![]() |
Audi TT-RS - Primele imagini teaser
3 Attachment(s)
Germanii de la Audi au dezvaluit astazi primele imagini teaser cu noul TT-RS, model ce va debuta in martie la Salonul Auto de la Geneva. Asa cum se poate observa si in aceste fotografii, Audi TT-RS va beneficia de LED-uri, jante cu spite duble dar si de un eleron fix. Asa cum era de asteptat, noul model va primi si tractiune integrala quattro si sistem performant de franare. Sub capota vom gasi un motor turbo in cinci cilindri de 2.5 litri ce dezvolta peste 300 cai putere. Acceleratia de la 0 la 100 km/h se va realiza in aproximativ 5 secunde, in timp ce viteza maxima va fi limitata la 250 km/h.
|
Re: Audi TT-RS - Primele imagini teaser
mda.........
|
frumos modelu la fel ca toate modele scoase in ultimu timp de audi..se pare ca au mers pe o linie de design castigatoare nu ar fi de mirare ca anu acesta sa fie marca premium numaru 1
|
fosrte foarte ok !!! chiar imi place !! sa vedem pretul !!!
|
o mica bomba.:-)
|
dupa poze o sa fie ceva superb
p.s. super sound :-) |
avand in vedere ca TTS-ul ajungea asta vara la 70-70 si un pic de mii full,cu siguranta TT-rs`ul va fi si mai si..desi ar fi mult prea exagerat pentru un TT.frumusica rau bara fata..
|
se anuntza ceva periculos.
|
Fiara mica si puternica sa vedem ceva preturi ca la Audi nu e prea ieftina performanta
|
Pare frumos atat in fata cat si in spate....asteptam sa vedem exact ce si cum !
|
pare foarte jmeker..sa-l vedem intreg...
|
la prima vedere pare superr.... dar sa vedem intregul
|
super masina super motor ce mai trebuie cumparatori
I LOVE SKODA OCTAVIA RS |
Mie niciodata nu mi-a placut cum arata TT-ul...nu e suplu deloc, e mic, gras, si disproportionat ! Sper ca viitorul TT sa aiba o forma mai de doamne-ajuta, si eventual motor pozitionat central ca la boxster :D
In fine, am gasit un filmulet cu TTRS-ul pe circuit. Voua asta vi se pare ca seamana cu o masina sport ?? Mie mai degraba mi se pare ca seamana cu un gandac, cu un carabus din ala umflat. Pur si simplu are o forma ORIBILA, si nu exagerez deloc cand spun asta. Sunetul motorului insa trebuie sa recunosc ca este genial :oops: https://www.youtube.com/watch?v=X4IOc...eature=related |
frumos rau :D :peace:
|
1 Attachment(s)
Exact ce ziceam, masina asta arata mai degraba ca o jucarie decat ca o masina sport adevarata. Cel mai naspa design de la audi EVER !!
|
cred ca o sa arate frumos:)....si performatele sunt ok dar....tot rs4 e masina mea de vis...
|
mergea modelul devil eyes la leduri....parerea mea, in rest este frumoasa dar prefer un m3 decat asta :):evil:
|
Quote:
|
mie unu imi place ....chiar foarte mult:-D
|
Quote:
Ps: sa inteleg ca esti fata ?? |
frumos .. chiar e super ok .. si motorizarea ..2.5 l si 300 hp ..e ok
|
niciodata nu mi`a placut TT`ul mi se pare masina de femei si nu arata nici cum din punctu meu de vedere.... nici asta nu mi`l place
|
Quote:
|
Pe sistemul "mica mica dar...fuge":lol:. E draguta masinuta ,zic draguta si nu frumoasa fiindca nu prea mi-a placut tt-ul si nici nu-mi place(inca):oops:;nu-mi place in sensul ca nu-i o masina pentru "bad boys" nici macar pentru "boys";clar e o masina pentru fetite "Tunate":twisted:.
|
cum sunaaaaaaaa :love::love::love::love::love::love::love::love: ...genial
|
Quote:
Da,sunt fata. |
Musca din ei minirally :lol:
Eu cred ca daca nu cunosti toata gama de masini a unei marci,eu zic sa nu te amesteci in detalii de genul asta... Crede-ma masina asta arata mult mai bine decat alte masini coupe!Are o forma...mie imi place toata masina din bara in bara si nu am ce sa-i reprosez...iar interiorul este intr-un mare stil. Si eu conduc un coupe mult mai ieftin decat audi si daca o iau dupa criteriile tale si a mea e disproportionata... Daca masinile noastre coupe sunt disproportionate atunci X6 cum este? |
Frumos...imi place cum se aude:D
|
:lol:
Quote:
|
Nota 10 pentru motor. In sfarsit un model TT care depaseste pragul de 300 cp. Aspect: Fata imi place la nebunie, o reprezinta, insa spatele(cel putin mie ) nu mi s-a parut niciodata prea dragut. Mi se pare ca se termina prea brusc. Daca avea 10-15 cm in plus la spate, era perfecta din punctul meu de vedere. Eu am modelul precedent de TT, si am preferat sa il iau pe cel cabrio, tocmai din cauza spatelui. Oricum, per ansamblu este o supermasina, si sa speram ca va fi introdus si motorul de 3.0
|
era frumos oricum...iar acum e si mai frumos!
|
parfum
|
8 Attachment(s)
Audi TT-RS - Primele fotografii oficiale
Acestea sunt primele fotografii oficiale cu Audi TT-RS. Noul model va debuta in martie la Salonul Auto de la Geneva si va fi disponibil in doua versiuni de caroserie, coupe si cabrio. Sub capota vom gasi un motor turbo in cinci cilindri, de 2.5 litri, ce dezvolta 340 cai putere si 450 Nm. Audi TT-RS va beneficia de o noua cutie manuala cu sase trepte si tractiune integrala quattro. Ca performante, modelul german va accelera de la 0 la 100 km/h in 4.6 secunde (4.7 secunde pentru versiunea Roadster), iar viteza maxima va fi limitata la 250 km/h. Optional, Audi poate limita viteza maxima la 280 km/h. Din punct de vedere estetic, noul TT-RS beneficiaza la exterior de spoilere mai agresive, LED-uri si un eleron fix. La interior gasim piele, volan si scaune sport. |
Mda...in poze arata bine...mai ales spoilerul fata si incadrarea esapamentelor in bara spate
|
Arata bine. Dar nu o sa aiba viata usoara cu viitorul Z4 M.
|
din fata arata bine...e o masina sportiva dar si pretu va fi pe masura cred..
|
imi place la nebunie cum arata, si ce performante are! chiar daca nu se compara cu Z4M, e totusi foarte reusit!
|
tinand cont ca sunt fan audi si posesor de audi,cred ca se stie parerea mea deci e supur frumoasa masina,desi eu nu mi-as lua ca nu sunt adeptul la masinile mici cu 2 usi,prefer un a8 ceva de genul 4.2quatro sau w12 quatro si masina visurilor mele e ste aud rs4 din 2000-2001
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:33. |
- Copyright 2026 4Tuning