Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Audi TT-RS - Primele imagini teaser (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/110530-audi-tt-rs-primele-imagini-teaser.html)

boy_wonder 20-02-09 17:18

Audi TT-RS - Primele imagini teaser

3 Attachment(s)
Germanii de la Audi au dezvaluit astazi primele imagini teaser cu noul TT-RS, model ce va debuta in martie la Salonul Auto de la Geneva. Asa cum se poate observa si in aceste fotografii, Audi TT-RS va beneficia de LED-uri, jante cu spite duble dar si de un eleron fix. Asa cum era de asteptat, noul model va primi si tractiune integrala quattro si sistem performant de franare. Sub capota vom gasi un motor turbo in cinci cilindri de 2.5 litri ce dezvolta peste 300 cai putere. Acceleratia de la 0 la 100 km/h se va realiza in aproximativ 5 secunde, in timp ce viteza maxima va fi limitata la 250 km/h.

viorel oancea 20-02-09 18:06

Re: Audi TT-RS - Primele imagini teaser

mda.........

adrian78bmw 20-02-09 18:14

frumos modelu la fel ca toate modele scoase in ultimu timp de audi..se pare ca au mers pe o linie de design castigatoare nu ar fi de mirare ca anu acesta sa fie marca premium numaru 1

Blondu_206 20-02-09 18:14

fosrte foarte ok !!! chiar imi place !! sa vedem pretul !!!

Dr3adLorD 20-02-09 18:56

o mica bomba.:-)

Alex_pitesti 20-02-09 18:57

dupa poze o sa fie ceva superb
p.s. super sound :-)

minirally 20-02-09 18:58

avand in vedere ca TTS-ul ajungea asta vara la 70-70 si un pic de mii full,cu siguranta TT-rs`ul va fi si mai si..desi ar fi mult prea exagerat pentru un TT.frumusica rau bara fata..

Paulinho1st 20-02-09 19:00

se anuntza ceva periculos.

turboctro 20-02-09 19:30

Fiara mica si puternica sa vedem ceva preturi ca la Audi nu e prea ieftina performanta

SaIBoT 20-02-09 19:47

Pare frumos atat in fata cat si in spate....asteptam sa vedem exact ce si cum !

Raresh_156 20-02-09 19:50

pare foarte jmeker..sa-l vedem intreg...

jipianu 20-02-09 19:52

la prima vedere pare superr.... dar sa vedem intregul

david_makaidj 20-02-09 20:40

super masina super motor ce mai trebuie cumparatori
I LOVE SKODA OCTAVIA RS

C63 AMG 20-02-09 21:57

Mie niciodata nu mi-a placut cum arata TT-ul...nu e suplu deloc, e mic, gras, si disproportionat ! Sper ca viitorul TT sa aiba o forma mai de doamne-ajuta, si eventual motor pozitionat central ca la boxster :D

In fine, am gasit un filmulet cu TTRS-ul pe circuit. Voua asta vi se pare ca seamana cu o masina sport ?? Mie mai degraba mi se pare ca seamana cu un gandac, cu un carabus din ala umflat. Pur si simplu are o forma ORIBILA, si nu exagerez deloc cand spun asta. Sunetul motorului insa trebuie sa recunosc ca este genial :oops:

https://www.youtube.com/watch?v=X4IOc...eature=related

KillYourSelf 20-02-09 22:09

frumos rau :D :peace:

C63 AMG 20-02-09 22:14

1 Attachment(s)
Exact ce ziceam, masina asta arata mai degraba ca o jucarie decat ca o masina sport adevarata. Cel mai naspa design de la audi EVER !!

puscky_007 20-02-09 22:22

cred ca o sa arate frumos:)....si performatele sunt ok dar....tot rs4 e masina mea de vis...

marian_tgv 20-02-09 22:57

mergea modelul devil eyes la leduri....parerea mea, in rest este frumoasa dar prefer un m3 decat asta :):evil:

minirally 21-02-09 00:19

Quote:

Originally Posted by C63 AMG (Post 2086291)
Exact ce ziceam, masina asta arata mai degraba ca o jucarie decat ca o masina sport adevarata. Cel mai naspa design de la audi EVER !!

daca masina asta e cea mai urata de la audi..de a3 sau a2 ce mai zici?in fine,gusturile nu se discuta.masina nu e disproportionata deloc.si e mai mult pentru fete,nu pentru baieti,asa ca n-ar avea de ce sa fie cat un sl,a5,350z sau ce masina coupe mai vrei tu..si disproportionata de ce?ca are spatele mai scurt decat botu?:lol: in fine..fiecare cu ce-i place..

Marius_mym89 21-02-09 00:39

mie unu imi place ....chiar foarte mult:-D

C63 AMG 21-02-09 00:53

Quote:

Originally Posted by minirally (Post 2086614)
daca masina asta e cea mai urata de la audi..de a3 sau a2 ce mai zici?in fine,gusturile nu se discuta.masina nu e disproportionata deloc.si e mai mult pentru fete,nu pentru baieti,asa ca n-ar avea de ce sa fie cat un sl,a5,350z sau ce masina coupe mai vrei tu..si disproportionata de ce?ca are spatele mai scurt decat botu?:lol: in fine..fiecare cu ce-i place..

Vezi poza de mai sus...acum ori sunt rotile alea prea mici ori masina chiar E disproportionata ! Pur si simplu e mult prea "umflata" in raport cu lungimea ei. "Bondoc" cred ca e cuvantul care o caracterizeaza cel mai bine. Adica "mic si indesat" :{ A3-ul arata acceptabil imo pt ceea ce vrea sa fie: o masina compacta cu 2 usi ! Seamana cu Golf. A2 nici nu stiam ca exista, acum am dat un search si l-am vazut- e de departe cea mai hidoasa masina pe care-am vazut-o vreodata :D In orice caz TT-ul nu-i urat decat decat daca il privesti din profil. De exemplu in poza din avatarul tau pot sa zic ca arata chiar bine :lol:

Ps: sa inteleg ca esti fata ??

bogdan772 21-02-09 03:11

frumos .. chiar e super ok .. si motorizarea ..2.5 l si 300 hp ..e ok

Toyota Supra TT 21-02-09 08:24

niciodata nu mi`a placut TT`ul mi se pare masina de femei si nu arata nici cum din punctu meu de vedere.... nici asta nu mi`l place

The_Mask 21-02-09 11:19

Quote:

Originally Posted by C63 AMG (Post 2086681)
Vezi poza de mai sus...acum ori sunt rotile alea prea mici ori masina chiar E disproportionata ! Pur si simplu e mult prea "umflata" in raport cu lungimea ei. "Bondoc" cred ca e cuvantul care o caracterizeaza cel mai bine. Adica "mic si indesat" :{ A3-ul arata acceptabil imo pt ceea ce vrea sa fie: o masina compacta cu 2 usi ! Seamana cu Golf. A2 nici nu stiam ca exista, acum am dat un search si l-am vazut- e de departe cea mai hidoasa masina pe care-am vazut-o vreodata :D In orice caz TT-ul nu-i urat decat decat daca il privesti din profil. De exemplu in poza din avatarul tau pot sa zic ca arata chiar bine :lol:

Daca n-ai auzit de A2 nush ce-ti dai cu parerea despre TT.

18_NYK 21-02-09 11:49

Pe sistemul "mica mica dar...fuge":lol:. E draguta masinuta ,zic draguta si nu frumoasa fiindca nu prea mi-a placut tt-ul si nici nu-mi place(inca):oops:;nu-mi place in sensul ca nu-i o masina pentru "bad boys" nici macar pentru "boys";clar e o masina pentru fetite "Tunate":twisted:.

Chifla 21-02-09 11:53

cum sunaaaaaaaa :love::love::love::love::love::love::love::love: ...genial

minirally 21-02-09 13:45

Quote:

Originally Posted by C63 AMG (Post 2086681)

Jantele stock,in general au marimi mici la masini de genul(nu comparam cu 997,m3 etc,ca si tt-rs vine cu jante pe 19).Si boxsterul stock tot pe 17" are jantele ;) nu esti obligat sa le iei asa,iti poti alege chiar si din gama lor mai mari(max.pe 19").tocmai asta e farmecu ei,ca e mai umflatica,mai ales spatele :-P eu spre exemplu nu ma omor cu botul,dar imi place spatele foarte mult.fiecare cu ce-i place..dar disproportionata chiar nu e..majoritatea coupe-urilor au forma asta.Disproportionat e fiat multipla poate,sau nissan micra..alea da.
Da,sunt fata.

orlando 21-02-09 14:18

Musca din ei minirally :lol:

Eu cred ca daca nu cunosti toata gama de masini a unei marci,eu zic sa nu te amesteci in detalii de genul asta...
Crede-ma masina asta arata mult mai bine decat alte masini coupe!Are o forma...mie imi place toata masina din bara in bara si nu am ce sa-i reprosez...iar interiorul este intr-un mare stil.
Si eu conduc un coupe mult mai ieftin decat audi si daca o iau dupa criteriile tale si a mea e disproportionata...
Daca masinile noastre coupe sunt disproportionate atunci X6 cum este?

HD-90-MTZ 21-02-09 15:27

Frumos...imi place cum se aude:D

andreicln 21-02-09 16:14

:lol:
Quote:

Originally Posted by minirally (Post 2085679)
avand in vedere ca TTS-ul ajungea asta vara la 70-70 si un pic de mii full,cu siguranta TT-rs`ul va fi si mai si..desi ar fi mult prea exagerat pentru un TT.frumusica rau bara fata..

de acord cu tine.:lol::shock::D:evil:

barladi 21-02-09 17:50

Nota 10 pentru motor. In sfarsit un model TT care depaseste pragul de 300 cp. Aspect: Fata imi place la nebunie, o reprezinta, insa spatele(cel putin mie ) nu mi s-a parut niciodata prea dragut. Mi se pare ca se termina prea brusc. Daca avea 10-15 cm in plus la spate, era perfecta din punctul meu de vedere. Eu am modelul precedent de TT, si am preferat sa il iau pe cel cabrio, tocmai din cauza spatelui. Oricum, per ansamblu este o supermasina, si sa speram ca va fi introdus si motorul de 3.0

allexutzzu 21-02-09 20:31

era frumos oricum...iar acum e si mai frumos!

jblmihai 22-02-09 12:27

parfum

boy_wonder 22-02-09 12:29

8 Attachment(s)
Audi TT-RS - Primele fotografii oficiale

Acestea sunt primele fotografii oficiale cu Audi TT-RS. Noul model va debuta in martie la Salonul Auto de la Geneva si va fi disponibil in doua versiuni de caroserie, coupe si cabrio. Sub capota vom gasi un motor turbo in cinci cilindri, de 2.5 litri, ce dezvolta 340 cai putere si 450 Nm. Audi TT-RS va beneficia de o noua cutie manuala cu sase trepte si tractiune integrala quattro. Ca performante, modelul german va accelera de la 0 la 100 km/h in 4.6 secunde (4.7 secunde pentru versiunea Roadster), iar viteza maxima va fi limitata la 250 km/h. Optional, Audi poate limita viteza maxima la 280 km/h. Din punct de vedere estetic, noul TT-RS beneficiaza la exterior de spoilere mai agresive, LED-uri si un eleron fix. La interior gasim piele, volan si scaune sport.

barladi 22-02-09 12:35

Mda...in poze arata bine...mai ales spoilerul fata si incadrarea esapamentelor in bara spate

UNLORD 22-02-09 12:38

Arata bine. Dar nu o sa aiba viata usoara cu viitorul Z4 M.

adrian78bmw 22-02-09 12:40

din fata arata bine...e o masina sportiva dar si pretu va fi pe masura cred..

steffan 22-02-09 12:59

imi place la nebunie cum arata, si ce performante are! chiar daca nu se compara cu Z4M, e totusi foarte reusit!

gabitza121 22-02-09 13:01

tinand cont ca sunt fan audi si posesor de audi,cred ca se stie parerea mea deci e supur frumoasa masina,desi eu nu mi-as lua ca nu sunt adeptul la masinile mici cu 2 usi,prefer un a8 ceva de genul 4.2quatro sau w12 quatro si masina visurilor mele e ste aud rs4 din 2000-2001

HD-90-MTZ 22-02-09 13:04

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 2089676)
Arata bine. Dar nu o sa aiba viata usoara cu viitorul Z4 M.

De acord cu tine!;)

All times are GMT +2. The time now is 08:33.

- Copyright 2026 4Tuning