Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii VW (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw.html)
-   -   macarale electrice gama "VAG" (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/110966-macarale-electrice-gama-vag.html)

CATALINBRAT 23-02-09 16:33

macarale electrice gama "VAG"

8 Attachment(s)
REPARATII "MACARALE GEAMURI ELECTRICE SI MANUALE"VW.GOLF 3,4,5 ,BORA, AUDI A2,A3,A4,A6,POLO,LUPO,SEAT LEON,TOLEDO,IBIZA,PASSAT.. SKODA,OCTAVIA ,FABIA ,ETC.........OPEL ....
Daca aveti intrebari in legatura cu geamurile electrice, va pot ajuta "daca se poate " .. window's men.........;)

simplu 23-02-09 17:35

Re: macarale electrice gama "VAG"

Salut - am o intrebare referitoare la golf 3:

Am schimbat macaraua pe stanga (masina e in 2 usi) cu una noua cumparata de la volksparts si acum nu stiu cum sa reglez cat urca/coboara geamul...problema e ca atunci cand ii dau din buton sa ridice geamul il scoate cam 4 cm mai mult decat ar fi normal...

CATALINBRAT 23-02-09 18:13

Salut! suna-ma si-ti explic ce se intampla 0723744929..sau 0744304658

CATALINBRAT 23-02-09 18:19

Quote:

Originally Posted by simplu (Post 2093268)
Salut - am o intrebare referitoare la golf 3:

Am schimbat macaraua pe stanga (masina e in 2 usi) cu una noua cumparata de la volksparts si acum nu stiu cum sa reglez cat urca/coboara geamul...problema e ca atunci cand ii dau din buton sa ridice geamul il scoate cam 4 cm mai mult decat ar fi normal...

Salut! stiu care este problema la macaraua ta ........
Salut! suna-ma si-ti explic ce se intampla 0723744929..sau 0744304658 ([email protected] )

CATALINBRAT 23-02-09 19:00

In principiu inainte sa schimbati o macara fie electrica sau manuala,nu mai da-ti fuga la xxx magazine sa cumparati macara "noua" pt. ca este mai proasta ca cea veche,garantez ..(AM PORTBAGAJUL PLIN DE MACARALE NOI AFTERMARKET CARE NU MERG ) in 2 cuvinte (AFTERMARKET).
Asa ca daca aveti probleme intrebati-ma si o rezolvam .. Bafta ..

serban_pc 14-06-09 22:03

Mi-a cazut geamul astazi la o skoda octavia tour pe stanga spate .
O rezolvam? Cu cat si cand?
Merci!
Da-mi un PM daca poti ...

CATALINBRAT 17-06-09 12:38

salut! da se rezolva problema cu macaraua de pe masina ta cu conditia sa o ai si sa nu arunci piesele vechi de pe ea ... Suna-ma si o rezolvam ,,,

dragos_rsp 25-06-09 02:18

salut, am nevoie si eu cablurile de la macara, ma poti ajuta? pt un golf 4 in 2 usi.

CATALINBRAT 26-06-09 17:39

Quote:

Originally Posted by dragos_rsp (Post 2435673)
salut, am nevoie si eu cablurile de la macara, ma poti ajuta? pt un golf 4 in 2 usi.

Salut! da se rezolva dar cu conditia sa-mi trimiti macaraua si ti-le montez eu altfel nu pot sa-ti dau garantie. Daca esti din Bucuresti este ok ... daca nu prin curierat . Pretul este 150 lei .. Suna-ma si vb .0769354517
Bafta!!!

Bengy_BLS 28-06-09 12:41

2 macarale de golf 3 ? ca stiu ca nu difera de la 2 la 4 usi , am un prieten care si-a pus de 4 pe 2 usi . Daca ai macarale , da-mi si mie un pm , eventual dau si un kitt de geamuri electrice universale de la FK +diferenta , asta daca te ajuta cu ceva , daca nu .... oricum astept Pm , merci mult de tot !

CATALINBRAT 29-06-09 23:39

Quote:

Originally Posted by Bengy_BLS (Post 2444107)
2 macarale de golf 3 ? ca stiu ca nu difera de la 2 la 4 usi , am un prieten care si-a pus de 4 pe 2 usi . Daca ai macarale , da-mi si mie un pm , eventual dau si un kitt de geamuri electrice universale de la FK +diferenta , asta daca te ajuta cu ceva , daca nu .... oricum astept Pm , merci mult de tot !

------------------------------------------------------------------------
Salut! nu mai deocamdata dar spune-mi in ce stare se afla ale tale, ce problema au?

Bengy_BLS 29-06-09 23:58

ale mele-s bune , dar am kitt dinala universal montat pe ele si cam ridica greu , mai fac figuri din cand in cad dar nu ma plang , totusi vroiam originale , doar macaralelele deoarece instalatia o am. Si asa orientativ , cam cu cat se vinde asa ceva , nu de alta , dar sa stiu pe viitor , poate gasesc , si nu vreau sa imi iau tzeapa la bani. Multumesc anticipat de sprijin

CATALINBRAT 30-06-09 00:17

pretul oscileaza ,de la 200 la 300 lei electrice chiar si 100 de euro plec in Germania saptamana viitoare daca iti gasesc ceva te caut si-ti spun pretul...

cmasaiu 03-07-09 22:42

salut am si eu o problema mi a cazut geamu stanga fata la un vw bora am desfacut sa ridic geamu si am constatat ca au crapat pasticel ede la ghidaje cum putem rezolva gasesc plastice seaparate sau trebuie sa iau kitu complet de macara .

CATALINBRAT 04-07-09 00:16

Salut! stiu ce a crapat la tine dar problema cea mai dureroasa este ca s-au stricat si cablurile si rola . Variante :pot sa-ti trimit cleme noi de plastic 90 lei sau sa-ti trimit alt panou asamblat cu macara originala sh cu garantie 1 an . 150 lei,cu o singura conditie sa-mi trimiti panoul vechi la schimb ... Suna-ma si vb. 0769354517. Bafta..

cmasaiu 04-07-09 09:56

ok te sun mersi o sa iau panou asamblat saptamna care vine si til trimit pe al meu inapoi

guly 11-07-09 17:12

sal
am si o problema la o laguna 2.geamul de pe partea dreapta nu mai face nimic si nici motorasul nu se mai aude.ma ajuti si pe mine.un pret ceva????

CATALINBRAT 12-07-09 22:39

Quote:

Originally Posted by guly (Post 2478340)
sal
am si o problema la o laguna 2.geamul de pe partea dreapta nu mai face nimic si nici motorasul nu se mai aude.ma ajuti si pe mine.un pret ceva????

Salut! suna-ma si vb. trebuie vazut care este problema.Pretul este informativ 100-200lei ,dar repet este informativ.Vino cu masina la noi si vedem ce s-a intamplat....

ghicicine 01-08-09 11:00

O rola mare in stare perfecta , cea prin care motorasul trage cablurile de la mecanism (pe care se infasoara cablurile) la un Golf 3, fata, se gaseste de cumparat la tine?
Are pistele alea duse, am incercat sa le refac cu o panza de bonfaier dupa ce s-a rupt cablul si am facut eu altul, dar degeaba...Sare de pe pista si se incalceste iar.

CATALINBRAT 02-08-09 23:12

:arrow:Salut!suna-ma si vb. poate gasim o rola ,dar sa stii ca rola nu se reface cu bomfaierul/

QUOTE=ghicicine;2526988]O rola mare in stare perfecta , cea prin care motorasul trage cablurile de la mecanism (pe care se infasoara cablurile) la un Golf 3, fata, se gaseste de cumparat la tine?
Are pistele alea duse, am incercat sa le refac cu o panza de bonfaier dupa ce s-a rupt cablul si am facut eu altul, dar degeaba...Sare de pe pista si se incalceste iar.[/QUOTE]

octavian_wv 08-02-10 20:39

salut nu dai numai plasticurile clemele alea din plastic mi s-a rupt o clema daia pe stanga fata

CATALINBRAT 09-02-10 18:22

salut!da am se vand la set de 2 buc. si sun 95 lei .
si stiu si care s-a rupt cea din-spre manerul usi,nu?
Bafta

danielddd 17-02-10 15:42

salut,am problema cu geamul de la sofer la vw vento.Merge numai cand vrea,si merge intrerupt,adica apas,se ridica cam 4 -5 cm si se opreste si trebuie sa apasa iar pt inca 4 cm..si tot asa.Are momente cand merge normal(apas odata si coboara,sau urca) dar foarte foarte rar asta :D.Am verificat firele din stalp,de la motoras si toate sunt bune,curent ii vine,de la ce sa fie? Am inteles ca motorasul are 2 relee in el..de acolo sa fie? are vreo rezistenta care se incalzeste cand apas si de aia face pauza aia ? se mai intampla sal dau jos si cand sa-ridic.. nu vrea. tre sa astept cam un minut si isi revine.Ma poti ajuta? ce ar trebui sa ii fac?

trotilat 18-02-10 06:48

sal m-ar interesa geam electric golf 4 2 usi si k tot k montaj la tn ms :*

CATALINBRAT 18-02-10 19:06

Quote:

Originally Posted by trotilat (Post 3097889)
sal m-ar interesa geam electric golf 4 2 usi si k tot k montaj la tn ms :*

Salut! macaraua (originala) veche mai exista ? daca da te-ar costa reparatia ei + montajul ei 220 -250 lei + garantie 1 an . dar repat daca mai exista macaraua veche asa stricata cum este .
Daca nu mai exista macaraua te costa pretul uneia noi 200--230 + manopera 150 lei .Ma poti suna sa simplificam discutia .. 0769354517 ,0744304658,0723744929... BAFTA

trotilat 18-02-10 22:24

pai nu am avut geam electric pe ea asa am luat k geam manual ...deaia intrebam ok o s t sun maine dak e

sayany 23-02-10 21:20

salut

eu am o prob cu geamul spate dreapta,am coborat geamul pe un ger cumplit :) si nu a mai vrut sa urce,probabil a plesnit un plastic,motorasul merge,daca trag de geam in sus cu mana si apas pe buton sa il coboare asa merge dar nu il urca si inapoi

o putem rezolva fara sa trimit macaraua la tine ?

Aielo 28-02-10 11:25

Salutare, ansamblu complet macara electrica sofer, golf 3 4 usi, inclusiv suruburi, un pret te rog!

Swat-Cat 01-03-10 07:43

ai gasit ceva pt macarau mea spate?

mobiles_de 01-03-10 10:15

Ai si macarale pt. VW T5 ? (Transporter) In caz ca nu, si esti interesat sa cumperi...Noi costa cam 320 Euro , pe Ebay cam 100 Euro (folosite) bucata. Eu le ofer la 45 Euro. Sunt noi si complete...adica panoul cu macara si motorul. Sunt originale VW .Noi construim si masini de Security iar panourile le scoatem fiindca nu folosesc la geam blindat.De aceea pretul e asa de bun.
PS. Nu le vand separat fiindca nu se renteaza transportul din germania...acum am cam 10 bucati complete (5 Stanga-5 Dreapta) Motoarele se potrivesc si la polo 9N...

danny_doggy67 14-06-11 21:18

salut

am si eu o intrebare cum schimb si eu la un golf 4 din geamuri manuale in electrice?. poti sa ma ajuti si cam cat m.ar costa mersi

trotilat 14-06-11 22:43

toata treaba te-ar costa kam mult si nu kred k merita...ar trebui sa-ti cauti intai fete de usi in culoarea tapitzeriei tale, banuiesc k nu ai nici oglinzi electrice si ai manuale asta inseamna k unde ai akm oglinzile o sa ai butonu de geam deci ...cum reglezi oglinzile apoi? dupa care trebuie sa-ti gasesti makarale de geam s apoi un baiat priceput k sa-ti faca treaba treaba sa tio faca k si km ar fi originale nu improvizatii de butoane si alte kestii ...si fa ti un calcul si vezi dak merita....asta e masina nai ce-i face faci rost de niste bani si o skimbi si iti iei k dotari si eu am un golf 4 2001 germania are aer conditionat si nam geamuri si oglinzi nu inteleg km vine asta dar in fine ...

CATALINBRAT 15-06-11 15:07

Salut, aceasta trecere este foarte costisitoare .Ma refer la bani ,timp,manopera foarte scumpa.. Deci nu merita ...
Suna-ma si iti explic ....
0769354517

vlkk 16-06-11 13:32

REPARATII "MACARALE GEAMURI ELECTRICE SI MANUALE"VW.GOLF 3,4,5 ,BORA, AUDI A2,A3,A4,A6,POLO,LUPO,SEAT LEON,TOLEDO,IBIZA,PASSAT.. SKODA,OCTAVIA ,FABIA ,ETC.........OPEL ....
Daca aveti intrebari in legatura cu geamurile electrice, va pot ajuta "daca se poate " .. window's men.........

salut sunt nou pe forum. As avea si eu o intrebare la tine. am un golf3 geamuri electrice fata-spate. Geamul dreapta fata cand apas pe buton se aude un tacanit,dar nu se deschide. Care ar fi problema? Multumesc foarte mult daca m-ai putea ajuta.Sunt nou pe forum

vlkk 16-06-11 14:44

salut sunt nou pe forum. As avea si eu o intrebare la tine. am un golf3 geamuri electrice fata-spate. Geamul dreapta fata cand apas pe buton se aude un tacanit,dar nu se deschide. Care ar fi problema? Multumesc foarte mult daca m-ai putea ajuta.Sunt nou pe forum :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2

socratestanculescu 23-08-11 18:24

Macara electrica geam dreapta Audi 100 stricata:piesa rotunda de plastic pe care se infasoara cablul are un "canal" spart si unul din capete s-a smuls din prindere,atat din piesa rotunda de actionare cat si din prinderea de pe suportul geamului.
Ma poate "rezolva"cineva ? 0744652675 Cu multumiri anticipate...!!!

him02 17-09-13 10:26

salut,stii cumva daca cablul de la macara manuala se potriveste cea electrica? (golf 3)

szoke_sz 17-09-13 16:42

Quote:

Originally Posted by him02 (Post 5573307)
salut,stii cumva daca cablul de la macara manuala se potriveste cea electrica? (golf 3)

nu se portriveste

Ghostyz0r 24-10-13 23:36

Quote:

Originally Posted by CATALINBRAT (Post 2093109)
Daca aveti intrebari in legatura cu geamurile electrice, va pot ajuta "daca se poate " .. window's men.........;)

Salut, pentru un BMW e46, reparatie macara geam sofer, functioneaza dar are joc(nu stiu cum sa-ti explic , daca misc de geam, se ridica/lasa) si cateodata se inchide foarte greu, cateodata merge bine.Cat ma costa si in cat timp se repara?.

All times are GMT +2. The time now is 01:28.

- Copyright 2026 4Tuning