Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evolution Crew (https://forum.4tuning.ro/95-evolution-crew.html)
-   -   Evolution Crew Iasi - Discutii generale (https://forum.4tuning.ro/95-evolution-crew/11046-evolution-crew-iasi-discutii-generale.html)

zarathustra 20-12-05 10:38

Evolution Crew Iasi - Discutii generale

Posibilitate pentru infiintat filiala la iasi

cls21b_EVO 20-12-05 10:43

Intradevar...vom incerca deschiderea unei filiale EVOLUTION CREW la Iasi.
Speram sa trimitem o masina cu 2 reprezentanti la Iasi sapt. asta.
Multumesc !

cls21b_EVO 22-12-05 13:19

Hmmm....a cam venit zapada...fratilorrr.
Discutam azi la intalnire sa vedem cine se incumeta pana la Iasi si inapoi... :?

zarathustra 22-12-05 15:26

daca-i ceva, sar cu patrolu' :P

cls21b_EVO 22-12-05 18:31

Adik te incumeti tu ...pana la Buc. ?
Urmeaza sa plec la intalnire...sa vedem ce rezolvam acolo...

zA_pRi3$t_EVO 23-12-05 01:49

cred ca cel mai bine ar fi sa asteptam pana in feburarie ca vine si baiatul de la Iasi si asa putem sa si plecam..aproape toti la iasi :D

god2me 23-12-05 02:09

e mai bine asa.... acum ar fi putut merge doar o masina (adica eu) dar e mai frumos sa mergem mai multi odata... caterinca... glumele proaste mult asteptate etc...

cls21b_EVO 23-12-05 14:19

Intradevar ...s a hotarat la intalnirea de ieri a EVOLUTION CREW amanarea acestei deschideri de filiala pt. luna Februarie cand mai mult ca sigur vom merge toti.
In acest fel scapam de examene ...sarbatori ...etc.

No-X-Cape 03-01-06 21:11

notatzi si prezenta mea la deschiderea filialei din Iasi, voi fi prezent impreuna cu toti membri Evo Crew !

cls21b_EVO 03-01-06 22:24

Ohoo....la asta chiar ca nu ne asteptam !!
Sa vedem ...sa vedem... ce-o sa iasaaaaaaaaaaaaa !!! :lol: :lol:

No-X-Cape 03-01-06 22:42

:) mai collins ..ar fi trebuit sa te atepti la asa ceva de la mine ..cred ca v-am obisnuit cu prezenta mea la bucuresti in ultima perioada destul de pronuntzata ..dapai la un astfel de eveniment ..ne shade bine sa fim toti acolo la Iasi ..si sa prezentam noi echipe ..cine e Evo Crew ...gresesc cu ceva ?

slip 05-01-06 11:18

1 Attachment(s)
mah baieti noi va asteptam la iasi... cu cea mai mare placere...
doar sa ne spuneti cu cati bani veniti..k sa stim cum facem cu cazarea... :P

si apropo..nu ne-ati mai zis nimic despre membrii fondatori (codrin banuiesc) si [purtatori de cuvant..kestii...sau c dracu mai e :P

asteptam si noi acolo un raspuns..

multa bafta --- de la iasi la bucuresti si inapoi prin constanta :D ;) :peace:

No-X-Cape 08-01-06 21:45

slip ..cu siguranta o sa fitzi anuntzati din timp cu data sosirii EVO TEAM in Iasi, imp e sa definitizam data venirii, in rest ce face Iasu ? :) aici la mare ingheatza pietrele de frig ! cu repesct de la mare ?

Graph_EVO 09-01-06 15:32

nu ca in bucuresti ar fii mai bine :))

marea ca marea.. dar in bucuresti e pustiu aproape.. toata lumea doarme sau e prin cafenele , ale dreaq cafele ... nu se mai termina o data?! in sfarsit avem si noi zilele astea.. kt de kt uscat pe jos :))

p.s. la iasi daca nu am sesiune/examen count me in :D

HotWheels 10-01-06 07:53

Gata, doarme lumea? :roll:

slip 10-01-06 13:23

asta e pt constanta

bai..astia de la constanta..credeti k doar la voi e frig??/ :))) va inselati..:D
e ger si la noi.. nasol tare..in loc de zapada e gheatza..nici macar un cerculetz nu iese calumea k dai in gol..

dar oricum..abia azi..c a mai nins asa cat de cat si s-a mai facu frumos la loc.;)

speram sa fie si mai bine..k avem un loc pregatit pt voi cand veniti..sa stam d vb si poate ne invartim un pic...sa ne dam in spectacol..;)

va astept...
cu respect slip din iasi./.;)

bafta

slip 10-01-06 13:25

asta e pt bucale..

cei de la bucuresti... va asteptam la treaba..;)

sa facem o treaba... sa ne distram cum spune babyblue.. :P
dar sa vedem c si unde..

dar mai e pana atunci..asa k.. bafta in continuare ,,,,si la mai multi bani si masini frumoase

va salut de la iasi...bafta

cls21b_EVO 10-01-06 18:35

Salutare...salutare !! :wink:
Intradevar mai e mult...si deja se ingroasa treaba ...pt. ca in aceea perioada se suprapun mai multe evenimente.
SESIUNILE-dBDrag-DESCHIDERE FILIALA IASI...asa ca vedem cum ne impartim. :roll:

Alex_Dj 10-01-06 23:53

how's'it pimpin' baieti?

Am reusit si yo sa intru pe forum sa vad care mai e treaba,
vad ca se incinge grataru' in zona moldovei si anume la IASI,
unde nesimtzit,vulgar,nimicitor si fabulos ma nasteam acum 21 de ani :P
Vad ca se aude de o deschidere in fortza,ma bag si yo cu detalii cu selectia capabililor concetatzeni ai mei.....

cls21b_EVO 11-01-06 18:59

Chiar te rugam maestre...chiar te rugam !! :wink:

Alex_Dj 30-01-06 13:38

Sa ma anuntzati si pe mine pls, cand se merge in haita acolo ;) . Desi sunt cam in umbra in ultima vreme, i ain't dead yet biatchez! , still pimpin' . S-a treaca sezonu asta obosit care mi-a inghetzat sistemul si revin in fortza.

cls21b_EVO 30-01-06 16:19

Ar cam fii cazul mah !.... :wink:

zarathustra 06-03-06 18:57

Re: Filiala Iasi

am incins motoru' si va astept la capatul sfertului de mila baieti..cu conditia sa nu fie gheata/zapada

cls21b_EVO 07-03-06 14:53

Si asta ce vrea sa insemne ? Ca vii ?

zarathustra 07-03-06 20:54

daca te referi la 1-2 aprilie, se poate sa vin... nu bag inca mana in foc

cls21b_EVO 08-03-06 14:39

Am inteles...credeam ca a intrevenit ceva nou pe langa ce vb. noi pe yahoo.

zarathustra 16-03-06 07:41

mor daca nu se topeste zapada asta...trebuia sa vin azi la bucuresti si nu pot... sper sa nu fie asa si la intalnirea 4tuning ca vin cu patrolul....

cls21b_EVO 16-03-06 15:12

Nu e mah ...se opreste... NO PATROL FOR U !
Te dai si tu in fitze pe aici cu rx 8 ul ....eee ? :D

CRyS` 28-03-06 07:53

Maiii copiii!Ce facetzi?Va apucati de prostioare?Ia spunetzi-mi...E gata filiala Iasi?Sunt masini?Este cineva care o conduce?Care sunt conditiile de inscriere?Concurenta este?

Apoi....daca m`as da si eu cu voi(am parasit un club condus de copii diabolici-NSL IASI- si am de gand ceva serios)....ce zicetzi?Mai vin si cu 1-2-3-4-5-....membri!:-P

sorinush 28-03-06 18:07

salut la toti, zarathustra cred ca ne cunoastem , hello si slip hy again
bravo voua ca faceti un nou club / comunitate auto in iasi chiar sunt super incantata sa vad mai multa activitate de acest gen la noi in oras si multa multa bafta la cati mai multi mebri activi si in primul rand la cat mai multa intelegere intre membri ca asta coteaza cel mai mult.
bravo baietiii :D si poate ne si vedem intr`o zi cu soare mai multi la o cafea prin bucium:D
take care.

ps:CRy_STy pastreaza cometariile inutile pentru unde esti modarator.

MODERATOR 2 : TE ROG FARA RAUTATI SI ALTE PROSTII AICI ! ...chiar vrem sa pastram o fluiditate a mesajelor , un bun gust , si o idee de mai bine .
ASA CA TE ROG ...dak ai ceva de impartit cu "Cry_STY" fa o in alta parte !
Multumesc !

cls21b_EVO 29-03-06 00:42

Filiala Iasi nu este inca gata.
Am dorit sa ne cunoastem intai cu totii , ceea ce mi se pare si normal de altfel.Ne vom intalni cu totii acum pe 1-2 aprilie ...cu ocazia 4Tuning Day.
Asadar , daca esti intresat am sa te rog sa mai astepti un pic , sa vedem ultimele detalii , iar dupa sa iei legatura cu unul dintre baietii de acolo.

slip 29-03-06 07:29

cum bah??? nu ne cunoastem?? :P las k vin eu la bucale... :))) sa ne cunoastem si pe dinauntru :))) :P ma refer la psihic... :d si la felu de a gandi
asa...deci treaba e in continuare in EVOlutie si vad k merg bine lucrurile.. deci cine are de gand sa stea de vb despre clubul EVO mai precis filiala iasi .. sa imi dea un pm cu id-ul de mes sau sa intre la id-uri pe acelasi forum la sectiunea aia cu id-urile si prezentarile..nush exact cum se cheama.. :P

ms frumos sorinush pt sustinere... si tre sa ne vedem naparat la o cafea
sa ne cunoastem./.. am auzit k si tu ai bacu anu asta.. ei bine si eu sunt in aceeasi situatie :P dar nu imi fac probleme....

v-am pupat pe toti baahhhh libeluleloorrr
:P :)))))

p.s. is la scoala de aia am kef de panarama

BabyBlue_EVO 29-03-06 13:48

da nu sunt toate libelule :P

slip 29-03-06 16:27

cred k ai dreptate... numai tu esti.. :P
libelulooo :P

hai k ne vedem la bucale... :P salut

slip 09-04-06 23:05

asteptam raspuns cu ... filiala iasi..
raspuns oficial pe forum ;) k sa stie lumea..
bafta...si va asteptam la iasi

salut...

cls21b_EVO 10-04-06 01:04

Cu siguranta se va discuta joia asta la intalnire .
Iar rasp. oficial speram sa il aveti cel tarziu vineri .
Ciao!

slip 10-04-06 01:49

mda..ms frumos collins..
noi inca asteptam...
de ceva vreme...
speram sa fie treaba buna...

bafta

cls21b_EVO 10-04-06 13:17

Nu stiu de ce trebuie sa incepi acum cu chestii dinastea ...p bune acum , stii prea bine ce am discutat .........chiar nu are rost sa incepem aici .
Dureaza mai mult , pt. ca e destul de dificil sa dai mana libera la niste persoane , in numele clubului pt. care cu totii am muncit atat.
Trebuie sa ne gandim bine , desi se stie ca rasp. va fii aproape 100% afirmativ.
Dak tot ati asteptat atat ...nu muriti voi inca o sapt. maxim ..nu?

slip 10-04-06 20:55

nu e vb de o saptamana collins... e vb k inca nu dati raspunsuri concrete...
ne spuneti k sapt viitoare.. apoi iar ... sapt viitoare... si tot asa..urmatorul lucru pe care urmeaza sa il aflu e k la urma urmei... trebuia sa vin la bucuresti de ziua 4tuning pe 1 aprilie 2007 k sa ne cunoastem :-?:-? acuma..fara nici un fel de suparare... este doar o remarca.. nimic mai mult
am si eu ale mele.. si ..se aduna... si dak am jignit pe careva cu ceva imi cer scuze anticipat... oricum... asteptam raspuns ... :|

nu vreau acum sa pun la indoiala increderea voastra in filiala iasi... pentru k postul asta l-am facut numai eu SLIP si nu impreuna cu ceilalti doi doritori
deci dak vi se pare k nu sunt potrivit pentru asta.. nu e nici o problema.. numai sa aflu de la voi ... si in mod direct .. nu sa astept in zadar ok? ;)
dar cei 2 membri ramasi ... sunt doritori si asteapta inca raspuns.. deci nu ii bagati in aceeasi oala cu mine..
eu incerc sa fac o treaba pentru EVO aici in iasi dar inca nu am tot ce imi trebuie...

v-am salutat ... EVO
bafta

cls21b_EVO 10-04-06 21:34

Prin ce ai spus tu acolo , UN NEADEVAR ...ne ai discreditat in fata a aprox. 5000 de useri ...ok ?
Stii prea bine ca nu te am amanat de pe o sapt. pe alta , ci atunci cand am spus ceva asa a fost...au trecut 10 zile de la venirea voastra...crezi ca e asa de usor sa dam mana libera acolo ?
Raman la ce am spus mai sus. SE VA DISCUTA ! Si este aprox. 100% sigur !

All times are GMT +2. The time now is 09:26.

- Copyright 2026 4Tuning