![]() |
4T 3D Car Battle Special Edition 6
4T 3D Car Battle Special Edition 6
Cu bune, cu rele, iata ca ajungem si la a sasea editie a concursului de Design Auto 3D, 4T 3D Car Battle. Numele acestei etape este putin schimbat, dupa cum vedeti apare cuvantul "Special", va fi o editie diferita de celalalte, pentru ca aceasta va fi expusa la 4Tuning Day 2009, cea mai mare sarbatoare, ziua tuningului in romania si se lasa cu expozitie mare, toata lumea vine la 4Tuning Day. La aceasta editie nu aveti de facut o masina anume, masina este la alegere, Tema acestui concurs este: "O masina demna sa apara la un salon de tuning auto". iar numarul lucrarilor nu este limitat, fiecare participant poate participa cu cate lucrari doreste. Se vor da premii cum nu s-a mai dat la nici una din editiile anterioare, premii mari. Asa ca nu mai pierdeti timpul si apucati-va de treaba ! Inainte de toate cititi Regulamentul |
Re: 4T 3D Car Battle Special Edition 6
cei ce doresc sa participe trebuie sa isi anunte participarea aici pe acest topic.
va asteptam in numar cat mai mare. |
daca modelul e la alegere, atunci particip si eu.
|
i'm in :D
|
ma bag si eu :)
|
La acest concurs la fel, am doar rol administrativ asa ca ...
I`m in!!! :) |
me too
|
prezent :D intru si eu in concurs
|
ma bag si yo:d
|
count me in ;)
|
Ca de obicei - I'm in:D
|
me 2;)
|
particip si yo :D
|
sper ca si eu....sa mai invat cate ceva.....
|
teoretic si eu... practic va zic exact dupa ce fac juma de masina..
|
se pare ca o sa fie o lupta destul de mare :)
haideti care va mai bagati ? |
grigo in regulament spune ca nu avem voie sa punem logouri,insemne,e.t.c dar sigla masini pe care o modelam o putem pune?
|
si cat de mult de penalizeaza "originalitatea proiectului"? adica daca vreau sa fac o masina cu un "tuning" cunoscut?
|
Quote:
e vorba de copyright sa nu pui numele tau. nu are nici o legatura cu marca masinii, @ mba, acum nu stiu sa iti spun exact cat. 15 % 20% 3 puncte 5 puncte dau un exemplu, tu si alt participant sa zicem frost_dani la modelare sa zicem ca sunteti cam la fel, dar fata de tine frost_dani a facut un tuning unic, in momentul ala are un avantaj fata de tine pentru idee, intelegi? dar totodata poate sa decada pentru ca desi are un tuning unic, acel tuning nu este tocmai ok din pct. de vedere functional, adica prize de aer inutile, forme ce practic ar "ingreuna" aerodinamica masinii, etc. si binenteles daca tuningul este unic conteaza si aspectul, impactul, cum spune si in regulament "incarcatura emotionala" transmisa. daca faci tuning unic nu inseamna ca e intodeauna ok. oricum daca aveti de gand sa faceti kit-uri unice, puneti mare accent pe functionalitate, se va lua in considerare. ;) |
daca apuc sa fac doua masini cum se puncteaza? (fiecare separat sau cumulativ) iar dak (daca) se face si un poll votarea se face pt fiecare masina in parte sau cum? :confused2:writers_b
|
votarea se face pe fiecare masina in parte, poti sa faci cate vrei, nu conteaza numarul.
nu are nici o legatura una cu alta. asa ca nu va agitati sa faceti cat mai multe, mai bine una si buna ;) cum spunea cineva "calitativ nu cantitativ" . |
Ma bag si eu ;)
|
prepare for fight->i'm in :D
|
atentie la regulament
am adaugat ceva : -4 imagini obligatorii cu fundal monocrom , de o singura culoare (exclus backgorund sau hdri) : -fata -spate -3/4 fata (lateral fata) -3/4 spate (lateral spate) -2 imagini obligatorii "outdoor" randari de exterior cu masina intr-un peisaj. - 3/4 fata (vizibil lateral + fata) - 3/4 spate ( vizibil lateral + spate |
nu se mai face si animatie?
|
nu, nu se mai face
|
neaparat peisaj, poate sa fie un garaj sau o parcare?
|
Quote:
|
NU ! nu ai voie cu astfel de lucrari.
Lucrarea nu trebuie daca juriul observa aceasta neregula, lucrarea este descalificata. |
peisajul trebuie facut neaparat cu 3dmax sau pot sal fac si in photoshop???
|
Quote:
este un concurs de 3d, vorbim de randari, nu photo edit. |
k, ca sa stiu sa nu fac vreo prostie:D
|
daca nu ar fi regula aceasta eu si inca cativa am putea participa cu 10 masini
si nu este deloc corect fata de ceilalti, poate unul munceste 2 luni sa faca o masina, iar altul care o are deja facuta, intr-o saptamana isi repara greselile si hop, ia saltat premiul celui care a muncit 2 luni, intelegi problema ;) |
aici te contrazic... cu ceva nu conteaza cat ai muncit ori 2 luni ori o sapamana ca daca faci ceva bun il faci oricum... sau viceversa
nu cred ca ar avantaja pe cineva cu ceva asta... pana la urma tot ideea conteeaza si prezentarea nu poti spune ca iese mult mai bine ca o face intr-o saptamana ca avea baza deja facuta... decat daca ar face una in 2 luni e acelasi lucru poate ca ar fi mult mai avantajat si ar iesi mult mai bine decat cea in 2 luni... pt ca in acel timp tot exerseaza lucrand la ea... nivelu nu creste peste nopate ;) |
te sustin ruver;)
|
Quote:
de exemplu la rx 7, te apuci faci eleronul ala mai mic, mai faci mici retusari pe ici pe colo si gata, ai pus-o de un loc pe podium, si asta doar in 2 zile e corect ? ce zici ? |
nu ai inteles ce spuneam nu ere vorba despre masin care au fost prezentate sau cu care s-a mai participat la vre-un concurs... (iar incelegi ce vrei u) ma refeream la masina ca o ai deja modelat mai de mult sau inceputa mai de mult... restu umpli si u golurile la ce vroiam sa spun
|
Quote:
nu ma refeream in special la masinile care au participat ! ala a fost doar un exemplu pentru ca nu imi venea in minte alta masina de a ta. :rolleyes2 gandestete la alta masina de a ta care o ai deja terminata, nu stiu .. una oarecare... si gandestete ca am dat exemplu cu aia .:rolleyes2 |
ma bag si io ;)
|
eu si asa daca am sa particip particip cu 1 si buna... ;) nu sunt genu
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:13. |
- Copyright 2026 4Tuning