![]() |
E36 - 320i coupe
6 Attachment(s)
masina o am de 2 luni si ceva, dar am apucat sa merg doar 5 zile cu ea si dupa mi-au expirat numerele si mi-a iesit non-euro la RAR :(. acum astept sa vad cum e cu taxa pentru ca masina e in tara inainte de 15 decembrie... ce sa zic despre ea... are kitul de la rieger, jante pe 17" brock 10j 245/35, angel eyes, xenon... motorul este de 2.0 150cp si cutie automata :|. dupa ce o inmatriculez o sa ii schimb motorul cu unu de 2.5 24v si cutie manuala si alte modificari, in special pe la interior. astept pareri :)
|
Re: e36 - 320i coupe
Frumoasa masina . Jantele se numesc Brock B1 nu bronx... :))
|
bun asa :lol:
|
Frumoasa masina...doar ca nichelu ala de pe aripi cu M3 prea sare in evidenta si nu da bine pe masina, in rest noroc la ea.
|
Frumoasa pisica se vede ca a fost intretinuta , sa o stapanesti sanatos si fara incidente !
|
frumoasa foc pisica, sa o stapanesti sanatos.
bafta !! L.E ce an e pisica ? |
Arata foarte bine, imi place mult. Sa ai noroc cu ea si mai ales cu inmatricularea
|
Frumoasa masina. Singurele lucruri care nu imi plac sunt chestiile alea de pe aripi cu M3. Bafta!:D
|
daca vrei sa o inscri pe bulgari pot sa te ajut, am inscis-o eu pe a mea acum 2 zile si m-a costat 500 de euro
on topic: imi plac rau jantele alea :X |
frumoasa masina ... chiar imi place ... :D
dar alea cu m3 dp aripi sunt oribile ... fa ceva cu ele ... fale negre ... |
prizele de pe aripi urmeaza sa le dau jos si sa le fac negre... vreau demult sa fac asta, dar nu am apucat :).
masina e din `92. in brief scrie ca are euro 2, dar astia la rar au zis ca nu are cum ca e non-euro :( @69WRX: astept intai sa vad ce fac cu taxa ca sincer prefer sa dau 2000 euro sa o inscriu la noi pe numele meu decat sa o inscriu pe bulgaria... faza e ca eu am cumparat masina de la cineva care a adus-o din germania si am citit pe undeva ca poate sa o inmatriculeze dupa taxa veche doar persoana care a adus-o in tara. o sa ma duc luni sa ma interesez. daca nu reusesc sa fac nimic o sa apelez si la varianta cu bulgaria. @haristeas51: mi s-a parut mie ciudat cand am scris ca jantele sunt bronx :P... dar era si tarziu si nu mi-am mai dat seama. ms pentru corectare PS: ms la toti pentru pareri :) |
Re: E36 - 320i coupe
Frumoas Rau pisiku asta :X....poti sa ma lamuresti si pe mine cu "faza e ca eu am cumparat masina de la cineva care a adus-o din germania si am citit pe undeva ca poate sa o inmatriculeze dupa taxa veche doar persoana care a adus-o in tara' Astept Raspuns pe Pm daca afli cv de faza asta sunt si eu in aceiasi situatie cu o masina:( SaluT si Spor La Treaba:)!!
|
ms
uite la asta ma refer :| : https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=1535 luni o sa ma duc si eu la financiar sa ma interesez si o sa iti spun ce mi-au zis |
daca a fost adusa inainte de 15 decembrie in tara poti sa o inmatriculezi cu taxa veche...cred ca in jur de 2100 de euro...
barile sunt din fibra ? cred ca ar trebui sa renunti de tot la aripile alea |
...chiar frumoasa pisicutza asta...sa ai noroc de ea si bafta in continuare!!!
|
@69WRX: da... cam asa era taxa veche si sper sa pot sa o inscriu cu taxa asta. barile nu sunt din fibra si la aripi presupun ca te referi la grilele alea nu? vreau sa le fac negre sa vad cum da... de renuntat trebuie ori sa schimb aripile cu totu ori sa astup gaurile. nu cred ca o sa renunt la ele
@Calin_CGM: ms |
spune-mi si mie daca stii pe cineva care vinde o bara cum ai tu pe fata(banuiesc ca este rieger) mersi mult
|
sorry dar nu stiu pe nimeni... da este rieger
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
arata chiar bine masina...daca mai avea si bandouri de M pe usi arata si mai bine..
in rest nu cred ca ar mai trebui facut ceva la exterior inafara de grilele de pe aripi... |
Quote:
|
Quote:
inca ma gandesc daca sa ii pun triple pe leduri sau sa le las pe astea si LSD-uri, dar astea mai au destul de asteptat :P. in rest pe la exterior i-am facut cam tot ce nu prea imi placea la ea cand am luat-o... narile carbon, sitele negre (erau gri), angel eyes ccfl, xenon, triplele le-am facut negre pe unde era rosu si folie pe geamuri... si cam atat i-am facut de cand am luat-o |
Frumoasa foc pisicuta......s'ai parte de ea si sa te fereasca de orice neplaceri ;)
|
ms ;)
|
Quote:
|
te superi daka copiez si eu o poza cu masina ta ca sami caut si eu o bara ca a ta pe fata?astept un raspuns mersi mult
|
nu ma supar stai linistit ;)
|
mersi mult;)
|
np... bafta la cautare :P
|
as avea nevoie de niste pareri :)
ma gandeam sa imi polisez buzele la jante si sa le fac spitele negre... cum credeti ca ar da asa? sau doar sa ii polisez buzele? |
eu nu le-as face cu miezu negru, dar asta e parerea mea ;)
|
Cel mai bine ii polishezi doar buza jentii ! Bafta!
|
aceeasi parere...nu le face negre...
|
deocamdata o sa le las asa si nu o sa le fac nimic :)
am platit si eu in sfarsit taxa 7807 ron :(. acum tre sa o inmatriculez si sa astept sa imi iau permisul inapoi ca am ramas fara :( vreau sa va intreb si eu ceva... ce ulei sa bag in ea? am gasit pe la motor o foaie pe care scrie la cati km a fost facut ultimul schimb de ulei si ce ulei s-a bagat. firma nu prea se intelegea ce scrie, dar uleiul era 10w40. eu ma gandeam sa bag 5w40... ar avea ceva? sau sa bag tot ce avea si inainte? si ce firma? :) later edit: si cati litri intra in ea? :P |
Quote:
Ulei intră 6,50 L , bagă tot 10w40 , depinde de cāţi km are. Recomandat e 5w 40 , Castrol/Mobil |
Quote:
avand in vedere ca are ceva km :) |
nice masina ... bafta cu ea si fara incidente neplacute ...
|
frumoasa mita :-) sa o stapinesti sanatos
Exact asa vreau sa fac si eu sa iau o pisica sa arate bine exteriorul si sa pun un motor mare pe ea;) piesa rau si culoarea:);) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:59. |
- Copyright 2026 4Tuning