning
|
Quote:
|
salut baieti revin si eu cu ultimele mele amanunte azi am stilizat putin masina si vreau sa stiu si parerea voastra am vopsit ramele la usi si stalpii vreau sa stiu dk pun folie asta va fi cat de curand o sa arate bine?va salut si bafta stima si respect 4-tunning
|
ce culoare ai vopsit ma ? pune si tu poza ca altfel nu are cum sa zica lumea daca e naspa sau fain la un lucru pe care nu il vede :|
|
1 Attachment(s)
Asa mai bagat arata mai bine :) "tunu"
Ba eu tiam zis sa refaci fata ca in poza de mai jos :) arata de 100 ori mai bine |
salutare George...
sper ca nu mai ai eleronul ala pe masina ca dupa mine nu arata deloc bine... Am si eu o intrebare..De unde ai luat prelungirea aia de spoiler din fata? sau e de Logan? am inteles ca si aia se potriveste bine pe acest model de spoiler.. Spor la treaba si ai grija de ea |
eu prelungirea de pe fata am luat-o de la un magazin din bv dar momentan nu mai este ca am rupt-o intr-o bordura eleronu e dat jos de mult ultimele 2 poze sunt actuale bafta si tie si grija mare de ele ca sunt masini cu suflet si sensibile:lol:
|
8 Attachment(s)
Cum a venit primavara la Brasov am iesit sa mai mesterim si noi ceva,si cateva poze cum se lucreaza la RHD,schimbat pompa de apa chederele la usi si alte mici retusuri si urmeaza sa schimbam tampoanele la mator.prin surprinderea mea am constat ca tampoanele la motor lipsesc .....cred ca se fura pe la noi ....
va urma ..... baga mare gica |
Ba au iesit bine stopurile :) Arata ok spatele acuma cu toba intrata mai inauntru... dar fata lasa de dorit :) Trebe facut ceva :)
Apropo nu e prea in lateral toba aia ? |
arata bine masina imi place ca e lasata destul de mult
sa o stapanesti sanatos |
multumesc frumos urmeaza maine sa primesc presa de arcuri si o las si de bot si va fi dreapta pun telescoape noi oricum revin cu poze bafta drumuri bune:-P:-P:-P
|
4 Attachment(s)
:lol: :lol:
|
ba da, nu prea vrea propietarul masini sa puna piesele cat de cat in linie acolo?
si e inalta de fata si cocosata de spate,nu prea se vede bine. in rest draguta babuta. |
Salut abia am facut rost de presa de arcuri si cat de curand cobor si fata ma gandesc la niste arcuri de nova am inteles ca se potrivesc si mai am usa de la sofer care mai trebuie reglata deoarece am pus chedere noi si ma gandesc ca asta ar fi prob salut bafta:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P
|
3 Attachment(s)
Cotoarba :lol:
|
salutare la toti pasionatii de dacii azi am rezolvat cu telescoapele si am mai coborat masina de bot o sa fac si poze cand o sa am ocazia
|
maine montez si scaunele sunt unele de kadett sper ca da fain pe masina si maine fac si poze
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:41. |
- Copyright 2026 4Tuning