![]() |
V-ar interesa o micutza petrecere pe aici?????
2 Attachment(s)
Saliu` ma gandeam sa ne intalnim pe aici... e o casa de a mea(a lu` taicamiu`) la 35 de km de buc , si ma gandeam sa mergem 5-6 masini sau mai multe.... acum nu e vorba de O PETRECERE MARE CU DJ SI ***URI... zic asa sa ne intalnim sa merem acolo sa ne relaxam :) e doar o parere , un weekend.... ce ziceti ar merge... sa mergem asa un grup restrans.... sa-mi ziceti ce parere aveti , daca ar merita sau nu... ziceam sa merem de sambata dimineatza , si sa stam pana duminica dupa-amiaza... daca va intereseaza spuneti aici..
|
Inca o data , dati-mi voie sa va reamintesc... NU ar fii vorba de o petrecere din aia.. in care sa va faceti manga si sa dormiti prin curte pe iarba cu berea in mana :) , sa ne relaxam , eu zic ca e mai frumos , si ar cam fi si loc de curse , pana acolo eu stiu ca era bun asfaltu` cand am mers ultima oara .... :)
|
E asfalt bun ? :D si vreun drum drept asa de vre 1Km? :D
|
o intrebare: ai tai stiu ?
|
Ce tre sa stie ? :lol: :lol: :lol:
O sa se intrebe ei ce-s cu urmele de cauciucuri prin fata casei... dar poate nu o sa banuiasca nimik... nu-i asa Santos? 8) :D :twisted: :twisted: |
:oops: :oops: sry baieti azi am aflat si eu ca.... taicamiu` a vandut casa aia ieri... :) deci cam cade totul.... sry ptr tot.. :(
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Nasoala treba...eu planuisem deja betia....
Sau nu eram invitat? :?: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
un pic offtopic dar sunt curios, cat a luat pe casa? ca locul mi se pare beton!!! adica faptul ca e pe malul lacului.. super priveliste si banuiesc ca si atmosfera..
|
Io planuisem un pescuit... :lol: :lol: :lol:
|
45.000 de euro dar.... NU ERA VORBA DE UN \"BAIRAM\" in care sa muriti acolo... de beti.. era vorba sa merem sa ne relaxam ... asta nu inseamna ca nu bea nimeni nimik.... o bere 2 3 4 .. dar sa te faci manga si sa te dai in spectacol pe acolo...
|
BINE....Fara betie :evil: ....dar si idea de relaxare era f buna..un gratarel ceva....din pacate...alta data ,cu alta ocazie
|
MAMA SANTOS ........ PAI IA VEZI, POATE LA BANII ASTIA POATE IL CONVINGI SA-TI CUMPERE O HONDA NSX .........
|
supra ce are? :P , las` k vorbim noi ... nu zic cand si cum si unde :) , vorbim noi face 2 face :)
|
haha santose ii facushi pe astea sa isi faca vise le mai aratasi si casa ... si dupaia le spui ca nu mai ai casa :(( saraci baietzi :) pusesera si ei gand de`o relaxare (scuzatzi accentu oltenesc :) hahaha )
|
...
bai santose .. dupa primele posturi imi facusem shi yo visuri...shi acum.... :P
Las` k te revansezi u!!! :P |
Lasa-l mah, ca renova piscina, sa ne fie mi bine la vara, cand venim... Nu-i asea Santose ???
|
lolz :D :D :D s-o faci frumoasa santose :wink: :wink: :wink:
|
HONDARE PESIMISTULE.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:47. |
- Copyright 2026 4Tuning