![]() |
Ce jante sa pun pe Scorpio
Salut,
Probabil stiti masina mea, e pe un thread aici. Ideea e in felul urmator. Odata cu trecerea la anvelope de vara, as vrea sa pun niste jante pe 17. Tocmai am terminat de revizuit tot ce inseamna tren de rulare, si nu am probleme, azi am schimbat si amortizoarele. Oferta de jante 5x108 pe 17 e destul de bogata, dar nimic nu ma inspira. Toate merg pe masini noi, dar nu gasesc nimic (si in niste bani rezonabili ca nu sunt milionar) care sa se potriveasca din punct de vedere estetic pe Scorpio, care e o masina clasica. Drept umare as aprecia: - orice link catre niste jante potrivite la aspect (dar nu de afara, nu am posibilitate sa cumpar decat din Ro) - orice link catre niste jante de vanzare care sa se incadreze in cerintele mele (de preferinta SH) - orice sfat Multam |
Re: Ce jante sa pun pe Scorpio
6 Attachment(s)
Ti-am atasat o parte din jantele pe care le am la vanzare si se potrivesc la masina ta. Daca iti place ceva, sau pt o oferta completa ma gasesti pe pm.
O zi buna |
eu unul as pune ceva in 5 spite ,sau old school (parerea mea )
|
Din pozele de mai sus imi place a doua si a cincea. Old school vreau si eu, dar e foarte greu de gasit asa ceva la noi.
|
Ar merge zic eu ...poate gasesti dar e pretul piperat
|
Quote:
- PRET PROMOTIE - 1900 RON Wolfrace Akita (poza a 5a) - 5*108 - PRET INTREG - 2999 RON Momentan in stoc sunt pe negru, in curand si ca cea din poza |
1 Attachment(s)
salut!
de ce vrei jante atat de mari?masina e super,parerea mea este ca ar merge pe 15,de pe vremea ei.este o masina aproape clasica,jantele mari cu design modern ar face nota discordanta!e ca si cum ai iesi la costum cu adidasi!scuza-ma,nu vreau sa te jignesc,dar te rog sa te gandesti bine. |
Da, e cu dus-intors. Oricum nu mai sunt in bani, asa ca proiectul se amana pe timp nelimitat. M-am luat gume oleaca mai mari (205 in loc de 195) si o sa-mi reconditionez jantele mele. Mai ales ca am dat 3 milioane sa le roluiesc.
Caut totusi niste jante originale de Cosworth, pe 16 de la mama lor. Sa vedem daca voi gasi. |
distantza intre prezoane la scorpio este 5x112 nu 5x108. 5x112 are si mercedesul, asa ca ai mai multe sanse sa gaseti jante sh cu aspect clasic la un pretz mic.si eu am facut acelasi lucru la sierra (cu puntzi de scorpio).
succes |
Wow...multam mult. Uite ca nu stiam, sarumana. Ma reorientez atunci.
|
Quote:
Imi cer scuze pentru indicatia facuta, m-am grabit a scrie fara a verifica in prealabil ! |
In primul rand eu trebuia sa verific temeinic si sa nu postez aiurea :)
|
Pana la urma mai cauti jante ?
Daca da, pe ce dimensiune ? sa iti mai fac o oferta. Merci ! |
Da, caut in continuare. Dar nu mai doresc pe 17, ci pe 16. Am facuit niste teste si personal mi se pare ca pe 17 are un usor aer de carutza.
Deci, fa-mi te rog oferta pe 16, neaparat cu buza si cat mai mult material in ele. Adica sa nu fie cu multe spite subtiri, ci cat mai mult material pe oala jantei. In ceea ce priveste grosimea, cred ca e vorba de 7j. (in talon am dimensiunea stoc 195/65/15) |
4 Attachment(s)
Atat am pe stoc deocamdata...imi spui daca-ti place ceva pt o oferta de pret.
Multumesc |
Din modelele de mai sus mie imi place a 3a dar nu se potrivi cu ce vrei tu , sa zicem ca primu model ar fi cel mai indicat din cele 3 ,poate gasesti si altele mai frumoase ,jantele dau 60% din aspectul exterior...
|
1 Attachment(s)
Am vazut ca o poza nu s-a incarcat. o sa incerc sa o uploadez in acest post.
Pentru scorpio recomand totusi TSW - Pomona (poza 1)..Zic eu ca sunt in ton cu masina. Multumesc ! O zi placuta ! |
ar da fb unele in spite mari gen borbet
succes in contunuare |
avand in vedere ca este o masina clasica ma gandesc la ceva in mai multe spite .......acum depinde si de ce mai ai pe masina
|
Masina e stoc in rest, are doar folie. Jantele stoc sunt 5x112 et 35 7j.
|
Quote:
|
:) mananci calule ovaz ?.....ce sa zic si io. Da, imi plac si ar si merge pe masina.
|
ce zici de ale mele de pe lizu? Mai am unele la garaj, dar tot pe 15(in 5spite mari cu buza, sau unele spitate gen oz racing)...o sa le fac poza maine si le pun aici :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:01. |
- Copyright 2026 4Tuning