Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - proiect in decurs (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/110894-e36-proiect-decurs.html)

BMnWA 23-02-09 01:14

BMW E36 - proiectul NWA - 318i

3 Attachment(s)
Pentru inceput nu am decat 3 poze care arata starea originala in care se prezenta masina cand a trecut in parohia mea,asta fiind in urma cu 5 luni. In prezent masina este diferita .imbunatatiri,modificari etc.
Descriere
-anul 1994
-motor 1.8i 116hp
-165000 km
-geamuri fata electrice
-trapa electrica
-oglinzi electrice M si incalzite
-pret final la masina adusa in fata blocului 2600 euro fara taxa
Primele imbunatatiri au fost la partea mecanica dupa un control amanuntit. Am schimbat : pivoti , bucsi , capete de bara , telescoape gaz + arcuri , bielete,placute frana, ulei , filtru de ulei , ulei in cutie. A fost schimbat tot ce batea scartaia suna aiurea sau nu se purta corespunzator.In momentul de fata masina are o stare imecabila de functionare mult prea bine pentru varsta ei,motorul trage foarte bine,nu bate absolut nimica,e pus tot nou pe ea.Pret total la service aprox 600 euro.
Momentan trag aici linie si continui povestea si progresele ei in urmatoarele zile.

GOGU_VL 23-02-09 01:37

Re: BMW e36 proiect in decurs

Frumoasa.....tinand cont k e totul original pe ea, nu kich.....si sper s'o pastrezi tot asa.
Asteptam poze recente cu ea ;)

D o n n 23-02-09 01:39

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente....bafta cu ea si asteptam progresele !

BMnWA 23-02-09 01:40

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 2091685)
Frumoasa.....tinand cont k e totul original pe ea, nu kich.....si sper s'o pastrezi tot asa.
Asteptam poze recente cu ea ;)

am cam indepartat-o de original sper sa ajunga bine in final.

BMnWA 23-02-09 01:41

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 2091689)
Sa o stapanesti sanatos si fara incidente....bafta cu ea si asteptam progresele !

mersi , dar deja am botezat-o in decembrie :)

raduku_moto 23-02-09 06:23

frumoasa masina, insa ai grija cu cauciucurile alea-sunt cam uzate.Ce taxa platesti la ea,cea veche sau cea noua?

BMnWA 23-02-09 09:25

Quote:

Originally Posted by raduku_moto (Post 2091761)
frumoasa masina, insa ai grija cu cauciucurile alea-sunt cam uzate.Ce taxa platesti la ea,cea veche sau cea noua?

sunt si cauciucuri de iarna dar le trec la tura urmatoare de imbunatatiri :)

BMnWA 23-02-09 09:27

Quote:

Originally Posted by raduku_moto (Post 2091761)

am inmatriculat-o atunci dupa 2-3 saptamani.

69WRX 23-02-09 11:49

e euro 2 ? cat a fost taxa ?

Lupy 23-02-09 12:01

arata foarte bine, s-o stapanesti cu placere ... asteptam poze noi... bafta

GOGU_VL 23-02-09 12:09

Sa pui si tu ceva poze mai recente cu dansa, sa ne dam o parere si la cum arata acum :twisted:

BMnWA 23-02-09 17:55

Quote:

Originally Posted by 69WRX (Post 2092297)
e euro 2 ? cat a fost taxa ?

normal e euro 2. taxa a fost 380 euro.

Marian_nebunu 25-02-09 08:58

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 2093333)
normal e euro 2. taxa a fost 380 euro.

bai boss :d e frumoasa :d rau...felicitari :d sa vedem ce ai de gand :d
sper sa nu faci prostia sa pui "suspensie":(
credema ca nu se merita la noi in bucuresti..niste arcuri rosii eu zic ca iti sunt de ajuns :d
inele de angel...daca nu are sa ii pui :d un kit m tech ca este frumos daca nu mergi cu mine la un tovaras si iti faci o bara din fibra grava d tot :)
la a mea mam interesat vorbisem cu cineva din italia sa imi trimita o bara de m3 e 46....am fost la un mecanic cu dimensiunile respective...si cu arcurile care le am pe masina ramaneam cu 4 cm distanta:(
asadar masina mea exterior...adik bara fatza spate...va ramane stock :)
ce sa iti mai zic masinutza e superba....asteptam toti puze cu ..."upgrade":X

BMnWA 25-02-09 10:15

e simpatica nu e chiar asa frumoasa.. :) nu are nimica pus pe ea in primele poze.

BMnWA 03-03-09 01:32

Re: E36 - proiect in decurs

5 Attachment(s)
In urmatoarea etapa mai adaug folii (150 euro) gume iarna Dunlop Winter Sport 195/55/15 (280 euro) si un mp3 Alpine CDE 9881 (100 euro) + telecomanda (30 euro) . 4 boxe pioneer , pe fata de 17cm pe 2 cai , spate oale pe 3 cai + statie JBL 800w + woofer custom 1000w (300 euro toate). Si 2 semnalizari albe (25euro) nu gasesc poze cu partea din fata a masinii de pe vremea aceea,acuma fiind diferit.
Cu foliile ma descurc noaptea , nu am probleme. Gumele au o aderenta extrem de buna pe ud cat si zapada fenomenal de buna. Pe ud pleaca de parca e asfalt incins iar pe zapada proaspata sta ca fara probleme. Mp3-ul isi face treaba foarte bine,sunt multumit de el foarte mult. Boxele nu ma lasa nici ele la greu iar wooferul face circ si la volun de 3-4 nu te poti intelege in masina . Nu am resuit sa pun filmulet cu muzica pentru ca am filmat cu telefonul si imi zici Invalid file.. nu stiu cum se aude aici dar filmarea originala suna de 10 ori mai tare fata de asta https://www.youtube.com/watch?v=iCqrCq1bKyI
Toate astea fiind adaugate la nici o luna dupa inmatricularea masinii adaugand la fondul de investitii o suma de 885 euro .

pharaon 03-03-09 12:32

Misto masina.

CoSmIn-CMN 10-03-09 10:42

Salut felicitari si sa ai grija de ea...Masina e tun!!!

sebilica455 29-03-09 04:03

masina arata bine
bravo

AlexRo 29-03-09 06:56

sa o stapanesti sanatos si sa iasa ce ti ai dorit din ea..usor usor le faci pe toate bani sa fie ..bafta

BMnWA 29-03-09 18:58

10 Attachment(s)
Ultimele schimbari pe masina :
bara fata - 120 euro
farurile - 130 euro
eleron porbagaj - 70 euro
eleron luneta - 30 euro
ceasuri albe - 25 euro
volan victor 70 euro
Total - 445 euro
Nu cred ca arata asa rau cu bara fata , care pentru multi este cu semn de intrebare. Vreau sa o schimb cu una M pentru ca e prea mica distanta intre bara si asfalt si nu pot sa o las din suspensii pentru ca adun si praful dupa mine. In idee toate raman pe masina pana ma plictisesc de ele si o sa revin la niste modificari care o sa traga mai mult spre original.

DannyKid 29-03-09 19:53

Buna investitie, singuru lucru ce da nasol din partea mea, e nasu...mi se pare ca e trist asa, pleoshtit :)), nush cum sa zic, avem si noi in VL o pisica cu nas ca ala si nu`mi place deloc.
Sa sti ca nam zis`o in nume de rau...:-P
Oricum frumos ce ai facut si bafta in continuare !

said_iubi 31-03-09 23:31

FRATE DER CE AI FACUT AI DAT JOS OGLINZILE DE M?? DADEAU FOARTE BINE

GOGU_VL 01-04-09 00:17

Quote:

Originally Posted by said_iubi (Post 2201154)

Las'o mai jos......skimbai narile , pune'le pe celelalte, si daca te pricepi fa'le negre.....decat sa fi dat 120euro pe bara mai bine dadeai 130euro pe bara de M.....daca i'ai pus faruri clare, tresa'i pui si triple clare, nu ?
Toate astea fiind parerile mele ;)
Da'mi mie oglinzile de ///M......daca le m'ai ai

NickTRT 01-04-09 12:12

Frumusica masina, ii lispsestc jantele pe 17' si suspensiile. Bara fata nu a fost cea mai buna alegere, dar dak tie iti place e ok.
Bafta in continuare, si cat mai multi km fara incidente ;)

BMnWA 01-04-09 17:29

Quote:

Originally Posted by said_iubi (Post 2201154)

le-am dat jos pentru ca am lovit putin usa si am ramas doar cu oglinda pe stanga . Caut acuma sa iau pe dreapta oglina. Stiu ca arata bine..fata de paletele astea..

BMnWA 01-04-09 17:31

Quote:

Originally Posted by DannyKid (Post 2194251)
Buna investitie, singuru lucru ce da nasol din partea mea, e nasu...mi se pare ca e trist asa, pleoshtit :)), nush cum sa zic, avem si noi in VL o pisica cu nas ca ala si nu`mi place deloc.
Sa sti ca nam zis`o in nume de rau...:-P
Oricum frumos ce ai facut si bafta in continuare !

o sa aiba parte de schimbari in continuare. pot sa iti dau dreptate , o sa le schimb cu timpul. :) ms

BMnWA 03-04-09 02:42

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 2201265)
Las'o mai jos......skimbai narile , pune'le pe celelalte, si daca te pricepi fa'le negre.....decat sa fi dat 120euro pe bara mai bine dadeai 130euro pe bara de M.....daca i'ai pus faruri clare, tresa'i pui si triple clare, nu ?
Toate astea fiind parerile mele ;)
Da'mi mie oglinzile de ///M......daca le m'ai ai

incerc sa le schimb. nu am gasit bara M cand am avut nevoie si asta am gasit-o sa o pun sus ca nu aveam deloc. Acuma are jante 17 si arata mai bine. daca o las din suspensii atunci nu mai pot umbla nicaieri ca iau tot cu bara fata. Oglinzile M o sa le pun sus dar nu am decat oglinda de pe stanga ca dreapta am lovit-o.

BMnWA 03-04-09 02:46

Quote:

Originally Posted by NickTRT (Post 2202172)
Frumusica masina, ii lispsestc jantele pe 17' si suspensiile. Bara fata nu a fost cea mai buna alegere, dar dak tie iti place e ok.
Bafta in continuare, si cat mai multi km fara incidente ;)

jantele sunt deja puse pe 17 , o sa pun zilele astea pozele. Suspensia ma retine pentru ca o las prea jos si frec tot cu bara.. bara e foarte joasa si mi-e greu , o sa o las dupa ce ii pun bara M pe fata.

GOGU_VL 03-04-09 13:43

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 2207909)
incerc sa le schimb. nu am gasit bara M cand am avut nevoie si asta am gasit-o sa o pun sus ca nu aveam deloc. Acuma are jante 17 si arata mai bine. daca o las din suspensii atunci nu mai pot umbla nicaieri ca iau tot cu bara fata. Oglinzile M o sa le pun sus dar nu am decat oglinda de pe stanga ca dreapta am lovit-o.

Pune'i suspensie sport reglabila, e undeva pe la 250euro.

BMnWA 04-04-09 02:18

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 2208873)
Pune'i suspensie sport reglabila, e undeva pe la 250euro.

o sa ii pun cel mai sigur cand ii voi schimba bara fata. acuma e prea joasa oricum si daca o mai las atunci ma pot duce numa pe autostrada ca in rest trag orice dupa mine.

BMnWA 27-04-09 00:21

5 Attachment(s)
Cu sosirea primaverii au venit la timp si jentile pe 17" care mi-au ingreunat putin demarajul datorita gumelor 235/45,dar cel putin acuma sta de 2 ori mai bine pe curbe si e mult mai asezata cu toate ca inca nu are suspensie sport..I-am gasit si niste scaune cu incalzire dar din pacate nu am partea electrica la ele, acuma astept niste raspunsuri si sper sa gasesc tot ce am nevoie sa le leg. I-am mai schimbat si toba , am pus una care face galagie ca pe circuit :)) ce mai vreau sa ii schimb in viitorul apropiat sunt stopurile si sa ii pun la ceasuri niste inele cromate si daca gasesc la un pret bun niste bandouri de M. Dupa ce da caldura bine de tot o sa folosesc mai mult motorul si masina va intra la atelier sa o vopsesc pragurile si alte detalii marunte cu provenienta parcari etc. Ma gandeam sa ii vopsesc si rama la usi unde este cu negru dar nu stiu cum va arata,ramane sa mai studiez putin problema. Ultima investitie m-a ridicat cu jentile cu pregatit-montat-echilibrat+ gume briedgestone potentza 225/45/17 fata si 235/45/17 spate + jentile M la 400 euro iar toba cu montat 100 euro.

Marian_nebunu 08-05-09 11:14

foarte foarte foarte frumos:D...bv....sa stii nu trebuie neaparat sa ai "Bara de M" ca toata lumea :) trebuie sa fii si tu putin diferit:)...
sa vezi ce bara mi-am comandat eu :) saptamana viitoare pe joi sper sa pun poze cu ea deja p masina:)...e mortala :D...si pe e 46 sedan in romania eu nu am vazut{cel putin pe 4 tuning"}
mai trebuie putin lasata si e foarte ok masina mie imi place cum ti-a iesit bv :)

BMnWA 09-05-09 08:24

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 2299646)
foarte foarte foarte frumos:D...bv....sa stii nu trebuie neaparat sa ai "Bara de M" ca toata lumea :) trebuie sa fii si tu putin diferit:)...
sa vezi ce bara mi-am comandat eu :) saptamana viitoare pe joi sper sa pun poze cu ea deja p masina:)...e mortala :D...si pe e 46 sedan in romania eu nu am vazut{cel putin pe 4 tuning"}
mai trebuie putin lasata si e foarte ok masina mie imi place cum ti-a iesit bv :)

eu n-am treaba cu "toata lumea" pentru ca aici in oras daca sunt 2 e36 cu bara M si alea sunt dalea bijnitarite de vanzare , dar nici un pasionat. aici nu e concentrata piata iar pe mine nu ma intereseaza ca are x din brasov sau y din iasi M peste tot. Imi place cum arata bara aia si mi-ar fi suficient sincer. Oricum vreau ceva mai nou ca nu suport sunetele de anii 90` de pe drumurile noastre,dar pana atunci imi aranjez masina cum simt.

D o n n 09-05-09 09:50

bafta in continuare,si din moment ce e masina ta ,o faci cum vrei,ce iti place tie aia pune pe ea ;)

BMnWA 27-05-09 18:12

3 Attachment(s)
Nu de mult timp am prins o combinatie cu un DVD player Clarion/VRX868RVD ce nu am putut sa o ratez. Inca nu am poze cu el pus sus dar o sa ii fac zilele astea. Motanul a primit pentru buna purtare inele aluminiu si onament carbon in jurul ceasurilor , consola de aluminiu si stopuri alb-rosu clare.Acuma caut pe cineva sa imi pregateasca o cutie pentru 2 woofere, cel vechi care il aveam si inca unu ce l-am achizitionat recent, Magnat XTC 1200w. Partea buna e ca statia JBL GTO2000 400w suporta 2 woofere ceea ce va face un sunet destul de puternic , dar nici calitatea nu lipeste. Urmatorul lucru care va fi primul pe lista sunt suspensii sport normale sau reglabile depinde care cum le gasesc,iar in maxim 2 saptamani o sa intre la vopsit total sau partial in zonele ce are zgarieturi , inca nu sunt sigur. Ceasurile se vad perfect dar in poza a iesit lumina mai concentrata in unele locuri. O sa revin cu niste poze azi sau maine.

roGan 27-05-09 19:20

frumoasa masina, si e frumoasa ca e pe gustul tau, trebuie sa fie pe gustul tau ca altfel nu-ti da satisfactie;) stii cum e, nu te poti kk in gusturile omului, fiecare cu gusturile lui :D frumoase ceasurile;)

BMnWA 27-05-09 19:21

Quote:

Originally Posted by roGan (Post 2357237)
frumoasa masina, si e frumoasa ca e pe gustul tau, trebuie sa fie pe gustul tau ca altfel nu-ti da satisfactie;) stii cum e, nu te poti kk in gusturile omului, fiecare cu gusturile lui :D frumoase ceasurile;)

stii cum e acuma nu o poti face frumoasa din prima numa daca o iei gata frumoasa.. trebuie sa invatam din greseli :)

roGan 27-05-09 19:23

poti lua o pisica gata frumoasa?!:shock::shock: mai greu sa fie si pe placul tau, trebuie sa pui si u niste suflet ca sa iasa frumoasa8) hai te-am lasat ma duc sa ma uit la meci :D

BMnWA 28-05-09 01:24

5 Attachment(s)
Poze noi :) stopuri - inele - ornament carbon inele - dvd

Marian_nebunu 28-05-09 16:13

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 2357004)
Nu de mult timp am prins o combinatie cu un DVD player Clarion/VRX868RVD ce nu am putut sa o ratez. Inca nu am poze cu el pus sus dar o sa ii fac zilele astea. Motanul a primit pentru buna purtare inele aluminiu si onament carbon in jurul ceasurilor , consola de aluminiu si stopuri alb-rosu clare.Acuma caut pe cineva sa imi pregateasca o cutie pentru 2 woofere, cel vechi care il aveam si inca unu ce l-am achizitionat recent, Magnat XTC 1200w. Partea buna e ca statia JBL GTO2000 400w suporta 2 woofere ceea ce va face un sunet destul de puternic , dar nici calitatea nu lipeste. Urmatorul lucru care va fi primul pe lista sunt suspensii sport normale sau reglabile depinde care cum le gasesc,iar in maxim 2 saptamani o sa intre la vopsit total sau partial in zonele ce are zgarieturi , inca nu sunt sigur. Ceasurile se vad perfect dar in poza a iesit lumina mai concentrata in unele locuri. O sa revin cu niste poze azi sau maine.

deci bordu masinii tale este mortal :)

singurele ceasuri albe pe care leas pune pe bmw sunt cele care le ai tu:)

apoi inelele cromate schimba enorm:)

stoapele la fel super frumoase bv bv fratemiu continua ca imi place usor usor o schimbi si tu :)...toti suferim de o boala...TUNING:p

NEAPARAT LASO PE BURTA:) IAI SUSPENSIE SAU MACAR ARCURI :)

All times are GMT +2. The time now is 10:47.

- Copyright 2026 4Tuning