![]() |
[VĀND] diverse
21 Attachment(s)
Faruri(stangu are un suport ciobit dar merge) 50 de lei ambele(au becuri cu halogen albastre :D )
Attachment 801849Attachment 801847Attachment 801848 cutie 4ro care avea un sirenaj mic in a 4-a 50 de lei pompa frana+bidonas 30 de lei amortizoare fata 15 lei ambele(nu's in cea mai buna stare) spoiler spate 30 de lei(nu este crapat,intaritura e ruginita) Oglinzi reglabile 40 de lei ambele (cea de pe dreapta se regleaza doar stanga dreapta,nu si sus jos) scaunu sofer de toyota celica (ca sa nu fie inalt se decupeaza din traverse - 30 de lei Attachment 801861Attachment 801862Attachment 801860 volan de dacie 32cm diametru (mic! ) 15 lei Attachment 801871 vandut spatar bancheta cu tetiere de oltcit(tetierele nu mai sunt) 15 lei plafon mochetat 25 de lei Attachment 801875Attachment 801876 rezervor 15 lei Attachment 801882 sonda benzina buna 15 lei Attachment 801883 macarale geamuri stanga+dreapta in stare buna 20 lei bucata sau 35 amandoua jante pe 13 4x100 5.5j et18+gume care mai merg o vreme 250 de lei Attachment 801911 rezervat-vandut butuci in 4 prezoane facuti sanatos 200 de lei(cei de spate se dau cu tot cu rulmenti) vandut Attachment 801912Attachment 801913 reductie pentru ceas sonda de presiune+manocontact 20 de lei vandut Attachment 801920 sonda de presiune+ceas de presiune de dacie 35 de lei Attachment 801910 fuzete+rulmenti(una are un pivot bun,una nu) 40 de lei bucata sau 70 lei ambele masca dintre faruri+ecran calandru 10 lei Attachment 801915 pentru alte detalii raspund aici si in privat,preturile nu sunt batute in cuie(cele mari,ca cele mici...) [email protected] sau 0721165050 |
Re: vand diverse
Reductiaaaaaaaa o vreau eu!!
Nu se poate modifica si pentru ceas de temperatura? |
jantele intra pe spate fara sa umblu la aripi? si un pret pt jante+butuci?
|
1 Attachment(s)
@D.cristian astept un mp sa vedem cum intra in posesiunea ta
din cate stiu ai ceasurile alea jager,ai si sonda de presiune? daca ai sonda de dacie pentru temperatura nu prea are loc unde sa intre,daca ai sonda mica,asa cum ela ceasurile noi de temperatura are loc berechet @Scroogie jantele astea din pacate nu intra fara sa umbli la aripi fiindca au et-ul mic si asta arunca janta mult in exterior nu stiu daca se observa foarte bine in poza,dar aripa este umflata in schimb cu butucii astia poti pune jante cu et35,38 si nu e nevoie decat sa tai buza interioara a aripii,iar daca lasi masina mai jos foarte putin trebuie umflata aripa pe partea unde se uneste cu pragul Attachment 802005 jante+ butuci 380 de lei:rolleyes2 |
Reductia vreau sa o pun pe RL deci o sa folosesc totul de dacie... Nu are loc si o sonda de temperatura de dacie si o sonda de presiune?
Te vezi din cand in cand cu banditu'? |
nu are loc,dupa cum se vede in poza,locul liber este doar cel de deasupra sondei de presiune
|
Vreau si eu volanul si ce mai vrei tu sa donezi!!!!
|
ale tale sa fie,dar cum facem cu transportul?hai ca volanul si restul troacelor sunt mici,dar iese o cutie destul de mare,iar daca vrei si bordu...atunci e jale
vb in privat sa vedem ce si cum |
iti dau adresa?sau zi cum facem?
|
Vre-o poza cu mocheta ai..?
|
Tare m-as arunca eu la jante si la butuci, da` nu stiu cum sa facem cu transportul.
Daca vii la etapa de la BV, se rezolva mai usor :D. Vb pe mess daca e OK. |
roand menace vb maine pe mess
danutz o sa fac maine poze,daca nu ninge prea rau in noaptea asta jantele si butucii nu mai "este" 8) |
gata..frate ...a ajuns coletul!mersi mult!!fata de altii care se lauda pe acest forum,esti un baiat de nota 10!!!bafta la vanzare in continuare!!!;);)
|
multumesc,ma bucur ca esti multumit ;)
|
Re: [VĀND] diverse
hapup!
adaug pe lista o alarma ceva mai veche cu modul de inchidere centralizata incorporat am la ea o telecomanda,sirena,doua actuatoare,releu de imobilizare demaror si senzor de soc pret 50 de lei elemente de interior fete de usi,fete de usi superioare(alea inguste),bandourile de deasupra buzunarelor spate,manere de usi(cu semne sanatoase de uzura) si volan toate albastre si intr-o stare buna pret 60 de lei |
Ceasurile alea de bord?ce modificari trebuie de facut ma refer la partea electrica!!!
|
aaa,ceasurile nu mai sunt de vanzare,scuze am uitat sa tai de pe lista
|
au ramas :
Quote:
|
din toate de mai sus au ramas
fuzetele scaunul care este de bmw nu de celica oglinzile adaug un set de centuri 50 de lei faruri 30 de lei bucata chedere de usi si haion 10 lei bucata(am 4 de usa stanga,3 de usa dreapta si doua de haion) corp carburator 1.3 solex carburator 1.1 solex doua pedaliere |
vreau sa stiu si eu cum adica corp carburator?ce este dun el mai exact o poza ceva te rog.Asi fi eu interesat de el:)
|
este partea de jos a carburatorului,corpul,nu capacul
are de fapt si capac si tot ce trebuie la el,dar este o strutocamila intrucat capacul este de 1.1 si corpul de 1.3,care a mers pe masina mea o vreme pana am incercat eu sa-l reglez :D ca si pret pentru tot carburatorul ar fi 35 de lei |
din toate de mai sus au ramas
Quote:
|
lista noua
oglinzi reglabile de oltcit,cred ca am vreo 3 perechi in stare buna -20 lei perechea suporti de becuri pentru triplele spate 5 lei bucata ceva parasolare in stare ok le dau cadou iar manerele maro de usi 20 lei o placa de boxe(evident fara boxe) 15 lei un set de jante pe 15,dintre care una ciobita si sudata(dar mai trebuie lucrat la ea) 400 de lei una bucata ceas cu leduri albe pe post de plafoniera(parca 5 leduri are) 20 lei ambielajul reconditionat 80 de lei un carburator solex de 1.1 70 lei(trebuie reglat) toba sport yed 120 lei(nu face galagie prea multa si e deja adaptata pentru oltcit) o cutie de viteze 5ro,care trebuie reetansata(s-a desurubat piulita de la trenul fix(parca) cea care are pe ea si canelurile de antrenare al pinionului de kilometraj) cutia este intreaga,dar i-am desfacut toate suruburile,si abia cand am desfacut capacul din spate(asta l-am desfacut ultimul) am descoperit unde era buba...dar am apucat sa o deschiolez si n-am mai facut-o la loc... 50 de lei revin zilele astea cu poze ,aparatul meu e imprumutat iar cu telefonul ies prost in principiu merg pe principiu primul venit primul servit,prioritate avand cei care stau aproape de mine(ploiesti bucuresti ),dar trimit si in tara prin posta(curierul e ceva mai departe de mine,dar daca este mare coletul,trimit si prin fan curier) adaug si doua placi video un fx5200 128mbddr cu 128 de biti(cred) pe agp de la palyt si un asus fx7500LE pe Pci-e 256mb cu 128mega pretul nu-l stiu inca,propuneti un pret decent,si poate ne intelegem p.s. schimb eventual cu un amplificator auto(daca imi convine ampliful) sau cu bani,in orice moneda(lei,euro,dolari,ruble) 0721165050 sau pe mesageria privata |
lista noua
oglinzi reglabile de oltcit,cred ca am vreo 3 perechi in stare buna -20 lei perechea suporti de becuri pentru triplele spate 5 lei bucata ceva parasolare in stare ok le dau cadou iar manerele maro de usi 20 lei un set de jante pe 15,dintre care una ciobita si sudata(dar mai trebuie lucrat la ea) 400 de lei una bucata ceas cu leduri albe pe post de plafoniera(parca 5 leduri are) 20 lei ambielajul reconditionat 80 de lei un carburator solex de 1.1 70 lei(trebuie reglat) toba sport yed 120 lei(nu face galagie prea multa si e deja adaptata pentru oltcit) o cutie de viteze 5ro,care trebuie reetansata(s-a desurubat piulita de la trenul fix(parca) cea care are pe ea si canelurile de antrenare al pinionului de kilometraj) cutia este intreaga,dar i-am desfacut toate suruburile,si abia cand am desfacut capacul din spate(asta l-am desfacut ultimul) am descoperit unde era buba...dar am apucat sa o deschiolez si n-am mai facut-o la loc... 50 de lei revin zilele astea cu poze ,aparatul meu e imprumutat iar cu telefonul ies prost in principiu merg pe principiu primul venit primul servit,prioritate avand cei care stau aproape de mine(ploiesti bucuresti ),dar trimit si in tara prin posta(curierul e ceva mai departe de mine,dar daca este mare coletul,trimit si prin fan curier) adaug si doua placi video un fx5200 128mbddr cu 128 de biti(cred) pe agp de la palyt si un asus fx7500LE pe Pci-e 256mb cu 128mega pretul nu-l stiu inca,propuneti un pret decent,si poate ne intelegem p.s. schimb eventual cu un amplificator auto(daca imi convine ampliful) sau cu bani,in orice moneda(lei,euro,dolari,ruble) 0721165050 sau pe mesageria privata |
https://img5.imageshack.us/img5/773/p1030663k.th.jpghttps://img21.imageshack.us/img21/4622/p1030662s.th.jpghttps://img215.imageshack.us/img215/4088/p1030660.th.jpghttps://img522.imageshack.us/img522/8373/p1030659.th.jpg
adaug si astea doua difuzoare 150 de lei amandoua (negociabil) jantele s-au dat! |
hai cu toba sport neamule! se potriveste la fix pe intermediara de oltcit,face galagie cat trebuie,adica nici cat sa te ia garcea pentru zgomot dar nici sa nu treci neobservat :D
pun maine pozele cu dansa sus si restul :D |
4 Attachment(s)
Attachment 1312977Attachment 1312978
Attachment 1312979Attachment 1312980 poze cu toba se potriveste la fix pe intermediara de oltcit ;) si nu face galagie inutila,nefiind toba goala |
lavabil,accept schimburi cu bani :D
|
hai baietii nu vrea nimeni toba sport gata adaptata si care nu urla de parca masina ar fi posedata de draci? :P
|
adaug pe lista doua spoilere de fibra,cele de pe masina visinie
https://img88.imageshack.us/img88/5250/p1000531su0.jpg https://img88.imageshack.us/img88/6148/p1000526gd1.jpg spoilerul fata prezina mici fisuri si are contrabara prinsa de el cu niste suruburi cumva,se dau impreuna iar cel spate arata foarte bine,se prinde pe lateral si cu doua suruburi iintre triple si chederul haionului,peste intaritura de trs sau bara de club ca pret inca nu stiu,astept oferte decente |
Bara spate se da separat?
Ce pret? |
60 lei,este modelul gros
le dau la pachet ambele spoilere si toba finala cu 250 de lei s-au dat spoilerele si toba sport |
macarale geamuri 10 lei bucata,am vreo 6 bucati cred :D
|
am 3 oglinzi reglabile functionale! 10 lei bucata(doua de dreapta si una de stanga parca)
|
una bucata aripa stanga spate nou nouta pastrata in vaselina! astept oferta de pret,una noua costa 150 de lei
|
vreau si eu o oglinda dreapta reglabila
cablu soc iluminat mai ai? dar alarma + inchidere mai veche la 50 lei? |
Au ramas! :
oglinda dreapta reglabila 10 lei aripa stanga spate noua tinuta in vaselina 80 de lei macarale de geamuri in stare buna 10 lei bucata difuzoarele de 25cm 90 de lei amandoua ceva parasolare in stare ok le dau cadou iar manerele maro de usi 20 lei ambielajul reconditionat 80 de lei un carburator solex de 1.1 50 lei(trebuie reglat) un asus fx7500LE pe Pci-e 256mb cu 128mega alarma type-r cu o singura telecomanda,se pot lega direct actuatoare de inchidere centralizata la ea 50 de lei alarma fighter la fel cu o singura telecomanda,si pe ea merg puse direct actuatoare 50 de lei din pacate am o singura sirena |
iti ofere 70 pe toba daca vrei astept raspuns:)?
|
sorry doar ce e in ultimul post mai este de vanzare...
|
adaug si un pachet subwoofer+statie
https://forum.4tuning.ro/560-pachete-...lificator.html |
| All times are GMT +2. The time now is 08:38. |
- Copyright 2026 4Tuning