![]() |
Virtual Tuning
2 Attachment(s)
salz all ...am deschis acest topic pt k am vazut k multe orashe(sectiuni) au topic pt virtual tuning...ajea k ...cei care isi vor masinile vtunate...pls poze :D la rezolutii \"decente\" daka se poate :D
|
knox ... cat costa cursu de 'initziere' in ale VT` ? :P ... dak ma mai invetzi shi p mine ... o sa ma gaseshti shi p mine p topicu asta ... :D
|
3 Attachment(s)
Could u tun me this?
|
tanti ... pot sa garantez ka nu are ce sa faca cu pozele astea ...
din unghiurile alea e imposibil ... h3h3 ... macar atata stiu si eu :P |
2 Attachment(s)
daca tot a venit vorba de virtual tuning... ma bag si eu cu fosta \"nevasta\"... avem la noi in club un mester mare... :wink:
|
Kickkass !!! se stie ...
:peace: :peace: :peace: |
e artist tipu... n-ai ce sa zici..
Am o noua domnisoara.. Peugeot 306 CC... 1.8cmc, 105CP, vreau sa vad ce scoate din ea... |
Re:
Quote:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
ce vorbeshti ??? :D :D :d :D :d :D |
1 Attachment(s)
a doua copie a Vtuningului de la Golf ...
|
1 Attachment(s)
Ideea e fost a mea dar the manufacturing belongs 2 Horicuzzzz :peace:
|
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
nici nu e greu sa realizezi ce e pe golf dar hai sa te vad ce ai face cu Ursuletul meu ?
|
mi-e frica Laci ca din unghiurile astea nu o sa poata Horicuzz mare lucru .... :roll:
|
hmm daca crezi pot sa iti demontez spoilerele si sa ti-l pozez asa doar insa am vazut ca era pozat si golful 2
|
1 Attachment(s)
horicutz......amaze me...... :D
|
1 Attachment(s)
more....
|
aku am intrat in casa,am venit din vacanta,o sa ma apuk shi de ursan shi de audi :D patience my friends :D
|
Abia astept deja !
|
hmmmm.....cam pe cand o sa le termini?????
|
Ia lasatzi mai omu' sa lucreze :wink:
|
Re:
Quote:
|
dah......jos palaria......e meseriash omu'.......is super incantat de ce a iesit.... 8) :D
|
putem vedea si noi ce a iesit?? :D
|
1 Attachment(s)
sure.....
|
thx,a iesit bine,e chiar realizabil :D :D
|
Parca chiar am ceva asemanat :wink: or
|
1 Attachment(s)
hehehe......no thanks.......io's innebunit dupa barile rs.....una de'aia m'ar interesa dak ai......am vazut pe cateva masini.....lbari de rs de la tine......un opel turqoize......alfa romeo model mai vechi.....da' nu prea mi'a placut finisarea......adik prizele de aer de pe lateral parca erau prea grosolane......mie mi'ar trebui ceva de genu' asta.........ai????
|
De unde as putea face si eu rost de program? Daca poate cineva sa imi spuna. sau daca are poze cu golf 4 facute in virtual tuning?
|
Re:
Quote:
|
Pe sfarsitul sapt o sa pun niste poze si daca ai timp sa imi faci sa vad cum arata. Mersi! :D
|
aici nu se vinde n-ica? :(
|
Re:
Quote:
|
voi virtual io real!!!!!!!! :D
|
Re: Virtual Tuning
3 Attachment(s)
hai ca va incurajez si io umpic :)
Bmw E30 (Laci) |
1 Attachment(s)
am incercat si io la repezeala ceva sper sa nu fi suparat pe careva
|
Quote:
|
Quote:
nu se supara nimeni..cel putin io nu:) daca isi mai pun oamenii masinile,ma poti "ajuta" si tu daca vrei :) peace!! |
sa puna oamenii poze atunci si sa vedem ce putem face cu ele
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:40. |
- Copyright 2026 4Tuning